- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bende de eski üsül vileda var ama işte kovayı rahat bırakmıyor başıma iş açıcak bi gün o yüzden çözüm aradımBenim eski usul vileda varo yuzden yardımcı olamayacağım
Ya benim kızda öyle sürekli emmek istiyor pek iştahı kalmadi dış mi çıkarıyor neyseSelam kizlar.
Cocuklar günlük neler yiyor bana biraz yazabilir misiniz? Bu ara yine emmeye düşkünlüğü artti. Hep aç gibi ne gorse istiyo veriyorumda. Ama bir yerde yanlış var
Bu yiyo ama doyumsuz mu ben mi cok goruyorum yedigini anlamıyorumYa benim kızda öyle sürekli emmek istiyor pek iştahı kalmadi dış mi çıkarıyor neyse
Ne güzel yesin yesin benimki yemiyor yaBu yiyo ama doyumsuz mu ben mi cok goruyorum yedigini anlamıyorum
Hastalik zamani 2 3 hafta hic yediremedim canim. Birde b12 düşüktü ona basladikNe güzel yesin yesin benimki yemiyor ya
Biz de hala öğle yemeği yok aijo ya sabah kahvaltı öğlen meyve akşam yemek aralarda da bisküvi falan işte . Elimizde ne görse istiyor da versek mundar ediyorHastalik zamani 2 3 hafta hic yediremedim canim. Birde b12 düşüktü ona basladik
Canim ne guzel yesinniste. Demekki eksiklik tamamlandi istahi acildi .kahvalti oglen corba meyve yogurt aksam yemegi cayla ivir zivir bazen gece mamasi (kasik)Hastalik zamani 2 3 hafta hic yediremedim canim. Birde b12 düşüktü ona basladik
Benimki de emmeye çok düşkün.Aç da olsa tok da olsa istiyor hatta yemeğin hemen arkasından istiyor.Bazen elimde yemeği varken emicem diye yırtınıyor.Oturamıyor sırf gelmesin diye yaSelam kizlar.
Cocuklar günlük neler yiyor bana biraz yazabilir misiniz? Bu ara yine emmeye düşkünlüğü artti. Hep aç gibi ne gorse istiyo veriyorumda. Ama bir yerde yanlış var
Bulmussun yiyen cocugu iste daha ne istersinki be ajoooouSanırım eslem porsiyon az yiyor cabuk acikiyor. Abur cuburda yiyor yemekte şu siralar. Rahatla yemek yiyim diye onları once doyurmaya calisiyorum. Ama meraktan mi neyden gelip masaya cikip benden otlaniyor. Bir aksam vercem onune tabagi al gozunde doysun dicem
Biz sofraya hep beraber oturuyoruz ufaklık zar zor mama sandalyesinde oturuyor.Önüne koyuyorum eliyle yiyebileceği birşey varsa.Bir yandan çorbasını ben yediriyorumm.İşi bitince durmuyor kalkıyor aşağı indirdiğimde masaya çıkmaya çalışıyor.Rahatlık vermiyor aynen seninki gibi işte.Sanırım eslem porsiyon az yiyor cabuk acikiyor. Abur cuburda yiyor yemekte şu siralar. Rahatla yemek yiyim diye onları once doyurmaya calisiyorum. Ama meraktan mi neyden gelip masaya cikip benden otlaniyor. Bir aksam vercem onune tabagi al gozunde doysun dicem
Alt değiştirmek üst değiştirmek tam bir işkenceBiz de hala öğle yemeği yok aijo ya sabah kahvaltı öğlen meyve akşam yemek aralarda da bisküvi falan işte . Elimizde ne görse istiyor da versek mundar ediyorbu ara çok fena bizimki dün gece ne olduysa -sanırım gazı vardı kuru fasülye yedi- saat başı ağladı . Valla sinirime hakim olamadım sabahın karanlığında bağıra bağıra uyuttum Alt değiştirmek bi çile az önce yine bi bağırıştık Sonra da üzülüyorum işte
İyi dünüş senden ne haberNasilsiniz annisler
Dunuskoomm bende iyiyimİyi dünüş senden ne haber
Güle güle kullan dünüşümDunuskoomm bende iyiyim. Hemde cookk iyiyim camasir kurutma makinasi aldik o cok iyjymis yaa simdiye kdar gecip giden gunlere uzuldum
Canim arcelik 8kg A++ aldik cok begendimGüle güle kullan dünüşümvalla cok iyi yapmışsın Ne marka model aldınız sorması ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?