2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doktora niye gitmiyosun çekme bu kadar. Test isticek diye mi. Cocuklar nasil oldu
Yok cnm ya o yizden degil aile hek gidecektim artik randevysuz bakmiyolarmis randevu yoktu bugun icin yarinda kotu olursam acile giderim test dersede yaptiririm napayim . Cocuklar iyi sukur ikisindede kuru oksuruk var. Cinara cok uzuluyorum gece nasil horluyor canim bi gorsen buyuk adam gibi uykuya dalamiyoruz sesinden

Hastayken bari yapmasalar şöyle ne diyim bilmiyorumki insallah bir gün anlar kıymetini. Bizim evde de maşallah diyeyim bir ben kaldim hastalanmayan. Allah korusun bir yamulursam herşey cok zorlaşır

Burnu mu tikanik cigerden mi geliyor hirilti. İnşallah toparlarsiniz ya. Kış geldi tam geldi

Hastayken bari yapmasalar şöyle ne diyim bilmiyorumki insallah bir gün anlar kıymetini. Bizim evde de maşallah diyeyim bir ben kaldim hastalanmayan. Allah korusun bir yamulursam herşey cok zorlaşır
Gercekten ne denirki bende bisey demedim tabi oyle olur dedim gectim. Valla kendine nazar etcen hee

Geçmiş olsun cnm yaa kendine iyi bak çabuk toparlanırsın inşallah

Bizde de önce büyük kız sonra ufaklık şimdi de eşim grip oldu bende onlara ıhlamur yapınca içiyorum hasta olmamak için annelerin hasta olma gibi lüksü bile yok

At kestanesi kremi daha doğrusu jeli iyi geliyor boyun omuz ağrılarına

Aaa cok gecmis olsun canim . Ceyrandami kaldin acaba

Kizlar bebek horlamasi nasil gecer . Napsamda rahatlatsam yavrumu
Burnu mu tıkalı? Bir tane soğan kes, odasına bırak nefes yolunu açar. Uyanık olsaydı serum fizyolojik sıkabilirdin. X-Lear diye bir damla var bebekler için olanı çok iyi, hem doğal hem çok etkili. Ben kalanını kendimde kullanmıştım, burnun içini nemlendiriyor, acayip açıyor. Onun büyükler için olanını aldım aynı değildi. Doktorumuz tavsiye etmişti.

Yani bebekler için olanı doktor tavsiye etti, ben çok beğendiğim için büyükler için olan spreyini aldım ama onun kadar iyi değil.

Tamam bu gece soganla uyuyalim bakalim . Bende sterimar okyanus suyu kullaniyorum uyutmadn once temizliyorum ama uyumasiyla horlamasi basliyor .

Tamam bu gece soganla uyuyalim bakalim . Bende sterimar okyanus suyu kullaniyorum uyutmadn once temizliyorum ama uyumasiyla horlamasi basliyor .
Ben kendim için farklı markalardan çok kullandım okyanus suyu özellikle hamilelikte, x-lear burun içini nemlendiriyor ve tamamen doğal içerik. Bu arada soğan etkili oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…