Sac spreyide cok kullaniyoruzÇocuklar için bez, ıslak mendil başka özel olarak şampuan olabilir.
Sudocrem 250 ml aldim en son. Aspirator artik kullanmiyorum. Sampuan ve sac spreyi alabilirim. Serum var evde birde burun spreyi varBen fena stokçuyumdur aijo bez ıslak mendil deterjan sudocrem şampuan aspiratör ucu ve suyu bunları stoklarım genelde uygun fiyat denk gelince
Eslem bugun beni delirtti. Simdide uyuttum pismanimBen de aynenHayran hayran bakması yok mu gözümün içine gülmesi sonra Sarı bonus kafa çift taraf gamzeli tombik bir şey
Benim kızın saçları da benim de çok dolaşır.Bir tane tarak aldım Watsondan.Trendyolda da var spreyler bile açamıyordu argan yağı boca ediyordum düşün.Çok şükür kurtardık artık spreylerden.Kuru saçı taramayı özlemişim ya.Hep ıslakken tarayabiliyordum kendi saçımı kızımınkini.Sprey parasından kurtardıkSac spreyide cok kullaniyoruz
Benimki de yapıyor gün içinde.Bir dakika önce bağırıyorken iki dakika sonra mıncıklıyorum.Çoğu anne bu şekilde emin ol.Eslem bugun beni delirtti. Simdide uyuttum pismanim
Oyyssss gamzelerini severimBen de aynenHayran hayran bakması yok mu gözümün içine gülmesi sonra Sarı bonus kafa çift taraf gamzeli tombik bir şey
Aslında bu yoqtuOyle bi icimden geldi.
Bir inceleeyim teşekkür ederimAijoo pro üç boyutlu saç tarağı olarak geçiyor.Sende hele iki kız bir de sen varsın.
Bende biliyorum o durumu kac kisi de oluyor kimbilirKizlar bari bebek bakim urublerine ve mamalara zam gelmese diyorum, gecem bir arkadasim paylasmis hic aklimdan cikmiyor. 55 gunluk bebek havale geciriyor tahlillerde tuz orani yuksek cikiyor, bebek anme sutu almamis mama ile besleniyormus ama durumlari yok annesi mamayi yetirmek icin suyunu fazla koyarak veriyormus bebek bu sebepten hastalanmis . O kdar uzuldumki. Bu bildigimiz sadece bir tanesi. Kac anne mamasina su katiyor kimbilir. Erkenden ek gida basliyor . Paketi 50 tlden assagi bez kalmadi. Bebeklere bari acisalar yaa
Bende sebamed şampuan aldımÇocuklar için bez, ıslak mendil başka özel olarak şampuan olabilir.
Al bak bana dua edicenBir inceleeyim teşekkür ederim
Ahahahaha ay cok guldum cok hossun
Canim bende hazneli mop var ben memnunum akitma vs yasamadim ama esas onu birakmiyir cocuklar.bi agzimin tadiyla evimi silemiiyorum. Ikisi iki yandan ben silcem.die kavgaya tutusuyolarKızlar ben hazneli mop almak istiyordum şu benim ufaklık vileda kovasına rahat vermiyor diye ama sil süpür mop diye bi şey aldım mop ucuna ıslak yada kuru mendil takıp silip geçiyormuşsun özel mendilleri oluyormuş maliyeti yüksek mi olur yaa bilmiyorum aldım gitti şuan kafam çok karışık hazneli mop mu alsaydım onda da su akıtma problemi oluyormuş normalde bildiğimiz klasik vileda kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?