Benim eşimde dün hastalandı. Bugun isyeri doktorna çık dedim pcr yaptir demislerKizlar yaa benim agzimin tadida gitti acaba koronami oldumki. Aslinda zannetmiyorumda ama yinede basimizda bu bela varken acabami diyorum. Temasli oldugumuz bi durumda olmadi. klasik bildiginiz grip gibiyim arti olarak bademciklerimde beyaz iltihap var onlar beni bitirdi zaten
Aaaa dünüşüm sen ne ara hasta oldun o kadarKizlar yaa benim agzimin tadida gitti acaba koronami oldumki. Aslinda zannetmiyorumda ama yinede basimizda bu bela varken acabami diyorum. Temasli oldugumuz bi durumda olmadi. klasik bildiginiz grip gibiyim arti olarak bademciklerimde beyaz iltihap var onlar beni bitirdi zaten
Off off vallahi biktim gecen senede bu zaman hastalanmistikBenim eşimde dün hastalandı. Bugun isyeri doktorna çık dedim pcr yaptir demislerneyin ne oldugu belli degilki istiyosan yaptır test
Dunus defneden sonra ben hastalandim kac gundur hic duzelemedim yaa . Klasik gribin aynisi ama bilemiyorum yaa kararsizim test konusumda. Burnumda yara teste nasil dayancamAaaa dünüşüm sen ne ara hasta oldun o kadargeçmiş olsun . Valla herşey olabilir artık bazılarında ateş yapmıyor korona resmen değişiyor belirtiler .
İshal olduğumda tat konusunda ağzımda acılık vardi. Ama diger seylerin tadını alabiliyodum, koku da alabiliyodum. Tat koku tamamen gittiyse yaptir test kendini gozlemle. Ateş ve ishal yoksa bence yaptırmaDunus defneden sonra ben hastalandim kac gundur hic duzelemedim yaa . Klasik gribin aynisi ama bilemiyorum yaa kararsizim test konusumda. Burnumda yara teste nasil dayancam
Bende flo da beğendim hafif kısa hem de şık bi bottu almadım 130 tl idi abladan kalanla idare edecek sanırımAlmadim canim ama var bktu arkadasim hediye almisti tamda bu yil oluyor ayagina oblari giyer kyke agir hantal bisey degil hafif guzel kullanisli kisa bot
Covid testi tükürükle yada Boğazdan da yapılabiliyormuş sanırım geçmiş olsun çok kötü değilsen gitme bence testeDunus defneden sonra ben hastalandim kac gundur hic duzelemedim yaa . Klasik gribin aynisi ama bilemiyorum yaa kararsizim test konusumda. Burnumda yara teste nasil dayancam
Gece uykusunda direniyor bizimki biz de çözümü battaniye ye koyup bi süre salmakta bulduk bi süre eşimle o şekil sallıyoruz sonra ayaklarıma alıyorum ayağımda sallıyorum bi süre sonra onu da istemiyor yatakta döne döne uyuyor bende yanında uzanıyorumBenimde aklimdan geçiyordun nerelerdesin diye.Uyku direnmesi bir süre bizde de oldu. Şimdi uykudan bir saat önce uyku hazirliklarina basliyoruz. Diş fircalama, yataga geçiş ışıkları kapatiyoruz. Tabi yatak uzerinde arada hoplama ziplamalarda oluyo. En son eslem emerek uyuuor. İnsallah sende duzene sokarsin canım
Ya çok geçmiş olsun canım ya herkes hasta galibaKizlar yaa benim agzimin tadida gitti acaba koronami oldumki. Aslinda zannetmiyorumda ama yinede basimizda bu bela varken acabami diyorum. Temasli oldugumuz bi durumda olmadi. klasik bildiginiz grip gibiyim arti olarak bademciklerimde beyaz iltihap var onlar beni bitirdi zaten
