- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Aynen yaa bi sürü saçmalık var işin içinde kızımın sınıf arkadaşının ablasının sınıfı karantina da ama kardeşi geliyor okula ablası uzaktan eğitime geçmişKuzum aynen mesala anne korona çocuk temaslı, 5 gün test yaptırıp negatif çıkarsa okula gelebiliyor böyle de saçmalık içinde. Artık karantina marantina da çok uyulmuyor, her gün okulda kelle koltuktayız. Çocukların maske felan tuttuğu yok, konuşurken felan sürekli açıyorlar
Valla canim basım o kadar dolu ki artik koronayi takmiyorum bileHava kapalı yağmurlu içim sıkılıyor her şey güzel olsun şu sıkıntılı günler bitsin korona maske mesafe ne günlere kaldık bu dönemde çocuk büyütmekte zor
Aman bu hastaliklar mahvedecek bizi. Bizde de 1 aydir hastalanmayan bir ben kaldim yakindir... Allah şifa versin canimGunydn kizlr. Bende hasta oldum cinarada gecti. Ajo cok uzuldum yasadiklarina
Lafta kolay ama diyorum ya eşimle iyiyiz allahtan. Arada surtusmeler olsa da Allaha şükür 2 yıldır gözünü açtı. Eskiden o da ailesinin agziyla konuşurdu. Açıkçası bende eski ben degilim artik, ogrendim 7 yilda politik olmayı.Lafta çok kolay CANIM ama olmuyor maalesef boşanmak hem boşanınca daha iyi bi hayat beklemiyor bizi şuan zaten bunalmış olduğun için kv olayını daha çok takmış olabilirsin
Buhar makimesi calistir canim.bem simdi actim burnunu makineyide calistirdim insallah uyur gunlerdir burnumdan getiriyor
Geçmiş olsun canım ya daha yeni iyileşmişti kuzucukkorkuyorum siz böyle yazınca sıra bize de gelicek diye salgın mı vardır nedir . Amine Busra naptı acaba kızları
Gecmis olsun canim seninkide kres cocugu gibi sık hastalanmaya basladi bu aradedigin gibi malesef 1haftadan omce gecmez yagada batirsan balada batirsan
Ya sormayin benimki 1,5 yasina kadar hic hasta olmadi. Burnu bile akmadi. Su son 3 aydir her ay hasta oluyor nerdeyse. Daha eylulun basinda memleketten donuste hastalanmisti. 1 ay gecti yine hastaBuhar makimesi calistir canim.bem simdi actim burnunu makineyide calistirdim insallah uyur gunlerdir burnumdan getiriyor
Geçmiş olsun burnu aksa azıcık öksürse üzülüyoruz ama bunlar geçici hastalık Allah beterinden korusunYa sormayin benimki 1,5 yasina kadar hic hasta olmadi. Burnu bile akmadi. Su son 3 aydir her ay hasta oluyor nerdeyse. Daha eylulun basinda memleketten donuste hastalanmisti. 1 ay gecti yine hastaniye boyle oldu anlamiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum benim eşimin sülalesi de aynı.Sürekli isteme halindeler.Çok şükür halimize ama inan kuaföre gitmiyorum aylardır çocuklarımın bir ihtiyacını kapatırım diye.Geçen kardeşine para atarken yakaladım.Kendisi karısı çalışıyor her hafta gezmedeler çocuk hastalanmış da kıyamamış.Tamam ben de kıyamam da ben borç ödemekten bir yere gidemiyorum.Gelirleri var ona göre davransınlar.Yoksa durumları olmasa çocuk bu bitşey demem.Ben de kızdım düşünmüyorum artık onu bunu istediğim gibi harcıyacam parayı millete vereceğine söylendim durdum sesi çıkmıyor.Birde anlatmazsam catlayacagim. 10 gundur evden cikmadik diye dun aksam kvye gittik. Yusra orda cipsi bulmus bide acilmis paket, ne zamandan acilmis belli değil. 1 tane yemiş sanirim bende gorunce birak onu dedim, babannene soyle biskuvi varsa ondan ye dedim. Basladi ağlamaya. Kv geldi niye bagiriyosun cocuga dedi. Bende bagirmadim, cipsiyi birak bisküvi varmi diye sor dedim diye soyledim. Yok cipsiyi yeni açmış, yesinmiş ne olacakmış.ben sinirlendim yesin tamam gece kusarsa buraya getircem dedim. Eşimde mutfaktaydi, ben sinirle oraya dogru giderken elimde hirka vardi yere patlattim. Eşim bir çıldırdı masaları duvarları yumrukladi, ben dunya para harcadim iyi olsunlar diye niye cipsi veriyosun hâlâ diye bir girdiler kv ile birbirine zor sakinleştirdik. Hepimiz girdik birbirimize. Ben hayatımda bu kadar cahil insanlar gormedim. Kaç defadir aynı şey yasaniyor hâla daha aynisini yapiyor. Hasta olmasa tamam dicem bende veriyorum zaten abur cubur. Yahu gunlerdir hastalar ben ağızlarına iki lokma yemek girsin diye cirpiniyorum. Herşeyi gectim hâla benim uzerime laf soyleme, ustunluk taşlama peşinde.
