2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizlar bu arada lego dubloyla oynuyor benimkiler .2 buyuk sepet baska oyuncaklari sevmeyen cocuklar buna bayildi .ama cok pahali oldugu icin ikinci el aldim dolaptan aklinizda olsun .arada yoruldugumda dokuom oynuyorlar

Bekarken de aynıydı o yüzden ben artık iyi niyeti olamıyorum artık.Ortak iş yaptılar işi batırdı eşimi rezil etti borçlu bıraktı yalancı çıkardı herkese.Yıllardır okurken biz para yolladık,evlendi düğününü yaptık.Yüzsüzlüğe gelemiyorum artık ben.

Bizimde gidişat oyle olacak canim. Ve ben buna izin veremem.

Selam kızlar Bi kaç gündür bizde uykulara direnir olduk nedense. Dediğiniz gibi kelimeler artıyor sanki de canımız sıkılıyor evde siz neler yapıyorsunuz ? Bot konuşmuşsunuz , ben de buraya yazacaktım bi ara sonra kimseler girmiyor cevap veren olmuyor diye yazmadım aldım neticede. Superfit, hafif ve su geçirmiyormuş görücez bakalım daha elime ulaşmadı malum ada şartları

Benimde aklimdan geçiyordun nerelerdesin diye. Uyku direnmesi bir süre bizde de oldu. Şimdi uykudan bir saat önce uyku hazirliklarina basliyoruz. Diş fircalama, yataga geçiş ışıkları kapatiyoruz. Tabi yatak uzerinde arada hoplama ziplamalarda oluyo. En son eslem emerek uyuuor. İnsallah sende duzene sokarsin canım

Superfit dedigin hangi marka. Hicbirseyden haberim yokta...

Yine milyon tane ust uste mesaj atmis olacagim ama ne yapayim konular baska baska
Emzirme işini napcaz biz yaaa
Yenidoganken boyle emmedi, yarim saat bile arasi olmiyo bazen 10 dk belki. Evde canı sıkıldıkça bana sariyor galiba. Oyun oynarken bile oyunu birakip çüttt diye geliyo içim giciklaniyo artik valla ya. Ben ki o kadar emzirme meraklisiydim biliyosunuz daha hamilelikten...
Kendimce düşündüm 2 yaşından sonra gündüzü kesmeye calissam, kışı atlatana dek gece emse. Bu defa da gece arttirirsa hepten siyiririm ama

Superfit dedigin hangi marka. Hicbirseyden haberim yokta...
Superfit markası işte canım bende instagramda takip ettiğim güvendiğim bir annede gördüm sordum da hatta kalıpları nasıl vs diye . Ona güvenerek aldım aslında almasam da olurdu ama gerçekten ne zaman ne lazım olacağı belli olmuyor kalakalıyorum öyle zamanlarda da . Selin hala biraz yamuk bastığı için iyi bişey olsun dedim biraz tuzlu fiyatları gerçi ucuz ne kaldı ki

Ay bende biraz takıntılıyım düzene sanırım. Yarım saat şaşsa ayarım kaçıyor . Dün babası evdeydi biraz da ondan yüz buluyor her konuda . Emme işini nabıcaz bende bilmiyorum canım da Selin o kadar emmediği için ben emzirmeyi bırakınca nasıl uyutcam onu düşünüyorum asıl Emerek mayışıyor yada uyuyor çünkü . Sol memeden bayadır emzirmiyorum zaten orda bitmiştir süt heralde . Bende 2 yaşına yakın hallederiz diye düşünüyorum bi şekilde

Benimki de aynı emzik niyetine kullanıyor resmen.Yaza kadar devam edicem sonrasına bakıcam.Şu ortamda en iyisi emzirmek galiba.Ama çok sıkıldım ben de çok bunaldım.Benimki de emerek uyuyor eşim sallayarak uyutamıyor ben de öyle uyutamıyorum.Memeyi bırakınca nasıl uyutucaz hiç bilmiyorum.

Almadim canim ama var bktu arkadasim hediye almisti tamda bu yil oluyor ayagina oblari giyer kyke agir hantal bisey degil hafif guzel kullanisli kisa bot

selam kizlar
kresten hastalik tasiyan ablalari olan annelere kolay gelsin valla .
bizim ikizler surekli kudurma her yerleri mor cagnim cocuklarimin
konusmada kelime sayisi artiyor gibi .kendimizi yirttigimiz icin konussunlar diye de olabilir tabi
Ahh bende cok yirtiyorum ama nafile resmen dalga geciyo benle. Abla demeyi ogrendi gecen hafta, hala sevincliyiz mutluyuz evde bir bayram havasi

Kizlar yaa benim agzimin tadida gitti acaba koronami oldumki . Aslinda zannetmiyorumda ama yinede basimizda bu bela varken acabami diyorum. Temasli oldugumuz bi durumda olmadi. klasik bildiginiz grip gibiyim arti olarak bademciklerimde beyaz iltihap var onlar beni bitirdi zaten

Esimi görünce çığlık atiyo kucagina bile gitmiyo sadece emcek hanım efendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…