Bizde de bitmedi emme süreci daha.Teşekkür ederim inşallah ama hala bırakamadık ve bu durum beni baya zorluyor. Isten gidince hemen yapışıyor ve öyle kolay kolayda birakmiyor
Hiç üzme kendini aksine gurur duyBi sorun var dedikçe geçer geçer dediler ve ben de kendi aklım yokmuş gibi davrandım.
Ne salaklık ya.
İlaca kadar gitti mevzu işte, belki gerek kalmayacaktı.
Duyu bütünlemeyi de kız doğduktan sonra öğrendim.
Kıza bakıyorum, oğlana bakıyorum gerçekten bi farklılık var ve karakterin ötesinde.
Araştıra araştıra duyu bütünlemeye ulaştım, çocuk doktoruna sordum o neymiş yeni yeni şeyler çıkıyor dedi küçümseyerek
Ve ben yine kendi aklıma güvenmeyerek 2 sene geciktirmiş oldum bunu da.
Eş desteği çok önemli bence, ne yazık ki bende o yok.
Sen nasıl uygun görürsen deyip deyip ne gerek var diye darlar, seansa gelir ama memnuniyetsiz.
Ay sinirim bozuldu yine
Bırak emsin oh şifa bal olsunBizde de bitmedi emme süreci daha.
Ama ben keyfi emziriyorum, keyfi derken üşengeçlikten, bıraktırmaya üşeniyorum
Doktorun tavrina şok oldum. O konu da eşim en büyük destekçim oldu. Kendi ailesine etrafa hep önümde dikildi. Benle muhatap olmadı kimse. Doktordan duyunca hemen arastirmasini yapti, benden hizli kabullendi diyebilirimBi sorun var dedikçe geçer geçer dediler ve ben de kendi aklım yokmuş gibi davrandım.
Ne salaklık ya.
Kıza bakıyorum, oğlana bakıyorum gerçekten bi farklılık var ve karakterin ötesinde.
Araştıra araştıra duyu bütünlemeye ulaştım, çocuk doktoruna sordum o neymiş yeni yeni şeyler çıkıyor dedi küçümseyerek
Sen nasıl uygun görürsen deyip deyip ne gerek var diye darlar, seansa gelir ama memnuniyetsiz.
Ay sinirim bozuldu yine
Annesin, eksik bir yanin yok. 2 çocuklu çoğu annenin yaşadığı zorluklari yasiyoruz ve destekcimiz yok. Ben yüsra yi bir bedel karsiligi kreşe veremesem benim ikiside ne halde olurdu bilmiyorum. Eslem 1.5 yasindayken hic konuşmuyodu. Taa ki yüsra okula basladi daha o hafta tekrarlamalara baslamisti. İlgilenmedigimden degil, yeterli vakit bulamadigimdan konuşmuyodu...Kesinlikle oyle busra .adim gibi biliyordumki kres onerecek .beklemedigim tahmin etmedigim hic bir sey duymadim ama odadan ciktim agladim cunku evladim.... ben anneyim eksik veya yetersiz olan bisey var konusmaya tesvik edemiyorum goruyorum ailede boyle bir oyku yok destek almak gerekiyor biliyordum .bildigim seyleri dr soyleyince icim yandi kavruldu valla. Dunden beri cocuk gozume nasil gozukuyor bir bilsen her hareketinde bisey ariyorum .
