2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evlat benim ince cizgim. Herkes ister kiz olsun erkek olsun, herkes kendine olmayani ister. Bu ayipta degil gunahda. Ama herseyin bi adabi var tabi. Ben 2gebelimdede cok sorunlar yasadim hele kizimda varya o benim en kiymetlim genc yasimim en buyuk sinaviydi (Rabbim baska dert vermesin saglik versin evlatlarima,evlatlarimiza) onu kucagima alana kadar cok stresler yasadim hadtalarca hast yattim enn sonn doguma gittigimde damar yolu acacak yer yoktu idareten sacma bir yerden acmislardi . Dogurup kucagima alinca dunyalar benim olmustu. Herkes pink yatsana diyordu yatamiyordum icim icime sigmiyoduki minik kizim saglikla gelmisti miss gibiydi kucagimdan indirmiyodum anneme anne bu bemimmi diye soruyordum . Benim icin evladin kizi erkegi gercekten yok. Ama cahillere var korunmayi bilmeyenlere var , fakirlere var boy boy erkek olana kadar cocuk yapip cocuklari rezil gibi buyutuyolar . 2kizin var sirf erkek olsun die dogurmak heleki bu devirde bu akli vereninde akli yok, senn zaten bazi seylerden emin degilsin bulmussin suskun herifi daha soyleniyosun 3. yu yapma derim . Normal mi dogumlarin? Banada diolar bitane daha yap bi kizin daha olsun kizima yazik valla ilk cocuk perisan .buhun tras ertirdik oglani kizi bi gor hem cok begendi cok tatli oldu die yedi cocugu el son elini turup amtirede kosturup savuruyodu cocugu kizim napiyosun dedim ama cok tatli dio tatli die yerden yeremi vurulur dedimayy me yazdim kizz uykum acildi .zaten hast gidicem yaa hic gozum kesmiyo 20 dk daha kestireyim . gorumcen icinde karsilikli olarak gozunuz aydin

3. Asla yapmayı düşünmüyorum zaten evet görümcem gidiyor anası da peşine gider zaten toptan kurtuldum sanırım

Senin kızda ben gibi severken öldürcek mazallah

Kayınvalide de farkında bizle uğraşamadığının geçen gün diyor ki keşke biz kızıyla yakın olsaymışız kızına gidince bizi ihmal ediyormuş yakın olsaymışız iki arada gezermiş aman Allah korusun Allah yazdıysa bozsun dedim içimden tabiki Pinkpinkblue

Çocuklarınız nasıl benimkiler babaannesine çok düşkün değil ama kızının çocukları kayınvalideye çok düşkün ama görümcem çok rahat çocuklarını annesine tamamen bırakabiliyor kaynvalide yedirmesi içirmesi olsun kızının çocuklarının her şeyi ile ilgileniyor ama ben çocuklarımı kimseye bırakamıyorum yedirmesi içirmesi uyutması hep bana ait sevmesine sevsinler babaannesidir çocuklarımı o konuda etkilemem

ben ise donmek icin hazirlik yapayim dedim .3 saat evde yoktum yoklugumu farketmemisler cok kirginim annem varsa bizi asla aramazlar kayinvalide yok zaten benim

ben ise donmek icin hazirlik yapayim dedim .3 saat evde yoktum yoklugumu farketmemisler cok kirginim annem varsa bizi asla aramazlar kayinvalide yok zaten benim
Insan bi aglar ayy hem.durmalarini istiyorsun hemde bi anlasin istiyosun demi . Ben gecen anneme biraktim ikide bir ariyorum ne arkamdan aglamis ne hir gur cikarmis guzelce oynamislar

Arkadaşlar kızım hala konuşmuyor kitap okuyorum TV yi kestik ama bir gelişme yok kelime haznesi 15 civarında göz kontağı kuruyor el becerileri yüksek ama konuşmuyor. Kitap okuyorum alıyor kitabı elimden bıdıbıdıbıdı diyor taklitimi bile yapıyor ama konuşmuyor henüz sizde durumlar nedir

Anne baba abisi yok ama abi diyor aç diyor gel diyor kısa heceli yani konuşmak dediğimiz bu kadarı

Kızlar mop sipariş ettim demiştim size de Kırık geldi iade ile de uğraşmak istemiyorum böyle kullanıcam bi bakın hele

Eklentiler

• B7867460-D911-4E59-96E2-F821CA5D1DE5.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 31
Bizde tv hep açık cok ilgilenmiyor zaten . Kelimelerni saymadım ama daha erken bence endişelenmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…