2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canım. 28 yaşındayım ama asla kendimi bu yaşta hissetmiyorum hem fiziken hem ruhen. Dediğin gibi kendim için birşeyler yapabilirsem belki daha da iyi hissedecegim

Cok haklısın , cok da iyi bi annesin işte. Ama kafanı fazla meşgul etmiş bu olaylar. Biraz nefes almaya ihitiyacın var. Eğer yanlış anlamazsan, bi de psikoloğa görün, bi de ona randevu al. Minicik bi hap veriyorlar ; oh hayat sana mis. İlk evlendiğimizde baya kötü hissediyordum, eşimle sürekli huzursuzduk, yasamak kıymetli gelmiyordu bile. Doktora gittim. Citoles diye bi ilaç verdi. Valla hayat güzelleşti. Ama bu çare değil. Normalde dönebilmek için bi müddet kullandım. Sonra bırakıp, eşimle çift terapisi aldık. Şükür sorunumuz kalmadı. Denediğim için öneriyorum tabi ki.

Uyku bende uyuyamaz oldum ama hormonsal sanırım hamilelikten. Doğadanın Melisa ve hint fesleğeni çayımı aldım. Baya mışıl mışıl uyudum istersen sen de dene

Sağol canım. 28 yaşındayım ama asla kendimi bu yaşta hissetmiyorum hem fiziken hem ruhen. Dediğin gibi kendim için birşeyler yapabilirsem belki daha da iyi hissedecegim
Aynen geç kalmadan kendin için bi şeyler yap, iyi hisset ki. Sonra vaaay yaşım geçti, boşa geçti hissi doğmasın bi de. Hayata karşı daha dınc hissetmek zorundayız , çünkü çocuklar var.
Yaşadığım için biliyorum, bu geçici bı süreç bak göreceksin. Sen bikac ay bi hap alsan, sonra kendiliğinden bırakırsın canımın ıcı

Mutlu olmamaya şartlanmış gibisin arkadaş

Kendini soyutlamaya başlamışsın canımın içi kendine eziyet etme. Dert neyse dermanını bulacaksın. O vücuduna da ruhuna da iyi bakacaksın bakmalısın.
Bak diyorum ya bı dönem yaşadım bunu. Beni gören arkadaşlarım derdi ki, dünya yıkılmış altında kalmış gibisin renkli diye.ve bunu bır kışı ıkı solemezdi de. Makyajmış, bakımmış içimden gelmezdi. Güya 25 imdeydim. Cıvıl cıvılken, bu sorunlar yüzünden, kayınvalidemden yaşlı hissederdim.
Bak sen de olesin. İçinde hamileyken de bi sıkıntı vardı. Çocuklar birdi ıkı oldu. Tempon arttı. Bırıne dur, cüş, yapma derken iki oldular. Manen de fızıken de daha fazla yıpranmaya başladın. Çocuklarını cok sevdiğin için, bı yere de bırakamıyorsun çünkü eslem küçük henüz diye. Millet bebek doğduktan sonraki ay içinde, odasını ayırmaya çalışıyor bebeğinin. Sen vicdanlısın da bak.
Ama gececeğine adım gibi eminim. Sen psıkolga bi görün. Yaşıtların gibi at kahkahanı. Zamanla saçın da uzar, cildin de düzelir. Hele bi de işe başlayıp, farklı bı çevren olursa cok daha ıyı olur. Her sabah bahaneyle hazırlanıp çıkarsın. Birileriyle iletişimin artar. Sen birilerinin derdini dinlersin mesela. Yüzüne gözüne kan can gelir. Sürekli evde olmak da bunaltır insanı. Ben sana hak veriyorum. Ama sen sanma ki bu konuda böyle hisseden yalnız sensin. Cok var maalesef. Ama ge ce cek hepsi de zamanla. Hep ama hep iyi ol canımın ıcı. Duamdasın

