Ayy dunus su bok yazan yer bok degilde bossYaaa dünüş bu ara herşeyi ağzına sokma orayı burayı yalayıp kemirme başladı da acaba dedm bende . Sıkıntısı var gibi geceleri ağlıyor atıyor kendini yatakta ordan orayavalla kalkmıyorum artık yat uyu diyorum bazen uyuyor geri bazen de kalkıyorum Bizim evde kalmaya yer yok bu arada Küçük evin faydaları
Mujde diyince ben bi kotu oldumBu arada mujdemi isterim, sonunda bende hasta oldum
Aman de kızMujde diyince ben bi kotu oldum3.zannettim ilk bi sok sok sok kalp ritmim daha duzelmedi bak
Ayy cnm bebeknolmasin ama 1hafta geciksin valla ne kotuyduAman de kızregl bekliyorum bide. Bende iyileşemezsem senin gibi olurum altli ustlu gider
Uzum degilde tavuk suyu icmisti hep ictigi sey aslinda ama cok icmis sanirim. Birde cennet hurmasi yedirmistim aksamda bebe biskuvisiyle karistirip. Zaten bebe biskuvisi ne zaman yese tuvaletini yapiyor. Hurmayla karistirinca baya etki yapmis olabilirÜzüm yemiş miydi o siralar. Yada yedigi başka birseyden demekki. Enfeksiyon 5 gunden asagi hatta bir haftada anca toparliyor. Valla canim 2 ay da 4 paket probiyotik bitirdik
İnanır mısın losti cuma gecesi hemen hemen aynı şeyleri yaşayıp cumartesi öğleden sonraya kadar hastanede kaldık bizde ishal değil de kusma ve azcık ateş vardı azcık viral enfeksiyon çıktı kanda, kaka ve idrar temiz çıkmış ne oldu anlamadıkKizlar biz naptik cumartesi oglene kadsr 4 kere falan baya su seklinde kakasini yapti. Sonra uyudu uyandi doktora goturdum oglen. Doktorda bakti iste ates olsaydi kan tahlili yapardim ama simdi cocugu delmeye gerek yok dedi. Bir daha yaparsa kakayi getirin kaka tahlili yapalim dedi. Bana pek enfeksiyon gibi gelmedi dedi. Maflor sase diye bir ilac verdi aksam yemekten sonra icir dedi. Pirinc ununa muhallebi yaptirdim yedirdim. Zaten bir daha yapmadi kaka. Ertesi gunde kabiz oldu hatta hahahah. Anlamadim yani yedigi birseyden mi oldu. Mafloruda kullanmama gerek kalmadi.
Ah oinkerestim size de geçmiş olsun bu çocuklar nerden kapıyor bu virüsleri acaba daha kreşe de gitmiyorlarİnanır mısın losti cuma gecesi hemen hemen aynı şeyleri yaşayıp cumartesi öğleden sonraya kadar hastanede kaldık bizde ishal değil de kusma ve azcık ateş vardı azcık viral enfeksiyon çıktı kanda, kaka ve idrar temiz çıkmış ne oldu anlamadık
Ayycennet hurmasini benimki gecen sene cok sevmisti .bu sene daha hic almadim bu hafta alayim resetlenmis olabilir ins yine severUzum degilde tavuk suyu icmisti hep ictigi sey aslinda ama cok icmis sanirim. Birde cennet hurmasi yedirmistim aksamda bebe biskuvisiyle karistirip. Zaten bebe biskuvisi ne zaman yese tuvaletini yapiyor. Hurmayla karistirinca baya etki yapmis olabilir
Selo da sevmişti geçen sene dünüşAyycennet hurmasini benimki gecen sene cok sevmisti .bu sene daha hic almadim bu hafta alayim resetlenmis olabilir ins yine sever.bizim bagursaklar nazli oyle hic bisey calistirmiyo tam gaz
Maflor bağırsak düzenleyici probiyotik kullansaydın keşkeKizlar biz naptik cumartesi oglene kadsr 4 kere falan baya su seklinde kakasini yapti. Sonra uyudu uyandi doktora goturdum oglen. Doktorda bakti iste ates olsaydi kan tahlili yapardim ama simdi cocugu delmeye gerek yok dedi. Bir daha yaparsa kakayi getirin kaka tahlili yapalim dedi. Bana pek enfeksiyon gibi gelmedi dedi. Maflor sase diye bir ilac verdi aksam yemekten sonra icir dedi. Pirinc ununa muhallebi yaptirdim yedirdim. Zaten bir daha yapmadi kaka. Ertesi gunde kabiz oldu hatta hahahah. Anlamadim yani yedigi birseyden mi oldu. Mafloruda kullanmama gerek kalmadi.
Geçmiş olsun neyse en azından çocuklar toparlandı hafif atlatırsın inşallah ben ıhlamur ve nurofen ile hafif atlattım çok şükürBu arada mujdemi isterim, sonunda bende hasta oldum
Cocuklarda da basladiGeçmiş olsun neyse en azından çocuklar toparlandı hafif atlatırsın inşallah ben ıhlamur ve nurofen ile hafif atlattım çok şükür
Sosyal medya da da yorumları okudum bu sene hastalıklar bitmiyor diyo herkesCocuklarda da basladi
Ben alıştım artik cocuklarda. Ama kendimde olmasi cok kötü oldu. Ayakta gecirmek zorundayimSosyal medya da da yorumları okudum bu sene hastalıklar bitmiyor diyo herkes
Hasta olup yatmayı özledim ya annemin babamın eşimin ilgilenmesini hastayken.Ama maalesef dediğin gibi ayakta geçiriyoruz.Ben de hergün parol alıp duruyorum vütün vücudum ağrıyor.Tam boğazlar acıyor eyvah hasta oluyorum galiba diyorum ertesi gün geçiyorBen alıştım artik cocuklarda. Ama kendimde olmasi cok kötü oldu. Ayakta gecirmek zorundayim
Bir aydır herkes sürekli hasta.Kız iki kere nezle gibi atlattı da küçüğüm daha hiç hastalanmadı tek avuntum bu şimdilik.Kesinlikle süt koruyor.Çok sakınmıyorum dışarıya çıkarıuorum hergün evde bodyle geziyor.Yemek de bazen yiyor bazen yemiyor.Vitamin falan vermiyorum.Başlasam mı bilemedim.Sosyal medya da da yorumları okudum bu sene hastalıklar bitmiyor diyo herkes
Ben çok fenayim. Şuan koltuga yigildim kaldimHasta olup yatmayı özledim ya annemin babamın eşimin ilgilenmesini hastayken.Ama maalesef dediğin gibi ayakta geçiriyoruz.Ben de hergün parol alıp duruyorum vütün vücudum ağrıyor.Tam boğazlar acıyor eyvah hasta oluyorum galiba diyorum ertesi gün geçiyorKızımın da sınavları var iki hafta neyle uğraşıcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?