- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sevmek,sevilmek, ben esime sokulup uyumayi severim mesela, huzur bulurum o bana sarilimca kemdimi iyi hissederim guvende hissederim . Onu mutlu etmeyi severim. Onunla kahve icmek sevdigi yemek veya tatlilari yapmak . Halindenn dilinden anlamak . Tabi herzaman kelebekler ucmuyo kalbimde, bazende cinler tepemdeHepimiz evli çoluklu çocuklu bayanlarınız sizce evliliğin çocuk sahibi olmak dışında bi güzelliği var mı yaa
Bende saydığın bu hislerle duygularla evlendim ama ev çoluk çocuk eşimin olan ilgisizliği toz pembe hayaller kurmama izin vermiyor eşimi seviyor muyum diye düşünüyorum seviyorum ama sarılmakmış birlikte uyumakmış sanki içimden gelmiyor her şey çok monoton o yüzden mi acabaSevmek,sevilmek, ben esime sokulup uyumayi severim mesela, huzur bulurum o bana sarilimca kemdimi iyi hissederim guvende hissederim . Onu mutlu etmeyi severim. Onunla kahve icmek sevdigi yemek veya tatlilari yapmak . Halindenn dilinden anlamak . Tabi herzaman kelebekler ucmuyo kalbimde, bazende cinler tepemde
Bunu şimdi gördüm. Biz koyden geldikten sonra mama sandalyesine oturtamadik. Ama tabiki sandalyede de kurtlu gibi oturmuyor zor bela yediriyorum işteBiz sofraya hep beraber oturuyoruz ufaklık zar zor mama sandalyesinde oturuyor.Önüne koyuyorum eliyle yiyebileceği birşey varsa.Bir yandan çorbasını ben yediriyorumm.İşi bitince durmuyor kalkıyor aşağı indirdiğimde masaya çıkmaya çalışıyor.Rahatlık vermiyor aynen seninki gibi işte.
Bu aralar tek soyledigim şey niye evlendin? Sonra senin gibi cocuklarima bakıp üzülüyorumHepimiz evli çoluklu çocuklu bayanlarınız sizce evliliğin çocuk sahibi olmak dışında bi güzelliği var mı yaa
Güle güle kullan canim. Kurutmam benim canim cigerim Allah zeval vermesinCanim arcelik 8kg A++ aldik cok begendimis yukum azalacak camasir isi beni kisin dahada cildirtiyordu
Sen aşıksın arkadaşSevmek,sevilmek, ben esime sokulup uyumayi severim mesela, huzur bulurum o bana sarilimca kemdimi iyi hissederim guvende hissederim . Onu mutlu etmeyi severim. Onunla kahve icmek sevdigi yemek veya tatlilari yapmak . Halindenn dilinden anlamak . Tabi herzaman kelebekler ucmuyo kalbimde, bazende cinler tepemde
biz de gecen ay aldik .almadigim her an icin cok pismanim hayat kurtariyormus ciddenCanim arcelik 8kg A++ aldik cok begendimis yukum azalacak camasir isi beni kisin dahada cildirtiyordu
aahaha sevdigi yemek ve tatli yapmak haric cok katiliyorumSevmek,sevilmek, ben esime sokulup uyumayi severim mesela, huzur bulurum o bana sarilimca kemdimi iyi hissederim guvende hissederim . Onu mutlu etmeyi severim. Onunla kahve icmek sevdigi yemek veya tatlilari yapmak . Halindenn dilinden anlamak . Tabi herzaman kelebekler ucmuyo kalbimde, bazende cinler tepemde
valla ben ozluyorum esimi isteyken bile .bu ara cok monoton bir hayatin icindeyiz ama bunun sebebi adam deil ki .biz mesela her gun cocuklari uyutup yarim saat bile olsa muhabbet etmeye calisiyoruz karsilikli sut iciyoruzHepimiz evli çoluklu çocuklu bayanlarınız sizce evliliğin çocuk sahibi olmak dışında bi güzelliği var mı yaa
Hahaha aynen ya onlar hariç bende katılıyorum dünürümeaahaha sevdigi yemek ve tatli yapmak haric cok katiliyorum
Sagol canimGüle güle kullan canim. Kurutmam benim canim cigerim Allah zeval vermesin
Ayy evet canim keske daha once alsaydim. Seninkidemi arcelikbiz de gecen ay aldik .almadigim her an icin cok pismanim hayat kurtariyormus cidden
Ben onuda seviyorumaahaha sevdigi yemek ve tatli yapmak haric cok katiliyorum
Birlikte olduktan sonra ictigin seyin onemi yok gercekten Allah sevgi saygimizi daim.etsin herkesin huzur mutluluk versin yuvasina@
valla ben ozluyorum esimi isteyken bile .bu ara cok monoton bir hayatin icindeyiz ama bunun sebebi adam deil ki .biz mesela her gun cocuklari uyutup yarim saat bile olsa muhabbet etmeye calisiyoruz karsilikli sut iciyoruzeskiden cok gezerdik o zamanlar daha farkli bir enerji vardi tabi bugunumuze cok sukur cocuklarimiza iyi ki varlar
Tabi ondan baska kimim var canim? Evim yuvam kocam . Allah herkese mutluluk huzur nasip etsinSen aşıksın arkadaşne güzel boyle hissetmen
Bence senin beklentin yuksek adamin kisiligi disindaki hareketleri bekliyorsun . Kimseden memnun degilsin burda cok denk gekdim kendi annenede kiziyorsun zaman zamanBende saydığın bu hislerle duygularla evlendim ama ev çoluk çocuk eşimin olan ilgisizliği toz pembe hayaller kurmama izin vermiyor eşimi seviyor muyum diye düşünüyorum seviyorum ama sarılmakmış birlikte uyumakmış sanki içimden gelmiyor her şey çok monoton o yüzden mi acaba
Dunuskom once midesini mutlu etcen sonra baska seylerHahaha aynen ya onlar hariç bende katılıyorum dünürümePinkpinkblue bende akşam olsa da eve gelse diye bekliyorum gerçekten kızım ve eşim hem yaşama sebebim hem de tek neşem
Evet kimse dört dörtlük değil biz de değiliz.Ama sevgi,saygı olduktan sonra birçok şey tolere edilebiliyor.Tabi aşksız da olmaz.Ben hala eşimin gözlerinin içine bakamam.Arayınca heyecan yaparım,ya da beklediğimden önce eve gelinceBence senin beklentin yuksek adamin kisiligi disindaki hareketleri bekliyorsun . Kimseden memnun degilsin burda cok denk gekdim kendi annenede kiziyorsun zaman zaman. Kimsede 4 4luk degil inanki bak. Surekli bu evlilikle ilgili acaba evlenmeseydimmi ikilemini yasiyosun. Aile evini bir dusun gozden gecir bakalim dahami iyi olurdu? Kendi evin kendi mutfagin kendi zevkin ,kendi yemek pisirme seklin,senin cocuklarin senin yetistirme tarzin ve daha senin karar verdigin hersey o yuvanin disi kusu sensin ozetle ....
Adam evlenirken 80 kiloydu oldu 100 kilo dünüş yeter midesini mutlu ettiğim bence sonu kötüye gidiyorDunuskom once midesini mutlu etcen sonra baska seyler
aynen arcelik 8 kg bizim de .gecen indirim vardi onda diye aldik baya memmun kald ben .is gucumu azaltan her seyAyy evet canim keske daha once alsaydim. Seninkidemi arcelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?