- 8 Ocak 2015
- 6.093
- 19.109
- 448
ben olsam biraktirirdim az kaldi 2 yasa .travma olmamis sukur diyip .ablam cok surunmustu memeyi biraktirana kadar ondan boyle dusunuyorum sanirimKızlar ya bişey dicem bu akşam şöyle bişey yaşandı. Ben cok az emziriyorum bilenler bilir. Bi gündüz uykusunda bi gece uykusunda bi de sabaha karşı. Bayadır böyle düzen. Sol göğüsten emzirmeyi bırakalı baya oldu . Sağdan devam ediyoruz. Bu akşam selini emzirirken (bi 5 dk falan geçmiştir anca) hiç yutkunma sesi duymadım . Zaten o da uyuz uyuz emiyor ucunu tutuyor deli ediyor beni neyse çektim memeden süt bitti heralde eyvah dedimyatırdım ayaklarıma. Göğüsümü sıktım süt geldi hemen varmış yani. Sonra Selin uyumadı tabi ama ağlamadı da çektim memeden diye Aldım kucağıma tekrar emsin diye bi daha ,açık zaten üstüm, emmedi yapışmadı yani memeye neyse kucağımda pışpışladım baya mayıştı .
Sormak istediklerim ; ben emzirmeyi artık bıraktırsam mı ? Cesaret edemiyorum amabir de bu süt işi Selin ucunu tuttuğu benim tabirle uyuz uyuz emdiği için mi böyle yoksa bitiyor mu ? Ay uzun oldu okuyana teşekkür ederim
Ablanın çoğu oyuncağını kırdı benimki.Barbi evinşn önüne arabayı parkedip duruyor.Evde gezdiriyor arabaları.Barbi dolabını yatay hale getirip içinde araba gezdiriyorBizim abla oldugu icin biz coktan boyalarin tadina baktik, oyun hamurununda tabi
Anlamıyor cidden ağzına sokma kalemi dedikçe daha çok yapıyorYenebilen oyun hamurları varmış onlardan bakıcam ben.Benimki de normalde yiyor çünkü.O dediğin kitap çok güzel de daha zama
Aynen şükürben olsam biraktirirdim az kaldi 2 yasa .travma olmamis sukur diyip .ablam cok surunmustu memeyi biraktirana kadar ondan boyle dusunuyorum sanirim
Bizimkiler de aynı hastaydı çocuklar gelmeyin dedik gelmediler.Şimdi de onlar hasta neyseki gelmiyorlar.Koronadan sonra düzeldiler.Eskiden olsa hastayız gelmeyin desek bir trip bir trip.Ok gelin desek hastalanaalar söykenir dururlarBizim evde de eşim grip oldu sonra benim Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı oldu haftasonu da görümce kahvaltıya geldi 2 gün beraberdik onlar geldiğinde benim Boğaz ağrım yoktu akşama doğru dedim boğazım ağrıyor sonra herkes evine gitti şimdi görümce hastaymış boğazı ağarıyormuş şimdi de annesi aradı kızı hastaymış onu söylüyor bana onlar bize geldiklerinde ben iyiydim sonra benimde boğazlarım ağırdı bana da oğlundan geçti dedim madem hastalık var gezmesinler kahvaltıya gelelim diye onlar aradı hastayım desem istemiyor bizi derler hasta da değildim zaten sinir etti beni telefonla bile yetiyorlar
Ben de aynı durumdayım.Uğraşacak halim yok .Emsin bakalım şimdilik.Benim de birkaç ay sonra iki doldursunAynen şükür20 aylık oldular sayılır zaten . Ben bu işe yoğunlaşayım bi Ama cesaret edemiyorum sanki
Kiş daha agir geciyor o kesin. Herkesin kendi tercihi canim ben biraktirmayacagimYazın da hastalanmama garantisi yok ki biz yazın ortasında olduk ya
Aglamak ilgi bekliyorum demek. Sinirlenip bağırmak çözüm değil. Sakinlesmesini bekleyip guzelce konusmaya calisiyoruz. 4 yaş ama gel gor küçük ergen gibi atarlari var. Mesela en son ne zaman sadece ikiniz anne kiz vakit gecirdiniz? Hastalanmasalar ben haftasonunu büyük kizima ayircam küçüğü birakip ama hep hastalar ki
