2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nasilsiniz kızlar. Ramazan temizliğine başladım. Eslemle cam sildik büyümüş bebegim iş yaptiriyor gene bana baya. Tabi cam silin yarısını boca etti o kadar da olcak
Bizimki elektrik süpürgesiyle oynaya oynaya halletti daha bir yıl olmamıştı alalı.Elinde süpürge,mop dolanıyor evde.Bir de açık kapıları kapatıyor,yamuk örtüleri düzenliyor,emiyor sınra üstümü düzeltiyorKızım hiç böyle değildi şimdi de ev işiyle alakası yok.Oğlum temizlik,düzen hastası olacak herhalde.Koltuk,dolap altlarını bile süpürüyorOdasını nihayet ayırabildim sabaha kadar mekik dokuyorum iki oda arasında.Kamerada dönse sesi çıkıyor uyanıyorum hemen.Rahat 5 kere kalkıyorum bir haftadır ruh gibi geziyorum.Diğer yandan kızımın sınavları var onu çalıştırıyorum, onunla uğraşıyorum.Yazın ya da yaz sonu memeden kesicem.

Bizde temizlige devam ediyoruz ne yapalim

Sende biktib artik yaz sonunu niye bekliyosun memeden kesmek icin . Bende ayirdim odasini tasinir tasinmaz evde kaldigimiz ilk gun yatirdim odasina. Burasi senin odan burda yaticaksin burda oynicaksin annecim dedim ih ih dedi yani tamam gece deliksizmi uyuyor dersen asla hele dun cikdirtti beni 10 kere filan agladi en son dolven verdim bide kizdim yeter artik sus diye sonra uyudu .emmiyosun etmiyosun be zikkima agliyosun evladim

Wc egitimi veren aslan parcasi kral varmi aramizda ?
Ahah
Bez takmaaaa.
Tualete yapcam.
Bitti yapmıcam.
Bura yapcam (salonun ortası).
Takmaaa temis yapmaaa.

En son gel ağzıma yap demeyi düşünüyorum.

Pat diye girdim mevzuya
Selam kızlaaaaar

Ahah
Bez takmaaaa.
Tualete yapcam.
Bitti yapmıcam.
Bura yapcam (salonun ortası).
Takmaaa temis yapmaaa.

En son gel ağzıma yap demeyi düşünüyorum.

Pat diye girdim mevzuya
Selam kızlaaaaar
Hoşgeldin bizde birkaç ay önce bezleri cikarip atiyorduk salonun ortasinda yerden kaka topladık en son yaptiginda biraz bagirip vurdum artik ondan sonra bırakmıştı.. şimdi wc egitimini hiç dusunemiyorum ramazandan çıkmam lazim önce

Eşime göre bırakmanın mantığı yokmuşEmzir nolacak hasta olmuyor işte ne güzel diyor.Ben de sen emzirmediğin için ne anlıcan diyorum.Yazın hep dışarıda takılır iki gündür dışarlarda aklına gelmedi bile.O yüzden yazı beklerim dedim.Hem konuşur biraz daha iyi anlar umudum öyle.Kime sorsam zor bırakır ağlar deyip duruyor.Şu oda işini halledelim sıra ona gelecek.

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar
Wc egitimi veren aslan parcasi kral varmi aramizda ?
Dünüşüm dünüşüm gerekli malzemeleri aldım bugün bi deneme yapalım dedim oturduk klozete muhabbet sohbet bizim kız kalkmak istemiyor sürekli çişim geldi anne çiş yapcam anne diyor ne yapıcaz böyle bezi takmışım allahtan çünkü altına .ıçtı sonrasında

Oğlumu da zor bırakır diye düşündük ama hiç öyle olmadı bir kaç gün zor sadece ağlama krizleri oluyor. Oğlum sabaha kadar emiyordu neredeyse.

Bende başlamayı düşünüyorum inşallah çabuk alisirlar

Aijoo sensin di mi?
Öyle anladım da yanlış olmasın
Ne meme, ne tuvalet, hiç niyetlendim daha.
Biraz büyüyünce daha kolay sanki bu işler.
Yaz başı bakarız

Aijoo sensin di mi?
Öyle anladım da yanlış olmasın
Ne meme, ne tuvalet, hiç niyetlendim daha.
Biraz büyüyünce daha kolay sanki bu işler.
Yaz başı bakarız
Evet benim
Valla memeyi bırakmaya niyetlendim ama hastaliklar yakamizi birakmadiki sahura kalkti hanfendi 2. Kez emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…