İlla onla degil. Parka çıkarırsın mesela orda arkadaş bulur. Ya da illa 2.5 yaş olacak değil. 3 4 yaşlarda kendi arkadaşlarından cocuklar varsa onlarla. En olmadi cevrede mutlaka vardir oyun gruplarina hafta da 1 2 kez goturebilirsin belki. Bize mesela köy çok iyi geldiKavha ettigi icin cokda gorusmek istemiyorum ama maden sen iyle tecrubeledin daha cok bir araya gelmeye caliscam komsuyla. Oda bugun canimi sikti durumu biliyor ve tamda konuyu konusuyorduk agzindan kacirdi lafi kivirdi sonra diyorki kizindan icin x'inde bugun dili iyice cozuldu benim etkilendigimi faredimcede bukez babanne diyip durdu beni sinir etti diyo
Annemgil ve kayinvalidemgil biliyor canim.birde bir kac komsu ama sagolsun destek okdular hastame isimizi hizlandirma cabasina girdiler kres aradik beraber falan . Ama tabi bunun yaninda israrla krese gerek yok diyen bile var . Bugun cocuk noroloji dr uda normal olarak degerlendirdi biraz daha rahatladik sukurler olsun. Konusma geriliginden baska bir sorun yok canim .parkta filanda cok aktif mesela biri gelse annee biiii diyor anme biri geldi anlaminda . Bebek goruyor anmee bebiiiisss die gosreriyo seviyor sallamak sevmek istiyor. Tablet tw izlerken bile kitlenmiyo oyle algisi acik izliyor mesela araba goruyor uzunrulu ses tonuyla anneee meeenn diyor (onada alacakmisiz) gibi yani cumleleri boyle basit cumleler canimSüreci herkesle paylaşamamak gerekiyor, bizim psikoloğu annemler biliyordu, eşimin ailesi benim abim falan aylar sonra öğrendiler.
Onda da özellikle anlatmadık ama saklamadık da, duyuldu.
Saklanacak hiç bir şey yok zaten, ama fikir verilmesi bile sinirimi bozuyor artık benim.
Bıraksınlar da herkes kendi yolunda yürüsün.
Sizinki de eminim çabuk ilerleyecek, çabuk çözülecek bir durum.
Başka sıkıntınız yok çünkü değil mi?
Kreşle birlikte hemen sonuç alacaksınız gibi hissediyorum.
Allaha bin sukur iki kizinda bal gibi masallah canim.Annesin, eksik bir yanin yok. 2 çocuklu çoğu annenin yaşadığı zorluklari yasiyoruz ve destekcimiz yok. Ben yüsra yi bir bedel karsiligi kreşe veremesem benim ikiside ne halde olurdu bilmiyorum. Eslem 1.5 yasindayken hic konuşmuyodu. Taa ki yüsra okula basladi daha o hafta tekrarlamalara baslamisti. İlgilenmedigimden degil, yeterli vakit bulamadigimdan konuşmuyodu...
İlla onla degil. Parka çıkarırsın mesela orda arkadaş bulur. Ya da illa 2.5 yaş olacak değil. 3 4 yaşlarda kendi arkadaşlarından cocuklar varsa onlarla. En olmadi cevrede mutlaka vardir oyun gruplarina hafta da 1 2 kez goturebilirsin belki. Bize mesela köy çok iyi geldi
Ben de bırakamadım gün içinde 7-8 gece 3-4 kere veriyorum.Çok yoruldum seni çok iyi anlıyorum maalesefTeşekkür ederim inşallah ama hala bırakamadık ve bu durum beni baya zorluyor. Isten gidince hemen yapışıyor ve öyle kolay kolayda birakmiyor
Ilk gun biz esimle bi catiatik, dr un odasindan cikinca gidiyomuyuz dedi hayir dedim sinirlerim bosaldi aglamaya basladim oda korktu neyi varmis niye agliyosun diye. Bisey yok bekle kafami toplayim bi dedim .soylesene niye agkiyksun ozaman dedi dedim kbbye goturun iaitme testi yaptiein zeka tesri yaltiein norolojiye hoturun dedi bunlari duyunca kotu oldum dedim .benim cocugumda bisey yok ne anlatrin dr ada bunlari istedi abarttinmi icerde durumu dedi, sinirlendim bende. Sonra oda şoku atlatinca toparladi kafasini care dusunmeye basladi . Erkekleri kumanda etmeden calismiyor malesef hicde sinirlenmeBi sorun var dedikçe geçer geçer dediler ve ben de kendi aklım yokmuş gibi davrandım.
Ne salaklık ya.
