2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim eşimde dün hastalandı. Bugun isyeri doktorna çık dedim pcr yaptir demisler neyin ne oldugu belli degilki istiyosan yaptır test

Aaaa dünüşüm sen ne ara hasta oldun o kadar geçmiş olsun . Valla herşey olabilir artık bazılarında ateş yapmıyor korona resmen değişiyor belirtiler .

Aaaa dünüşüm sen ne ara hasta oldun o kadar geçmiş olsun . Valla herşey olabilir artık bazılarında ateş yapmıyor korona resmen değişiyor belirtiler .
Dunus defneden sonra ben hastalandim kac gundur hic duzelemedim yaa . Klasik gribin aynisi ama bilemiyorum yaa kararsizim test konusumda. Burnumda yara teste nasil dayancam

Dunus defneden sonra ben hastalandim kac gundur hic duzelemedim yaa . Klasik gribin aynisi ama bilemiyorum yaa kararsizim test konusumda. Burnumda yara teste nasil dayancam
İshal olduğumda tat konusunda ağzımda acılık vardi. Ama diger seylerin tadını alabiliyodum, koku da alabiliyodum. Tat koku tamamen gittiyse yaptir test kendini gozlemle. Ateş ve ishal yoksa bence yaptırma

Covid testi tükürükle yada Boğazdan da yapılabiliyormuş sanırım geçmiş olsun çok kötü değilsen gitme bence teste

Gece uykusunda direniyor bizimki biz de çözümü battaniye ye koyup bi süre salmakta bulduk bi süre eşimle o şekil sallıyoruz sonra ayaklarıma alıyorum ayağımda sallıyorum bi süre sonra onu da istemiyor yatakta döne döne uyuyor bende yanında uzanıyorum

Ya çok geçmiş olsun canım ya herkes hasta galiba

İshal olduğumda tat konusunda ağzımda acılık vardi. Ama diger seylerin tadını alabiliyodum, koku da alabiliyodum. Tat koku tamamen gittiyse yaptir test kendini gozlemle. Ateş ve ishal yoksa bence yaptırma
Ates ishal yok canim aksama dogru boraz tat gelmisti cay icerken yine bisey yoktu disimde apse olmus dilimde sanirim coktum yarinada bakayimda artik

Covid testi tükürükle yada Boğazdan da yapılabiliyormuş sanırım geçmiş olsun çok kötü değilsen gitme bence teste
Burundan yapmayinca dogru cikmiyomus canim yaa. Yaptirmakda bisey degilde onkdar suphelinin bulundugu alana girmek beni geriyor . Ama ben gribim sinuzitten basim catkiyor burnum bile zonkluyor gozlerimden yaslar akiyor basimi egince burnum damliyo kulaklarim kasiniyo yaniyo bogazim kasiniyo yaniyo igrenc bir haldeyim ve ustune adet oldum

Allah kolaylik versin hiç iyileşme olmadi mi bugun? En azindan doktora gitsen ilac alsan

Allah kolaylik versin hiç iyileşme olmadi mi bugun? En azindan doktora gitsen ilac alsan
Yok cnm yaa hic iyilesemedim .cay icmekten wc den cikamiyorum anca idrara cikartti bi bogazim bile yumusamadi. Ekstra bugun bide tikaniyorum nefes alamiyorum. Gece bi ara bi uyandim bademciklarim kurumus igne saplanmis fibi aciyordu 2bardak su ictimde anca yumusadi garibanlar

Doktora niye gitmiyosun çekme bu kadar. Test isticek diye mi. Cocuklar nasil oldu

Esiminde burnu yara olur şuan kızarmış
Burnumda yara siliyorum aciyo suyla temizliyorum yaniyo evde tisil tisilim esim diyoki ne sizlanip duruyosun gormuyomusun dedim halimi benim uerimde sen olsan yatarsin kalkmazsin dedim niye kalkayim tabi yatarim diyo yaa bak iste dedimnama sen yatamazsin cunku sen annesin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…