Oğlumla koltukta uyuyakalmışım.Boynum ters durumda kalmış herhalde o olaydan sonra ağrılar başladı.Bugün daha iyiyim çok şükür.Aaa cok gecmis olsun canim . Ceyrandami kaldin acaba
Sağol canım aklımda olsun da alırımAt kestanesi kremi daha doğrusu jeli iyi geliyor boyun omuz ağrılarına
Bugün sabah benim kız anne boğazım ağrıyor dedi.Eşim doktora götürdü kızarıklık varmış ilaç vermiş işte.Geçmezse ağırlaşırsa test yaptırın demiş.Arık ha olucaz ha olduk diye düşünmekten kafayı yicem.Olalım da kurtulalım diyorum bazenBizde de önce büyük kız sonra ufaklık şimdi de eşim grip oldu bende onlara ıhlamur yapınca içiyorum hasta olmamak için annelerin hasta olma gibi lüksü bile yok
Hepsi üst üste gelir zaten.Regl iken vücudumuz savunmasız kalıyor herhalde yorgun düşüyor çabuk hastalanıyoruz.Benim de regl iken grip olurum genelde.Benim kız hasta boğazlarım başladı İnşallah olmamBurundan yapmayinca dogru cikmiyomus canim yaa. Yaptirmakda bisey degilde onkdar suphelinin bulundugu alana girmek beni geriyor . Ama ben gribim sinuzitten basim catkiyor burnum bile zonkluyor gozlerimden yaslar akiyor basimi egince burnum damliyo kulaklarim kasiniyo yaniyo bogazim kasiniyo yaniyo igrenc bir haldeyim ve ustune adet oldum
Bunubla gecmis olsun canim. Kizinada gecmis olsun ims kisa surede iyilesir yaa cok salgin var . Valla keske geciren bidaha gecirmiyo olsaydi ne kdar rahat ederdikOğlumla koltukta uyuyakalmışım.Boynum ters durumda kalmış herhalde o olaydan sonra ağrılar başladı.Bugün daha iyiyim çok şükür.
Canim iki gece yaptim onu aslimda fayda ediyo gibiydi dunde bugunde yenilemeyi unuttum yaa tuhPinkpinkblue dünüşüm nasıl oldu Çınar ? Öksürük var mı , varsa sarımsak zeytinyağı yap ayaklarının altına iyi gelmişti Selin’e horlama ile ilgili hiç bilmiyorum ki burnu tıkalıyken selinde horluyordu sen nasıl oldun ?
Standart be dünüşüm. Cok şükür iyiyiz . Sarımsak zeytinyağıyla iyileşti valla selo o dönem öksürük şurubu veriyor musun ? Ben kendim için prospan almıştım iyi gelmişti dünüş hem Çınar’a da verebilirsin ondan .Canim iki gece yaptim onu aslimda fayda ediyo gibiydi dunde bugunde yenilemeyi unuttum yaa tuhoksuruk var canim kuru oksuruk . Bende bugun iyiyim cok sukur yaa o neydi gîzz diyorum koronadan beterdim bugunde oksuruk basladi prenses bedenim oksuruge hic dayanamaz bogazima igne sapliyolla oksururken dunus sen nasilsin
En iyisi ona devam edeyim kac gun yqptin dunus? Ya prospana karsi onyargiliyim dunus defneye hic fayda etmemisti birdahada almadimStandart be dünüşüm. Cok şükür iyiyiz . Sarımsak zeytinyağıyla iyileşti valla selo o dönem öksürük şurubu veriyor musun ? Ben kendim için prospan almıştım iyi gelmişti dünüş hem Çınar’a da verebilirsin ondan .
Cok sukur dunus bazen hayatin standart gitmesi bile iyi biseyStandart be dünüşüm. Cok şükür iyiyiz . Sarımsak zeytinyağıyla iyileşti valla selo o dönem öksürük şurubu veriyor musun ? Ben kendim için prospan almıştım iyi gelmişti dünüş hem Çınar’a da verebilirsin ondan .
