Sağol canım. 28 yaşındayım ama asla kendimi bu yaşta hissetmiyorum hem fiziken hem ruhen. Dediğin gibi kendim için birşeyler yapabilirsem belki daha da iyi hissedecegimTüh ya cok kestirmişsin aijiom niye öle yaptın
İyi bari en azından sebep az cok belli. İlaçlarını kullanırsan farke der illa ki. Biotin kullanıyordum bi ara o da cok iyi gelmişti ; şimdi hamilelikten bıraktım tabi de. Onu da bi araştır.
Saç kıl koklerını uyaran bi tedavi de duydum ama o da baya paraymış heraldeprp deniliyor. Ama doktora gidince danış, açık açık anlat ki sana doğru düzgün bi tavsıye versin uygun şekilde. Kadın için saç daha önemli. Kapalı olsan da bu böle. Ne yap et git doktora ihmal etme kendini, kendine iyi bak iyi hisset. Allahım zorlarını kolaylaştırsın inş en kısa zamanda canım benim.
Cok haklısın , cok da iyi bi annesin işte. Ama kafanı fazla meşgul etmiş bu olaylar. Biraz nefes almaya ihitiyacın var. Eğer yanlış anlamazsan, bi de psikoloğa görün, bi de ona randevu al. Minicik bi hap veriyorlar ; oh hayat sana mis. İlk evlendiğimizde baya kötü hissediyordum, eşimle sürekli huzursuzduk, yasamak kıymetli gelmiyordu bile. Doktora gittim. Citoles diye bi ilaç verdi. Valla hayat güzelleşti. Ama bu çare değil. Normalde dönebilmek için bi müddet kullandım. Sonra bırakıp, eşimle çift terapisi aldık. Şükür sorunumuz kalmadı. Denediğim için öneriyorum tabi ki.İşte sorun şu ki ben kendim o tatilde duramam. Öyle de takıntılı bir insanım. Çocukları düşünmekten gittiğim yerde duramaminan 2 gün değil yarım gün bile sadece şöyle kendimi dinleyip kapabilecegim bir ortam olsa. Hiç bir şey düşünmeden sadece dinlensem.... Geceleri uyku uyuyamiyorum
Aynen geç kalmadan kendin için bi şeyler yap, iyi hisset ki. Sonra vaaay yaşım geçti, boşa geçti hissi doğmasın bi de. Hayata karşı daha dınc hissetmek zorundayız , çünkü çocuklar var.Sağol canım. 28 yaşındayım ama asla kendimi bu yaşta hissetmiyorum hem fiziken hem ruhen. Dediğin gibi kendim için birşeyler yapabilirsem belki daha da iyi hissedecegim
Mutlu olmamaya şartlanmış gibisin arkadaşAllah'a çok şükür iki evladım var. Başımı soktuğum bir evim var. Şükredecek çok sebebim var, şükrediyorum da.
Ama bbendeki şey mutlu olamama. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Güzel birşey yaşasam bile anlık birşey oluyor ruh halim tamamen tersine dönüyor.
Bak bugün bir arkadaş grubuna gittim. Hani normalde insana iyi gelir değil mi, bir anda sustum, o bulunduğum ortamdan çıkıp gitmek istedim ben nerdeyim napiyorum burda düşüncesine kapıldım. Kafam anormal..
Kendini soyutlamaya başlamışsın canımın içi kendine eziyet etme. Dert neyse dermanını bulacaksın. O vücuduna da ruhuna da iyi bakacaksın bakmalısın.Allah'a çok şükür iki evladım var. Başımı soktuğum bir evim var. Şükredecek çok sebebim var, şükrediyorum da.
Ama bbendeki şey mutlu olamama. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Güzel birşey yaşasam bile anlık birşey oluyor ruh halim tamamen tersine dönüyor.
Bak bugün bir arkadaş grubuna gittim. Hani normalde insana iyi gelir değil mi, bir anda sustum, o bulunduğum ortamdan çıkıp gitmek istedim ben nerdeyim napiyorum burda düşüncesine kapıldım. Kafam anormal..
Çok sağol canım, söylediklerin çok iyi geldi.Kendini soyutlamaya başlamışsın canımın içi kendine eziyet etme. Dert neyse dermanını bulacaksın. O vücuduna da ruhuna da iyi bakacaksın bakmalısın.
