2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm acikcasi boyle bulamacta benim icim rahat ediyor yedi diye . Cesitte sunuyorum hergun vermiyorum ama verdigim zamanda mutlu kalkiyorum herseyi yedi diye. Yanina bide pekmezlu limonlu su yapiyorum cay annecim diye veriyorum bazen iciyor bazen icmiyor . Menemen krep ve tostuda seviyor benimki bunlarida degerlerdiriyorum.bide cok acsa ve keyfi yerindeyse tereyagli yumurta pisirip labneyle karistirip kasikla yediriyorum yanina pekmezli su yine . Yazin domates salatalik mevsiminde normal kahvtiya donerler kafaya takmiyorum ben kendi istegimle o sekilde veriyorum

Kızlar bir yerde okudum.Udi hindi yağı bağışıklığa iyi geliyormuş.Öksürüğü kesiyormuş.
Ben kullaniyorum canim. Gunluk 1cay kasigi veriyorum 1er damladi burnuna damla gibi damlatiyorum bir kac gun oldu tam deneyim kazanmadik ama eskisinden daha iyi durumda cok sukur. Kizimada veriyorum . Kulagada damlatiliyormus ihtihabinsokuyormus ama ona cesaret edemedim acikcasi

Slm canim ,once normal kahvaltilik yerip az yerse bulamacla takviye etsen ac kaldi diye aklindada kalmaz sanki ? Hic sizin yediklerinizden istemez mi ? gece uyku oncesi seviyorsa onunla devam etmenin bi zarari olmaz sanki uyurken acikmazda

O zaman öyle devam et ,değiştirmem gerekiyor yazınca bende bi çözüm önerisi sunayım demiştim

Bende teklif ediyorum tabi ki tadını öğrenmesi açısından bulamaç veriyorsun tadını öğrenmiyor peynirin falan ilerde yemez diyorlar ama ben büyük kızıma da bulamaç verdim şuan peynir falan yiyor normal kahvaltı yapıyor

Güncel haberleri takip ediyor musunuz kızlar ben Başak Cengiz olayından çok etkilendim aklımdan çıkmıyor Allah hayırlı yazılar yazsın evlatlarımızın başına böyle olaylar duydukça çok kaygılanıyorum Allah korusun

yaza dogru ablasiyla.inatlasir yine yer kafana takma bemce .mesela.borek filan yermi pogaca onlari yer bemimki peynirli .bi.ara 2 3 kibrit kutusu peynir.yiyordu somra huylandi simdi kasari ve yesil zeytini cok seviyor yerse yiyor iste

yaza dogru ablasiyla.inatlasir yine yer kafana takma bemce .mesela.borek filan yermi pogaca onlari yer bemimki peynirli .bi.ara 2 3 kibrit kutusu peynir.yiyordu somra huylandi simdi kasari ve yesil zeytini cok seviyor yerse yiyor iste
Nasilsiniz canlar ne var nenyok ben yoğun bir hafta geçirdim pinkim haftaya benimde iki gunnust üste misafirim var

Nasilsiniz canlar ne var nenyok ben yoğun bir hafta geçirdim pinkim haftaya benimde iki gunnust üste misafirim var
Ayy canim.nuhunde misafirim var kardesim.aradi yemege gelecekler apar topar hazirlandim.ama sukur. Sadece pilavla tavuk pisircem eristeli yesil mercimek corbasi bide z.yagli fasulye pisirdim kardesim cok sever

Kizlar 2aydir stoktan bez tukettim bez almiyordum paketini 54tl dennaldigim bez 84 tl olmus boyle birsey olabilirmi yaa . Resmen yasam kalitemiz dusuyor .

Zaman zaman değişiyor yedikleri bi yediğini bi daha yemeyebiliyor

Kızlar tuvalet eğitimi olayını düşündünüz mü şu bez fiyatları bana düşündürüyor valla ne zaman kurtuluruz şu bez masrafından diyorum Ağustos sonu Eylül başı gibi düşünüyorum ama tabi çocuğa göre değişiyor zamanı zorlamak zorlanmakta istemiyorum Şubat sonu doğumluyuz biz

tuvalet egitimi icin gece bezinin kuru olmasi gerekiyormus cocugun bize hazirlij sinyallerini vermesi gerekiyormus .bizim bezler hala sabah full dolu .bir de gece beslememek lazim benimkiler eserse kalkiyor mamaya hala

Ben önce bir memeyi keserim yaz gibi sonra hazır olursa duruma göre bakıcam.Kakalı bezle bile bıraksam oturur o derece rahat benimki

tuvalet egitimi icin gece bezinin kuru olmasi gerekiyormus cocugun bize hazirlij sinyallerini vermesi gerekiyormus .bizim bezler hala sabah full dolu .bir de gece beslememek lazim benimkiler eserse kalkiyor mamaya hala
Kızım 3,5 yaşında bıraktı gece hiç beslenmeyi sevmedi ben ilk aylarda zar zor mama verdim emmedi hiç.Gece zaten kuruydu bezi genelde ona rağmen geç bıraktı.Oğlum gece hala emiyor bez de dolu haliyle.Önce memeyi bırakıcaz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…