- 8 Ocak 2015
- 6.093
- 19.109
- 448
tek horlama var ama masallah komsu duyar o sekilde .ya o kadar cok hastaneye yatip ciktim ki gebeligi hatirlamak iatemiyorum cidden .bildigin aglayasim geliyor 26.haftada bu hafta dogar dediler agla agla Allahin hikmeti 36 yi gorduk sukur .Canimm bi sayfa buldum oradada dun geniz eti postu vardi cok iyi oldu benim icin dikkat etmem gereken seylerindaha iyi ogrendim ,rahatlatmak icin neler yapiilir daha iyi ogrendim. Insallah cabalarim sonuc verir. . Sasece horlamami var oglusta uzuldum yaa benim iyi dedigim bunyaptigim ise yaradi bin nebze daha iyi dedigim horlama gece uykusu sesini bi duysan. Hic kiyamiyorum bebeklere Allah sifa versin hepsine. Ayy masallah cok iyi durmuslar 35sede 36ysada.benim defne ite kaka 36ya kdar durdu ne cektim ben o sipada gun asiri kontrolde dogum diye yatis veriyolardi cinardada oyleydim gerci
P Pink_blue_ valla bu ilk cumleler bizim ev .kimse ailesine toz kondurmaz .benim gorumcem farkli biri .baya baya beni yok sayar yillardir biz ona gideriz o bizim eve gelmez .benim cocuklari bile alt sokakta oturmasina ragnen 1 kere gelip gordu habire arsiz gibi biz gidiyoruz .Benimkide kondurmaz bi hatalar varsa goremez gorsede dile getiremez. Bir coguda boyle , kimse ailesinin kotulenmesini istemez. Sen kriz anini yonetemiyosun canim . Hayatindaki guzellikleride goremiyosun . Kimseninn aile hayati sosyal medyadaki gibi 4 4luk degil .her ailede sorunlar var her ailede uymayan yonler var . Sende benim giordugum kadariyla mutlu etmesi kolay bi insan degilsin . Bana kiziyomusun bilmiyorumda hep esini ve ailesini elstiriyosun hic ben tamammiyim veya tamam benimde su ozelligim dogru degil veya hatali davrandim dedigini duymadik. Boyle olunca karsi taraf dahada suclu geliyor sana
Insallah varsada kuculir canim ne diyeyim . Ayy yaa ikiz olurda sorunsiz olurmu desenetek horlama var ama masallah komsu duyar o sekilde .ya o kadar cok hastaneye yatip ciktim ki gebeligi hatirlamak iatemiyorum cidden .bildigin aglayasim geliyor 26.haftada bu hafta dogar dediler agla agla Allahin hikmeti 36 yi gorduk sukur .
Aynen dediğin gibi ben de eşim için iyi olmaya çalışıyorum çok cevap vermek istediğim durumlar oluyor ama boş verip susuyorumP Pink_blue_ valla bu ilk cumleler bizim ev .kimse ailesine toz kondurmaz .benim gorumcem farkli biri .baya baya beni yok sayar yillardir biz ona gideriz o bizim eve gelmez .benim cocuklari bile alt sokakta oturmasina ragnen 1 kere gelip gordu habire arsiz gibi biz gidiyoruz .
