- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yok cnm ya o yizden degil aile hek gidecektim artik randevysuz bakmiyolarmis randevu yoktu bugun icin yarinda kotu olursam acile giderim test dersede yaptiririm napayim . Cocuklar iyi sukur ikisindede kuru oksuruk var. Cinara cok uzuluyorum gece nasil horluyor canim bi gorsen buyuk adam gibi uykuya dalamiyoruz sesindenDoktora niye gitmiyosun çekme bu kadar. Test isticek diye mi. Cocuklar nasil oldu
Hastayken bari yapmasalar şöyleBurnumda yara siliyorum aciyo suyla temizliyorum yaniyo evde tisil tisilim esim diyoki ne sizlanip duruyosun gormuyomusun dedim halimi benim uerimde sen olsan yatarsin kalkmazsin dedim niye kalkayim tabi yatarim diyo yaa bak iste dedimnama sen yatamazsin cunku sen annesin diyo
Burnu mu tikanik cigerden mi geliyor hirilti. İnşallah toparlarsiniz ya. Kış geldi tam geldiYok cnm ya o yizden degil aile hek gidecektim artik randevysuz bakmiyolarmis randevu yoktu bugun icin yarinda kotu olursam acile giderim test dersede yaptiririm napayim . Cocuklar iyi sukur ikisindede kuru oksuruk var. Cinara cok uzuluyorum gece nasil horluyor canim bi gorsen buyuk adam gibi uykuya dalamiyoruz sesinden
Gercekten ne denirki bende bisey demedim tabi oyle olur dedim gectim. Valla kendine nazar etcen heeHastayken bari yapmasalar şöylene diyim bilmiyorumki insallah bir gün anlar kıymetini. Bizim evde de maşallah diyeyim bir ben kaldim hastalanmayan. Allah korusun bir yamulursam herşey cok zorlaşır
gecmis olsun pinkim yaGercekten ne denirki bende bisey demedim tabi oyle olur dedim gectim. Valla kendine nazar etcen hee
Burundan canim temizledim baknsimdinuyutuyorum horlamasi basladi bile ses atilsa atardim offfBurnu mu tikanik cigerden mi geliyor hirilti. İnşallah toparlarsiniz ya. Kış geldi tam geldi
Tesekkur ederim canimmgecmis olsun pinkim ya
Geçmiş olsun canım benim de boynum,omuzlarım çok kötü.Kafamı çeviremiyorum bıçak saplanıyor sanki.Yüzüm de dokununca dayak yemiş gibi ağrıyor.Ateş,ishal,boğaz ağrısı yok olsa korona mı oldum dicem.Tesekkur ederim canimm
Geçmiş olsun cnm yaa kendine iyi bak çabuk toparlanırsın inşallahBurundan yapmayinca dogru cikmiyomus canim yaa. Yaptirmakda bisey degilde onkdar suphelinin bulundugu alana girmek beni geriyor . Ama ben gribim sinuzitten basim catkiyor burnum bile zonkluyor gozlerimden yaslar akiyor basimi egince burnum damliyo kulaklarim kasiniyo yaniyo bogazim kasiniyo yaniyo igrenc bir haldeyim ve ustune adet oldum
Bizde de önce büyük kız sonra ufaklık şimdi de eşim grip oldu bende onlara ıhlamur yapınca içiyorum hasta olmamak için annelerin hasta olma gibi lüksü bile yokHastayken bari yapmasalar şöylene diyim bilmiyorumki insallah bir gün anlar kıymetini. Bizim evde de maşallah diyeyim bir ben kaldim hastalanmayan. Allah korusun bir yamulursam herşey cok zorlaşır
At kestanesi kremi daha doğrusu jeli iyi geliyor boyun omuz ağrılarınaGeçmiş olsun canım benim de boynum,omuzlarım çok kötü.Kafamı çeviremiyorum bıçak saplanıyor sanki.Yüzüm de dokununca dayak yemiş gibi ağrıyor.Ateş,ishal,boğaz ağrısı yok olsa korona mı oldum dicem.
Ben aşı da olmadım yaa bilmiyorum hem korkuyorum yan etkisi falan olursa diye hem de üşeniyorumBurnu mu tikanik cigerden mi geliyor hirilti. İnşallah toparlarsiniz ya. Kış geldi tam geldi
Aaa cok gecmis olsun canim . Ceyrandami kaldin acabaGeçmiş olsun canım benim de boynum,omuzlarım çok kötü.Kafamı çeviremiyorum bıçak saplanıyor sanki.Yüzüm de dokununca dayak yemiş gibi ağrıyor.Ateş,ishal,boğaz ağrısı yok olsa korona mı oldum dicem.
Burnu mu tıkalı? Bir tane soğan kes, odasına bırak nefes yolunu açar. Uyanık olsaydı serum fizyolojik sıkabilirdin. X-Lear diye bir damla var bebekler için olanı çok iyi, hem doğal hem çok etkili. Ben kalanını kendimde kullanmıştım, burnun içini nemlendiriyor, acayip açıyor. Onun büyükler için olanını aldım aynı değildi. Doktorumuz tavsiye etmişti.Kizlar bebek horlamasi nasil gecer . Napsamda rahatlatsam yavrumu
Tamam bu gece soganla uyuyalim bakalim . Bende sterimar okyanus suyu kullaniyorum uyutmadn once temizliyorum ama uyumasiyla horlamasi basliyor .Burnu mu tıkalı? Bir tane soğan kes, odasına bırak nefes yolunu açar. Uyanık olsaydı serum fizyolojik sıkabilirdin. X-Lear diye bir damla var bebekler için olanı çok iyi, hem doğal hem çok etkili. Ben kalanını kendimde kullanmıştım, burnun içini nemlendiriyor, acayip açıyor. Onun büyükler için olanını aldım aynı değildi. Doktorumuz tavsiye etmişti.
Canim benim bilgim yok maalesef. Nasil oldunuz daha iyi misinizTamam bu gece soganla uyuyalim bakalim . Bende sterimar okyanus suyu kullaniyorum uyutmadn once temizliyorum ama uyumasiyla horlamasi basliyor .
Ben kendim için farklı markalardan çok kullandım okyanus suyu özellikle hamilelikte, x-lear burun içini nemlendiriyor ve tamamen doğal içerik. Bu arada soğan etkili oldu mu?Tamam bu gece soganla uyuyalim bakalim . Bende sterimar okyanus suyu kullaniyorum uyutmadn once temizliyorum ama uyumasiyla horlamasi basliyor .
Sogani bu gece denicem .x-lear markayada bakacagimBen kendim için farklı markalardan çok kullandım okyanus suyu özellikle hamilelikte, x-lear burun içini nemlendiriyor ve tamamen doğal içerik. Bu arada soğan etkili oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?