2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy dunus su bok yazan yer bok degilde boss. C8kmaz heralde dunus agizla oynamalari bitmiyokihuydur o huy. Ohhh kalamamislar

Üzüm yemiş miydi o siralar. Yada yedigi başka birseyden demekki. Enfeksiyon 5 gunden asagi hatta bir haftada anca toparliyor. Valla canim 2 ay da 4 paket probiyotik bitirdik
Uzum degilde tavuk suyu icmisti hep ictigi sey aslinda ama cok icmis sanirim. Birde cennet hurmasi yedirmistim aksamda bebe biskuvisiyle karistirip. Zaten bebe biskuvisi ne zaman yese tuvaletini yapiyor. Hurmayla karistirinca baya etki yapmis olabilir

İnanır mısın losti cuma gecesi hemen hemen aynı şeyleri yaşayıp cumartesi öğleden sonraya kadar hastanede kaldık bizde ishal değil de kusma ve azcık ateş vardı azcık viral enfeksiyon çıktı kanda, kaka ve idrar temiz çıkmış ne oldu anlamadık

Ah oinkerestim size de geçmiş olsun bu çocuklar nerden kapıyor bu virüsleri acaba daha kreşe de gitmiyorlar

Ayycennet hurmasini benimki gecen sene cok sevmisti .bu sene daha hic almadim bu hafta alayim resetlenmis olabilir ins yine sever .bizim bagursaklar nazli oyle hic bisey calistirmiyo tam gaz

Ayycennet hurmasini benimki gecen sene cok sevmisti .bu sene daha hic almadim bu hafta alayim resetlenmis olabilir ins yine sever .bizim bagursaklar nazli oyle hic bisey calistirmiyo tam gaz
Selo da sevmişti geçen sene dünüş bu sene aldım iplik iplik gelince ağzına bi huylandı çıkarmaya çalışıyor iplikleri saç falan sandı sanırım sonra yedi biraz ama geçen seneki gibi iştahla değil

Maflor bağırsak düzenleyici probiyotik kullansaydın keşke

Kızlar neyle oynuyor sizin ufaklıklar benim ki legolarla oynuyor genelde Cuma bime bebeğimin ilk kitapları gibi bi şey gelecek alsam mı diyorum ilgisini çeker mi

Ben alıştım artik cocuklarda. Ama kendimde olmasi cok kötü oldu. Ayakta gecirmek zorundayim
Hasta olup yatmayı özledim ya annemin babamın eşimin ilgilenmesini hastayken.Ama maalesef dediğin gibi ayakta geçiriyoruz.Ben de hergün parol alıp duruyorum vütün vücudum ağrıyor.Tam boğazlar acıyor eyvah hasta oluyorum galiba diyorum ertesi gün geçiyorKızımın da sınavları var iki hafta neyle uğraşıcağımı şaşırdım

Sosyal medya da da yorumları okudum bu sene hastalıklar bitmiyor diyo herkes
Bir aydır herkes sürekli hasta.Kız iki kere nezle gibi atlattı da küçüğüm daha hiç hastalanmadı tek avuntum bu şimdilik.Kesinlikle süt koruyor.Çok sakınmıyorum dışarıya çıkarıuorum hergün evde bodyle geziyor.Yemek de bazen yiyor bazen yemiyor.Vitamin falan vermiyorum.Başlasam mı bilemedim.

Kızlar hangi oyuncaklarla oynuyor çocuklarınız?Bizimki herşeyi çabucak bırakıyor.Sadece bir tane araba var sevdiği oynarsa onunla oynuyor.Oyun önerisi de verebilirsiniz.

Ben çok fenayim. Şuan koltuga yigildim kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…