Ben de netten fırsat ürünlerinden alıyorum genelde çok arttı.Benimki kaka yapmadı mı üç,dört bez yetiyor.Prima kullanıyorum.Daha ucuzunu alsam daha sık değiştirmek zorunda kalıcam.Zaten mama masrafı yok yapmadık da.Varsın bez olsun napayım
Kızım 3,5 yaşında bıraktı gece hiç beslenmeyi sevmedi ben ilk aylarda zar zor mama verdim emmedi hiç.Gece zaten kuruydu bezi genelde ona rağmen geç bıraktı.Oğlum gece hala emiyor bez de dolu haliyle.Önce memeyi bırakıcaz bakalım.
ya aslinda birden fazla hazirlik sinyali var .kakayi bir noktaya gecip yapmasi sonra hber vermesi falan da vardi sanirim tam hatirlayamadim bakmak lazim .doktorumuz anlatmisti biz de hic biri yok daha yolumuz uzun belli
Ben önce emzirmeyi kesip sonra wc egitimi dusunucem. Tahminen temmuz agustosu bulur bizimde. Çünkü mart nisan a kadar emmeye devam edecek ben kesmeyecegik
Kızlar tuvalet eğitimi olayını düşündünüz mü şu bez fiyatları bana düşündürüyor valla ne zaman kurtuluruz şu bez masrafından diyorum Ağustos sonu Eylül başı gibi düşünüyorum ama tabi çocuğa göre değişiyor zamanı zorlamak zorlanmakta istemiyorum Şubat sonu doğumluyuz biz
Bazen oluyor oyle canim. Kizimdada olurdu oglumda daha baslamadi insallah o bari olmasin diye dua ediyorum. .komsumun kizi 2yasina yakinken bir aglardi bagirirdi 1 saat bazen 1.30 saat. Oyle olumca uyandiramiyosun bile cok kotu
Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bizim doktor 18. Ayda kan tahlili için getirin demişti ama gidemedik adada olduğumuz için . Şimdi de bi sıkıntı yokken cocuğu deldirmesem mi diyorum Ana yüreği en son 9. Ayda mı ne tahlil yapıldı. Siz olsanız ne yapardınız ?
Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bizim doktor 18. Ayda kan tahlili için getirin demişti ama gidemedik adada olduğumuz için . Şimdi de bi sıkıntı yokken cocuğu deldirmesem mi diyorum Ana yüreği en son 9. Ayda mı ne tahlil yapıldı. Siz olsanız ne yapardınız ?
Yine bi yaptırmakta fayda var dimi aijo. Onun sağlığı için Kıyamıyorum da ondan cok ağlayacak yine kan alınırken falan . Ama merakta ediyorum kan değerleri nasıl diye
Yine bi yaptırmakta fayda var dimi aijo. Onun sağlığı için Kıyamıyorum da ondan cok ağlayacak yine kan alınırken falan . Ama merakta ediyorum kan değerleri nasıl diye
Bazen oluyor oyle canim. Kizimdada olurdu oglumda daha baslamadi insallah o bari olmasin diye dua ediyorum. .komsumun kizi 2yasina yakinken bir aglardi bagirirdi 1 saat bazen 1.30 saat. Oyle olumca uyandiramiyosun bile cok kotu
Selam kizlar. Malum kur fiyatlari cok cok artti. Ben bugun netten 160li bez siparişi ve 24lü ıslak mendil aldim. Eşim gelirken markettende bez almış 20 gün önce 100den almistim suan 113 olmus orda. Haftaya 130 olur demiş adam. Galiba miniklere wc egitimi baslatcaz artik