2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde de önce büyük kız sonra ufaklık şimdi de eşim grip oldu bende onlara ıhlamur yapınca içiyorum hasta olmamak için annelerin hasta olma gibi lüksü bile yok
Bugün sabah benim kız anne boğazım ağrıyor dedi.Eşim doktora götürdü kızarıklık varmış ilaç vermiş işte.Geçmezse ağırlaşırsa test yaptırın demiş.Arık ha olucaz ha olduk diye düşünmekten kafayı yicem.Olalım da kurtulalım diyorum bazen

Hepsi üst üste gelir zaten.Regl iken vücudumuz savunmasız kalıyor herhalde yorgun düşüyor çabuk hastalanıyoruz.Benim de regl iken grip olurum genelde.Benim kız hasta boğazlarım başladı İnşallah olmam

Pinkpinkblue dünüşüm nasıl oldu Çınar ? Öksürük var mı , varsa sarımsak zeytinyağı yap ayaklarının altına iyi gelmişti Selin’e horlama ile ilgili hiç bilmiyorum ki burnu tıkalıyken selinde horluyordu sen nasıl oldun ?

Oğlumla koltukta uyuyakalmışım.Boynum ters durumda kalmış herhalde o olaydan sonra ağrılar başladı.Bugün daha iyiyim çok şükür.
Bunubla gecmis olsun canim. Kizinada gecmis olsun ims kisa surede iyilesir yaa cok salgin var . Valla keske geciren bidaha gecirmiyo olsaydi ne kdar rahat ederdik

Canim iki gece yaptim onu aslimda fayda ediyo gibiydi dunde bugunde yenilemeyi unuttum yaa tuh oksuruk var canim kuru oksuruk . Bende bugun iyiyim cok sukur yaa o neydi gîzz diyorum koronadan beterdim bugunde oksuruk basladi prenses bedenim oksuruge hic dayanamaz bogazima igne sapliyolla oksururken dunus sen nasilsin

Standart be dünüşüm. Cok şükür iyiyiz . Sarımsak zeytinyağıyla iyileşti valla selo o dönem öksürük şurubu veriyor musun ? Ben kendim için prospan almıştım iyi gelmişti dünüş hem Çınar’a da verebilirsin ondan .

En iyisi ona devam edeyim kac gun yqptin dunus? Ya prospana karsi onyargiliyim dunus defneye hic fayda etmemisti birdahada almadim

Cok sukur dunus bazen hayatin standart gitmesi bile iyi bisey

Benim kadar uykudan yana yuzu gulmeyen bi anme varmi acaba gercekten bu kdar olmaz .1den beri emiyo yada salliyorum sinirden patliyorum saat 4oldu yaa bittim.tukendim yaa usandim durunca poposubu hoplatiyo sallayim diye .sinirimden sacimi basimi yolasim var en gec 7.30dada hortlar . Randevu almistim ortapediye goturecektim daha hic uyumadim hic .gercekten biktim yaa yat uyu iste ne zikkim var meme meme emmee emmee diye bagriyo b.k var memede

Saat 1’den önce uyudu mu? Uyuduysa uykusunu almış olabilir. Benimki de akşam 9’da uyusa gece 12-1 uyanıyor emiyor ve tekrar uyumuyordu, gülüyor, ayağa kalkıyor, oyun oynamak istiyordu. Ben alıp oturma odasına götürüyordum 2-3 saat takılıyorduk, gece 3-4’e kadar. O yüzden ben biraz geç yatırıyorum 11’den sonra, gece yine kalkıyor emiyor ama uyuyor tekrar. Yada aç olabilir, akşam yemeğinden sonra yoğurt, meyve vs verebilirsin.

Evet uyudu ama 1e kdaeda dekiksiz uyumadi yarim saate bir aglama. Gece uyutmadan ben zaten gece mamasi yediriyorum.uzerinede meme emiyor aclikla hic ilgisi yok bu gece cok oksurdu burnu cok tikandi huzursuzlandi hep

Bağışıklığı güçlü tutmak lazım

Evet uyudu ama 1e kdaeda dekiksiz uyumadi yarim saate bir aglama. Gece uyutmadan ben zaten gece mamasi yediriyorum.uzerinede meme emiyor aclikla hic ilgisi yok bu gece cok oksurdu burnu cok tikandi huzursuzlandi hep
Gecmis olsun csnim ya cok zor Allah yardimcin olsun. Bende bir 3 gun gece uykusundan cektim

Kızlar bot falan konusmussunuz. Ben gecen avmde bir magazan kar botu aldim. Sicacik tutuyor. İci yunlu. Ama adam karda cok yagmurda ayagi nemlenir dedi. Yabi su geciriyormus zaten trendyolda da su geciriyor yazmislar. nasil kar botu anlamadim. Neyse ben zaten suya maruz kalir diye degilde soguktan korumasi icin aldim. Nasip olursa bir tanede yagmur cizmesi almak istiyorum.
Ama simdi size bir mont onericem. Ozellikle almamis olanlar kesinlikle bu montu alabilir. Hemde fiyati kalitesine gercekten cok uygun. Markasi name it bir bakin isterseniz. Cok tarz duruyor bayildim monta resmen
Sanirim boynerde tukenmis. Trendyolda fiyati 2 kati ama laciverti benim aldigim fiyat. Bir bakin isterseniz.

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-22-21-54-49-89_b7c9d3e478a8998cd6a3c5d87e27d090.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2021-10-22-21-49-37-01_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 34
Ah güle güle giysin kuzucukk bizimde geldi botlar baya güzel giydirip evde geziyor aynaya bakıyor cimcime kar yağsa da oynasak

Ya kızlar dun gece benim oglan uyuyamadi dogru duzgun. Bir ara kalkti azcik kustu rahatladi uyudu.
Sabah bir kalkti kaka yapti ama ishal yere kadan indi dusunun.koyu renkliydi bu arada. Dusa soktum yikadim giydirdim 1 saat sonra tekrar biraz sulu kaka yapti.
Bu sekilde 4. Yu daha demin yapti. Ve suan rengi baya acik renk krem gibi. Ve cok kotu kokuyor.
Hastanelere randevu bulamiyorum napsam ya ( enfeksiyon mu bu acaba acile mi gotursem?
Bir hastane gelip bekleyebilirsibiz randevu aralarinda alabiliriz dedi. Uff napsam ki?

Canım acile götür bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…