2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar 2aydir stoktan bez tukettim bez almiyordum paketini 54tl dennaldigim bez 84 tl olmus boyle birsey olabilirmi yaa . Resmen yasam kalitemiz dusuyor .
Ben de netten fırsat ürünlerinden alıyorum genelde çok arttı.Benimki kaka yapmadı mı üç,dört bez yetiyor.Prima kullanıyorum.Daha ucuzunu alsam daha sık değiştirmek zorunda kalıcam.Zaten mama masrafı yok yapmadık da.Varsın bez olsun napayım

ya aslinda birden fazla hazirlik sinyali var .kakayi bir noktaya gecip yapmasi sonra hber vermesi falan da vardi sanirim tam hatirlayamadim bakmak lazim .doktorumuz anlatmisti biz de hic biri yok daha yolumuz uzun belli

30 tl zami gorunce dusundum ama coğcuumdan sinyal alamiyorum

Gece öyle bi bağırdı mı ağladı mı ne ilk kez böyle bi şey yaşadık rüya mı gördü acaba bilemedim
Bazen oluyor oyle canim. Kizimdada olurdu oglumda daha baslamadi insallah o bari olmasin diye dua ediyorum. .komsumun kizi 2yasina yakinken bir aglardi bagirirdi 1 saat bazen 1.30 saat. Oyle olumca uyandiramiyosun bile cok kotu

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bizim doktor 18. Ayda kan tahlili için getirin demişti ama gidemedik adada olduğumuz için . Şimdi de bi sıkıntı yokken cocuğu deldirmesem mi diyorum Ana yüreği en son 9. Ayda mı ne tahlil yapıldı. Siz olsanız ne yapardınız ?

Selam canim. Bizde yazin baktirmadijk ama gecen ay yaptirdik. B12 kullaniyoruz düşük çıktı

Bazen oluyor oyle canim. Kizimdada olurdu oglumda daha baslamadi insallah o bari olmasin diye dua ediyorum. .komsumun kizi 2yasina yakinken bir aglardi bagirirdi 1 saat bazen 1.30 saat. Oyle olumca uyandiramiyosun bile cok kotu
BiZim 2-3 dk sürüyor emzik falan veriyoruz pış pış yapıyoruz susuyor

Ben daha hiç baktırmadım.Bir sıkıntı yaşamadık,kilosu,yemesi de iyi.Hastalık da ysşamadık.Boşu boşuna acı vermeyelim dedik.

Selam kizlar. Malum kur fiyatlari cok cok artti. Ben bugun netten 160li bez siparişi ve 24lü ıslak mendil aldim. Eşim gelirken markettende bez almış 20 gün önce 100den almistim suan 113 olmus orda. Haftaya 130 olur demiş adam. Galiba miniklere wc egitimi baslatcaz artik

Sizce başka neler alabiliriz sürekli kullandığımız şeylerden. Benim aklima fazla birsey de gelmiyor hic stok yapma huyum yoktur normalde

Sizce başka neler alabiliriz sürekli kullandığımız şeylerden. Benim aklima fazla birsey de gelmiyor hic stok yapma huyum yoktur normalde
Ben fena stokçuyumdur aijo bez ıslak mendil deterjan sudocrem şampuan aspiratör ucu ve suyu bunları stoklarım genelde uygun fiyat denk gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…