- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cnm acikcasi boyle bulamacta benim icim rahat ediyor yedi diye . Cesitte sunuyorum hergun vermiyorum ama verdigim zamanda mutlu kalkiyorum herseyi yedi diye. Yanina bide pekmezlu limonlu su yapiyorum cay annecim diye veriyorum bazen iciyor bazen icmiyor . Menemen krep ve tostuda seviyor benimki bunlarida degerlerdiriyorum.bide cok acsa ve keyfi yerindeyse tereyagli yumurta pisirip labneyle karistirip kasikla yediriyorum yanina pekmezli su yine . Yazin domates salatalik mevsiminde normal kahvtiya donerler kafaya takmiyorum ben kendi istegimle o sekilde veriyorumBulamaç verdiğimde sanırım bebe bisküvisinin tadı ağır basıyor ve severek yiyor içim rahat ediyor benim de sanırım bu kış bu şekil de devam ederim büyük kızımda aynı şeyi yaşamıştım elbet bi gün normal kahvaltısını yapar ablası gibi
Ben kullaniyorum canim. Gunluk 1cay kasigi veriyorum 1er damladi burnuna damla gibi damlatiyorum bir kac gun oldu tam deneyim kazanmadik ama eskisinden daha iyi durumda cok sukur. Kizimada veriyorum . Kulagada damlatiliyormus ihtihabinsokuyormus ama ona cesaret edemedim acikcasiKızlar bir yerde okudum.Udi hindi yağı bağışıklığa iyi geliyormuş.Öksürüğü kesiyormuş.
Slm canim ,once normal kahvaltilik yerip az yerse bulamacla takviye etsen ac kaldi diye aklindada kalmaz sanki ? Hic sizin yediklerinizden istemez mi ? gece uyku oncesi seviyorsa onunla devam etmenin bi zarari olmaz sanki uyurken acikmazdaBenim gibi kahvaltıyı bulamaç veren yoktur sanırım ben hala o şekilde veriyorum çok severek yiyor ayrıca gece kaşık maması da veriyorum hipp marka verdiğim için içim rahat veriyorum ama artık bebişlerimiz büyüdü sanırım değiştirmem gerekiyor bu rutinlerimizi
Bulamaç verdiğimde sanırım bebe bisküvisinin tadı ağır basıyor ve severek yiyor içim rahat ediyor benim de sanırım bu kış bu şekil de devam ederim büyük kızımda aynı şeyi yaşamıştım elbet bi gün normal kahvaltısını yapar ablası gibi
O zaman öyle devam et ,değiştirmem gerekiyor yazınca bende bi çözüm önerisi sunayım demiştimNormal bizimle yesin dediğimde yumurta beyazı yiyor sarısını yemiyor kaşar peynir yada tel peynir yerse minicik yiyor ama bulamaç tarzı verdiğimde 1 tam yumurta ceviz hünnap keçi sütlü bebe bisküvisi labne koyuyorum sütle ıslatıyorum bunları karışım olarak yiyor
Bende teklif ediyorum tabi ki tadını öğrenmesi açısından bulamaç veriyorsun tadını öğrenmiyor peynirin falan ilerde yemez diyorlar ama ben büyük kızıma da bulamaç verdim şuan peynir falan yiyor normal kahvaltı yapıyorCnm acikcasi boyle bulamacta benim icim rahat ediyor yedi diye . Cesitte sunuyorum hergun vermiyorum ama verdigim zamanda mutlu kalkiyorum herseyi yedi diye. Yanina bide pekmezlu limonlu su yapiyorum cay annecim diye veriyorum bazen iciyor bazen icmiyor . Menemen krep ve tostuda seviyor benimki bunlarida degerlerdiriyorum.bide cok acsa ve keyfi yerindeyse tereyagli yumurta pisirip labneyle karistirip kasikla yediriyorum yanina pekmezli su yine . Yazin domates salatalik mevsiminde normal kahvtiya donerler kafaya takmiyorum ben kendi istegimle o sekilde veriyorum