ama esime hic laf etmedim daha .onun ablasi cani kani .gidelim derse gidiyorum 2 oturup esimi mutlu ediyorum .esim benim icin kiymetli .soylenen sacma seyleri duymamazliga geliyorum .hani kayinvaliden gelin soyle olcak ailesiyle gorusmucek vs demis ya biri bana bunu dese ben sinirlenmem .ne diyo ya bu der icimden takmam bile. baska turlu hayat gecmez
Yaa konu şu ki haftasonu gittik işte her zaman ki gibi uzağız evet ama hiç kopmadık onlardan evlendiğimiz ilk günden beri her haftasonu gidiyoruz valla etrafındaki komşuları bile farkında senin gelin çok iyi her hafta sonu geliyor diyorlarmış keşke tanısan bilsen beni de karşı tarafı da sinir olduğum konu da şu normal toplandık çay içiyoruz konu yumurtadan açıldı yumurta deyince de kadının aklına oğluna isteyipte alamadığı kadın geldi ve dedi ki Serap’ta yakınlaşıyor bu tarafa çiftlik satın almış yumurtacılığa Düzce de devam edecekmiş dedi bana ne seraptan nerde satarsa satsın yumurtasını yaa bu kaynana olacak kadın bana niye Serap denilen kişiden bahşediyor bilmiyorum neden olabilir pink söyle lütfen ne ben ne eşim Serap’ı yolda görsek tanımayız neden onun lafını etme gereği duyuyor Serap’ta evli bi insan evli olmasa dicem ki beni postalayıp oğluna Serap’ı almak istiyor dicem moralimi bozan konu bu işte hep iyi olayım derdindeyim ben onlara karşı eşim iyi eşimle sıkıntım yok eşimin hatrına iyi olayım diyorum bize iyi kötü hakları da var bizi maddi olarak destekleyen insanlar bunları düşünerek iyi olmaya çalışırken kendinden nefret ettiriyor Serap’ın daha öncesinde oğluna istemiş olduklarını da biliyorum yani bunu bilerek durduk yere serap muhabbeti yapıyor sadece kendileri uygun görüp gidip istemişler eşimin alakası yok Serap tam onlara göreymiş aslında ama olmamış çünkü ben eşimi bırakmadım offf nasip işteSende bir annesin boyle konusman dogru degil. Cocuklarina verdigin emekleri gozonume getir birde ilerde hayatlarinda hic yerin olmadigini dusun ? Cok kotu bir his demi yurek darliyor gozunden sakindigin binbir zorluk cile ile buyuttugun evladinin seninle hic iletisimi yok. Allah korusun Allah iyilerle karsilastirsin diyorum baskada bisey demiyorum. Birde kucuk bir tavsiyem olucak ben senin yerinde olsam en basta kendi iyiligim icin sonrada evlatlarim icin bir uzman destegi alirdim . Kayinvalidenide hakli bulmuyorum kadin cöp leş ama oda bir anne iste . Birak desin konussun sana zatenn uzak duyma gorme akilli ol onunn istedigini yapma esinle kavga etme .
Benimkide kondurmaz bi hatalar varsa goremez gorsede dile getiremez. Bir coguda boyle , kimse ailesinin kotulenmesini istemez. Sen kriz anini yonetemiyosun canim . Hayatindaki guzellikleride goremiyosun . Kimseninn aile hayati sosyal medyadaki gibi 4 4luk degil .her ailede sorunlar var her ailede uymayan yonler var . Sende benim giordugum kadariyla mutlu etmesi kolay bi insan degilsin . Bana kiziyomusun bilmiyorumda hep esini ve ailesini elstiriyosun hic ben tamammiyim veya tamam benimde su ozelligim dogru degil veya hatali davrandim dedigini duymadik. Boyle olunca karsi taraf dahada suclu geliyor sana
Benim gibi hassas olunca insanlarla muhatap olmak çok zor oluyor keşke rahat vurdum duymaz bi insan olabilseydimSende bir annesin boyle konusman dogru degil. Cocuklarina verdigin emekleri gozonume getir birde ilerde hayatlarinda hic yerin olmadigini dusun ? Cok kotu bir his demi yurek darliyor gozunden sakindigin binbir zorluk cile ile buyuttugun evladinin seninle hic iletisimi yok. Allah korusun Allah iyilerle karsilastirsin diyorum baskada bisey demiyorum. Birde kucuk bir tavsiyem olucak ben senin yerinde olsam en basta kendi iyiligim icin sonrada evlatlarim icin bir uzman destegi alirdim . Kayinvalidenide hakli bulmuyorum kadin cöp leş ama oda bir anne iste . Birak desin konussun sana zatenn uzak duyma gorme akilli ol onunn istedigini yapma esinle kavga etme .
