Cok sukur cnm iyiyiz siz nasilsinizNasılsınız canimPinkpinkblue
Son kökler cok daha sonra çıkıyor. 3 yaşa kadar cikmasi gerekenleri cikardik bizde. 20 tane dişi varSelam güzel anneler , prospan bende kullandım kendim için memnun kalmıştım . Bebişlerniz nasıl iyiler inşallah . Bugğn kv ve kp geldiler adaya torun hasretine dayanamadılaronca yolu bir kaç saat geçirebilmek için geldiler resmen . Bu arada tüm dişleri çıkaran var mı bebişlerden ? Bizim köpekler de tamam sanırım birer tane daha kök diş çıkaracaklar değil mi ? 20 tane süt dişi oluyormuş bizde son kökler yoqqq daha
Torun hasreti bambaşka demekki. Ne guzel seven ozleyen buyuk ailesi varSelam güzel anneler , prospan bende kullandım kendim için memnun kalmıştım . Bebişlerniz nasıl iyiler inşallah . Bugğn kv ve kp geldiler adaya torun hasretine dayanamadılaronca yolu bir kaç saat geçirebilmek için geldiler resmen . Bu arada tüm dişleri çıkaran var mı bebişlerden ? Bizim köpekler de tamam sanırım birer tane daha kök diş çıkaracaklar değil mi ? 20 tane süt dişi oluyormuş bizde son kökler yoqqq daha
Onca yol ve bir kaç saat mi bizimkiler İstanbul içinde oturuyorlar 30 km var aramızda geldiler mi 2-3 gün kalırlar pek meraklıdırlar orda burda kalmaya kesinlikle evimi arar evime giderim ben olsamSelam güzel anneler , prospan bende kullandım kendim için memnun kalmıştım . Bebişlerniz nasıl iyiler inşallah . Bugğn kv ve kp geldiler adaya torun hasretine dayanamadılaronca yolu bir kaç saat geçirebilmek için geldiler resmen . Bu arada tüm dişleri çıkaran var mı bebişlerden ? Bizim köpekler de tamam sanırım birer tane daha kök diş çıkaracaklar değil mi ? 20 tane süt dişi oluyormuş bizde son kökler yoqqq daha
Tam beni tarif etmişinBende bir tarafimi yirtiyorum birşeylere yetismek içinama yetisebiliyor muyum aslaaa
Son kokler daha defnenin yok 5 yasSelam güzel anneler , prospan bende kullandım kendim için memnun kalmıştım . Bebişlerniz nasıl iyiler inşallah . Bugğn kv ve kp geldiler adaya torun hasretine dayanamadılaronca yolu bir kaç saat geçirebilmek için geldiler resmen . Bu arada tüm dişleri çıkaran var mı bebişlerden ? Bizim köpekler de tamam sanırım birer tane daha kök diş çıkaracaklar değil mi ? 20 tane süt dişi oluyormuş bizde son kökler yoqqq daha
Hahahaha yaa benimkide oyle bazen niyeyse kalmak istiyo bu ara yine dilinde 2gun kalcakmis okula goturcekmis aksama kadar oyun oynicakmisOnca yol ve bir kaç saat mi bizimkiler İstanbul içinde oturuyorlar 30 km var aramızda geldiler mi 2-3 gün kalırlar pek meraklıdırlar orda burda kalmaya kesinlikle evimi arar evime giderim ben olsam
Yaaa dünüş bu ara herşeyi ağzına sokma orayı burayı yalayıp kemirme başladı da acaba dedm bende . Sıkıntısı var gibi geceleri ağlıyor atıyor kendini yatakta ordan orayaSon kokler daha defnenin yok 5 yasonlar 7 yasinda cikiyormus . Suan 4 tane orta bok azilari kaldi . Heyt be kadinn sen torun hasreti nedir bilirmisin
Canım geçen sene de geldi kv tek başına ama pek misafirperver davranmadığım için olsa gerek bi gün kalıp gittiOnca yol ve bir kaç saat mi bizimkiler İstanbul içinde oturuyorlar 30 km var aramızda geldiler mi 2-3 gün kalırlar pek meraklıdırlar orda burda kalmaya kesinlikle evimi arar evime giderim ben olsam
Valla bilmiyorum ki nasıl belki alerji olduğuCanim alerjik olabilir mi acaba sizinde. Ates vs yoksa niye hemen antibiyotik verdi ki
Sık hastalaniyorsa olma ihtimali var. Aslinda doktor o açıdan degerlendirmesi gerekirValla bilmiyorum ki nasıl belki alerji olduğu
Ne canim surubun adi?Sagol canim ilkndefa oksurugu gece devam.ettide nevrimiz dondu valla . Bi oksuruk suribu aldim cok sukur iyi geldi daha evden eksik etmem onu
Cok sukur oksurugu yokta alir denerim bir dahakine aklimizda olsun. Prospan bizde bir ise yaramamisti. Tussimax diye boyle bitkisel kullandim o fena degil.Lostinparadise buymuş canim acil lazimsa gor dedim
Canim banada pink onerdi ya seninkini ya bunu alcaktim eczacida bu iyi dedi bemde cok irdelemedim aldim . Ama varya acaip etkili cok begendimCok sukur oksurugu yokta alir denerim bir dahakine aklimizda olsun. Prospan bizde bir ise yaramamisti. Tussimax diye boyle bitkisel kullandim o fena degil.
