- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Burdayim.cnm girmeye firsat olmadi bu ara . Bugun hep.disardaydik .sonrada annemgile gittik anca oturdum tele.bakiyorum.Pinkpinkblue nerdesin kız sesin çıkmıyor
Benimki de yemeklerden sonra özellikle istiyor.Halbuki karnın tok di mi ne sütü bit frEmzirmeyi birakirsam beni sevmezmis gibi dusunuyodum defneye,cok korkarak uzulerek ve cokda zor biraktirmistim 1ay surmustu kademeli biraktirmistim. Simdide cinara oyle dusunuyorum beni sevmezmi diye analik hep ayni delilik heralde. Canima.tak ediyo ama dayaniyorum . Cidden surekli memede . Bugun 3saat avm deydikde bebek arabasinda ellerini siliyodum meme emme die bi saldiriyo yaklasinca burda emme olmaz dedim kraker verdim . Kahvaltidan yemekten sonra mutlaka emiyo .
Hangisiydi eslem küçük olan mı ? Yaw senin çocuklar niye iyileşmiyor antibiyotik kullanmıyormuydunuz siz zatenGunaydin. Eslemin ateşi var
Nasıl oldu Eslem?Bağışıklık için bir bölüm var götürmüş müydün daha önce çocukları?Tahlillerde de vitamin eksikliği kan eksikliği falan çıkıyorsa takviye yapabilirsin.Gunaydin. Eslemin ateşi var
Bide büyük kızım da ödev yapma kitap okuma sorunumuz var illa zorla bağıra çağıra oturacak dersin başınaBenimki de seviyor ama kıskanıyor maalesef.Sevmesi kıskanmayı engellemiyor.Her ne kadar dikkat etsem de yine de memnun olmuyor.Zamanla alışacak diye umuyorum bakalım.
universitede cocuk bolumu kendisi yonlendiriyor bizim burda.oyle olunca randevu daha kolay oluyor ama İstanbul sartlari daha zor tabi .umarim bir daha antibiyotik gerekmezRandevu bulabilsem zaten goturecegim...
En son care çapaya gidecegiz mecburenuniversitede cocuk bolumu kendisi yonlendiriyor bizim burda.oyle olunca randevu daha kolay oluyor ama İstanbul sartlari daha zor tabi .umarim bir daha antibiyotik gerekmez
Aynen gercekten sigara gibi bisey resmen tiryakiBenimki de yemeklerden sonra özellikle istiyor.Halbuki karnın tok di mi ne sütü bit fr
Canim size hastaliklari maesef kresten abla getiriyor . Bizimde defne yine rahatsiz gibi burnu akiyor heralde kis biyu bu durum stabil ocakÇöktüm artik takatim kalmadi. Gündüz hastanedeydik. Eslemde hem bagirsak enfeksiyonu hem kulak enfeksiyonu varmış. Yine antibiyotik başladık. 2 ayda 3. Kutu antibiyotik nedir bu yaa
Kış boyu çekersek vallahi yandik canim. Bugün bende hiç iyi değilim kendime mi bakayim onlara mi bilemedim artikCanim size hastaliklari maesef kresten abla getiriyor . Bizimde defne yine rahatsiz gibi burnu akiyor heralde kis biyu bu durum stabil ocak
Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim bilemedimKış boyu çekersek vallahi yandik canim. Bugün bende hiç iyi değilim kendime mi bakayim onlara mi bilemedim artik
Allah yardımcın olsun cnm bizde 2 ayda 3 antibiyotik içtik malesefKış boyu çekersek vallahi yandik canim. Bugün bende hiç iyi değilim kendime mi bakayim onlara mi bilemedim artik
Hep ayni yasiyoruz canim Allahim yardım etsin bize bu son olsun artikKizlar gece oglum yine uyumadi dalamadi burnu tikandi horladi agladi hafiften atesi vardi 3saate yakin salladim cok zor uyuttum sabahda erken kalkti . Atesi yoktu sabah ama kahvalti zamani sapsari safra kustu aglamak aglamak hic susmuyor bugun bitirdi beni bir lokmada bisey yemedi cok yorgunum yaa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?