Teşekkür ederim canlar çok sağ olunCok gecmis olsun. Bizimde bugun basladi burun akintisi. Abladan bulaştı
Aijo şekersiz 21 gün sonucum -4 ama diyete devamAijoo inanmıyorum, maşallah ne kadar kilo vermişsin. Ben de 2020 Mart annesiyim hatırlarsan. Tebrik ediyorum.
Tebrik ederim canim. Ben devam edemedim maalesef. Ama diyet olarak devam ediyorum dün itibariyleAijo şekersiz 21 gün sonucum -4 ama diyete devam
Ablam yokken iyice bi kudurayim diyordur benceYa eslemde iki gündür 40 dk bile uyumadan kalkiyor gunduz. Etkilendi mi acaba
Ben de önce odayı ayırıcam sonra memeyi bıraktırırım.Bak şu yaşa geldi en ufak bir hastalık geçirmedik ben emzirmeye bağlıyorum.Şu hastalık ortamında emzirebildiğim kadar emziricem.Biriyle tanıştım anaokulu öğretmeni iki çocuğunu da 3 yaşına kadar emzirmiş.Bizde var 2 yaş diyor yurt dışında yaş sınırı yokmuş.Kendi bıraksın istiyorum.Gece kalkıyor memeye gündüz de neredeyse saat başı istiyor çok bunaldım ama napayım akışına bırakıcam.Wc de kızım 3,5 yaşında bıraktı bezi.Önümüzdeki yaz hazır olursa denicem yoksa üstelemicem kızımda yaşadım çünkü çok yıprandık.Kizlar memeyi biraktirma, odasini ayirma ve tuvalet egitimine baslamak istiyorum
Önce odasını ayırma ve memeyi kesme işlemlerine başlayacağım.
Daha oncede dok defa girisimlerim olmustu ama ancak 1,5 gun vermemeyi basardim. Sonra cok agliyor. Tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum. Ama son çare ona başvurabilirim :/
Siz nasıl bıraktırmayı dusunuyorsunuz? Anlatarak cok zor oluyor ya. Gunduzleri iyide gece anlatsanda anlamiyorlar.
Aman uyumayincada huysuzAblam yokken iyice bi kudurayim diyordur bencebaska bi anlam yukleme ajo
Dogru diyosun aslinda. 2.5 yaşa dogru kendileri emmeyi azaltip zamanla kendi birakanda varmış. Ama dayanabilir miyim hiç bilmiyorum. Birde hastalik konusu gerçekten oyle. Ne zaman burnu aksa hastalansa emerek iyilesiyor resmen. Yusra da öksürük basladi mesela antibiyotik yazdi bugun. Eslem in şuan burun akintisi durdu ki, yusradan sonra hastalanmistiBen de önce odayı ayırıcam sonra memeyi bıraktırırım.Bak şu yaşa geldi en ufak bir hastalık geçirmedik ben emzirmeye bağlıyorum.Şu hastalık ortamında emzirebildiğim kadar emziricem.Biriyle tanıştım anaokulu öğretmeni iki çocuğunu da 3 yaşına kadar emzirmiş.Bizde var 2 yaş diyor yurt dışında yaş sınırı yokmuş.Kendi bıraksın istiyorum.Gece kalkıyor memeye gündüz de neredeyse saat başı istiyor çok bunaldım ama napayım akışına bırakıcam.Wc de kızım 3,5 yaşında bıraktı bezi.Önümüzdeki yaz hazır olursa denicem yoksa üstelemicem kızımda yaşadım çünkü çok yıprandık.
Ha bir de abla abla diyor ondan ozlemistir diyorum hic demiyodu mesela kendisiAblam yokken iyice bi kudurayim diyordur bencebaska bi anlam yukleme ajo
Ayy tahmin ediyorumAman uyumayincada huysuzbirde yürümek istiyo, bebek arabasinda bağırıyor
Yerim agzini sari civciv . Ozluyodur canim tabi cinar abla demiyor ama odasina gidiyo bagriyo nerdesin gibisinden ablanin arkasimdan naltin diyorum uhu uhu die yalandan agliyoHa bir de abla abla diyor ondan ozlemistir diyorum hic demiyodu mesela kendisi
Ozlemekte iyidir ya aradaYerim agzini sari civciv . Ozluyodur canim tabi cinar abla demiyor ama odasina gidiyo bagriyo nerdesin gibisinden ablanin arkasimdan naltin diyorum uhu uhu die yalandan agliyo
Kavga dövüş, aynı işteHep aynı nolsun yemek çamaşır bulaşık oyun kavga dövüşburada havalar soğudu çıkamıyoruz da pek . Sen de ne var ne yok Çocuklar nasıl
Ben de özledimOzlettin kahvecim
Bizde okullu olduk telve teyzesi. Eslemde bizle gidip geliyor. Ammaaa velakin 1.5 senedir arabasinda kuzu gibi oturan cocuk feryat figan yuruyecem diye agliyorKavga dövüş, aynı işte
Gerçi ben çocuğu 4e kadar falan göremiyorum, eskisi kadar kavga yok bizde
Yazın çok alıştılar dışarı, nasıl durcaz bakalım bebelerle evde.
Ayyy başladı mı?Bizde okullu olduk telve teyzesi. Eslemde bizle gidip geliyor. Ammaaa velakin 1.5 senedir arabasinda kuzu gibi oturan cocuk feryat figan yuruyecem diye agliyor
Uzak mesafe gidiyoruz beni biraz sarstiAyyy başladı mı?
Alıştı mı, nasıl gidiyor?
Nasıl bir duygu tek çocukluluk
Arabaya ben de zor oturtuyorum ya, yürümek de çok zor.
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım valla. Enerji lazım bana enerjim olduğu sürece evde de sıkıntı yok ta benim off zamanlarım da ne yapacağız Allah KerimKavga dövüş, aynı işte
Gerçi ben çocuğu 4e kadar falan göremiyorum, eskisi kadar kavga yok bizde
Yazın çok alıştılar dışarı, nasıl durcaz bakalım bebelerle evde.
Valla bende enerji bitti yedek şarj var miAynı şeyi bende düşünüyorum canım valla. Enerji lazım bana enerjim olduğu sürece evde de sıkıntı yok ta benim off zamanlarım da ne yapacağız Allah Kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?