Çok sağol canım, söylediklerin çok iyi geldi.
Geçen yıl psikologla terapiye başladım ama devletin yeri olduğu için randevu araları çok fazlaydı devam edemedim. Şimdi bende ilaç kullansam diyorum bazen onada bakayım randevu

Telefon bende veriyorum canım youtube Kids izliyor ama ondan da sıkılıyor ki beni salmıyor yani telefona kitlenip kalmıyor anne neredesin yanıma gel yada ben balkona çıkıyorum mesela telefonu bırakır gelir yanıma . Bi de bunars bir inat yapma dediğim ne varsa yapıyor ve canım yapmak istedi diyor cevap olarak boya kalemi falan aldım bugün biraz boyadı sonra kalemleri oraya buraya sokmaya başladı mesela damacana pompasının içine
Aijo , renkli çok güzel şeyler yazmış hepsine katılıyorum Saçlarını keşke o kadar kısa kestirmeseydin kuzum kökle alakalı bişey uçlarını kestirsen ne olacak ki A101 de falan badem yağı oluyor saç bakım yağı falan. Onlardan alıp hatta zeytinyağı ile çoğaltıp kullanabilirsin saç diplerine . Sonra b12 kullanabilirsin. Hatta sarımsak kürleri var internette tarifleri var basit ve ucuz yöntemler bunlar bende çok kullandım işe yarıyor epilasyona mutlaka git bence lazere git iğneli de iz kalabilir . Çok para değil seans başına vurduğunda . Erteleme kendini ve isteklerini

Bak şuna sen , ınsan sırf o söz için tutar ısırır bacaklarını
Kalemlerin girmediği yer kalmıyor canım. ders ders diyip benden bi şeyler çizmemi bekliyordu, bu ara kendi çiziyor. Hadi helikopter çiz diyorum, gösteriyor, aa cok guzel olmuş diyince, nasıl gururlanıyor görmen lazım veriyorum gazı yaşasın diyo
Bu ara tornavidalara taktı. Pilli ne varsa getiriyor tornavidayla açıp pilleri çıkarıp sonra yine takıyoruz.
Bi de, Bahadır var bu huyu, mesela ayakkabı giyerken ayakkabıyı kendısı verecekmiş, biz direkt gıydırmye çalışırsak, kıyamet kopuo. Perde açılacaksa o acacak storları, anahtarla arabayı o acacak, kredi kartını kendısı verecek dıt yapacak bi sürü şey var böle yoksa yerlere yatıo

Çok teşekkür ederim, turna yemişi idrar yolu enfeksiyonun iyi geliyormuş ama ağrı yapıyor diyen de var. Kaç tane yemişsiniz günde az yemekten birsey olmaz heralde :)
Ayda iki üç kere 10 tane ancak yemişimdir.Abartmadıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum

Evde asla oyalayamıyorum ben bu bebeyi ya Oyuncaklarla da hiç işi yol artık ne yapıcam kara kara düşünüyorum , kış geliyor
Canım hergün ilgi alanları değişiyor.Kışa kadar oyuncaklar ilgi alanına girer merak etme.Kışa doğru ben masa sandalye alıcam benimkine.Oyun hamuru vermemiştim onu vericem mesela.Daha fazla boya çizim resim yaptırmayı düşünüyorum.Bebeklerle,oyuncak tabak çanakla oynamaya başlar artık.

Haklısın canım çok güzel şeyler öğreniyorlar tabletten.Ara ara verdikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Ben daha başlamadım öyle oyunlara ama yavaş yavaş başlayabilirim.

Ben de senin gibi sayılırım.Kilo sorunum var kendimden memnun değilim ama diyet yapacak istikrar yok bende.Nefes almakta sorun yaşıyorum doktora gittim bir ay sonra gel dedi gidecem daha.Oğlanı memeden kesemedim sabaha kadar kalkıp duruyor.Dün bir saat ancak uyuyabilmişimdir.Odasını ayırdım bir de git gel sabaha kadar mahvoluyorum.Hergün misafirim geliyor neredeyse eşimle çocuklarımla vakit geçiremiyorum istediğim gibi.Milleti memnun edicem diye istediğim hayatı yaşayamıyorum.Eşim sağolsun çok meraklı sürekli birilerini çağırmaya.Kızımla ergenlik sorunlarım var bir de.