Saat 1’den önce uyudu mu? Uyuduysa uykusunu almış olabilir. Benimki de akşam 9’da uyusa gece 12-1 uyanıyor emiyor ve tekrar uyumuyordu, gülüyor, ayağa kalkıyor, oyun oynamak istiyordu. Ben alıp oturma odasına götürüyordum 2-3 saat takılıyorduk, gece 3-4’e kadar. O yüzden ben biraz geç yatırıyorum 11’den sonra, gece yine kalkıyor emiyor ama uyuyor tekrar. Yada aç olabilir, akşam yemeğinden sonra yoğurt, meyve vs verebilirsin.Benim kadar uykudan yana yuzu gulmeyen bi anme varmi acaba gercekten bu kdar olmaz .1den beri emiyo yada salliyorum sinirden patliyorum saat 4oldu yaa bittim.tukendim yaa usandim durunca poposubu hoplatiyo sallayim diye .sinirimden sacimi basimi yolasim var en gec 7.30dada hortlar . Randevu almistim ortapediye goturecektim daha hic uyumadim hic .gercekten biktim yaa yat uyu iste ne zikkim var meme meme emmee emmee diye bagriyo b.k var memede
Evet uyudu ama 1e kdaeda dekiksiz uyumadi yarim saate bir aglama. Gece uyutmadan ben zaten gece mamasi yediriyorum.uzerinede meme emiyor aclikla hic ilgisi yok bu gece cok oksurdu burnu cok tikandi huzursuzlandi hepSaat 1’den önce uyudu mu? Uyuduysa uykusunu almış olabilir. Benimki de akşam 9’da uyusa gece 12-1 uyanıyor emiyor ve tekrar uyumuyordu, gülüyor, ayağa kalkıyor, oyun oynamak istiyordu. Ben alıp oturma odasına götürüyordum 2-3 saat takılıyorduk, gece 3-4’e kadar. O yüzden ben biraz geç yatırıyorum 11’den sonra, gece yine kalkıyor emiyor ama uyuyor tekrar. Yada aç olabilir, akşam yemeğinden sonra yoğurt, meyve vs verebilirsin.
Bağışıklığı güçlü tutmak lazımBugün sabah benim kız anne boğazım ağrıyor dedi.Eşim doktora götürdü kızarıklık varmış ilaç vermiş işte.Geçmezse ağırlaşırsa test yaptırın demiş.Arık ha olucaz ha olduk diye düşünmekten kafayı yicem.Olalım da kurtulalım diyorum bazen
Gecmis olsun csnim ya cok zor Allah yardimcin olsun. Bende bir 3 gun gece uykusundan cektimEvet uyudu ama 1e kdaeda dekiksiz uyumadi yarim saate bir aglama. Gece uyutmadan ben zaten gece mamasi yediriyorum.uzerinede meme emiyor aclikla hic ilgisi yok bu gece cok oksurdu burnu cok tikandi huzursuzlandi hep
Ah güle güle giysin kuzucukkKızlar bot falan konusmussunuz. Ben gecen avmde bir magazan kar botu aldim. Sicacik tutuyor. İci yunlu. Ama adam karda cok yagmurda ayagi nemlenir dedi. Yabi su geciriyormuszaten trendyolda da su geciriyor yazmislar. nasil kar botu anlamadim. Neyse ben zaten suya maruz kalir diye degilde soguktan korumasi icin aldim. Nasip olursa bir tanede yagmur cizmesi almak istiyorum.
Ama simdi size bir mont onericem. Ozellikle almamis olanlar kesinlikle bu montu alabilir. Hemde fiyati kalitesine gercekten cok uygun. Markasi name it bir bakin isterseniz. Cok tarz duruyor bayildim monta resmen
Sanirim boynerde tukenmis. Trendyolda fiyati 2 kati ama laciverti benim aldigim fiyat. Bir bakin isterseniz.
Canım acile götür bence .Ya kızlar dun gece benim oglan uyuyamadi dogru duzgun. Bir ara kalkti azcik kustu rahatladi uyudu.
Sabah bir kalkti kaka yapti ama ishal yere kadan indi dusunun.koyu renkliydi bu arada. Dusa soktum yikadim giydirdim 1 saat sonra tekrar biraz sulu kaka yapti.
Bu sekilde 4. Yu daha demin yapti. Ve suan rengi baya acik renk krem gibi. Ve cok kotu kokuyor.
Hastanelere randevu bulamiyorum napsam ya( enfeksiyon mu bu acaba acile mi gotursem?
Bir hastane gelip bekleyebilirsibiz randevu aralarinda alabiliriz dedi. Uff napsam ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?