Eslemde b12 düşük çıktı. Bende ona baslicam ellerinde deri soyulmaya baslamisBir aydır herkes sürekli hasta.Kız iki kere nezle gibi atlattı da küçüğüm daha hiç hastalanmadı tek avuntum bu şimdilik.Kesinlikle süt koruyor.Çok sakınmıyorum dışarıya çıkarıuorum hergün evde bodyle geziyor.Yemek de bazen yiyor bazen yemiyor.Vitamin falan vermiyorum.Başlasam mı bilemedim.
Duzgun oyuncak yok ama absurt bir suru sey var. Bebekleri oyuncak bebek arabasina koyup gezdiriyor, onlari yatirip basortu yada mendillerle örtüyor. Oyuncak mutfak gerecleriyle oynuyor, arabalarla oynuyor. Top atmaca falan surekli oyle. Arada kitap bakiyoruzKızlar hangi oyuncaklarla oynuyor çocuklarınız?Bizimki herşeyi çabucak bırakıyor.Sadece bir tane araba var sevdiği oynarsa onunla oynuyor.Oyun önerisi de verebilirsiniz.
Ben daha hiç tahlil yaptırmadım.Eşim sağolsun bir sıkıntısı olmadığına göre gerek yok diyor.Görünürde bir eksiği yok gibi.Bağışıklığı güçlendirmek için vermek istiyorum bakalımEslemde b12 düşük çıktı. Bende ona baslicam ellerinde deri soyulmaya baslamis
Geçmiş olsun canım kendine de bak.Benim de beş dakika içim geçmiş eşim kaldırdı çocuğu emzir uykusu var diye.Söylendim uyutsaydın ya beni niye kaldırıyon diye.Yok anam bize rahatlık yokBen çok fenayim. Şuan koltuga yigildim kaldim
Cnm benimki araba hastasi cok seviyor. Her yer araba duvarlarda koltuklarda yuzumuzde kolukuzda bacagimizda araba suruyoKızlar hangi oyuncaklarla oynuyor çocuklarınız?Bizimki herşeyi çabucak bırakıyor.Sadece bir tane araba var sevdiği oynarsa onunla oynuyor.Oyun önerisi de verebilirsiniz.
Kuzum bilmiyorum inan ama ben okula gidip geliyorum babası da öyle, gelince elimi yıkamadan üstümü değişmeden asla dokunmuyorum ama bilmiyorum işte. Çok sağol kuzum siz nasılsınız nasıl gidiyorAh oinkerestim size de geçmiş olsun bu çocuklar nerden kapıyor bu virüsleri acaba daha kreşe de gitmiyorlar
Canım bizde adadayız hala . Kaç gündür çıkarmıyorum hava esiyor diye bugün niyetlendim bakalım .Kuzum bilmiyorum inan ama ben okula gidip geliyorum babası da öyle, gelince elimi yıkamadan üstümü değişmeden asla dokunmuyorum ama bilmiyorum işte. Çok sağol kuzum siz nasılsınız nasıl gidiyor
Kitaba benimkide ilgi duymuyo. Defnein boyama kitaplarini veriyorum bitmisleriKızlar oyuncak oyun vs sormuşsunuz. Biz de genelde oyuncak mutfak aletleriyle oynuyoruz , bebeklere yemek yedirmece pişirmece efendime söyliyim bebek gıdıklamaca olur Legolarla duş yapıp küçük bebişleri yıkama gibi uydurmasyon şeylerbu aralar aşı yapıyor bize ne bulsa kolumuza sokup aşıııııı diyo bende doktor seti aldım yarın gelecek kargosu inş sever oynar. Onun dışında hikaye kitaplarına falan cok ilgisi yok yırtıyor diye almak ta istemiyorum ziyan oluyor. Bi tane e bebekten ilk kelimelerim kitabı almıştım onu sevdi baya baktık ona artık sıkıldı. Böyle işte kızlar fikir ve önerilere açığız
Ahahahahha evet yaa kesinlikle oyle . Cinar kalemleri kemiriyor cok cok kisa dikkat suresi bir bomeramg video kdar 6 saniyeBu arada oyun hamuru alamıyorum ağzına sokucak evde kaos olacak daha vakti var sanırım . Boya kalemi vs aklımda , denemek için sihirli kitaplardan aldım hani şu kalemi suyla dolan . Kalemin içinde su olduğunu anladı açmaya çalıştı kalemi kemirdi falan kalemle eğlendi kitap ilgisini çekmediher çocuk farklı işte ya
Ama dünüşşş ben daha çok oynıcam sanırım sete aşık oldum resmenKitaba benimkide ilgi duymuyo. Defnein boyama kitaplarini veriyorum bitmisleribak kedi kopek die gosteriyorum yere yatiyo emekliyo havlaya havlaya ayy burd akopek var beni yicek diyorum kahlaha atiyo hav hav hav die geliyo saldiriyo sonra nasil oluyo anlamiylrum bi bakiykrum emziriyorum sipayi . Dr setini bence cok sever . Biz defneye 3 kere aldik .3ude cop. Cinara almadim azcik daha akli ersin dedim yaa 1sefer almak istiyorum artik
Kiz anam o mnasil dohdur setiymisAma dünüşşş ben daha çok oynıcam sanırım sete aşık oldum resmenTürkiye’ye gelmiyormuş artık diye ikinci elini buldum da aldım dolaptan Selin’e değil galiba kendime alıyorum bazen başka yok yani ilk ve son doktorculuk seti
Bak bu , kalp ateşsesi falan çıkıyormuş steteskoptan ışıklı mışıklıKiz anam o mnasil dohdur setiymisben hep 25 tlye aliyodum cantali . Merak ettim sizinkini . Zaten kizi olan anneler cok sansli cocuklugunu tekrar yasiyor .
Bizim abla oldugu icin biz coktan boyalarin tadina baktik, oyun hamurununda tabiBu arada oyun hamuru alamıyorum ağzına sokucak evde kaos olacak daha vakti var sanırım . Boya kalemi vs aklımda , denemek için sihirli kitaplardan aldım hani şu kalemi suyla dolan . Kalemin içinde su olduğunu anladı açmaya çalıştı kalemi kemirdi falan kalemle eğlendi kitap ilgisini çekmediher çocuk farklı işte ya
Ay ayni gerçek gibiymiş gule gule oynayinBak bu , kalp ateşsesi falan çıkıyormuş steteskoptan ışıklı mışıklıöyle diyorum eşime bazen Selin’le oynamaktan beyin yaşım 1 e düşüyor
Yaa cok gUzelmis ciddenBak bu , kalp ateşsesi falan çıkıyormuş steteskoptan ışıklı mışıklıöyle diyorum eşime bazen Selin’le oynamaktan beyin yaşım 1 e düşüyor
Aynen bizimde kuafor ve makyajnsetode 2 tane cop mutfak seti sayisini soylemek bile istemiyorumAy ayni gerçek gibiymiş gule gule oynayin
Bizimde yusra 3 tane eskitti. Ama sonuncusu toyzz shoptan aynı böyle herseyden vardi. Maalesef sag kalan parca sayisi cok azkuafor setimizde vardi 2 tane o da coktan gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?