Canım dişten de olabilir.Ateşi var mı onu kontrol et.Ateşi olırsa mutlaka götür.Ya kızlar dun gece benim oglan uyuyamadi dogru duzgun. Bir ara kalkti azcik kustu rahatladi uyudu.
Sabah bir kalkti kaka yapti ama ishal yere kadan indi dusunun.koyu renkliydi bu arada. Dusa soktum yikadim giydirdim 1 saat sonra tekrar biraz sulu kaka yapti.
Bu sekilde 4. Yu daha demin yapti. Ve suan rengi baya acik renk krem gibi. Ve cok kotu kokuyor.
Hastanelere randevu bulamiyorum napsam ya( enfeksiyon mu bu acaba acile mi gotursem?
Bir hastane gelip bekleyebilirsibiz randevu aralarinda alabiliriz dedi. Uff napsam ki?
Sagol canim ilkndefa oksurugu gece devam.ettide nevrimiz dondu valla . Bi oksuruk suribu aldim cok sukur iyi geldi daha evden eksik etmem onuGecmis olsun csnim ya cok zor Allah yardimcin olsun. Bende bir 3 gun gece uykusundan cektim
Aaa cnm cok gecmis olsun. Bana usutme gibi geldi ozellikle kotu kokusu varsa .naptiniz baya zaman gecmisYa kızlar dun gece benim oglan uyuyamadi dogru duzgun. Bir ara kalkti azcik kustu rahatladi uyudu.
Sabah bir kalkti kaka yapti ama ishal yere kadan indi dusunun.koyu renkliydi bu arada. Dusa soktum yikadim giydirdim 1 saat sonra tekrar biraz sulu kaka yapti.
Bu sekilde 4. Yu daha demin yapti. Ve suan rengi baya acik renk krem gibi. Ve cok kotu kokuyor.
Hastanelere randevu bulamiyorum napsam ya( enfeksiyon mu bu acaba acile mi gotursem?
Bir hastane gelip bekleyebilirsibiz randevu aralarinda alabiliriz dedi. Uff napsam ki?
Canim alerjik olabilir mi acaba sizinde. Ates vs yoksa niye hemen antibiyotik verdi kiArtik hastalıklardan usandım kiz yine kksurmwge basladi doktora götürdüm yoğun geniz akıntısı varmis yine antibiyotik verdi
Ne yaptiniz canim. Baya fazla sanırım ishal sayisi. Kaka tahlili ile bakilsa daha iyi tabi ona gore ilac verilirYa kızlar dun gece benim oglan uyuyamadi dogru duzgun. Bir ara kalkti azcik kustu rahatladi uyudu.
Ay noluyo ıspanak mevsimi açıldı mı daha dün leğenlerce ıspanak yıkıyorduk da yaz gelmişti
Geldi geldiAy noluyo ıspanak mevsimi açıldı mı daha dün leğenlerce ıspanak yıkıyorduk da yaz gelmişti
Berbat.Geldi geldi
Nasilsin nasil geciyor günler
Bende bir tarafimi yirtiyorum birşeylere yetismek içinBerbat.
İnanılmaz zorlanıyorum her konuda.
Yani kimse benden ıspanak falan beklemesin, bu ara makarna-çorbayı bulan şükretsin
Sen nasılsın?
Aaa hani isim hani isim?Sagol canim ilkndefa oksurugu gece devam.ettide nevrimiz dondu valla . Bi oksuruk suribu aldim cok sukur iyi geldi daha evden eksik etmem onu
Bize prospan iyi geldi. Eslem 3 gün kullandi antiniyotikten sonra. Ama asil alerjik ilaç iyi geldi galiba birde ventolin havaAaa hani isim hani isim?
Geçmiş olsun, şifa olsun.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Bende bir tarafimi yirtiyorum birşeylere yetismek içinama yetisebiliyor muyum aslaaa
Kendimi o kadar halsiz hissediyorumki bazen. Cocuklardan sira gelip doktora gidemedimGülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Koltuğa yapışmak istiyorum ya.
Çekiştirseler de kalkmamak istiyorum.
Prospan bilmiyorum bi bakayım.Bize prospan iyi geldi. Eslem 3 gün kullandi antiniyotikten sonra. Ama asil alerjik ilaç iyi geldi galiba birde ventolin hava
Sağlık ocağına git, diyet yapıyorsan hâla baktırmalısın aslında kan değerlerine.Kendimi o kadar halsiz hissediyorumki bazen. Cocuklardan sira gelip doktora gidemedim
Ventolin hava dedim chamber diye birseyle veriyorum. Makina da durmaz çünkü 15 dk. Doktorla konuşup bu şekilde ayarladik. Flixotide diye bir ilaci surekli vercem ikisine de kış boyuProspan bilmiyorum bi bakayım.
Ventolin hava da 2 kez acilde vermişlerdi, hiç bi şey olmamıştı.
Grintuss muydu neydi ondan kullanıyoruz ikisine de öksürük oldukça ama çok etkili değil sanırım.
Canim saglik ocagi herşeye bakmiyor ki. O yuzden hastaneye gitmem lazım. Randevu bulup almistim cocuklar hastalandi o günSağlık ocağına git, diyet yapıyorsan hâla baktırmalısın aslında kan değerlerine.
C, d, magnezyum, zorda kalmadan ilaç içmeyen ben ne bulursam kullanıyorum.
Yoksa ne olurdu halim bilmiyorum, bunlarla bile çok halsizim ben de.
Aaa hani isim hani isim?
Geçmiş olsun, şifa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?