Bak diyorum ya bı dönem yaşadım bunu. Beni gören arkadaşlarım derdi ki, dünya yıkılmış altında kalmış gibisin renkli diye.ve bunu bır kışı ıkı solemezdi de. Makyajmış, bakımmış içimden gelmezdi. Güya 25 imdeydim. Cıvıl cıvılken, bu sorunlar yüzünden, kayınvalidemden yaşlı hissederdim.
Bak sen de olesin. İçinde hamileyken de bi sıkıntı vardı. Çocuklar birdi ıkı oldu. Tempon arttı. Bırıne dur, cüş, yapma derken iki oldular. Manen de fızıken de daha fazla yıpranmaya başladın. Çocuklarını cok sevdiğin için, bı yere de bırakamıyorsun çünkü eslem küçük henüz diye. Millet bebek doğduktan sonraki ay içinde, odasını ayırmaya çalışıyor bebeğinin. Sen vicdanlısın da bak.
Ama gececeğine adım gibi eminim. Sen psıkolga bi görün. Yaşıtların gibi at kahkahanı. Zamanla saçın da uzar, cildin de düzelir. Hele bi de işe başlayıp, farklı bı çevren olursa cok daha ıyı olur. Her sabah bahaneyle hazırlanıp çıkarsın. Birileriyle iletişimin artar. Sen birilerinin derdini dinlersin mesela. Yüzüne gözüne kan can gelir. Sürekli evde olmak da bunaltır insanı. Ben sana hak veriyorum. Ama sen sanma ki bu konuda böyle hisseden yalnız sensin. Cok var maalesef. Ama ge ce cek hepsi de zamanla. Hep ama hep iyi ol canımın ıcı. Duamdasın
Telefon bende veriyorum canım youtube Kids izliyor ama ondan da sıkılıyor ki beni salmıyorBiz eşimle telefonları yenilemiştik. Simi çıkarmadan cocuk oyunları indirdim. Mesela boyamalar, puzzelar, balon patlatmalar, tavşan oyunları , müzik aletleri vs, bi de you tube Kids. Ekran kullanımına ben yüzde yüz karşı değilim açıkçası. Birçok sey kattığını düşünüyorum. Yardımcı arabaların tümünün ismini biliyor , asfalt makinesinin adı kompaktörmüş mesela, o biliyor ben yeni öğrendimİngilizce de öğrendi üç beş kelime. Mesela itfaiyeyi biliyor ama iki gün önce fire TrucK dedi sok oldum. Babası anlamamış bile sayıları 7 ye kadar sayıp asansörde tanıyor mesela. TV izlemiyor yağız zaten. Oyuncaklarını da sureklı değiştiriyorum haftalık, ama arabalar hep sabit kalıyor sadece. Dışarı pek çıkaramıyorum ben uzanmak zorunda kalıyorum malum rıskten dolayı. Yani kötü örneksem de alma arkadaşım ama bizde durumlar böle
Aijo , renkli çok güzel şeyler yazmış hepsine katılıyorumÇok önemli sağlık sorunlarım yok. Haftaya 2 tane azı dişim çekilecek. İki haftadır dişçiye gidip geldim dolgu vs yapıldı. Daha yapılacak şeylerde var.
Benim aşırı kıllanma sorunum var. Özellikle bıyık çene bölgesi yüzünden psikolojim artık çok bozuldu, agdayla aldirdiktan sonra bile varmış gibi duruyor. İğneli epilasyon yaptırmam lazım.hem düzgün yeri bulabilmek güvenmek çok zor hem canım acıyacak türlü komplikasyonlar yaşayacağım başa çıkabilecek miyim bilmiyorum... Saçlarım çok döküldüğü için çok kısa kestirmiştim. Daha hızlı uzar, fayda görürüm sanmıştım. Hiç bir fayda olmadı, bakımda yapamıyorum. Ön kısımda bayağı açıklık var. Saçlarım hızlı uzanıyor erkek gibi kısa saç bıyıklı biri oldum çıktım. Aynada kendime bakınca nefret ediyorum
Çocuklari asla memnun edemiyorum. Oyun konusunda zaten bu yıl daha çok çatışıyorlar. Birde şimdi sabahçı oldu büyük kız, öğlenden sonra evde olacak yine kavga gürültü eksik ollmayacak..
