2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eslemde b12 düşük çıktı. Bende ona baslicam ellerinde deri soyulmaya baslamis

Kızlar hangi oyuncaklarla oynuyor çocuklarınız?Bizimki herşeyi çabucak bırakıyor.Sadece bir tane araba var sevdiği oynarsa onunla oynuyor.Oyun önerisi de verebilirsiniz.
Duzgun oyuncak yok ama absurt bir suru sey var. Bebekleri oyuncak bebek arabasina koyup gezdiriyor, onlari yatirip basortu yada mendillerle örtüyor. Oyuncak mutfak gerecleriyle oynuyor, arabalarla oynuyor. Top atmaca falan surekli oyle. Arada kitap bakiyoruz

Eslemde b12 düşük çıktı. Bende ona baslicam ellerinde deri soyulmaya baslamis
Ben daha hiç tahlil yaptırmadım.Eşim sağolsun bir sıkıntısı olmadığına göre gerek yok diyor.Görünürde bir eksiği yok gibi.Bağışıklığı güçlendirmek için vermek istiyorum bakalım

Kızlar hangi oyuncaklarla oynuyor çocuklarınız?Bizimki herşeyi çabucak bırakıyor.Sadece bir tane araba var sevdiği oynarsa onunla oynuyor.Oyun önerisi de verebilirsiniz.
Cnm benimki araba hastasi cok seviyor. Her yer araba duvarlarda koltuklarda yuzumuzde kolukuzda bacagimizda araba suruyo arabalarida emziriyorum tahmin edersinki. Kucuk arabalarida cok seviyo is makinelerinide bide tamir seti var arabalari bisikleti vs tamir ediyo hastasi tamir setinin elinden tornavida dusurmez . Birlikte oyun oynarkende biseyi sakliyorum buluyo veya hangi elimde oynuyoruz,saklanbaci cok seviyo ciglik ata ata kosturuyorya tabi bambu cubiklarini seviyor uclarinin zimbirtisini takmaya calisiyo genelde sokmesini yapiyor ama kucul parvaya korkuyorum birakmiyorum hic . Oyun hamuru oynuyoruz kaliplari basiyor merdaneyle hamuru desikliyo. Oyun hamurunu top top koyuyorum yanima makarna ve uzunlu kisali pipet aliyorum onlari hamura batirip geri cikariyoruz makarnayi yemek istiyo tabi aklima gelenler bunlar .

Ah oinkerestim size de geçmiş olsun bu çocuklar nerden kapıyor bu virüsleri acaba daha kreşe de gitmiyorlar
Kuzum bilmiyorum inan ama ben okula gidip geliyorum babası da öyle, gelince elimi yıkamadan üstümü değişmeden asla dokunmuyorum ama bilmiyorum işte. Çok sağol kuzum siz nasılsınız nasıl gidiyor

Kuzum bilmiyorum inan ama ben okula gidip geliyorum babası da öyle, gelince elimi yıkamadan üstümü değişmeden asla dokunmuyorum ama bilmiyorum işte. Çok sağol kuzum siz nasılsınız nasıl gidiyor
Canım bizde adadayız hala . Kaç gündür çıkarmıyorum hava esiyor diye bugün niyetlendim bakalım .

Kızlar oyuncak oyun vs sormuşsunuz. Biz de genelde oyuncak mutfak aletleriyle oynuyoruz , bebeklere yemek yedirmece pişirmece efendime söyliyim bebek gıdıklamaca olur Legolarla duş yapıp küçük bebişleri yıkama gibi uydurmasyon şeyler bu aralar aşı yapıyor bize ne bulsa kolumuza sokup aşıııııı diyo bende doktor seti aldım yarın gelecek kargosu inş sever oynar. Onun dışında hikaye kitaplarına falan cok ilgisi yok yırtıyor diye almak ta istemiyorum ziyan oluyor. Bi tane e bebekten ilk kelimelerim kitabı almıştım onu sevdi baya baktık ona artık sıkıldı. Böyle işte kızlar fikir ve önerilere açığız

Bu arada oyun hamuru alamıyorum ağzına sokucak evde kaos olacak daha vakti var sanırım . Boya kalemi vs aklımda , denemek için sihirli kitaplardan aldım hani şu kalemi suyla dolan . Kalemin içinde su olduğunu anladı açmaya çalıştı kalemi kemirdi falan kalemle eğlendi kitap ilgisini çekmedi her çocuk farklı işte ya

Kitaba benimkide ilgi duymuyo. Defnein boyama kitaplarini veriyorum bitmisleri bak kedi kopek die gosteriyorum yere yatiyo emekliyo havlaya havlaya ayy burd akopek var beni yicek diyorum kahlaha atiyo hav hav hav die geliyo saldiriyo sonra nasil oluyo anlamiylrum bi bakiykrum emziriyorum sipayi . Dr setini bence cok sever . Biz defneye 3 kere aldik .3ude cop. Cinara almadim azcik daha akli ersin dedim yaa 1sefer almak istiyorum artik

Ahahahahha evet yaa kesinlikle oyle . Cinar kalemleri kemiriyor cok cok kisa dikkat suresi bir bomeramg video kdar 6 saniye

Ama dünüşşş ben daha çok oynıcam sanırım sete aşık oldum resmen Türkiye’ye gelmiyormuş artık diye ikinci elini buldum da aldım dolaptan Selin’e değil galiba kendime alıyorum bazen başka yok yani ilk ve son doktorculuk seti

Kiz anam o mnasil dohdur setiymis ben hep 25 tlye aliyodum cantali . Merak ettim sizinkini . Zaten kizi olan anneler cok sansli cocuklugunu tekrar yasiyor .

Kiz anam o mnasil dohdur setiymis ben hep 25 tlye aliyodum cantali . Merak ettim sizinkini . Zaten kizi olan anneler cok sansli cocuklugunu tekrar yasiyor .
Bak bu , kalp ateşsesi falan çıkıyormuş steteskoptan ışıklı mışıklı öyle diyorum eşime bazen Selin’le oynamaktan beyin yaşım 1 e düşüyor

Eklentiler

• DC5E2675-7FBA-490B-BE6B-DA289588AE8D.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 34
Bizim abla oldugu icin biz coktan boyalarin tadina baktik, oyun hamurununda tabi

Bak bu , kalp ateşsesi falan çıkıyormuş steteskoptan ışıklı mışıklı öyle diyorum eşime bazen Selin’le oynamaktan beyin yaşım 1 e düşüyor
Ay ayni gerçek gibiymiş gule gule oynayin
Bizimde yusra 3 tane eskitti. Ama sonuncusu toyzz shoptan aynı böyle herseyden vardi. Maalesef sag kalan parca sayisi cok az kuafor setimizde vardi 2 tane o da coktan gitti

Ay ayni gerçek gibiymiş gule gule oynayin
Bizimde yusra 3 tane eskitti. Ama sonuncusu toyzz shoptan aynı böyle herseyden vardi. Maalesef sag kalan parca sayisi cok az kuafor setimizde vardi 2 tane o da coktan gitti
Aynen bizimde kuafor ve makyajnsetode 2 tane cop mutfak seti sayisini soylemek bile istemiyorum . O yuzden ben yine 25 30 tllik setten alirim madam dunusumde zamanla anlar oyunncaklarin icine edilce Mdmray

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…