2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben alıştım artik cocuklarda. Ama kendimde olmasi cok kötü oldu. Ayakta gecirmek zorundayim
Bizim evde de eşim grip oldu sonra benim Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı oldu haftasonu da görümce kahvaltıya geldi 2 gün beraberdik onlar geldiğinde benim Boğaz ağrım yoktu akşama doğru dedim boğazım ağrıyor sonra herkes evine gitti şimdi görümce hastaymış boğazı ağarıyormuş şimdi de annesi aradı kızı hastaymış onu söylüyor bana onlar bize geldiklerinde ben iyiydim sonra benimde boğazlarım ağırdı bana da oğlundan geçti dedim madem hastalık var gezmesinler kahvaltıya gelelim diye onlar aradı hastayım desem istemiyor bizi derler hasta da değildim zaten sinir etti beni telefonla bile yetiyorlar

Boya kalemi alacaksan jumin boy olanlar var ilk kullanım da onlar daha rahat oluyor kalın falan olduğu için daha kolay kavrıyorlar

Yüsra dünden beri öksürüyor, ben zaten hastaydim birde bugun eslem gogsume tekme atti galiba mastit olucam yetmezmiş gibi eslem de de ishal başladı.
Allahim güç versin son versin artik cok zor dayaniyorum. Asla isyan etmek istemiyorum sadece cok yorgunum

Geldi mi hepsi üst üste gelir zaten Ah ya ne uzun sürdü hastalıkları mastit darbeyle alakalı da olabiliyor mu ki ?

Geldi mi hepsi üst üste gelir zaten Ah ya ne uzun sürdü hastalıkları mastit darbeyle alakalı da olabiliyor mu ki ?
Evet daha öncede iki kez tekme atti ve yine böyle olmustu hatta o zaman anlamadigim icin süt kabarcigina dönüşmüştü
Canim inan sadece 10 gün iyiydiler. Şimdi yusra da surekli gaz atiyor gecende de boyle oldu once gazla basladi ishale döndü. Yarinda okulda 29 ekim kutlamasi olacakti

Annen el atmıyor mu sana yaa benim annem bi geliyor bende kendime geliyorum Allah kolaylık versin

Kızlar ya bişey dicem bu akşam şöyle bişey yaşandı. Ben cok az emziriyorum bilenler bilir. Bi gündüz uykusunda bi gece uykusunda bi de sabaha karşı. Bayadır böyle düzen. Sol göğüsten emzirmeyi bırakalı baya oldu . Sağdan devam ediyoruz. Bu akşam selini emzirirken (bi 5 dk falan geçmiştir anca) hiç yutkunma sesi duymadım . Zaten o da uyuz uyuz emiyor ucunu tutuyor deli ediyor beni neyse çektim memeden süt bitti heralde eyvah dedim yatırdım ayaklarıma. Göğüsümü sıktım süt geldi hemen varmış yani. Sonra Selin uyumadı tabi ama ağlamadı da çektim memeden diye Aldım kucağıma tekrar emsin diye bi daha ,açık zaten üstüm, emmedi yapışmadı yani memeye neyse kucağımda pışpışladım baya mayıştı .
Sormak istediklerim ; ben emzirmeyi artık bıraktırsam mı ? Cesaret edemiyorum ama bir de bu süt işi Selin ucunu tuttuğu benim tabirle uyuz uyuz emdiği için mi böyle yoksa bitiyor mu ? Ay uzun oldu okuyana teşekkür ederim

Benimde bu aralar yutkunma duymam guluk guluk süt gelmesi azaldi ama damla damlada olsa emiyor bence.
Kıs surecinde emzirmeyi biraktirmayi dusunmuyorum ben

Yenebilen oyun hamurları varmış onlardan bakıcam ben.Benimki de normalde yiyor çünkü.O dediğin kitap çok güzel de daha zamanı var anlamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…