En son annem buradayken beraber gezdik küçüğü bırakacak insan yok genelde hep beraberiz küçüğü uyuyunca da genelde ödev yapıyoruz çünkü uyanıkken hiç rahat vermiyorAglamak ilgi bekliyorum demek. Sinirlenip bağırmak çözüm değil. Sakinlesmesini bekleyip guzelce konusmaya calisiyoruz. 4 yaş ama gel gor küçük ergen gibi atarlari var. Mesela en son ne zaman sadece ikiniz anne kiz vakit gecirdiniz? Hastalanmasalar ben haftasonunu büyük kizima ayircam küçüğü birakip ama hep hastalar kigenelde pazar gunleri eslem uyurken kek kurabiye birşey yapiyoruz, kitap okuyoruz ya da oyun oynuyoruz
İşte bazen babalar devreye girebilseEn son annem buradayken beraber gezdik küçüğü bırakacak insan yok genelde hep beraberiz küçüğü uyuyunca da genelde ödev yapıyoruz çünkü uyanıkken hiç rahat vermiyor
Eşimden hiç fayda yok babalığı kocalığı para kazanmak olarak biliyor çok rutin geçiyor günlerimiz işten gelir tel elinde oturur bi iki sever çocukları o kadar bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum yoksa adam gerçekten ilgisiz görümcemin kocasına bakıyorum mesela haftasonu balık yedik hep beraber baktım balığı ayıkladı küçük olana yedirdi benim eşim yanında oturan çocuğuna bunu yapmaz yer içer kalkar seviyorum kendisini ama keşke biraz daha ilgili olsa düşünceli aslında hep birlikteyiz bizim dışımızda bi hayatı yok yaptığım yemeği yer geçen mesela yemek tuzlu olmuş ses etmedi yedi evin işine karışmaz bu niye böyle demez sessiz sakindir off bilmiyorum ajoo dört dörtlük yok işte eşimden iyisini de bulamazdım ben sinirli yapım var başka erkek olsa dövdüğü sövdüğü olurdu eşim hakkımda kötü kelime de kullanmaz başka karı kıza bakma olayı asla yok sosyal medyada neler okuyorum aldatanlar falan bu şekilde kabul edip devam etmek en mantıklısı benim için tek isteğim kızlarımın iyi olması bu hayatta...İşte bazen babalar devreye girebilse
Bizimkide yeri gelir iyidir, yeri gelir ilgisiz. Hepsi ayni işteEşimden hiç fayda yok babalığı kocalığı para kazanmak olarak biliyor çok rutin geçiyor günlerimiz işten gelir tel elinde oturur bi iki sever çocukları o kadar bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum yoksa adam gerçekten ilgisiz görümcemin kocasına bakıyorum mesela haftasonu balık yedik hep beraber baktım balığı ayıkladı küçük olana yedirdi benim eşim yanında oturan çocuğuna bunu yapmaz yer içer kalkar seviyorum kendisini ama keşke biraz daha ilgili olsa düşünceli aslında hep birlikteyiz bizim dışımızda bi hayatı yok yaptığım yemeği yer geçen mesela yemek tuzlu olmuş ses etmedi yedi evin işine karışmaz bu niye böyle demez sessiz sakindir off bilmiyorum ajoo dört dörtlük yok işte eşimden iyisini de bulamazdım ben sinirli yapım var başka erkek olsa dövdüğü sövdüğü olurdu eşim hakkımda kötü kelime de kullanmaz başka karı kıza bakma olayı asla yok sosyal medyada neler okuyorum aldatanlar falan bu şekilde kabul edip devam etmek en mantıklısı benim için tek isteğim kızlarımın iyi olması bu hayatta...
