- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Evlat benim ince cizgim. Herkes ister kiz olsun erkek olsun, herkes kendine olmayani ister. Bu ayipta degil gunahda. Ama herseyin bi adabi var tabi. Ben 2gebelimdede cok sorunlar yasadim hele kizimda varya o benim en kiymetlim genc yasimim en buyuk sinaviydi (Rabbim baska dert vermesin saglik versin evlatlarima,evlatlarimiza) onu kucagima alana kadar cok stresler yasadim hadtalarca hast yattim enn sonn doguma gittigimde damar yolu acacak yer yoktu idareten sacma bir yerden acmislardi . Dogurup kucagima alinca dunyalar benim olmustu. Herkes pink yatsana diyordu yatamiyordum icim icime sigmiyoduki minik kizim saglikla gelmisti miss gibiydi kucagimdan indirmiyodum anneme anne bu bemimmi diye soruyordum . Benim icin evladin kizi erkegi gercekten yok. Ama cahillere var korunmayi bilmeyenlere var , fakirlere var boy boy erkek olana kadar cocuk yapip cocuklari rezil gibi buyutuyolar . 2kizin var sirf erkek olsun die dogurmak heleki bu devirdeBenim yengemin de 10 sene sonra tüp bebekle hamile kaldı 3. Tüp bebek denemesiydi sanırım öncesinde 3-4 tane düşüğü var işte ikizlerden birini kaybettiler ama diğeri de yani kızı 25 haftalık doğdu 3 ay yoğun bakımda kaldı bi mucize olarak hayatta kaldı biricik bir tanecik kızları var gözünün içine bakıyorlar üzerine titriyorlar abim kızını cidden çok seviyor ben kendimi düşündüğümde istediğim zamanda hamile kaldım sağlıkla Doğum yaptım sağlıklı eli ayağı düzgün 2 yavrum var mesela abimlerin daha çocuk olma durumları da yok zaten 40 yaşındalar ama biz her zaman şükür ediyoruz abim evlatsız kalmadı diye ben abimin bu süreçlerine hep tanık oldum uzun süre çocuk olmaması ondan sonra evlenenlerin hatta benim çocuğum varken onun çocuğu yoktu o yaşadığı üzüntü erken Doğum sürecinde yoğun bakım kapılarında beklemeleri herkesin imtihanı farklı işte bi de benden erkek çocuğunu bulana kadar çocuk yapmamı bekliyor eşimin ailesi soyları devam etmeyecekmiş böyle çirkin bi dünyaya daha çocuk getirmemi bekliyorlar bense kızlarımı nasıl korurum bu hayatta diye düşünüyorum veren rabbime her zaman şükür ediyorumPinkpinkblue
3. Asla yapmayı düşünmüyorum zaten evet görümcem gidiyor anası da peşine gider zaten toptan kurtuldum sanırımEvlat benim ince cizgim. Herkes ister kiz olsun erkek olsun, herkes kendine olmayani ister. Bu ayipta degil gunahda. Ama herseyin bi adabi var tabi. Ben 2gebelimdede cok sorunlar yasadim hele kizimda varya o benim en kiymetlim genc yasimim en buyuk sinaviydi (Rabbim baska dert vermesin saglik versin evlatlarima,evlatlarimiza) onu kucagima alana kadar cok stresler yasadim hadtalarca hast yattim enn sonn doguma gittigimde damar yolu acacak yer yoktu idareten sacma bir yerden acmislardi . Dogurup kucagima alinca dunyalar benim olmustu. Herkes pink yatsana diyordu yatamiyordum icim icime sigmiyoduki minik kizim saglikla gelmisti miss gibiydi kucagimdan indirmiyodum anneme anne bu bemimmi diye soruyordum . Benim icin evladin kizi erkegi gercekten yok. Ama cahillere var korunmayi bilmeyenlere var , fakirlere var boy boy erkek olana kadar cocuk yapip cocuklari rezil gibi buyutuyolar . 2kizin var sirf erkek olsun die dogurmak heleki bu devirdebu akli vereninde akli yok, senn zaten bazi seylerden emin degilsin bulmussin suskun herifi daha soyleniyosun 3. yu yapma derim . Normal mi dogumlarin? Banada diolar bitane daha yap bi kizin daha olsun kizima yazik valla ilk cocuk perisan .buhun tras ertirdik oglani kizi bi gor hem cok begendi cok tatli oldu die yedi cocugu el son elini turup amtirede kosturup savuruyodu cocugu kizim napiyosun dedim ama cok tatli dio tatli die yerden yeremi vurulur dedim ayy me yazdim kizz uykum acildi .zaten hast gidicem yaa hic gozum kesmiyo 20 dk daha kestireyim . gorumcen icinde karsilikli olarak gozunuz aydin
1 kilo kinan benden kargoda kanki3. Asla yapmayı düşünmüyorum zaten evet görümcem gidiyor anası da peşine gider zaten toptan kurtuldum sanırım
