2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım dişten de olabilir.Ateşi var mı onu kontrol et.Ateşi olırsa mutlaka götür.

Aaa cnm cok gecmis olsun. Bana usutme gibi geldi ozellikle kotu kokusu varsa .naptiniz baya zaman gecmis

Ne yaptiniz canim. Baya fazla sanırım ishal sayisi. Kaka tahlili ile bakilsa daha iyi tabi ona gore ilac verilir

Bizim de yusra nin burnu akiyor
Artık takmıyorum ne yapayım. İlaçlarini veriyorum elimden birşey gelmiyor.

Hava dün gulluk gülistanlık bugün yagmurlu. Yarin 15 derece diyor istanbula. Bir oyle bir boyle biz bile terliyoruz yada usuyoruz. Cocuklarda ne yapsin

Bize prospan iyi geldi. Eslem 3 gün kullandi antiniyotikten sonra. Ama asil alerjik ilaç iyi geldi galiba birde ventolin hava
Prospan bilmiyorum bi bakayım.
Ventolin hava da 2 kez acilde vermişlerdi, hiç bi şey olmamıştı.
Grintuss muydu neydi ondan kullanıyoruz ikisine de öksürük oldukça ama çok etkili değil sanırım.

Kendimi o kadar halsiz hissediyorumki bazen. Cocuklardan sira gelip doktora gidemedim
Sağlık ocağına git, diyet yapıyorsan hâla baktırmalısın aslında kan değerlerine.
C, d, magnezyum, zorda kalmadan ilaç içmeyen ben ne bulursam kullanıyorum.
Yoksa ne olurdu halim bilmiyorum, bunlarla bile çok halsizim ben de.

Prospan bilmiyorum bi bakayım.
Ventolin hava da 2 kez acilde vermişlerdi, hiç bi şey olmamıştı.
Grintuss muydu neydi ondan kullanıyoruz ikisine de öksürük oldukça ama çok etkili değil sanırım.
Ventolin hava dedim chamber diye birseyle veriyorum. Makina da durmaz çünkü 15 dk. Doktorla konuşup bu şekilde ayarladik. Flixotide diye bir ilaci surekli vercem ikisine de kış boyu

Canim saglik ocagi herşeye bakmiyor ki. O yuzden hastaneye gitmem lazım. Randevu bulup almistim cocuklar hastalandi o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…