Ay sinirim bozuldu yine
Allah yardimcin olsun canim .keske suanki derdim ayy bu cocuk memeyi nasil birakcak olsaydiBen de bırakamadım gün içinde 7-8 gece 3-4 kere veriyorum.Çok yoruldum seni çok iyi anlıyorum maalesef
Son bir aydır ilerleme yok dedin ya canım son bir ayda hayatınızda bir değişiklik oldu mu ya da oğlunu etkileyen bir olay olabilir bu?Daha önce gelişme gösterip bir aydır duraklaması ilginç geldi bana.Kesinlikle oyle busra .adim gibi biliyordumki kres onerecek .beklemedigim tahmin etmedigim hic bir sey duymadim ama odadan ciktim agladim cunku evladim.... ben anneyim eksik veya yetersiz olan bisey var konusmaya tesvik edemiyorum goruyorum ailede boyle bir oyku yok destek almak gerekiyor biliyordum .bildigim seyleri dr soyleyince icim yandi kavruldu valla. Dunden beri cocuk gozume nasil gozukuyor bir bilsen her hareketinde bisey ariyorum .
Yok cnm hic bisey olmadi iyice alisti o kdar kelimeyle hayati surdurmeye . Az once bi sevindimki salincakta salliyorum arkasinda sallamami istiyor bemde zincirden salladim inatla anneee sallaaa diye bi bagirdiSon bir aydır ilerleme yok dedin ya canım son bir ayda hayatınızda bir değişiklik oldu mu ya da oğlunu etkileyen bir olay olabilir bu?Daha önce gelişme gösterip bir aydır duraklaması ilginç geldi bana.
Bende de var üşengeçlik bir yandan da bunaldım artık çevremdeki herkes bıraktır deyip duruyorBizde de bitmedi emme süreci daha.
Ama ben keyfi emziriyorum, keyfi derken üşengeçlikten, bıraktırmaya üşeniyorum
Bide seninki masallah kocaoglanBende de var üşengeçlik bir yandan da bunaldım artık çevremdeki herkes bıraktır deyip duruyorEşim bırakma diyor çocuk aç kalırmış hala bebek zannediyor oğllanı anlayamıyorum onu da
Benimki de bir haftadır çok saldırganlaştı.Ablasını çok tartaklıyor çiziyor her yerini kızın cimciriyor ısırıyor.Bir numaralı düşmanı sanki.Okula göndersem istemeyecekler ondan korkuyorum.Yok cnm hic bisey olmadi iyice alisti o kdar kelimeyle hayati surdurmeye . Az once bi sevindimki salincakta salliyorum arkasinda sallamami istiyor bemde zincirden salladim inatla anneee sallaaa diye bi bagirdibidahada demedi tabi . Biliyor ama konusmuyor iste yavru kopek
18 kilo artık boya gidiyor bir yıldır kilo almıyor.Çok güçlü vurdu mu acıtıyor benle de boğuşmak istiyor ben de hiç sevmem öyle erkek olaylarını.Babasıyla,ablasıyla didişip duruyor.Bide seninki masallah kocaoglan
Benim Aslan damadım yıktı ortalığı desene dünüşNoroloji muahenesinde bir gorun kizlar deli deli hareketler kapinin arkasina giriyor elerini yuzune kapadi bas bas bagriyor kendini yerlere atiyor kapidan kacmaya calisiyor cope tekme atiyo kucagima alamadik ele avuca sigmadi, resmen yanlis teshis koyduracakti kendine.esimle sastik kaldik .en son baktim olmicak bakirkoye sevk gibi durumlar hocam gercekten suan olaganustu hal hic yapmadigi seyleri yapiyor uykudan uyandirip getirdik dedim .. yok zaten bu tepkielrde nirmal sevmiyor cocuklar dedi .hic birseyi yok kreste acilmazsa getirin tekrar dedi.
Ayyyynı aynı bizimkinde de varBenimki de bir haftadır çok saldırganlaştı.Ablasını çok tartaklıyor çiziyor her yerini kızın cimciriyor ısırıyor.Bir numaralı düşmanı sanki.Okula göndersem istemeyecekler ondan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?