Senin kızda ben gibi severken öldürcek mazallahEvlat benim ince cizgim. Herkes ister kiz olsun erkek olsun, herkes kendine olmayani ister. Bu ayipta degil gunahda. Ama herseyin bi adabi var tabi. Ben 2gebelimdede cok sorunlar yasadim hele kizimda varya o benim en kiymetlim genc yasimim en buyuk sinaviydi (Rabbim baska dert vermesin saglik versin evlatlarima,evlatlarimiza) onu kucagima alana kadar cok stresler yasadim hadtalarca hast yattim enn sonn doguma gittigimde damar yolu acacak yer yoktu idareten sacma bir yerden acmislardi . Dogurup kucagima alinca dunyalar benim olmustu. Herkes pink yatsana diyordu yatamiyordum icim icime sigmiyoduki minik kizim saglikla gelmisti miss gibiydi kucagimdan indirmiyodum anneme anne bu bemimmi diye soruyordum . Benim icin evladin kizi erkegi gercekten yok. Ama cahillere var korunmayi bilmeyenlere var , fakirlere var boy boy erkek olana kadar cocuk yapip cocuklari rezil gibi buyutuyolar . 2kizin var sirf erkek olsun die dogurmak heleki bu devirdebu akli vereninde akli yok, senn zaten bazi seylerden emin degilsin bulmussin suskun herifi daha soyleniyosun 3. yu yapma derim . Normal mi dogumlarin? Banada diolar bitane daha yap bi kizin daha olsun kizima yazik valla ilk cocuk perisan .buhun tras ertirdik oglani kizi bi gor hem cok begendi cok tatli oldu die yedi cocugu el son elini turup amtirede kosturup savuruyodu cocugu kizim napiyosun dedim ama cok tatli dio tatli die yerden yeremi vurulur dedim ayy me yazdim kizz uykum acildi .zaten hast gidicem yaa hic gozum kesmiyo 20 dk daha kestireyim . gorumcen icinde karsilikli olarak gozunuz aydin
Ha ha ha çok güldüm1 kilo kinan benden kargoda kanki
ben ise donmek icin hazirlik yapayim dedim .3 saat evde yoktum yoklugumu farketmemisler cok kirginimÇocuklarınız nasıl benimkiler babaannesine çok düşkün değil ama kızının çocukları kayınvalideye çok düşkün ama görümcem çok rahat çocuklarını annesine tamamen bırakabiliyor kaynvalide yedirmesi içirmesi olsun kızının çocuklarının her şeyi ile ilgileniyor ama ben çocuklarımı kimseye bırakamıyorum yedirmesi içirmesi uyutması hep bana ait sevmesine sevsinler babaannesidir çocuklarımı o konuda etkilemem
Çalışma durumun varsa iyi bi şey anneanneleri ile mutlu olmalarıben ise donmek icin hazirlik yapayim dedim .3 saat evde yoktum yoklugumu farketmemisler cok kirginimannem varsa bizi asla aramazlar kayinvalide yok zaten benim
cuma basliyorum insallah artik iseÇalışma durumun varsa iyi bi şey anneanneleri ile mutlu olmaları
Kiz cuval gibi karninindan bi bastiriyo tisilaya tisilaya sallaya sallaya surukluyo o sipaninda hosuna gidiyo iskembesi cikacak haberi yokSenin kızda ben gibi severken öldürcek mazallah
Hayirli olsun canim,Allah kolaylik versin buralari unutmacuma basliyorum insallah artik ise
Insan bi aglarben ise donmek icin hazirlik yapayim dedim .3 saat evde yoktum yoklugumu farketmemisler cok kirginimannem varsa bizi asla aramazlar kayinvalide yok zaten benim
İnşallah cnm yaaaSlm cnm gecmis olsun, hasta oldugu icin oyle cikmistir bence . Vucutta zaten enf. Varken oyle cikar demisti dr bana. Uzme kendini canim 3hafta sonra degerleri normale donmus olur insallah
Anne baba abisi yok ama abi diyor aç diyor gel diyor kısa heceli yani konuşmak dediğimiz bu kadarıArkadaşlar kızım hala konuşmuyor kitap okuyorum TV yi kestik ama bir gelişme yok kelime haznesi 15 civarında göz kontağı kuruyor el becerileri yüksek ama konuşmuyor. Kitap okuyorum alıyor kitabı elimden bıdıbıdıbıdı diyor taklitimi bile yapıyor ama konuşmuyor henüz sizde durumlar nedir
Bizde tv hep açık cok ilgilenmiyor zaten . Kelimelerni saymadım ama daha erken bence endişelenmek içinArkadaşlar kızım hala konuşmuyor kitap okuyorum TV yi kestik ama bir gelişme yok kelime haznesi 15 civarında göz kontağı kuruyor el becerileri yüksek ama konuşmuyor. Kitap okuyorum alıyor kitabı elimden bıdıbıdıbıdı diyor taklitimi bile yapıyor ama konuşmuyor henüz sizde durumlar nedir
İade etsene canım nye kırık kullanasınKızlar mop sipariş ettim demiştim size de Kırık geldi iade ile de uğraşmak istemiyorum böyle kullanıcam bi bakın hele
Ne zaman gidecektiniz tekrar büyük kız için arkadaşım ?İnşallah cnm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?