Canım dişten de olabilir.Ateşi var mı onu kontrol et.Ateşi olırsa mutlaka götür.
Aaa cnm cok gecmis olsun. Bana usutme gibi geldi ozellikle kotu kokusu varsa .naptiniz baya zaman gecmis
Kizlar biz naptik cumartesi oglene kadsr 4 kere falan baya su seklinde kakasini yapti. Sonra uyudu uyandi doktora goturdum oglen. Doktorda bakti iste ates olsaydi kan tahlili yapardim ama simdi cocugu delmeye gerek yok dedi. Bir daha yaparsa kakayi getirin kaka tahlili yapalim dedi. Bana pek enfeksiyon gibi gelmedi dedi. Maflor sase diye bir ilac verdi aksam yemekten sonra icir dedi. Pirinc ununa muhallebi yaptirdim yedirdim. Zaten bir daha yapmadi kaka. Ertesi gunde kabiz oldu hatta hahahah. Anlamadim yani yedigi birseyden mi oldu. Mafloruda kullanmama gerek kalmadi.Ne yaptiniz canim. Baya fazla sanırım ishal sayisi. Kaka tahlili ile bakilsa daha iyi tabi ona gore ilac verilir
Bazende boyle sacma seyler oluyo isteKizlar biz naptik cumartesi oglene kadsr 4 kere falan baya su seklinde kakasini yapti. Sonra uyudu uyandi doktora goturdum oglen. Doktorda bakti iste ates olsaydi kan tahlili yapardim ama simdi cocugu delmeye gerek yok dedi. Bir daha yaparsa kakayi getirin kaka tahlili yapalim dedi. Bana pek enfeksiyon gibi gelmedi dedi. Maflor sase diye bir ilac verdi aksam yemekten sonra icir dedi. Pirinc ununa muhallebi yaptirdim yedirdim. Zaten bir daha yapmadi kaka. Ertesi gunde kabiz oldu hatta hahahah. Anlamadim yani yedigi birseyden mi oldu. Mafloruda kullanmama gerek kalmadi.
Üzüm yemiş miydi o siralar. Yada yedigi başka birseyden demekki. Enfeksiyon 5 gunden asagi hatta bir haftada anca toparliyor. Valla canim 2 ay da 4 paket probiyotik bitirdikKizlar biz naptik cumartesi oglene kadsr 4 kere falan baya su seklinde kakasini yapti. Sonra uyudu uyandi doktora goturdum oglen. Doktorda bakti iste ates olsaydi kan tahlili yapardim ama simdi cocugu delmeye gerek yok dedi. Bir daha yaparsa kakayi getirin kaka tahlili yapalim dedi. Bana pek enfeksiyon gibi gelmedi dedi. Maflor sase diye bir ilac verdi aksam yemekten sonra icir dedi. Pirinc ununa muhallebi yaptirdim yedirdim. Zaten bir daha yapmadi kaka. Ertesi gunde kabiz oldu hatta hahahah. Anlamadim yani yedigi birseyden mi oldu. Mafloruda kullanmama gerek kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?