- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Iste gercek bir dohdur iste gercek bir steteskopbenimkiler 1000 liralik steteskopumla oynuyor .icim gidiyor bir sakatlik cikmasa bari daha da almak zor
Hergun kuru boya ucu yiyo benimkiBizim abla oldugu icin biz coktan boyalarin tadina baktik, oyun hamurununda tabi
Hahah çok güldüm bunaIste gercek bir dohdur iste gercek bir steteskop. Enjektor ver bence aciyida ogrensinler
birbirleri ustunde denerlerse sknti buyukIste gercek bir dohdur iste gercek bir steteskop. Enjektor ver bence aciyida ogrensinler
Bizim evde de eşim grip oldu sonra benim Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı oldu haftasonu da görümce kahvaltıya geldi 2 gün beraberdik onlar geldiğinde benim Boğaz ağrım yoktu akşama doğru dedim boğazım ağrıyor sonra herkes evine gitti şimdi görümce hastaymış boğazı ağarıyormuş şimdi de annesi aradı kızı hastaymış onu söylüyor bana onlar bize geldiklerinde ben iyiydim sonra benimde boğazlarım ağırdı bana da oğlundan geçti dedim madem hastalık var gezmesinler kahvaltıya gelelim diye onlar aradı hastayım desem istemiyor bizi derler hasta da değildim zaten sinir etti beni telefonla bile yetiyorlarBen alıştım artik cocuklarda. Ama kendimde olmasi cok kötü oldu. Ayakta gecirmek zorundayim
Boya kalemi alacaksan jumin boy olanlar var ilk kullanım da onlar daha rahat oluyor kalın falan olduğu için daha kolay kavrıyorlarBu arada oyun hamuru alamıyorum ağzına sokucak evde kaos olacak daha vakti var sanırım . Boya kalemi vs aklımda , denemek için sihirli kitaplardan aldım hani şu kalemi suyla dolan . Kalemin içinde su olduğunu anladı açmaya çalıştı kalemi kemirdi falan kalemle eğlendi kitap ilgisini çekmediher çocuk farklı işte ya
Eyvahlar olsun aman diyim dikkat et zaten dolar fırlamışbenimkiler 1000 liralik steteskopumla oynuyor .icim gidiyor bir sakatlik cikmasa bari daha da almak zor
sakladigim yerlerden buluyorlar icim gidiyor .fisher price inkini aldim doktor seti yuzune bakmadilarEyvahlar olsun aman diyim dikkat et zaten dolar fırlamış
Gerçeğini bulmuşlar bakarlar mı fisheraaasakladigim yerlerden buluyorlar icim gidiyor .fisher price inkini aldim doktor seti yuzune bakmadilar
Geldi mi hepsi üst üste gelir zatenYüsra dünden beri öksürüyor, ben zaten hastaydim birde bugun eslem gogsume tekme atti galiba mastit olucamyetmezmiş gibi eslem de de ishal başladı.
Allahim güç versin son versin artik cok zor dayaniyorum. Asla isyan etmek istemiyorum sadece cok yorgunum
Evet daha öncede iki kez tekme atti ve yine böyle olmustu hatta o zaman anlamadigim icin süt kabarcigina dönüşmüştüGeldi mi hepsi üst üste gelir zatenAh ya ne uzun sürdü hastalıkları mastit darbeyle alakalı da olabiliyor mu ki ?
Annen el atmıyor mu sana yaa benim annem bi geliyor bende kendime geliyorum Allah kolaylık versinYüsra dünden beri öksürüyor, ben zaten hastaydim birde bugun eslem gogsume tekme atti galiba mastit olucamyetmezmiş gibi eslem de de ishal başladı.
Allahim güç versin son versin artik cok zor dayaniyorum. Asla isyan etmek istemiyorum sadece cok yorgunum
Hastayken görüşmüyoruzAnnen el atmıyor mu sana yaa benim annem bi geliyor bende kendime geliyorum Allah kolaylık versin
Aramızda da en çok isyan eden sen oluyorsun ama arkadaşım bak ne güzel kıymetini bilAnnen el atmıyor mu sana yaa benim annem bi geliyor bende kendime geliyorum Allah kolaylık versin
Benimde bu aralar yutkunma duymam guluk guluk süt gelmesi azaldi ama damla damlada olsa emiyor bence.Kızlar ya bişey dicem bu akşam şöyle bişey yaşandı. Ben cok az emziriyorum bilenler bilir. Bi gündüz uykusunda bi gece uykusunda bi de sabaha karşı. Bayadır böyle düzen. Sol göğüsten emzirmeyi bırakalı baya oldu . Sağdan devam ediyoruz. Bu akşam selini emzirirken (bi 5 dk falan geçmiştir anca) hiç yutkunma sesi duymadım . Zaten o da uyuz uyuz emiyor ucunu tutuyor deli ediyor beni neyse çektim memeden süt bitti heralde eyvah dedimyatırdım ayaklarıma. Göğüsümü sıktım süt geldi hemen varmış yani. Sonra Selin uyumadı tabi ama ağlamadı da çektim memeden diye Aldım kucağıma tekrar emsin diye bi daha ,açık zaten üstüm, emmedi yapışmadı yani memeye neyse kucağımda pışpışladım baya mayıştı .
Sormak istediklerim ; ben emzirmeyi artık bıraktırsam mı ? Cesaret edemiyorum amabir de bu süt işi Selin ucunu tuttuğu benim tabirle uyuz uyuz emdiği için mi böyle yoksa bitiyor mu ? Ay uzun oldu okuyana teşekkür ederim
Yazın da hastalanmama garantisi yok ki biz yazın ortasında olduk yaBenimde bu aralar yutkunma duymam guluk guluk süt gelmesi azaldi ama damla damlada olsa emiyor bence.
Kıs surecinde emzirmeyi biraktirmayi dusunmuyorum ben
Ada iyice soğumuştur kuzum buralar hala sıcak sayılabilir ama çıkarmaya zamanım yokCanım bizde adadayız hala . Kaç gündür çıkarmıyorum hava esiyor diye bugün niyetlendim bakalım .
Yenebilen oyun hamurları varmış onlardan bakıcam ben.Benimki de normalde yiyor çünkü.O dediğin kitap çok güzel de daha zamanı var anlamazlar.Bu arada oyun hamuru alamıyorum ağzına sokucak evde kaos olacak daha vakti var sanırım . Boya kalemi vs aklımda , denemek için sihirli kitaplardan aldım hani şu kalemi suyla dolan . Kalemin içinde su olduğunu anladı açmaya çalıştı kalemi kemirdi falan kalemle eğlendi kitap ilgisini çekmediher çocuk farklı işte ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?