Ates ishal yok canim aksama dogru boraz tat gelmisti cay icerken yine bisey yoktu disimde apse olmus dilimde sanirim coktumİshal olduğumda tat konusunda ağzımda acılık vardi. Ama diger seylerin tadını alabiliyodum, koku da alabiliyodum. Tat koku tamamen gittiyse yaptir test kendini gozlemle. Ateş ve ishal yoksa bence yaptırma
Sagol canimYa çok geçmiş olsun canım ya herkes hasta galiba
Burundan yapmayinca dogru cikmiyomus canim yaa. Yaptirmakda bisey degilde onkdar suphelinin bulundugu alana girmek beni geriyor . Ama ben gribim sinuzitten basim catkiyor burnum bile zonkluyor gozlerimden yaslar akiyor basimi egince burnum damliyo kulaklarim kasiniyo yaniyo bogazim kasiniyo yaniyo igrenc bir haldeyim ve ustune adet oldumCovid testi tükürükle yada Boğazdan da yapılabiliyormuş sanırım geçmiş olsun çok kötü değilsen gitme bence teste
Hastalıktan dolayi agizda aft cikabilir o da acır. Diş etlerini yanak içlerini kontrol et canımAtes ishal yok canim aksama dogru boraz tat gelmisti cay icerken yine bisey yoktu disimde apse olmus dilimde sanirim coktumyarinada bakayimda artik
Ne guxel varmis cnm giysin iste ne guzel. Ben defneye 219tl ye aldim cok pahali yaa icim gittiBende flo da beğendim hafif kısa hem de şık bi bottu almadım 130 tl idi abladan kalanla idare edecek sanırım
Allah kolaylik versin hiç iyileşme olmadi mi bugun? En azindan doktora gitsen ilac alsanBurundan yapmayinca dogru cikmiyomus canim yaa. Yaptirmakda bisey degilde onkdar suphelinin bulundugu alana girmek beni geriyor . Ama ben gribim sinuzitten basim catkiyor burnum bile zonkluyor gozlerimden yaslar akiyor basimi egince burnum damliyo kulaklarim kasiniyo yaniyo bogazim kasiniyo yaniyo igrenc bir haldeyim ve ustune adet oldum
Oralar hep aciyo iste canim .bazisindada ucuk olurya benimde boyle oluyor isteHastalıktan dolayi agizda aft cikabilir o da acır. Diş etlerini yanak içlerini kontrol et canım
Yok cnm yaa hic iyilesemedim .cay icmekten wc den cikamiyorum anca idrara cikartti bi bogazim bile yumusamadi. Ekstra bugun bide tikaniyorum nefes alamiyorum. Gece bi ara bi uyandim bademciklarim kurumus igne saplanmis fibi aciyordu 2bardak su ictimde anca yumusadi garibanlarAllah kolaylik versin hiç iyileşme olmadi mi bugun? En azindan doktora gitsen ilac alsan
Esiminde burnu yara olur şuan kızarmışOralar hep aciyo iste canim .bazisindada ucuk olurya benimde boyle oluyor iste
Doktora niye gitmiyosun çekme bu kadar. Test isticek diye mi. Cocuklar nasil olduYok cnm yaa hic iyilesemedim .cay icmekten wc den cikamiyorum anca idrara cikartti bi bogazim bile yumusamadi. Ekstra bugun bide tikaniyorum nefes alamiyorum. Gece bi ara bi uyandim bademciklarim kurumus igne saplanmis fibi aciyordu 2bardak su ictimde anca yumusadi garibanlar
Burnumda yara siliyorum aciyo suyla temizliyorum yaniyo evde tisil tisilim esim diyoki ne sizlanip duruyosun gormuyomusun dedim halimi benim uerimde sen olsan yatarsin kalkmazsin dedim niye kalkayim tabi yatarim diyo yaa bak iste dedimnama sen yatamazsin cunku sen annesin diyoEsiminde burnu yara olur şuan kızarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?