Geçmiş olsun canım neyiniz var bizde ana kız hastayizHastalıktan kurtulabilsekyine hepimiz hastayiz valla bugün çocukları dışarı cikardim ama göçtüm resmen, uzerimden tır geçmiş gibi. Aksam acile gittim kendime ilac yazdirdim
Bademcigim şişti balon gibi oldu. Çocuklardan fena oldum bu sefer. Doktora dedimki iğne yapabilirsiniz yeterki etkili olsunGeçmiş olsun canım neyiniz var bizde ana kız hastayiz
Bizim koldan yaptı.Kızlar çok kafama takildi. Bugün 2 yaş aşısını yaptırdım. Nette sol bacak diyor ama hemşire sağ bacaktan yapti. Sizde durum nasil
Bizimki elektrik süpürgesiyle oynaya oynaya halletti daha bir yıl olmamıştı alalı.Elinde süpürge,mop dolanıyor evde.Bir de açık kapıları kapatıyor,yamuk örtüleri düzenliyor,emiyor sınra üstümü düzeltiyorNasilsiniz kızlar. Ramazan temizliğine başladım. Eslemle cam sildikbüyümüş bebegim iş yaptiriyor gene bana baya. Tabi cam silin yarısını boca etti o kadar da olcak
Bizde temizlige devam ediyoruz ne yapalimBizimki elektrik süpürgesiyle oynaya oynaya halletti daha bir yıl olmamıştı alalı.Elinde süpürge,mop dolanıyor evde.Bir de açık kapıları kapatıyor,yamuk örtüleri düzenliyor,emiyor sınra üstümü düzeltiyorKızım hiç böyle değildi şimdi de ev işiyle alakası yok.Oğlum temizlik,düzen hastası olacak herhalde.Koltuk,dolap altlarını bile süpürüyor Odasını nihayet ayırabildim sabaha kadar mekik dokuyorum iki oda arasında.Kamerada dönse sesi çıkıyor uyanıyorum hemen.Rahat 5 kere kalkıyorum bir haftadır ruh gibi geziyorum.Diğer yandan kızımın sınavları var onu çalıştırıyorum, onunla uğraşıyorum.Yazın ya da yaz sonu memeden kesicem.
Kolay gelsin canimNasilsiniz kızlar. Ramazan temizliğine başladım. Eslemle cam sildikbüyümüş bebegim iş yaptiriyor gene bana baya. Tabi cam silin yarısını boca etti o kadar da olcak
Sende biktib artik yaz sonunu niye bekliyosun memeden kesmek icinBizimki elektrik süpürgesiyle oynaya oynaya halletti daha bir yıl olmamıştı alalı.Elinde süpürge,mop dolanıyor evde.Bir de açık kapıları kapatıyor,yamuk örtüleri düzenliyor,emiyor sınra üstümü düzeltiyorKızım hiç böyle değildi şimdi de ev işiyle alakası yok.Oğlum temizlik,düzen hastası olacak herhalde.Koltuk,dolap altlarını bile süpürüyor Odasını nihayet ayırabildim sabaha kadar mekik dokuyorum iki oda arasında.Kamerada dönse sesi çıkıyor uyanıyorum hemen.Rahat 5 kere kalkıyorum bir haftadır ruh gibi geziyorum.Diğer yandan kızımın sınavları var onu çalıştırıyorum, onunla uğraşıyorum.Yazın ya da yaz sonu memeden kesicem.
Biz daha emmeyi kesemedik dur hele yaz gelsinWc egitimi veren aslan parcasi kral varmi aramizda ?
AhahWc egitimi veren aslan parcasi kral varmi aramizda ?
Ay cok cani yaniyordurSelam jizlar biz memeyi bıraktık şükür ama idrar yolu enf oldu yavrum yaza da cisi bırakmayı dusunuyorum
Hoşgeldin bizde birkaç ay önce bezleri cikarip atiyorduk salonun ortasinda yerden kaka topladıkAhah
Bez takmaaaa.
Tualete yapcam.
Bitti yapmıcam.
Bura yapcam (salonun ortası).
Takmaaa temis yapmaaa.
En son gel ağzıma yap demeyi düşünüyorum.
Pat diye girdim mevzuya
Selam kızlaaaaar
Eşime göre bırakmanın mantığı yokmuşSende biktib artik yaz sonunu niye bekliyosun memeden kesmek icin. Bende ayirdim odasini tasinir tasinmaz evde kaldigimiz ilk gun yatirdim odasina. Burasi senin odan burda yaticaksin burda oynicaksin annecim dedim ih ih dedi yani tamam gece deliksizmi uyuyor dersen asla hele dun cikdirtti beni 10 kere filan agladi en son dolven verdim bide kizdim yeter artik sus diye sonra uyudu .emmiyosun etmiyosun be zikkima agliyosun evladim
Dünüşüm dünüşümWc egitimi veren aslan parcasi kral varmi aramizda ?
Oğlumu da zor bırakır diye düşündük ama hiç öyle olmadı bir kaç gün zor sadece ağlama krizleri oluyor. Oğlum sabaha kadar emiyordu neredeyse.Eşime göre bırakmanın mantığı yokmuşEmzir nolacak hasta olmuyor işte ne güzel diyor.Ben de sen emzirmediğin için ne anlıcan diyorum.Yazın hep dışarıda takılır iki gündür dışarlarda aklına gelmedi bile.O yüzden yazı beklerim dedim.Hem konuşur biraz daha iyi anlar umudum öyle.Kime sorsam zor bırakır ağlar deyip duruyor.Şu oda işini halledelim sıra ona gelecek.
Bende başlamayı düşünüyorum inşallah çabuk alisirlarHerkese hayırlı ramazanlar kızlar
Dünüşüm dünüşümgerekli malzemeleri aldım bugün bi deneme yapalım dedim oturduk klozete muhabbet sohbet bizim kız kalkmak istemiyor sürekli çişim geldi anne çiş yapcam anne diyor ne yapıcaz böyle bezi takmışım allahtan çünkü altına .ıçtı sonrasında
Aijoo sensin di mi?Hoşgeldin bizde birkaç ay önce bezleri cikarip atiyorduk salonun ortasinda yerden kaka topladıken son yaptiginda biraz bagirip vurdum artik ondan sonra bırakmıştı.. şimdi wc egitimini hiç dusunemiyorum ramazandan çıkmam lazim önce
Evet benimAijoo sensin di mi?
Öyle anladım da yanlış olmasın
Ne meme, ne tuvalet, hiç niyetlendim daha.
Biraz büyüyünce daha kolay sanki bu işler.
Yaz başı bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?