Yetmezmis gibi birde koydeki eve bulasik makinasi bulmuş ikinci el,eşimi aramış dün hepimiz para katip alalim demiş. Ben bu çocuğu ozel okula yazdirdim, o kadar kışlık alışverişlerini yaptım. 2 aydir almadigim ilaç kalmadı. Bir 100 lira cikaripta şu da çanta parasi olsun diyemezler. Benim elimdeki 100 liraya göz koymuş. Kaynim karttan para çekti haziranda biz borcunu bitirdik bu ay onun bize vereceği 300 lira para var, obur oğluna donupte borcunu ode diyemez. Bizi esya almaya ortak edecekmiş. Yildim artik illallah ettim. Geçen hesaplara bakarken bir baktim kardeşine 50 tl atmiş bu ne dedim, yolda kalmiş beni aradi bende attim diyo. Ben 10 gün çile cekip devlet hastanelerinde geziyorum özele goturemiyorum şu olanlara bakin. Vallahi eşimle de şuan sorunlarim olsa asla ardima bakmadan boşancam
Eşinle iyiyse aran gerisini boşver.O da görüyordur ailesinin yaptıklarını ona göre davranır zaten.Lafta kolay ama diyorum ya eşimle iyiyiz allahtan. Arada surtusmeler olsa da Allaha şükür 2 yıldır gözünü açtı. Eskiden o da ailesinin agziyla konuşurdu. Açıkçası bende eski ben degilim artik, ogrendim 7 yilda politik olmayı.
Canim tavsiye etmem. Ben gecen sene aldim defneye kisin giyemedi ayaklari usudu buz gibi oluyordu . Normal bot al butcen varsa hevesiniz varsa ikisindende al :). Bime a101 e gelir bu aralar 25 30 tlye her sene geliyo onlardan alsana hevesini alir. Guzelce botunuda alirsin ayriyeten.Selam kizlar. Benim minnoşlar biraz daha toparladi yusra okula başladı.
Yusra ya yeni bot almak istiyorum. Yagmur botu diye gecenlerden alip memnun kalan var mi acaba içimizde? Su geciriyormu ya da sicak tutuyor mu
Ben büyük Kıza daha yeni aldım şuan okulda gelince foto çekerim memnunuz şimdilikSelam kizlar. Benim minnoşlar biraz daha toparladi yusra okula başladı.
Yusra ya yeni bot almak istiyorum. Yagmur botu diye gecenlerden alip memnun kalan var mi acaba içimizde? Su geciriyormu ya da sicak tutuyor mu
Küçüğüne bot tarzı aldınız mı yaa ben beğendim bi tane ama almadım ablasından kalan sporlar var onlar yeterli olur mu ki uzun yol yürüme durumumuz yok haftasonu arabayla gidip geliyoruz hafta içi de anca ablayı okula getir götür yakın mesafeCanim tavsiye etmem. Ben gecen sene aldim defneye kisin giyemedi ayaklari usudu buz gibi oluyordu . Normal bot al butcen varsa hevesiniz varsa ikisindende al :). Bime a101 e gelir bu aralar 25 30 tlye her sene geliyo onlardan alsana hevesini alir. Guzelce botunuda alirsin ayriyeten.
Hastalık olsa birşey demem canim. Bekar adam bizden kredi cektiriyor sonra nereye harcadigi belli degil. Ben zaten önden ödemeye baslamisim ve aylik 200 tl taksidi ya. Odeyemiyor haber bile vermiyor abi ben sıkıştım odeyemiyorum bu ay diye ama her akşam disarda yeme de icme de gezme de resim atıyor. Yolda kaliyor abi bana para at. Gitme o zaman paran yoksa. Valla bu sondu, tekrarlarsalar ikisinide paralicamSeni çok iyi anlıyorum benim eşimin sülalesi de aynı.Sürekli isteme halindeler.Çok şükür halimize ama inan kuaföre gitmiyorum aylardır çocuklarımın bir ihtiyacını kapatırım diye.Geçen kardeşine para atarken yakaladım.Kendisi karısı çalışıyor her hafta gezmedeler çocuk hastalanmış da kıyamamış.Tamam ben de kıyamam da ben borç ödemekten bir yere gidemiyorum.Gelirleri var ona göre davransınlar.Yoksa durumları olmasa çocuk bu bitşey demem.Ben de kızdım düşünmüyorum artık onu bunu istediğim gibi harcıyacam parayı millete vereceğine söylendim durdum sesi çıkmıyor.
O heves etmiyor aslinda ben biraz dize kadar olsun su gecirmesin diye düşündüm. İki tane alamam canimCanim tavsiye etmem. Ben gecen sene aldim defneye kisin giyemedi ayaklari usudu buz gibi oluyordu . Normal bot al butcen varsa hevesiniz varsa ikisindende al :). Bime a101 e gelir bu aralar 25 30 tlye her sene geliyo onlardan alsana hevesini alir. Guzelce botunuda alirsin ayriyeten.
Selam canim sağolasın.selam kizlar
kresten hastalik tasiyan ablalari olan annelere kolay gelsin valla .
bizim ikizler surekli kudurma her yerleri mor cagnim cocuklarimin
konusmada kelime sayisi artiyor gibi .kendimizi yirttigimiz icin konussunlar diye de olabilir tabi
İçi sicak tutarmi, su geciriyormuBen büyük Kıza daha yeni aldım şuan okulda gelince foto çekerim memnunuz şimdilik
Ben okula götürüp getirdigim icin botunu giydiriyorum. Abladan kalan 23 numaraKüçüğüne bot tarzı aldınız mı yaa ben beğendim bi tane ama almadım ablasından kalan sporlar var onlar yeterli olur mu ki uzun yol yürüme durumumuz yok haftasonu arabayla gidip geliyoruz hafta içi de anca ablayı okula getir götür yakın mesafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?