2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde misafir gelcek kizlar,gecen hafta kayinvalidem bana hediye almis bende karsilik olarak agirlamak istedim yemege cagirdim ablasida yanindaymis ayip olmasin diye onada dedik . 4cesit yemek yaptim evi supurdum.tatli yaptim oyuncajlari ayirdim pertim cikti daha bulasik makinesi bosalacak pilav ve salata yapicam veee masayi kurucam

Eşimde vardı ama dikkatini çekmiyor bu konu müdahale etmiyor kendi annem de senin dediğini söyledi eşin desin annesine bi daha bahsettme diye ya eşim dicek yada dayanmayıp ben Serap’ı yolda görsem tanımam bana ondan bahsetme dicem kolaylık diliyorum taşınma işlerinde Selin e dikkat et bu arada malum çok hareketliler bu dönemde

Ohh kolay gelsin canim gecen haftalarda ust uste misafir agirlama gafinda bulundum okurken o yorgunluk geldi gozume halledersin ins. Alninin akiyla

Sen de söylesen olur eşinde söylese olur . Ama biriniz mutlaka söyleyin . Öyle bağırıp çağırmaya da gerek yok bi daha tekrarlarsa da sen söyledikten sonra eşin bu sefer girsin devreye. Sağol arkadaşım geldik cok şükür yolda kustu tabi cok yorgunum valla

Benim gibi kahvaltıyı bulamaç veren yoktur sanırım ben hala o şekilde veriyorum çok severek yiyor ayrıca gece kaşık maması da veriyorum hipp marka verdiğim için içim rahat veriyorum ama artık bebişlerimiz büyüdü sanırım değiştirmem gerekiyor bu rutinlerimizi

Bende bulamac veriyorum cunku yumurtayi en iyi oyle yiyor haftada en az 3gun bulamaca devamkeee

Canım severek yiyorsa şöyle yapabilirsin , kahvaltı zamanı önüne peynir zeytin biraz ekmek koyarsın omlet te olur mesela , açken belki yer reddederse bulamaç verirsin yine. Neler koyuyorsun dediğin kahvaltıya ?

Canım severek yiyorsa şöyle yapabilirsin , kahvaltı zamanı önüne peynir zeytin biraz ekmek koyarsın omlet te olur mesela , açken belki yer reddederse bulamaç verirsin yine. Neler koyuyorsun dediğin kahvaltıya ?
Normal bizimle yesin dediğimde yumurta beyazı yiyor sarısını yemiyor kaşar peynir yada tel peynir yerse minicik yiyor ama bulamaç tarzı verdiğimde 1 tam yumurta ceviz hünnap keçi sütlü bebe bisküvisi labne koyuyorum sütle ıslatıyorum bunları karışım olarak yiyor

Bulamaç verdiğimde sanırım bebe bisküvisinin tadı ağır basıyor ve severek yiyor içim rahat ediyor benim de sanırım bu kış bu şekil de devam ederim büyük kızımda aynı şeyi yaşamıştım elbet bi gün normal kahvaltısını yapar ablası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…