- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ay gozumde canlandi cok tatli masallah18 kilo artık boya gidiyor bir yıldır kilo almıyor.Çok güçlü vurdu mu acıtıyor benle de boğuşmak istiyor ben de hiç sevmem öyle erkek olaylarını.Babasıyla,ablasıyla didişip duruyor.
Ayy felaketti yaaBenim Aslan damadım yıktı ortalığı desene dünüşpaşam benim kreşte kızlarla çok samimi olmasın heee Selin kıskanır
Masallah fistiga ,zaten guzel konusuyorduPinkpinkblue cok sevindim canim. O hareketleri normal tabi cocuk bilmediği bir ortama giriyor. Bizimde eslem köyle birlikte epey acildi, fazla acildi hatta epey yaramazlik yapmaya basladi, dinlememeye basladi, bireyselleşiyor artik
Maşallah tosunuma18 kilo artık boya gidiyor bir yıldır kilo almıyor.Çok güçlü vurdu mu acıtıyor benle de boğuşmak istiyor ben de hiç sevmem öyle erkek olaylarını.Babasıyla,ablasıyla didişip duruyor.
Çok iyi bir sorun yoktur inşallah bunları diyorsa hiç düşünme bileKuruyor canim , kisa basit cumleler anne hadi ,anne mama ,anne dur ,anne men bark (park) ,anne men mama, anne çis bu tarz canim
Annemi istiyorum diye tutturmalar devam ediyo aradaMasallah fistiga ,zaten guzel konusuyorduayy nolur bireysellessinler
Insallah canim cani isterse konusuyor gercekten buni gorebiliyoruz . Dun arkadaisna yanindaki salincaga binmesi icin bebis hadi binn dedi bi sasirdim biliuosumda nie konusmuyosun evladimÇok iyi bir sorun yoktur inşallah bunları diyorsa hiç düşünme bile
Bizden baska kimleri var kiyamamAnnemi istiyorum diye tutturmalar devam ediyo arada
Kesinlikle oyle cnm o yüzden kendine dert etme yani benimki de öyle inadindan demiyor bazı seyleriInsallah canim cani isterse konusuyor gercekten buni gorebiliyoruz . Dun arkadaisna yanindaki salincaga binmesi icin bebis hadi binn dedi bi sasirdim biliuosumda nie konusmuyosun evladim
Bir de kıvırcık kabarık bonus kafa düşünAy gozumde canlandi cok tatli masallah
Ay ben en son hamileyken bitlenmiştim kız getirmişti okuldan.Bit ilacı ve bol bol taramayla geçer.Sana da geçmesin dikkat et.Lavanta yağı sık kafasına kızın dışarı çıktığında.O kokuya gelmiyorlarmış.Ayy kizlar bide size ne dicem benim kizim bitlendi.bauramdan beride onla ugrasiyorum bir yandan. kuran kursuna gidiyor ordami oldu bilemedik
Benimki babasına baba demiyor hala adam yokken baba diye ağlıyor suratına demiyorKesinlikle oyle cnm o yüzden kendine dert etme yani benimki de öyle inadindan demiyor bazı seyleri
Benimki de aynı hangi kızı görse peşinde büyük küçük farketmiyorAyy felaketti yaa. Valla burda kizlarin pesinde dolaniyo bebis bebis die sarilip opuyo kreste napar bilemedim
Canim cok geçmiş olsun. Hamile oldugun icin birşey oneremem ama oglanin atesi düştüyse korkma. Dusmediyse ilaclarini duzenli saatli ver. 5 güne kadar ateş olurmuş.. sende muhakkak kendi doktoruna daniş canimKızlar selam
Pandeminin basından beri kaçtık coronadan ama eşim yakalandı dört gün önce. Dün de oğlanda başladı ateş, hafif burun akıntısı fln. Pedifen calpol kullandım , d vitamini veriyorum. Doktoruyla da iletişimdeyim. Zaman zaman 40 I gördük, ılık duş vs derken düşürdük ateşi hep şükür. Bugün de ben pozitife döndüm sanırım hafif öksürük ve boğaz ağrım var. Duanıza talihim ne diyim
Covid geçirmişlerden ufak tavsiyelere açığım hem oğlan hem de kendi adıma valla. İnş sorun olmadan atlatırız şunu
Allah razı olsun aijomCanim cok geçmiş olsun. Hamile oldugun icin birşey oneremem ama oglanin atesi düştüyse korkma. Dusmediyse ilaclarini duzenli saatli ver. 5 güne kadar ateş olurmuş.. sende muhakkak kendi doktoruna daniş canim
Dün başladık memeyi bırakma işine, gece biraz zorladı ama ilk günü atlattık bakalım. Darısı size olsun..duygusallık yapmadım yapmiycamBizde de bitmedi emme süreci daha.
Ama ben keyfi emziriyorum, keyfi derken üşengeçlikten, bıraktırmaya üşeniyorum
Babalar hep öyle sanırım bizde de öyle bırak emsin sana ne zararı var diyor. Dedim sen karışma sen beni anlayamazsın.. anlayamazdaBende de var üşengeçlik bir yandan da bunaldım artık çevremdeki herkes bıraktır deyip duruyorEşim bırakma diyor çocuk aç kalırmış hala bebek zannediyor oğllanı anlayamıyorum onu da
Aaa hamile mısınız ne güzel..saglikla kucağınıza alın. 2 mi 3. Mü geliyor..yaş kaç...bende istiyorum gibi bazen de sonra vaz geçiyorum ondan sordumBırak emsin oh şifa bal olsunBen hamile olduğumu öğrenince bıraktım artık mecburen. Ama yavrum geceleri mahsus emiomuş gibi yapıyor tshirtin üstünden nefsini bastırıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?