2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bizimkinin de burunlar tıkalı nefes alamıyor serumla çekiyorum ama yine doluyo tıkanık sürekli uyuyamıyor dalamiyor fisfis da kullandık nefes açıcı da yok geçmiyor

Aynen gercekten sigara gibi bisey resmen tiryaki . 1kase cirbanicer ustune meme emer 1 tabak yemek yer ustune meme emer demin kutu sut icti agzinin bulasigi duruyo kutuyi atmadim bile gelmiss agzini saplariyo sirinlik yapiyo emme emme diyo
Emme mi o neydi ki şu an okurken bile değişik geldi bizde tarih olduğu için

Ayyy aslında ne güzel bi duygu bu hiç şikayet etmeyin Allahım inş çok aminn

Pinkpinkblue ağlamaktan kusmuştur belki dünüş Selin de cok ağlayınca öğürüyor hemen . Kuzuların bünyesi cok hassas ya hastalık kaptı mı iyileşemiyorlar yazın bizde süründük şimdi korkuyorum valla hasta olcaz diye .

Bide büyük kızım da ödev yapma kitap okuma sorunumuz var illa zorla bağıra çağıra oturacak dersin başına
Ödev bizde de sıkıntı zar zor yapıyor.Benim kuz da kitap okumuyordu.Sahaflara götürüp kitap seçtirmeye başlayınca sevmeye başladı.Brn de okuyorum beraber okuyoruz fırsat bulunca.

Evet dunus aglamaktanda kusuyo . Hic bsiey yemeden gunu kapadik valla atesi var ilac verdim . Cok hastalik cektik biz yaa .ins hastalanmaz cnm inan tam toparlanmadan bida oluyor baksana yaa

Canım bizimkinin de burunlar tıkalı nefes alamıyor serumla çekiyorum ama yine doluyo tıkanık sürekli uyuyamıyor dalamiyor fisfis da kullandık nefes açıcı da yok geçmiyor
Valla canim bizim yazinda boyleydide kisin artti sikayetlerimiz. Geniz eti varmis cinarda takipteyiz 2-2.5 yasina geldiginde ameliyat olabilir .buda cok etkiliyor tahminimden daha kotu .

Hep ayni yasiyoruz canim Allahim yardım etsin bize bu son olsun artik
Atesi var canim yine nerden geldi hastalik bilmiyorum yaa iyice iyilesmiyolarmi noluyor boyle anlamiyorum .oyun parkina goturmustuk cocuklari ordanmi kapti acaba diyorum. Bagisiklik bitik yaa . Insallah sondur insallah

Valla canim bizim yazinda boyleydide kisin artti sikayetlerimiz. Geniz eti varmis cinarda takipteyiz 2-2.5 yasina geldiginde ameliyat olabilir .buda cok etkiliyor tahminimden daha kotu .
Galiba Berkte de var Dr sormuştum şimdi bakamayiz anlayamayız dedi 4 yaşında bakılır dedi

Galiba Berkte de var Dr sormuştum şimdi bakamayiz anlayamayız dedi 4 yaşında bakılır dedi
Olabilir canim. Ben kbb ye goturdum basinc testi yaptilar nirmal muayene etti kndan bi suphelendi zaten so ra bu testi istedi .kontrolde baska yere goturdum oedada anlamaknicin basindan yan profilden rontgen cekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…