2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam güzel anneler , prospan bende kullandım kendim için memnun kalmıştım . Bebişlerniz nasıl iyiler inşallah . Bugğn kv ve kp geldiler adaya torun hasretine dayanamadılar onca yolu bir kaç saat geçirebilmek için geldiler resmen . Bu arada tüm dişleri çıkaran var mı bebişlerden ? Bizim köpekler de tamam sanırım birer tane daha kök diş çıkaracaklar değil mi ? 20 tane süt dişi oluyormuş bizde son kökler yoqqq daha

Son kökler cok daha sonra çıkıyor. 3 yaşa kadar cikmasi gerekenleri cikardik bizde. 20 tane dişi var

Torun hasreti bambaşka demekki. Ne guzel seven ozleyen buyuk ailesi var

Onca yol ve bir kaç saat mi bizimkiler İstanbul içinde oturuyorlar 30 km var aramızda geldiler mi 2-3 gün kalırlar pek meraklıdırlar orda burda kalmaya kesinlikle evimi arar evime giderim ben olsam

Son kokler daha defnenin yok 5 yas onlar 7 yasinda cikiyormus . Suan 4 tane orta bok azilari kaldi . Heyt be kadinn sen torun hasreti nedir bilirmisin

Onca yol ve bir kaç saat mi bizimkiler İstanbul içinde oturuyorlar 30 km var aramızda geldiler mi 2-3 gün kalırlar pek meraklıdırlar orda burda kalmaya kesinlikle evimi arar evime giderim ben olsam
Hahahaha yaa benimkide oyle bazen niyeyse kalmak istiyo bu ara yine dilinde 2gun kalcakmis okula goturcekmis aksama kadar oyun oynicakmis kizinda aklini celiyo bemde sesimi cikarmiyorum yaa ne diyim gelsin kalsin buyursun

Son kokler daha defnenin yok 5 yas onlar 7 yasinda cikiyormus . Suan 4 tane orta bok azilari kaldi . Heyt be kadinn sen torun hasreti nedir bilirmisin
Yaaa dünüş bu ara herşeyi ağzına sokma orayı burayı yalayıp kemirme başladı da acaba dedm bende . Sıkıntısı var gibi geceleri ağlıyor atıyor kendini yatakta ordan oraya valla kalkmıyorum artık yat uyu diyorum bazen uyuyor geri bazen de kalkıyorum Bizim evde kalmaya yer yok bu arada Küçük evin faydaları

Canım geçen sene de geldi kv tek başına ama pek misafirperver davranmadığım için olsa gerek bi gün kalıp gitti Bu evimiz cok küçük o yüzden o da rahat edemezdi. Ne gerek var kalmalara anlamıyorum zaten.

Cok sukur oksurugu yokta alir denerim bir dahakine aklimizda olsun. Prospan bizde bir ise yaramamisti. Tussimax diye boyle bitkisel kullandim o fena degil.
Canim banada pink onerdi ya seninkini ya bunu alcaktim eczacida bu iyi dedi bemde cok irdelemedim aldim . Ama varya acaip etkili cok begendim

Canım dişten de olabilir.Ateşi var mı onu kontrol et.Ateşi olırsa mutlaka götür.

Aaa cnm cok gecmis olsun. Bana usutme gibi geldi ozellikle kotu kokusu varsa .naptiniz baya zaman gecmis

Ne yaptiniz canim. Baya fazla sanırım ishal sayisi. Kaka tahlili ile bakilsa daha iyi tabi ona gore ilac verilir
Kizlar biz naptik cumartesi oglene kadsr 4 kere falan baya su seklinde kakasini yapti. Sonra uyudu uyandi doktora goturdum oglen. Doktorda bakti iste ates olsaydi kan tahlili yapardim ama simdi cocugu delmeye gerek yok dedi. Bir daha yaparsa kakayi getirin kaka tahlili yapalim dedi. Bana pek enfeksiyon gibi gelmedi dedi. Maflor sase diye bir ilac verdi aksam yemekten sonra icir dedi. Pirinc ununa muhallebi yaptirdim yedirdim. Zaten bir daha yapmadi kaka. Ertesi gunde kabiz oldu hatta hahahah. Anlamadim yani yedigi birseyden mi oldu. Mafloruda kullanmama gerek kalmadi.

Bazende boyle sacma seyler oluyo iste

Üzüm yemiş miydi o siralar. Yada yedigi başka birseyden demekki. Enfeksiyon 5 gunden asagi hatta bir haftada anca toparliyor. Valla canim 2 ay da 4 paket probiyotik bitirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…