2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hepimiz evli çoluklu çocuklu bayanlarınız sizce evliliğin çocuk sahibi olmak dışında bi güzelliği var mı yaa
Sevmek,sevilmek, ben esime sokulup uyumayi severim mesela, huzur bulurum o bana sarilimca kemdimi iyi hissederim guvende hissederim . Onu mutlu etmeyi severim. Onunla kahve icmek sevdigi yemek veya tatlilari yapmak . Halindenn dilinden anlamak . Tabi herzaman kelebekler ucmuyo kalbimde, bazende cinler tepemde

Bende saydığın bu hislerle duygularla evlendim ama ev çoluk çocuk eşimin olan ilgisizliği toz pembe hayaller kurmama izin vermiyor eşimi seviyor muyum diye düşünüyorum seviyorum ama sarılmakmış birlikte uyumakmış sanki içimden gelmiyor her şey çok monoton o yüzden mi acaba

Bunu şimdi gördüm. Biz koyden geldikten sonra mama sandalyesine oturtamadik. Ama tabiki sandalyede de kurtlu gibi oturmuyor zor bela yediriyorum işte

Sen aşıksın arkadaş ne güzel boyle hissetmen

aahaha sevdigi yemek ve tatli yapmak haric cok katiliyorum

@
Hepimiz evli çoluklu çocuklu bayanlarınız sizce evliliğin çocuk sahibi olmak dışında bi güzelliği var mı yaa
valla ben ozluyorum esimi isteyken bile .bu ara cok monoton bir hayatin icindeyiz ama bunun sebebi adam deil ki .biz mesela her gun cocuklari uyutup yarim saat bile olsa muhabbet etmeye calisiyoruz karsilikli sut iciyoruz eskiden cok gezerdik o zamanlar daha farkli bir enerji vardi tabi bugunumuze cok sukur cocuklarimiza iyi ki varlar

aahaha sevdigi yemek ve tatli yapmak haric cok katiliyorum
Ben onuda seviyorum aksamlari eve gelip hazir sofraya oturmak nimet diyor mesela bunun bilincinde oldugu icin zor gelmiyor bana. Bide hic ayirmaz ne varsa yer yoksa yapmamissam nie yapmadin demez ☺. Sevdigimm fistikli baklavadanda almissada degmeyin keyfimeee degmeyin degmeyinn

Birlikte olduktan sonra ictigin seyin onemi yok gercekten Allah sevgi saygimizi daim.etsin herkesin huzur mutluluk versin yuvasina

Bence senin beklentin yuksek adamin kisiligi disindaki hareketleri bekliyorsun . Kimseden memnun degilsin burda cok denk gekdim kendi annenede kiziyorsun zaman zaman . Kimsede 4 4luk degil inanki bak. Surekli bu evlilikle ilgili acaba evlenmeseydimmi ikilemini yasiyosun. Aile evini bir dusun gozden gecir bakalim dahami iyi olurdu? Kendi evin kendi mutfagin kendi zevkin ,kendi yemek pisirme seklin,senin cocuklarin senin yetistirme tarzin ve daha senin karar verdigin hersey o yuvanin disi kusu sensin ozetle ....

Evet kimse dört dörtlük değil biz de değiliz.Ama sevgi,saygı olduktan sonra birçok şey tolere edilebiliyor.Tabi aşksız da olmaz.Ben hala eşimin gözlerinin içine bakamam.Arayınca heyecan yaparım,ya da beklediğimden önce eve gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…