Seninde işin çok zor. Sürekli misafir bende istemem karşı çıkardım. Kabul etmediği de kavga mı ediyosunuz.
Okul açılsın güzel değişimler olur umudum var. Birde eşimin aşırı yoğun temposu var bizde...

Bazen hak veriyor bazen söyleniyor.Sağolsun yardım eder benimle iş yapar da.Sürekli biriilerinin etrafımızda olmasını istemiyorum.Baş başa oturamıyoruz sürekli bir hareket.Çocuklar da olunca bağırış çağırış.Hani sen dedin ya mutlu olamıyorum diye.Ben de aynıyım.O anımız güzel olsa bile genelde istemediğimiz hayatları yaşıyoruz çünkü.Ondan mutlu değiliz.Ufaklık okula başlasın evde durmayı pek düşünmüyorum.

Sen nasıl mutlu olacaksan öle davran. Bir evde anne mutlu olunca , Işıl Işıl olabiliyor o ev ancak. Baba da cok önemli bi faktör kesinlikle ama anne başka.
Eğer misafir istemezsen , şuram agrıyo, cocuk hasta fln de en azından. İki çocukla misafir ağırlamak yürek ister. Misafirperverliğin de iyiyse zaten, millet de bayılır kendini agırlatmaya. Yazık bi kere de onlar gelsin demezler

Evet kilit söz burda galiba. İstediğimiz anları istediğimiz şekilde yaşayamıyoruz.. ben 2.5 aydır çocuklardan ayrı 1 gün gecirmedim

Kızlar Yağız’ın bebek arabası duruyor. Yıkadım, tüm parçalarını makineye attım sıfır gibi oldu resmen. Ama sorun su, acaba YagıZa baston tip bi tane bebek arabası mı almalıyım ? Bebek de bu arabayı kı kullansın bilemedim
İki araba gereksiz mi ? Aynı anda binmek isterler mi fln cok karışık.
Yapacağınız yorumlar önemli zaten yeni gibi oldu,
Yıkadığım arabayı koymıcam bagaja ona göre

Evet kilit söz burda galiba. İstediğimiz anları istediğimiz şekilde yaşayamıyoruz.. ben 2.5 aydır çocuklardan ayrı 1 gün gecirmedim
Ah kızlar.. bu kış bende kendime zaman ayırmaya çalıştım yazın olmuyor malum adadayız . Fırsatım oldukça kızımı babasına yada babaannesine bırakıp arkadaşlarımla çıkmaya çalıştım. 15 günde bir çocuklu arkadaşlarımla çocuksuz buluştuk o kadar iyi geldi ki . Uyutup babalara bırakıyorduk . Babaannesine bırakıp eşimle bi kahve içmeye bile çıkmak ne tuhaf geliyordu ilk başlarda ne yaptı ne yedi ağladı mı arkamızdan . Düşünmeden edemiyorsun anı da kaçırıyorsun. Analık işte .

Slm kizlar ,ajooom beni etiketlemissin ama yeni gordum . Wc egitimi icin sabir sukunet ve kilot lazim bu kadarcik malzeme yeterki .saclarina uzuldum ama koku sende zamanla uzar hindistan cevizi yagindan fayda gorebilirsin. Ben sizin nazara geldiginizi dusunuyorum yanlis anlamanida istemem ama esinle ve kizlarla hep guzel seylerini paylasiyorsun goz degiyor olabilir bence ... benim kizim ilkokulli oldu teyzeleri sabah gidecegiz insallab hersey cok yolunda olur cunku cok yorgunum her anlamda heyecanla sabahi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…