Normal bence bizimki de öyle baba bile yeni demeye başladı.Kızım da 3,5 yaşında başlamıştı şimdi susmuyor.Endişelenmek için erken daha.Arkadaşlar kızım hala konuşmuyor kitap okuyorum TV yi kestik ama bir gelişme yok kelime haznesi 15 civarında göz kontağı kuruyor el becerileri yüksek ama konuşmuyor. Kitap okuyorum alıyor kitabı elimden bıdıbıdıbıdı diyor taklitimi bile yapıyor ama konuşmuyor henüz sizde durumlar nedir
Pazartesi canimNe zaman gidecektiniz tekrar büyük kız için arkadaşım ?
Cok tesekkur ederim canim cizgi film hariç bizimki de ilgilenmiyorBizde tv hep açık cok ilgilenmiyor zaten . Kelimelerni saymadım ama daha erken bence endişelenmek için
İçimi rahatlattiniz cok tesekkur ederimNormal bence bizimki de öyle baba bile yeni demeye başladı.Kızım da 3,5 yaşında başlamıştı şimdi susmuyor.Endişelenmek için erken daha.
Cevap yazdığınız için cok tesekkur ederimAnne baba abisi yok ama abi diyor aç diyor gel diyor kısa heceli yani konuşmak dediğimiz bu kadarı
Geçmiş olsun kendini takip et ama maskeli mesafeli olduysan sıkıntı olmaz inşallahKızlar abimin oğlu korona oldudaha 6 aylık kuzucuk. Ananesi bakıyordu ondan bulaşmış. Bende iki gün önce cok ağlıyor diye uğramıştım bi göreyim diye ama maskemi hiç çıkarmadım . Hafif ateşi vardı diştendir diye düşündük jel falan sürdüm ağzına bende şuan bi belirti yok ama endişeleniyorum test yaptırsam mı diye düşünüyorum
Gecmis olsun canım insallah iyilesirler agir gecirmeden. Sende kendinde farklilik hissedersen test yaptir derim. Direkt hastane ortamina girmeKızlar abimin oğlu korona oldudaha 6 aylık kuzucuk. Ananesi bakıyordu ondan bulaşmış. Bende iki gün önce cok ağlıyor diye uğramıştım bi göreyim diye ama maskemi hiç çıkarmadım . Hafif ateşi vardı diştendir diye düşündük jel falan sürdüm ağzına bende şuan bi belirti yok ama endişeleniyorum test yaptırsam mı diye düşünüyorum
Gittim valla aijo akşam kız arkadaşlarımla toplanacaktıkGecmis olsun canım insallah iyilesirler agir gecirmeden. Sende kendinde farklilik hissedersen test yaptir derim. Direkt hastane ortamina girme
Testin negatif gelmesine sevindim canim. İnşallah selin in de degerleri güzel çıkar. Ya 2 yaştan sonra genelde daha hizlaniyor zaten konuşma. Ben inan eslemle hic oturup oyun bile oynayamiyorum hic vaktim yok ama sürekli konuşmaya çalışıyorum. Yusra yokken gündüz tv hiç acmiyorum. Sadece sabah ve aksam oluyor onlarda belli şeyler. Mesela yusra gezegenler sarkisina takmisti eslem de dunya dunya diye actirmaya calisiyorGünaydın güzel annelerdün cok yoğun bir gündü benim için Testim negatif çıktı çok şükür umarım pozitife dönmez . Selin’e kan tahlili yaptırdık pazartesi alıcaz sonuçları . Nimenriks aşısını da yaptıralım diyoruz gitmişken Doktora bu konuşma işini sordum hiç mi kelimesi yok abartma cin gibi cocuk dedi Dedim hocam sosyal medya etkisindeyiz
