Ben de netten fırsat ürünlerinden alıyorum genelde çok arttı.Benimki kaka yapmadı mı üç,dört bez yetiyor.Prima kullanıyorum.Daha ucuzunu alsam daha sık değiştirmek zorunda kalıcam.Zaten mama masrafı yok yapmadık da.Varsın bez olsun napayımKizlar 2aydir stoktan bez tukettim bez almiyordum paketini 54tl dennaldigim bez 84 tl olmus boyle birsey olabilirmi yaa . Resmen yasam kalitemiz dusuyor .
ya aslinda birden fazla hazirlik sinyali var .kakayi bir noktaya gecip yapmasi sonra hber vermesi falan da vardi sanirim tam hatirlayamadim bakmak lazim .doktorumuz anlatmisti biz de hic biri yok daha yolumuz uzun belliKızım 3,5 yaşında bıraktı gece hiç beslenmeyi sevmedi ben ilk aylarda zar zor mama verdim emmedi hiç.Gece zaten kuruydu bezi genelde ona rağmen geç bıraktı.Oğlum gece hala emiyor bez de dolu haliyle.Önce memeyi bırakıcaz bakalım.
30 tl zami gorunce dusundum ama coğcuumdan sinyal alamiyorumKızlar tuvalet eğitimi olayını düşündünüz mü şu bez fiyatları bana düşündürüyor valla ne zaman kurtuluruz şu bez masrafından diyorum Ağustos sonu Eylül başı gibi düşünüyorum ama tabi çocuğa göre değişiyor zamanı zorlamak zorlanmakta istemiyorum Şubat sonu doğumluyuz biz
Bazen oluyor oyle canim. Kizimdada olurdu oglumda daha baslamadi insallah o bari olmasin diye dua ediyorum. .komsumun kizi 2yasina yakinken bir aglardi bagirirdi 1 saat bazen 1.30 saat. Oyle olumca uyandiramiyosun bile cok kotuGece öyle bi bağırdı mı ağladı mı ne ilk kez böyle bi şey yaşadık rüya mı gördü acaba bilemedim
Selam canim. Bizde yazin baktirmadijk ama gecen ay yaptirdik. B12 kullaniyoruz düşük çıktıKızlar hiç sesiniz çıkmıyorbizim doktor 18. Ayda kan tahlili için getirin demişti ama gidemedik adada olduğumuz için . Şimdi de bi sıkıntı yokken cocuğu deldirmesem mi diyorum Ana yüreği en son 9. Ayda mı ne tahlil yapıldı. Siz olsanız ne yapardınız ?
Yine bi yaptırmakta fayda var dimi aijo. Onun sağlığı içinSelam canim. Bizde yazin baktirmadijk ama gecen ay yaptirdik. B12 kullaniyoruz düşük çıktı
Cok uzun zamandir bakilmamiş canim. Bakilmasi lazim. Bende goz ve kulak icin goturmedim o geldi bugun aklimaYine bi yaptırmakta fayda var dimi aijo. Onun sağlığı içinKıyamıyorum da ondan cok ağlayacak yine kan alınırken falan . Ama merakta ediyorum kan değerleri nasıl diye
BiZim 2-3 dk sürüyor emzik falan veriyoruz pış pış yapıyoruz susuyorBazen oluyor oyle canim. Kizimdada olurdu oglumda daha baslamadi insallah o bari olmasin diye dua ediyorum. .komsumun kizi 2yasina yakinken bir aglardi bagirirdi 1 saat bazen 1.30 saat. Oyle olumca uyandiramiyosun bile cok kotu
Ben daha hiç baktırmadım.Bir sıkıntı yaşamadık,kilosu,yemesi de iyi.Hastalık da ysşamadık.Boşu boşuna acı vermeyelim dedik.Kızlar hiç sesiniz çıkmıyorbizim doktor 18. Ayda kan tahlili için getirin demişti ama gidemedik adada olduğumuz için . Şimdi de bi sıkıntı yokken cocuğu deldirmesem mi diyorum Ana yüreği en son 9. Ayda mı ne tahlil yapıldı. Siz olsanız ne yapardınız ?
Hayrolsun dünüşBen bu oglusu cok seviyorum yaaa pamuk gibi
Çocuklar için bez, ıslak mendil başka özel olarak şampuan olabilir.Sizce başka neler alabiliriz sürekli kullandığımız şeylerden. Benim aklima fazla birsey de gelmiyor hic stok yapma huyum yoktur normalde
Ben fena stokçuyumdur aijo bez ıslak mendil deterjan sudocrem şampuan aspiratör ucu ve suyu bunları stoklarım genelde uygun fiyat denk gelinceSizce başka neler alabiliriz sürekli kullandığımız şeylerden. Benim aklima fazla birsey de gelmiyor hic stok yapma huyum yoktur normalde
Ben de aynenBen bu oglusu cok seviyorum yaaa pamuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?