2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Emzirmeyi birakirsam beni sevmezmis gibi dusunuyodum defneye,cok korkarak uzulerek ve cokda zor biraktirmistim 1ay surmustu kademeli biraktirmistim. Simdide cinara oyle dusunuyorum beni sevmezmi diye analik hep ayni delilik heralde. Canima.tak ediyo ama dayaniyorum . Cidden surekli memede . Bugun 3saat avm deydikde bebek arabasinda ellerini siliyodum meme emme die bi saldiriyo yaklasinca burda emme olmaz dedim kraker verdim . Kahvaltidan yemekten sonra mutlaka emiyo .

Benimki de yemeklerden sonra özellikle istiyor.Halbuki karnın tok di mi ne sütü bit fr

Bugün resmî tatil kocalar çocuklar evde ondan mı sesiniz çıkmıyor kızlarrr benim de yerimden kalkasım yok bugün nasıl miskinimm

Benimki de seviyor ama kıskanıyor maalesef.Sevmesi kıskanmayı engellemiyor.Her ne kadar dikkat etsem de yine de memnun olmuyor.Zamanla alışacak diye umuyorum bakalım.
Bide büyük kızım da ödev yapma kitap okuma sorunumuz var illa zorla bağıra çağıra oturacak dersin başına

Benimki de yemeklerden sonra özellikle istiyor.Halbuki karnın tok di mi ne sütü bit fr
Aynen gercekten sigara gibi bisey resmen tiryaki . 1kase cirbanicer ustune meme emer 1 tabak yemek yer ustune meme emer demin kutu sut icti agzinin bulasigi duruyo kutuyi atmadim bile gelmiss agzini saplariyo sirinlik yapiyo emme emme diyo

Çöktüm artik takatim kalmadi. Gündüz hastanedeydik. Eslemde hem bagirsak enfeksiyonu hem kulak enfeksiyonu varmış. Yine antibiyotik başladık. 2 ayda 3. Kutu antibiyotik nedir bu yaa
Canim size hastaliklari maesef kresten abla getiriyor . Bizimde defne yine rahatsiz gibi burnu akiyor heralde kis biyu bu durum stabil ocak

Kizlar gece oglum yine uyumadi dalamadi burnu tikandi horladi agladi hafiften atesi vardi 3saate yakin salladim cok zor uyuttum sabahda erken kalkti . Atesi yoktu sabah ama kahvalti zamani sapsari safra kustu aglamak aglamak hic susmuyor bugun bitirdi beni bir lokmada bisey yemedi cok yorgunum yaa .

Hep ayni yasiyoruz canim Allahim yardım etsin bize bu son olsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…