- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Eşimde vardı ama dikkatini çekmiyor bu konu müdahale etmiyor kendi annem de senin dediğini söyledi eşin desin annesine bi daha bahsettme diye ya eşim dicek yada dayanmayıp ben Serap’ı yolda görsem tanımam bana ondan bahsetme dicem kolaylık diliyorum taşınma işlerinde Selin e dikkat et bu arada malum çok hareketliler bu dönemdeCanım taşınma telaşem var yazamadım sana ama okudum mesajlarını . Kaynana alttan aldıkça maalesef hala söylemeye o muhabbeti açmaya devam edecektir . Uygun bi dille söyle rahatsız olduğunu. Ama eşinle aranı bozma onun bi suçu yok bu konuda . Eşinde diyebilir annesine açma o konuyu diye ama sanırım o yokken söylüyor.
Zorla konuyu Serap a bağladı kadın sanki düzceye gidip seraptan yumurta alacakNe icin olucak amac belli seni kizdrmak . Cok sacma cidden yaa
Benimde misafir gelcek kizlar,gecen hafta kayinvalidem bana hediye almis bende karsilik olarak agirlamak istedim yemege cagirdim ablasida yanindaymis ayip olmasin diye onada dedik . 4cesit yemek yaptim evi supurdum.tatli yaptim oyuncajlari ayirdim pertim cikti daha bulasik makinesi bosalacak pilav ve salata yapicam veee masayi kurucam
Sen de söylesen olur eşinde söylese olur . Ama biriniz mutlaka söyleyin . Öyle bağırıp çağırmaya da gerek yok bi daha tekrarlarsa da sen söyledikten sonra eşin bu sefer girsin devreye. Sağol arkadaşım geldik cok şükür yolda kustu tabi cok yorgunum vallaEşimde vardı ama dikkatini çekmiyor bu konu müdahale etmiyor kendi annem de senin dediğini söyledi eşin desin annesine bi daha bahsettme diye ya eşim dicek yada dayanmayıp ben Serap’ı yolda görsem tanımam bana ondan bahsetme dicem kolaylık diliyorum taşınma işlerinde Selin e dikkat et bu arada malum çok hareketliler bu dönemde
Cok sukur hallettim canimOhh kolay gelsin canimgecen haftalarda ust uste misafir agirlama gafinda bulundum okurken o yorgunluk geldi gozume halledersin ins. Alninin akiyla
Serap yimirtacilikZorla konuyu Serap a bağladı kadın sanki düzceye gidip seraptan yumurta alacak
İyi aijo nerelerdesin sen ? Kızlar nasıl oldular sen nasılsınSelam kizlar nasilsiniz
Aman ufak çocuğun var kız ne misafiri bu valla ben biri gelecek diye ödüm patlıyorCok sukur hallettim canim. Cumaya yeni postam var
Ben severimisafir canim gecende ben ona gittim . Bugunden 3cesitim hazir canimAman ufak çocuğun var kız ne misafiri bu valla ben biri gelecek diye ödüm patlıyor
Bende bulamac veriyorum cunku yumurtayi en iyi oyle yiyor haftada en az 3gun bulamaca devamkeeeBenim gibi kahvaltıyı bulamaç veren yoktur sanırım ben hala o şekilde veriyorum çok severek yiyor ayrıca gece kaşık maması da veriyorum hipp marka verdiğim için içim rahat veriyorum ama artık bebişlerimiz büyüdü sanırım değiştirmem gerekiyor bu rutinlerimizi
Evet yaa ne guzelmisBu hafta da böyle geçiyor okul telaşımız yoktu ne güzel okul olduğunda çok yoğun geçiyor sakin bi haftaydı çok şükür
Canım severek yiyorsa şöyle yapabilirsin , kahvaltı zamanı önüne peynir zeytin biraz ekmek koyarsın omlet te olur mesela , açken belki yer reddederse bulamaç verirsin yine. Neler koyuyorsun dediğin kahvaltıya ?Benim gibi kahvaltıyı bulamaç veren yoktur sanırım ben hala o şekilde veriyorum çok severek yiyor ayrıca gece kaşık maması da veriyorum hipp marka verdiğim için içim rahat veriyorum ama artık bebişlerimiz büyüdü sanırım değiştirmem gerekiyor bu rutinlerimizi
Normal bizimle yesin dediğimde yumurta beyazı yiyor sarısını yemiyor kaşar peynir yada tel peynir yerse minicik yiyor ama bulamaç tarzı verdiğimde 1 tam yumurta ceviz hünnap keçi sütlü bebe bisküvisi labne koyuyorum sütle ıslatıyorum bunları karışım olarak yiyorCanım severek yiyorsa şöyle yapabilirsin , kahvaltı zamanı önüne peynir zeytin biraz ekmek koyarsın omlet te olur mesela , açken belki yer reddederse bulamaç verirsin yine. Neler koyuyorsun dediğin kahvaltıya ?
Bulamaç verdiğimde sanırım bebe bisküvisinin tadı ağır basıyor ve severek yiyor içim rahat ediyor benim de sanırım bu kış bu şekil de devam ederim büyük kızımda aynı şeyi yaşamıştım elbet bi gün normal kahvaltısını yapar ablası gibiCanım severek yiyorsa şöyle yapabilirsin , kahvaltı zamanı önüne peynir zeytin biraz ekmek koyarsın omlet te olur mesela , açken belki yer reddederse bulamaç verirsin yine. Neler koyuyorsun dediğin kahvaltıya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?