Benim eslem de 1.5 aydır iyilesemedi 4.5 gundur fena oksuruyor doktor bugün iyileşiyor kolay kolay bu seneki hastalıklar dediYüsra dünden beri öksürüyor, ben zaten hastaydim birde bugun eslem gogsume tekme atti galiba mastit olucamyetmezmiş gibi eslem de de ishal başladı.
Allahim güç versin son versin artik cok zor dayaniyorum. Asla isyan etmek istemiyorum sadece cok yorgunum
İyileşmiyorlar onu yasayarak goruyorum bendeBenim eslem de 1.5 aydır iyilesemedi 4.5 gundur fena oksuruyor doktor bugün iyileşiyor kolay kolay bu seneki hastalıklar dedi
Benimki de seviyor ama kıskanıyor maalesef.Sevmesi kıskanmayı engellemiyor.Her ne kadar dikkat etsem de yine de memnun olmuyor.Zamanla alışacak diye umuyorum bakalım.
Benimki büyük olduğu halde krizler yaşıuoruz.Ufaklığa ne alsam kızım fiyatını soruyor.Birine birşey alırsam diğerine de alıyorum.Fiyat sorunca kızdım abartma artık diyeAglamak ilgi bekliyorum demek. Sinirlenip bağırmak çözüm değil. Sakinlesmesini bekleyip guzelce konusmaya calisiyoruz. 4 yaş ama gel gor küçük ergen gibi atarlari var. Mesela en son ne zaman sadece ikiniz anne kiz vakit gecirdiniz? Hastalanmasalar ben haftasonunu büyük kizima ayircam küçüğü birakip ama hep hastalar kigenelde pazar gunleri eslem uyurken kek kurabiye birşey yapiyoruz, kitap okuyoruz ya da oyun oynuyoruz
Bizde ikiside birbirini kıskanıyor bir çözümü yok gibiBenimki büyük olduğu halde krizler yaşıuoruz.Ufaklığa ne alsam kızım fiyatını soruyor.Birine birşey alırsam diğerine de alıyorum.Fiyat sorunca kızdım abartma artık diyeİlgi konusunda ikisine de gösteriyorum.Benim kuz mantıken anlsyacak yaşta.O küçük olduğu için daha çok ilgilenmem gerekiyor kızım diyorum anlıyor.Ama anlaması kıskanmasına engel olmuyor yine de
Benim.asla cesaret edemeyecegim.ugrasamayacagim.sey vallaKızlar ya bişey dicem bu akşam şöyle bişey yaşandı. Ben cok az emziriyorum bilenler bilir. Bi gündüz uykusunda bi gece uykusunda bi de sabaha karşı. Bayadır böyle düzen. Sol göğüsten emzirmeyi bırakalı baya oldu . Sağdan devam ediyoruz. Bu akşam selini emzirirken (bi 5 dk falan geçmiştir anca) hiç yutkunma sesi duymadım . Zaten o da uyuz uyuz emiyor ucunu tutuyor deli ediyor beni neyse çektim memeden süt bitti heralde eyvah dedimyatırdım ayaklarıma. Göğüsümü sıktım süt geldi hemen varmış yani. Sonra Selin uyumadı tabi ama ağlamadı da çektim memeden diye Aldım kucağıma tekrar emsin diye bi daha ,açık zaten üstüm, emmedi yapışmadı yani memeye neyse kucağımda pışpışladım baya mayıştı .
Sormak istediklerim ; ben emzirmeyi artık bıraktırsam mı ? Cesaret edemiyorum amabir de bu süt işi Selin ucunu tuttuğu benim tabirle uyuz uyuz emdiği için mi böyle yoksa bitiyor mu ? Ay uzun oldu okuyana teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?