Canim.toptan buna cevap yazayim..serap.muabbbeti gercekten gereksiz ve luzumsuz olmus . Bide oda evli barkli biriymis ne kdar ayip yaa cok sinir bozucu gercektrn. Bem senin uerinde olsam.susmak yerine duygularimi soylerim . Sen boyle ondan bahsedincePinkpinkblue sana kızmıyorum aksine teşekkür ederim benim için yorum yapıp ilgi gösteriyorsun İnan eleştirilecek bi yanım yok karşı tarafta çok sıkıntılı değil aslında yazdım işte şu Serap mevzusu yüzünden moral bozuldu onca yol gittim torunlarını görsün birlik olalım diye orda da bana seraptan bahsetti bana ne seraptan yaa çok boş ve gereksiz konuşmaları olan bi kadın kötü olmamak için cevapta vermiyorum böyle kendi kendimi yiyorum eşime patlıyorum
Senin aklına bi neden geliyor mu neden o bayanı bana anlatıyor bence beni sinir etmek için huzurumu kaçırmak için yapıyor rahatım huzurum yerinde eşimle birbirimizi seviyoruz mesajı veriyoruz hep yanlarında eşimin ilgisizliğine kafa takıyorum ama genel olarak dışarıdan bakıldığında maddi manevi sorunumuz yokCanim.toptan buna cevap yazayim..serap.muabbbeti gercekten gereksiz ve luzumsuz olmus . Bide oda evli barkli biriymis ne kdar ayip yaa cok sinir bozucu gercektrn. Bem senin uerinde olsam.susmak yerine duygularimi soylerim . Sen boyle ondan bahsedince
k endimi kotu hissediyorum derdim en basitinden. Gecende benim.kv dioki kizlar hep oglusumun ustunu basini yirtiyodu diococuk akli iste dedim ne diyimki
Canım kaç senelik evlisin bilmiyorum benim de başıma ilk seneler böyle birşey gelse çok bozulur eşimin burnundan getirirdim.Ama şimdi aynı şey olsa a iyi olmuş gider yumurtamızı ondan alırız tanıdık ne de olsa deyip gülerdimYaa konu şu ki haftasonu gittik işte her zaman ki gibi uzağız evet ama hiç kopmadık onlardan evlendiğimiz ilk günden beri her haftasonu gidiyoruz valla etrafındaki komşuları bile farkında senin gelin çok iyi her hafta sonu geliyor diyorlarmış keşke tanısan bilsen beni de karşı tarafı da sinir olduğum konu da şu normal toplandık çay içiyoruz konu yumurtadan açıldı yumurta deyince de kadının aklına oğluna isteyipte alamadığı kadın geldi ve dedi ki Serap’ta yakınlaşıyor bu tarafa çiftlik satın almış yumurtacılığa Düzce de devam edecekmiş dedi bana ne seraptan nerde satarsa satsın yumurtasını yaa bu kaynana olacak kadın bana niye Serap denilen kişiden bahşediyor bilmiyorum neden olabilir pink söyle lütfen ne ben ne eşim Serap’ı yolda görsek tanımayız neden onun lafını etme gereği duyuyor Serap’ta evli bi insan evli olmasa dicem ki beni postalayıp oğluna Serap’ı almak istiyor dicem moralimi bozan konu bu işte hep iyi olayım derdindeyim ben onlara karşı eşim iyi eşimle sıkıntım yok eşimin hatrına iyi olayım diyorum bize iyi kötü hakları da var bizi maddi olarak destekleyen insanlar bunları düşünerek iyi olmaya çalışırken kendinden nefret ettiriyor Serap’ın daha öncesinde oğluna istemiş olduklarını da biliyorum yani bunu bilerek durduk yere serap muhabbeti yapıyor sadece kendileri uygun görüp gidip istemişler eşimin alakası yok Serap tam onlara göreymiş aslında ama olmamış çünkü ben eşimi bırakmadım offf nasip işte
Benimki gün içinde daha çok emiyor.Gece bu aralar 10 gibi yatıyor.12 gibi emer sonra 2,sonra 5 sonra 7 en son 8,5 gibi kalkıyoruzBu gece yime saat basi memedeyizeger azicik iyilestigi bir donemi yakalarsam gece beslenmesini kesinlikle kesicem beynim gozum uyusuk yaa uykudan 1.30 2.30 3.30 4.30 duzenli kalktik
10 sene oldu evleneli niye böyle saçma bi şeye takıldığımı da bilmiyorum Allah ne amaçla söylediyse ona göre sorsun o kadına hesabını zaten hep yuvamın huzuru eşimin hatırı için he he deyip geçiyorum saçma sapan konuşmalarınaCanım kaç senelik evlisin bilmiyorum benim de başıma ilk seneler böyle birşey gelse çok bozulur eşimin burnundan getirirdim.Ama şimdi aynı şey olsa a iyi olmuş gider yumurtamızı ondan alırız tanıdık ne de olsa deyip gülerdim3. şahıslar için kendini de eşini de üzme.Kvini sevmek zorunda değilsin ama eşinin hatırına saygı göstermek zorundasın.