Bugün ekstra bi hareketlilik ve inat var selinde yaTestin negatif gelmesine sevindim canim. İnşallah selin in de degerleri güzel çıkar. Ya 2 yaştan sonra genelde daha hizlaniyor zaten konuşma. Ben inan eslemle hic oturup oyun bile oynayamiyorum hic vaktim yok ama sürekli konuşmaya çalışıyorum. Yusra yokken gündüz tv hiç acmiyorum. Sadece sabah ve aksam oluyor onlarda belli şeyler. Mesela yusra gezegenler sarkisina takmisti eslem de dunya dunya diye actirmaya calisiyor
Offf kızımın ödevi bitmedi başım ağırdı bırakalım yarın yaparız dedim mutfak toplanacak oyuncak dağınıklığı toplanacak sanırım ben her şeyi olduğu gibi bırakıp yatıcam ama rahat edemem ki yaa offf bıktımKızlar nerdesiniz gerçekten?Kafayı yemek üzereyim.Öğlene kadar geçen saydım 7 kere emzirdimBıraksın diye umarken iyice düştü.Erken bıraktırınca da ya ısırıyor ya da kafasını vuruyor neresi gelirse.Gece de 3-4 kere emiyor küçükken emmezdi bu kadar.Uykusuzluk sinir yapıyor bir de regl olamadım.Hamilelik belirtisi yok öyle eminim ki test bile yapmadım.Mantıken çok zor hamilelik Diğer yandan kızın ergenlik sorunları okul derdi.Eşim de rahatsızlandı genelde evden yürütüyor işlerini.Hem iyi hem kötü oldu böylesi de Emzirmeyi nasıl bırakıcaz hiç bilmiyorum.
Selam canim mesaji şimdi gördüm. Bizim eslem uzun zamandır gece kendi kalkıp geliyor. Mutlaka kapıları camlari kontrol ediyorum. Balkon falan varsa mutlaka kitle gece ozellikle. Gündüz uyurkende yine kontrol etBugün ekstra bi hareketlilik ve inat var selinde yaBütün gün yapma dediğimiz ne varsa inatla yaptı. Uyuttum rahata erdim derken eşimle tv izliyoruz kapı sesi duydum ama ben çıt diye bi baktım bizimki inmiş yataktan ağlamadan karanlıkta yanımıza gelmiş Adadayken de yapmıştı bunu bi kez Ay huy edinmese bari bu işi
Valla bende kara kara düşünüyorum. Hic birakacak göz yok bunlarda. Nasil yapacağız?Kızlar nerdesiniz gerçekten?Kafayı yemek üzereyim.Öğlene kadar geçen saydım 7 kere emzirdimBıraksın diye umarken iyice düştü.Erken bıraktırınca da ya ısırıyor ya da kafasını vuruyor neresi gelirse.Gece de 3-4 kere emiyor küçükken emmezdi bu kadar.Uykusuzluk sinir yapıyor bir de regl olamadım.Hamilelik belirtisi yok öyle eminim ki test bile yapmadım.Mantıken çok zor hamilelik Diğer yandan kızın ergenlik sorunları okul derdi.Eşim de rahatsızlandı genelde evden yürütüyor işlerini.Hem iyi hem kötü oldu böylesi de Emzirmeyi nasıl bırakıcaz hiç bilmiyorum.
Ben nadiren de olsa bırakıyorum vallahi benden daha değerli değil yaOfff kızımın ödevi bitmedi başım ağırdı bırakalım yarın yaparız dedim mutfak toplanacak oyuncak dağınıklığı toplanacak sanırım ben her şeyi olduğu gibi bırakıp yatıcam ama rahat edemem ki yaa offf bıktım
Senin yoğunluğun zaten belli bir de üstüne misafir Allah kolaylık versin ne diyeyimBenim esimin koyden akrabalari geldi 1 hafta oldu. Cumartesiye kadar burdalar. Sürekli kvye gittim geldim 1 haftadir. Okuldu cocuklardi. Halim perişan. Birde buhun ben yemeğe aldim 10 kişiydikuzerimden tir gecti sanki. Eslem hic durmadı zaten. Cok bunaldim, oyle bunaldimki artik tarif edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?