2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Masallah fistiga ,zaten guzel konusuyordu ayy nolur bireysellessinler

18 kilo artık boya gidiyor bir yıldır kilo almıyor.Çok güçlü vurdu mu acıtıyor benle de boğuşmak istiyor ben de hiç sevmem öyle erkek olaylarını.Babasıyla,ablasıyla didişip duruyor.
Maşallah tosunuma Erkek gücü farklı oluyor. Zaten Toramanlar. Valla ben boğusuyorum oyuncak oynarken yanına yere oturuyorum bazen, arkama geçip beni deviriyor şıpa yalnız arada kucağımda taşımamı istiyor. Yine aynı riskli olduğum için bu gebeliğimde de , biraz biraz azalttık onu da

Insallah canim cani isterse konusuyor gercekten buni gorebiliyoruz . Dun arkadaisna yanindaki salincaga binmesi icin bebis hadi binn dedi bi sasirdim biliuosumda nie konusmuyosun evladim
Kesinlikle oyle cnm o yüzden kendine dert etme yani benimki de öyle inadindan demiyor bazı seyleri

Ayy kizlar bide size ne dicem benim kizim bitlendi .bauramdan beride onla ugrasiyorum bir yandan. kuran kursuna gidiyor ordami oldu bilemedik
Ay ben en son hamileyken bitlenmiştim kız getirmişti okuldan.Bit ilacı ve bol bol taramayla geçer.Sana da geçmesin dikkat et.Lavanta yağı sık kafasına kızın dışarı çıktığında.O kokuya gelmiyorlarmış.

Kızlar selam
Pandeminin basından beri kaçtık coronadan ama eşim yakalandı dört gün önce. Dün de oğlanda başladı ateş, hafif burun akıntısı fln. Pedifen calpol kullandım , d vitamini veriyorum. Doktoruyla da iletişimdeyim. Zaman zaman 40 I gördük, ılık duş vs derken düşürdük ateşi hep şükür. Bugün de ben pozitife döndüm sanırım hafif öksürük ve boğaz ağrım var. Duanıza talihim ne diyim
Covid geçirmişlerden ufak tavsiyelere açığım hem oğlan hem de kendi adıma valla. İnş sorun olmadan atlatırız şunu

Canim cok geçmiş olsun. Hamile oldugun icin birşey oneremem ama oglanin atesi düştüyse korkma. Dusmediyse ilaclarini duzenli saatli ver. 5 güne kadar ateş olurmuş.. sende muhakkak kendi doktoruna daniş canim

Canim cok geçmiş olsun. Hamile oldugun icin birşey oneremem ama oglanin atesi düştüyse korkma. Dusmediyse ilaclarini duzenli saatli ver. 5 güne kadar ateş olurmuş.. sende muhakkak kendi doktoruna daniş canim
Allah razı olsun aijom oğlan iyi olsun da valla çok üzüldüm onun dünkü haline.

Bende de var üşengeçlik bir yandan da bunaldım artık çevremdeki herkes bıraktır deyip duruyorEşim bırakma diyor çocuk aç kalırmış hala bebek zannediyor oğllanı anlayamıyorum onu da
Babalar hep öyle sanırım bizde de öyle bırak emsin sana ne zararı var diyor. Dedim sen karışma sen beni anlayamazsın.. anlayamazda

Bırak emsin oh şifa bal olsun Ben hamile olduğumu öğrenince bıraktım artık mecburen. Ama yavrum geceleri mahsus emiomuş gibi yapıyor tshirtin üstünden nefsini bastırıyor galiba
Aaa hamile mısınız ne güzel..saglikla kucağınıza alın. 2 mi 3. Mü geliyor..yaş kaç...bende istiyorum gibi bazen de sonra vaz geçiyorum ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…