Benim içim ölmüşEvet kimse dört dörtlük değil biz de değiliz.Ama sevgi,saygı olduktan sonra birçok şey tolere edilebiliyor.Tabi aşksız da olmaz.Ben hala eşimin gözlerinin içine bakamam.Arayınca heyecan yaparım,ya da beklediğimden önce eve gelince
Benimkide oyle suan cok yiyor. Sira bende artik, diyete basla diyorumAdam evlenirken 80 kiloydu oldu 100 kilo dünüş yeter midesini mutlu ettiğim bence sonu kötüye gidiyor
AyyyyyynenBenimkide oyle suan cok yiyor. Sira bende artik, diyete basla diyorum
Eveeeet bez bırakma zamanı gelmiş çanlarEslem sürekli soyunup bezini cikariyor
İllallah ettimEveeeet bez bırakma zamanı gelmiş çanlarçalıyor
K kardespayi senin bebekler ikizdi demi cinsiyetleri neydi ?@
valla ben ozluyorum esimi isteyken bile .bu ara cok monoton bir hayatin icindeyiz ama bunun sebebi adam deil ki .biz mesela her gun cocuklari uyutup yarim saat bile olsa muhabbet etmeye calisiyoruz karsilikli sut iciyoruzeskiden cok gezerdik o zamanlar daha farkli bir enerji vardi tabi bugunumuze cok sukur cocuklarimiza iyi ki varlar
Kaç yıllık evliydin sen pink maşallah sizeTabi ondan baska kimim var canim? Evim yuvam kocam . Allah herkese mutluluk huzur nasip etsin
ikizler canim biri kiz biri erkekK kardespayi senin bebekler ikizdi demi cinsiyetleri neydi ?
MAşallah çok güzel şuan zorlansan bile ilerde rahat edersin benim abimin de ikiz bebeği olacaktı ama birini hamileyken kaybettiler şimdi bi kızı var tüp bebek tedavisiyle oldu zatenikizler canim biri kiz biri erkek
benimkiler ucuzdu birini kaybettik bizde .valla ben ucuzleri ilk ogrendigim ve ikizlerin dogumuna kadar gecen surede o kadar cok saglikla sinandim ki yorgunluk falan takmiyorum inan ki . buyuyorlar bile yeter ki saglikla buysunler huzurla buyusunler .MAşallah çok güzel şuan zorlansan bile ilerde rahat edersin benim abimin de ikiz bebeği olacaktı ama birini hamileyken kaybettiler şimdi bi kızı var tüp bebek tedavisiyle oldu zaten
Benim yengemin de 10 sene sonra tüp bebekle hamile kaldı 3. Tüp bebek denemesiydi sanırım öncesinde 3-4 tane düşüğü var işte ikizlerden birini kaybettiler ama diğeri de yani kızı 25 haftalık doğdu 3 ay yoğun bakımda kaldı bi mucize olarak hayatta kaldı biricik bir tanecik kızları var gözünün içine bakıyorlar üzerine titriyorlar abim kızını cidden çok seviyor ben kendimi düşündüğümde istediğim zamanda hamile kaldım sağlıkla Doğum yaptım sağlıklı eli ayağı düzgün 2 yavrum var mesela abimlerin daha çocuk olma durumları da yok zaten 40 yaşındalar ama biz her zaman şükür ediyoruz abim evlatsız kalmadı diye ben abimin bu süreçlerine hep tanık oldum uzun süre çocuk olmaması ondan sonra evlenenlerin hatta benim çocuğum varken onun çocuğu yoktu o yaşadığı üzüntü erken Doğum sürecinde yoğun bakım kapılarında beklemeleri herkesin imtihanı farklı işte bi de benden erkek çocuğunu bulana kadar çocuk yapmamı bekliyor eşimin ailesi soyları devam etmeyecekmiş böyle çirkin bi dünyaya daha çocuk getirmemi bekliyorlar bense kızlarımı nasıl korurum bu hayatta diye düşünüyorum veren rabbime her zaman şükür ediyorumbenimkiler ucuzdu birini kaybettik bizde .valla ben ucuzleri ilk ogrendigim ve ikizlerin dogumuna kadar gecen surede o kadar cok saglikla sinandim ki yorgunluk falan takmiyorum inan ki . buyuyorlar bile yeter ki saglikla buysunler huzurla buyusunler .
Nette herseyin en kotusu yaziyor. Dr ne dedi canim? Gecmis olsun inşallah Allah şifa versinKizlar nasilsiniz canim çok sıkkın kızım hasta doktora goturdum bugün gitmişken tüm değerine bastıralım dedim kanında enf çıktı ve karaciger emrini yüksek çıktı 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama netten araştırdım canim cooook sikildi
ben de 26.haftada hastaneye yattim erken dogumla erteledik sukur valla erkegi kizi yok .komik geliyor bana padisah soyu sanki yuruse ne olacak tovbe estBenim yengemin de 10 sene sonra tüp bebekle hamile kaldı 3. Tüp bebek denemesiydi sanırım öncesinde 3-4 tane düşüğü var işte ikizlerden birini kaybettiler ama diğeri de yani kızı 25 haftalık doğdu 3 ay yoğun bakımda kaldı bi mucize olarak hayatta kaldı biricik bir tanecik kızları var gözünün içine bakıyorlar üzerine titriyorlar abim kızını cidden çok seviyor ben kendimi düşündüğümde istediğim zamanda hamile kaldım sağlıkla Doğum yaptım sağlıklı eli ayağı düzgün 2 yavrum var mesela abimlerin daha çocuk olma durumları da yok zaten 40 yaşındalar ama biz her zaman şükür ediyoruz abim evlatsız kalmadı diye ben abimin bu süreçlerine hep tanık oldum uzun süre çocuk olmaması ondan sonra evlenenlerin hatta benim çocuğum varken onun çocuğu yoktu o yaşadığı üzüntü erken Doğum sürecinde yoğun bakım kapılarında beklemeleri herkesin imtihanı farklı işte bi de benden erkek çocuğunu bulana kadar çocuk yapmamı bekliyor eşimin ailesi soyları devam etmeyecekmiş böyle çirkin bi dünyaya daha çocuk getirmemi bekliyorlar bense kızlarımı nasıl korurum bu hayatta diye düşünüyorum veren rabbime her zaman şükür ediyorumPinkpinkblue
Valla hiçbir şey demedi ya 3 hafta sonr tekrR baKlim dediNette herseyin en kotusu yaziyor. Dr ne dedi canim? Gecmis olsun inşallah Allah şifa versin
Cnm yazamadim bi 7senelik evliyim. Esimle13 senedir birilikteyiz 6sene sevgililikten sonra evlendikKaç yıllık evliydin sen pink maşallah size
Ahahaha yaa esiminn amcasinin gelini var azcik kafa degisik, eltisi yok ilk evlendik geldi bana dediki seninde eltin yok benimde eltim yok elti sayiliriz biz dediben de 26.haftada hastaneye yattim erken dogumla erteledik sukur valla erkegi kizi yok .komik geliyor bana padisah soyu sanki yuruse ne olacak tovbe est
Slm cnm gecmis olsun, hasta oldugu icin oyle cikmistir bence . Vucutta zaten enf. Varken oyle cikar demisti dr bana. Uzme kendini canim 3hafta sonra degerleri normale donmus olur insallahKizlar nasilsiniz canim çok sıkkın kızım hasta doktora goturdum bugün gitmişken tüm değerine bastıralım dedim kanında enf çıktı ve karaciger emrini yüksek çıktı 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi ama netten araştırdım canim cooook sikildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?