yaza dogru ablasiyla.inatlasir yine yer kafana takma bemce .mesela.borek filan yermi pogaca onlari yer bemimki peynirli .bi.ara 2 3 kibrit kutusu peynir.yiyordu somra huylandi simdi kasari ve yesil zeytini cok seviyor yerse yiyor isteBende teklif ediyorum tabi ki tadını öğrenmesi açısından bulamaç veriyorsun tadını öğrenmiyor peynirin falan ilerde yemez diyorlar ama ben büyük kızıma da bulamaç verdim şuan peynir falan yiyor normal kahvaltı yapıyor
Nasilsiniz canlar ne var nenyok ben yoğun bir hafta geçirdim pinkim haftaya benimde iki gunnust üste misafirim varyaza dogru ablasiyla.inatlasir yine yer kafana takma bemce .mesela.borek filan yermi pogaca onlari yer bemimki peynirli .bi.ara 2 3 kibrit kutusu peynir.yiyordu somra huylandi simdi kasari ve yesil zeytini cok seviyor yerse yiyor iste
Ayy canim.nuhunde misafirim var kardesim.aradi yemege gelecekler apar topar hazirlandim.ama sukur. Sadece pilavla tavuk pisircem eristeli yesil mercimek corbasi bide z.yagli fasulye pisirdim kardesim cok severNasilsiniz canlar ne var nenyok ben yoğun bir hafta geçirdim pinkim haftaya benimde iki gunnust üste misafirim var
Maalesef canim bir paket kahveye 20 tl verdim. Kahve icmek bile luks artikKizlar 2aydir stoktan bez tukettim bez almiyordum paketini 54tl dennaldigim bez 84 tl olmus boyle birsey olabilirmi yaa . Resmen yasam kalitemiz dusuyor .
Ohhh afiyet olsunAyy canim.nuhunde misafirim var kardesim.aradi yemege gelecekler apar topar hazirlandim.ama sukur. Sadece pilavla tavuk pisircem eristeli yesil mercimek corbasi bide z.yagli fasulye pisirdim kardesim cok sever
Zaman zaman değişiyor yedikleri bi yediğini bi daha yemeyebiliyoryaza dogru ablasiyla.inatlasir yine yer kafana takma bemce .mesela.borek filan yermi pogaca onlari yer bemimki peynirli .bi.ara 2 3 kibrit kutusu peynir.yiyordu somra huylandi simdi kasari ve yesil zeytini cok seviyor yerse yiyor iste
Bende kahve alıcam bitmiş markete gidiyorum unutup geliyorum 20 tl mi olmuş yaaMaalesef canim bir paket kahveye 20 tl verdim. Kahve icmek bile luks artik
tuvalet egitimi icin gece bezinin kuru olmasi gerekiyormus cocugun bize hazirlij sinyallerini vermesi gerekiyormus .bizim bezler hala sabah full dolu .bir de gece beslememek lazim benimkiler eserse kalkiyor mamaya halaKızlar tuvalet eğitimi olayını düşündünüz mü şu bez fiyatları bana düşündürüyor valla ne zaman kurtuluruz şu bez masrafından diyorum Ağustos sonu Eylül başı gibi düşünüyorum ama tabi çocuğa göre değişiyor zamanı zorlamak zorlanmakta istemiyorum Şubat sonu doğumluyuz biz
Ben önce bir memeyi keserim yaz gibi sonra hazır olursa duruma göre bakıcam.Kakalı bezle bile bıraksam oturur o derece rahat benimkiKızlar tuvalet eğitimi olayını düşündünüz mü şu bez fiyatları bana düşündürüyor valla ne zaman kurtuluruz şu bez masrafından diyorum Ağustos sonu Eylül başı gibi düşünüyorum ama tabi çocuğa göre değişiyor zamanı zorlamak zorlanmakta istemiyorum Şubat sonu doğumluyuz biz
Kızım 3,5 yaşında bıraktı gece hiç beslenmeyi sevmedi ben ilk aylarda zar zor mama verdim emmedi hiç.Gece zaten kuruydu bezi genelde ona rağmen geç bıraktı.Oğlum gece hala emiyor bez de dolu haliyle.Önce memeyi bırakıcaz bakalım.tuvalet egitimi icin gece bezinin kuru olmasi gerekiyormus cocugun bize hazirlij sinyallerini vermesi gerekiyormus .bizim bezler hala sabah full dolu .bir de gece beslememek lazim benimkiler eserse kalkiyor mamaya hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?