Ben de 14 yıllık evliyim son beş yıldır umursamazım.Benimkiler de saçma sapan konuşuyorlar bazen de eşim yapıştırır cevabını.Öyle olunca da ben de birşey demiyorum.O birşey demese de ben söylüyorum şaka yollu10 sene oldu evleneli niye böyle saçma bi şeye takıldığımı da bilmiyorum Allah ne amaçla söylediyse ona göre sorsun o kadına hesabını zaten hep yuvamın huzuru eşimin hatırı için he he deyip geçiyorum saçma sapan konuşmalarına
kiz aradan 10 yil gecmis .ben ise baslayinca eski sevgilimle gece nobeti tutucam dusun yani .2 cocuk olmus pirlanti gibi napcaz sanki eski sevgiliyi .kocana bisi deme anasinin huyunu mu degistircek bu yastan sonra .valla ben kendim anamdan ince ince oyle laf isitiyorum ki degistirebilcek olsam ilk onu degistiririm .elden gelen bisi yoksa dirdira da gerek yok salla bosver10 sene oldu evleneli niye böyle saçma bi şeye takıldığımı da bilmiyorum Allah ne amaçla söylediyse ona göre sorsun o kadına hesabını zaten hep yuvamın huzuru eşimin hatırı için he he deyip geçiyorum saçma sapan konuşmalarına
Ne icin olucak amac belli seni kizdrmak . Cok sacma cidden yaaSenin aklına bi neden geliyor mu neden o bayanı bana anlatıyor bence beni sinir etmek için huzurumu kaçırmak için yapıyor rahatım huzurum yerinde eşimle birbirimizi seviyoruz mesajı veriyoruz hep yanlarında eşimin ilgisizliğine kafa takıyorum ama genel olarak dışarıdan bakıldığında maddi manevi sorunumuz yok
Canım taşınma telaşem var yazamadım sana ama okudum mesajlarını . Kaynana alttan aldıkça maalesef hala söylemeye o muhabbeti açmaya devam edecektir . Uygun bi dille söyle rahatsız olduğunu. Ama eşinle aranı bozma onun bi suçu yok bu konuda . Eşinde diyebilir annesine açma o konuyu diye ama sanırım o yokken söylüyor.Senin aklına bi neden geliyor mu neden o bayanı bana anlatıyor bence beni sinir etmek için huzurumu kaçırmak için yapıyor rahatım huzurum yerinde eşimle birbirimizi seviyoruz mesajı veriyoruz hep yanlarında eşimin ilgisizliğine kafa takıyorum ama genel olarak dışarıdan bakıldığında maddi manevi sorunumuz yok
Allah kolaylik versin dunusumKızlar bugün evimize dönüyoruz yolculuk var bize şans dileyinevi temizlemeye kadın tuttum sabahtan beri uğraşıyorum evi bulamadı vs vs . Normal insan denk gelmez bana zaten
Hosgeldin demek istedim canim biz zaten konusuyoruz nihahahahajaSelam hanimlar ?
Uzun zmandir aklimdada olsa firsat bulup bi yazamadim nasilsiniz? Tüm minikler büyumustur bizimki gibi yaramazliklari basladi mi acaba yoksa sakin devam mi ediyorsunuz
Biz bya bebekligi biraktik gibi ,büyük insanlar gibi kusmeler , her cekmece dolabi indirme ,surekli elinde çantayla gezme hepsi var
Emzirmeyi bitirdik artik baya alisti emzirmeyle beraber uykusu yemeside daha duzenli diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?