Bak şuna sen , ınsan sırf o söz için tutar ısırır bacaklarınıTelefon bende veriyorum canım youtube Kids izliyor ama ondan da sıkılıyor ki beni salmıyoryani telefona kitlenip kalmıyor anne neredesin yanıma gel yada ben balkona çıkıyorum mesela telefonu bırakır gelir yanıma . Bi de bunars bir inat yapma dediğim ne varsa yapıyor ve canım yapmak istedi diyor cevap olarak boya kalemi falan aldım bugün biraz boyadı sonra kalemleri oraya buraya sokmaya başladı mesela damacana pompasının içine
Ayda iki üç kere 10 tane ancak yemişimdir.Abartmadıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorumÇok teşekkür ederim, turna yemişi idrar yolu enfeksiyonun iyi geliyormuş ama ağrı yapıyor diyen de var. Kaç tane yemişsiniz günde az yemekten birsey olmaz heralde :)
Canım hergün ilgi alanları değişiyor.Kışa kadar oyuncaklar ilgi alanına girer merak etme.Kışa doğru ben masa sandalye alıcam benimkine.Oyun hamuru vermemiştim onu vericem mesela.Daha fazla boya çizim resim yaptırmayı düşünüyorum.Bebeklerle,oyuncak tabak çanakla oynamaya başlar artık.Evde asla oyalayamıyorum ben bu bebeyi yaOyuncaklarla da hiç işi yol artık ne yapıcam kara kara düşünüyorum , kış geliyor
Haklısın canım çok güzel şeyler öğreniyorlar tabletten.Ara ara verdikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Ben daha başlamadım öyle oyunlara ama yavaş yavaş başlayabilirim.Biz eşimle telefonları yenilemiştik. Simi çıkarmadan cocuk oyunları indirdim. Mesela boyamalar, puzzelar, balon patlatmalar, tavşan oyunları , müzik aletleri vs, bi de you tube Kids. Ekran kullanımına ben yüzde yüz karşı değilim açıkçası. Birçok sey kattığını düşünüyorum. Yardımcı arabaların tümünün ismini biliyor , asfalt makinesinin adı kompaktörmüş mesela, o biliyor ben yeni öğrendimİngilizce de öğrendi üç beş kelime. Mesela itfaiyeyi biliyor ama iki gün önce fire TrucK dedi sok oldum. Babası anlamamış bile sayıları 7 ye kadar sayıp asansörde tanıyor mesela. TV izlemiyor yağız zaten. Oyuncaklarını da sureklı değiştiriyorum haftalık, ama arabalar hep sabit kalıyor sadece. Dışarı pek çıkaramıyorum ben uzanmak zorunda kalıyorum malum rıskten dolayı. Yani kötü örneksem de alma arkadaşım ama bizde durumlar böle
Ben de senin gibi sayılırım.Kilo sorunum var kendimden memnun değilim ama diyet yapacak istikrar yok bende.Nefes almakta sorun yaşıyorum doktora gittim bir ay sonra gel dedi gidecem daha.Oğlanı memeden kesemedim sabaha kadar kalkıp duruyor.Dün bir saat ancak uyuyabilmişimdir.Odasını ayırdım bir de git gel sabaha kadar mahvoluyorum.Hergün misafirim geliyor neredeyse eşimle çocuklarımla vakit geçiremiyorum istediğim gibi.Milleti memnun edicem diye istediğim hayatı yaşayamıyorum.Eşim sağolsun çok meraklı sürekli birilerini çağırmaya.Kızımla ergenlik sorunlarım var bir de.Çok önemli sağlık sorunlarım yok. Haftaya 2 tane azı dişim çekilecek. İki haftadır dişçiye gidip geldim dolgu vs yapıldı. Daha yapılacak şeylerde var.
Benim aşırı kıllanma sorunum var. Özellikle bıyık çene bölgesi yüzünden psikolojim artık çok bozuldu, agdayla aldirdiktan sonra bile varmış gibi duruyor. İğneli epilasyon yaptırmam lazım.hem düzgün yeri bulabilmek güvenmek çok zor hem canım acıyacak türlü komplikasyonlar yaşayacağım başa çıkabilecek miyim bilmiyorum... Saçlarım çok döküldüğü için çok kısa kestirmiştim. Daha hızlı uzar, fayda görürüm sanmıştım. Hiç bir fayda olmadı, bakımda yapamıyorum. Ön kısımda bayağı açıklık var. Saçlarım hızlı uzanıyor erkek gibi kısa saç bıyıklı biri oldum çıktım. Aynada kendime bakınca nefret ediyorum
Çocuklari asla memnun edemiyorum. Oyun konusunda zaten bu yıl daha çok çatışıyorlar. Birde şimdi sabahçı oldu büyük kız, öğlenden sonra evde olacak yine kavga gürültü eksik ollmayacak..
