2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de önce odayı ayırıcam sonra memeyi bıraktırırım.Bak şu yaşa geldi en ufak bir hastalık geçirmedik ben emzirmeye bağlıyorum.Şu hastalık ortamında emzirebildiğim kadar emziricem.Biriyle tanıştım anaokulu öğretmeni iki çocuğunu da 3 yaşına kadar emzirmiş.Bizde var 2 yaş diyor yurt dışında yaş sınırı yokmuş.Kendi bıraksın istiyorum.Gece kalkıyor memeye gündüz de neredeyse saat başı istiyor çok bunaldım ama napayım akışına bırakıcam.Wc de kızım 3,5 yaşında bıraktı bezi.Önümüzdeki yaz hazır olursa denicem yoksa üstelemicem kızımda yaşadım çünkü çok yıprandık.

Dogru diyosun aslinda. 2.5 yaşa dogru kendileri emmeyi azaltip zamanla kendi birakanda varmış. Ama dayanabilir miyim hiç bilmiyorum. Birde hastalik konusu gerçekten oyle. Ne zaman burnu aksa hastalansa emerek iyilesiyor resmen. Yusra da öksürük basladi mesela antibiyotik yazdi bugun. Eslem in şuan burun akintisi durdu ki, yusradan sonra hastalanmisti

Aman uyumayincada huysuz birde yürümek istiyo, bebek arabasinda bağırıyor
Ayy tahmin ediyorum bende dun defneyi biraktim oglumla gezdim bebek arabasiyla 20 30 dk yol parkli yerleri biliyorya bir tepiniyo arabasinda bagriyo inmeye calisiyo tamam oglum surdaki parka gidicez diye diye oyaladim bide yanima sut dilimi almistim onu verdim iyikj almisim dedim onu yerken gittik donustede sizumde durdum parka goturdum

Hep aynı nolsun yemek çamaşır bulaşık oyun kavga dövüş burada havalar soğudu çıkamıyoruz da pek . Sen de ne var ne yok Çocuklar nasıl
Kavga dövüş, aynı işte
Gerçi ben çocuğu 4e kadar falan göremiyorum, eskisi kadar kavga yok bizde
Yazın çok alıştılar dışarı, nasıl durcaz bakalım bebelerle evde.

Kavga dövüş, aynı işte
Bizde okullu olduk telve teyzesi. Eslemde bizle gidip geliyor. Ammaaa velakin 1.5 senedir arabasinda kuzu gibi oturan cocuk feryat figan yuruyecem diye agliyor

Bizde okullu olduk telve teyzesi. Eslemde bizle gidip geliyor. Ammaaa velakin 1.5 senedir arabasinda kuzu gibi oturan cocuk feryat figan yuruyecem diye agliyor
Ayyy başladı mı?
Alıştı mı, nasıl gidiyor?
Nasıl bir duygu tek çocukluluk
Arabaya ben de zor oturtuyorum ya, yürümek de çok zor.

Kavga dövüş, aynı işte
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım valla. Enerji lazım bana enerjim olduğu sürece evde de sıkıntı yok ta benim off zamanlarım da ne yapacağız Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…