2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kizlar.
Cocuklar günlük neler yiyor bana biraz yazabilir misiniz? Bu ara yine emmeye düşkünlüğü artti. Hep aç gibi ne gorse istiyo veriyorumda. Ama bir yerde yanlış var

Hastalik zamani 2 3 hafta hic yediremedim canim. Birde b12 düşüktü ona basladik
Biz de hala öğle yemeği yok aijo ya sabah kahvaltı öğlen meyve akşam yemek aralarda da bisküvi falan işte . Elimizde ne görse istiyor da versek mundar ediyor bu ara çok fena bizimki dün gece ne olduysa -sanırım gazı vardı kuru fasülye yedi- saat başı ağladı . Valla sinirime hakim olamadım sabahın karanlığında bağıra bağıra uyuttum Alt değiştirmek bi çile az önce yine bi bağırıştık Sonra da üzülüyorum işte

Selam kizlar.
Cocuklar günlük neler yiyor bana biraz yazabilir misiniz? Bu ara yine emmeye düşkünlüğü artti. Hep aç gibi ne gorse istiyo veriyorumda. Ama bir yerde yanlış var
Benimki de emmeye çok düşkün.Aç da olsa tok da olsa istiyor hatta yemeğin hemen arkasından istiyor.Bazen elimde yemeği varken emicem diye yırtınıyor.Oturamıyor sırf gelmesin diye yaOturur oturmaz dibimde hepYiyecek her şeye saldırıyor.Bu keşfetmek isteğinden bence herşeyi merak ediyorlar.Emme için de diş çıkarıyor olabilir benimki diye düşündüm.

Sanırım eslem porsiyon az yiyor cabuk acikiyor. Abur cuburda yiyor yemekte şu siralar. Rahatla yemek yiyim diye onları once doyurmaya calisiyorum. Ama meraktan mi neyden gelip masaya cikip benden otlaniyor. Bir aksam vercem onune tabagi al gozunde doysun dicem

Bulmussun yiyen cocugu iste daha ne istersinki be ajoooou

Biz sofraya hep beraber oturuyoruz ufaklık zar zor mama sandalyesinde oturuyor.Önüne koyuyorum eliyle yiyebileceği birşey varsa.Bir yandan çorbasını ben yediriyorumm.İşi bitince durmuyor kalkıyor aşağı indirdiğimde masaya çıkmaya çalışıyor.Rahatlık vermiyor aynen seninki gibi işte.

Alt değiştirmek üst değiştirmek tam bir işkence

Yine görümceli kaynanalı bi haftasonundan yazıyorum düşündüm de evli olmasaydım bu Kişiler hayatımda olmayacaktı ama sonra çocuklarım aklıma geldi onlarda olmazdı varlıklarına sonsuz şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…