Seninde işin çok zor. Sürekli misafir bende istemem karşı çıkardım. Kabul etmediği de kavga mı ediyosunuz.Ben de senin gibi sayılırım.Kilo sorunum var kendimden memnun değilim ama diyet yapacak istikrar yok bende.Nefes almakta sorun yaşıyorum doktora gittim bir ay sonra gel dedi gidecem daha.Oğlanı memeden kesemedim sabaha kadar kalkıp duruyor.Dün bir saat ancak uyuyabilmişimdir.Odasını ayırdım bir de git gel sabaha kadar mahvoluyorum.Hergün misafirim geliyor neredeyse eşimle çocuklarımla vakit geçiremiyorum istediğim gibi.Milleti memnun edicem diye istediğim hayatı yaşayamıyorum.Eşim sağolsun çok meraklı sürekli birilerini çağırmaya.Kızımla ergenlik sorunlarım var bir de.
Bazen hak veriyor bazen söyleniyor.Sağolsun yardım eder benimle iş yapar da.Sürekli biriilerinin etrafımızda olmasını istemiyorum.Baş başa oturamıyoruz sürekli bir hareket.Çocuklar da olunca bağırış çağırış.Hani sen dedin ya mutlu olamıyorum diye.Ben de aynıyım.O anımız güzel olsa bile genelde istemediğimiz hayatları yaşıyoruz çünkü.Ondan mutlu değiliz.Ufaklık okula başlasın evde durmayı pek düşünmüyorum.Seninde işin çok zor. Sürekli misafir bende istemem karşı çıkardım. Kabul etmediği de kavga mı ediyosunuz.
Okul açılsın güzel değişimler olur umudum var. Birde eşimin aşırı yoğun temposu var bizde...
Sen nasıl mutlu olacaksan öle davran. Bir evde anne mutlu olunca , Işıl Işıl olabiliyor o ev ancak. Baba da cok önemli bi faktör kesinlikle ama anne başka.Bazen hak veriyor bazen söyleniyor.Sağolsun yardım eder benimle iş yapar da.Sürekli biriilerinin etrafımızda olmasını istemiyorum.Baş başa oturamıyoruz sürekli bir hareket.Çocuklar da olunca bağırış çağırış.Hani sen dedin ya mutlu olamıyorum diye.Ben de aynıyım.O anımız güzel olsa bile genelde istemediğimiz hayatları yaşıyoruz çünkü.Ondan mutlu değiliz.Ufaklık okula başlasın evde durmayı pek düşünmüyorum.
Evet kilit söz burda galiba. İstediğimiz anları istediğimiz şekilde yaşayamıyoruz.. ben 2.5 aydır çocuklardan ayrı 1 gün gecirmedimBazen hak veriyor bazen söyleniyor.Sağolsun yardım eder benimle iş yapar da.Sürekli biriilerinin etrafımızda olmasını istemiyorum.Baş başa oturamıyoruz sürekli bir hareket.Çocuklar da olunca bağırış çağırış.Hani sen dedin ya mutlu olamıyorum diye.Ben de aynıyım.O anımız güzel olsa bile genelde istemediğimiz hayatları yaşıyoruz çünkü.Ondan mutlu değiliz.Ufaklık okula başlasın evde durmayı pek düşünmüyorum.
Tamamdır ben de azcik azcik yiyorum günde sabah aç karna 2 tane falan ama çok yemem artık diğer Ay yerim teşekkür ederim :*Ayda iki üç kere 10 tane ancak yemişimdir.Abartmadıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum
Canım hergün ilgi alanları değişiyor.Kışa kadar oyuncaklar ilgi alanına girer merak etme.Kışa doğru ben masa sandalye alıcam benimkine.Oyun hamuru vermemiştim onu vericem mesela.Daha fazla boya çizim resim yaptırmayı düşünüyorum.Bebeklerle,oyuncak tabak çanakla oynamaya başlar artık.
Ah kızlar.. bu kış bende kendime zaman ayırmaya çalıştım yazın olmuyor malum adadayız . Fırsatım oldukça kızımı babasına yada babaannesine bırakıp arkadaşlarımla çıkmaya çalıştım. 15 günde bir çocuklu arkadaşlarımla çocuksuz buluştukEvet kilit söz burda galiba. İstediğimiz anları istediğimiz şekilde yaşayamıyoruz.. ben 2.5 aydır çocuklardan ayrı 1 gün gecirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?