2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaslar cok giremedim henuz alintilara bakamdim ama bakicam

Yarin genoksa kan vericem fetal dna icin.
Var mi bu firmaya test yaptiran cok arastirdim ve yaptiranlar cok var hem bir cok parametreye bakiyolar kromozomsal olarak.
Ben pazartesi yaptirdm bugun msj geldi lab ulasti 10 gune sonuc cikicak diyw

Listenin resmini de atın buraya

Arkadaslar cok giremedim henuz alintilara bakamdim ama bakicam

Yarin genoksa kan vericem fetal dna icin.
Var mi bu firmaya test yaptiran cok arastirdim ve yaptiranlar cok var hem bir cok parametreye bakiyolar kromozomsal olarak.
Genoks nereye gönderiyormuş kanı sordunuz mu

Demirrrrr
Syhoya
Onceden amerikada calisiyolarmis bunlar cihazi ankara merkezlerine getirmisler
Kan ankaraya gidicek
O yüzden bi rakip firma bana bizimki almanyaya gidiyor onlarınki nereye sordunuz mu bizimki almanyaya gidiyor bizimki almanyaya gidiyor dedi durdu
Önemli mi acaba ankara yada almanya olması

Ben kızıma braun kulaktan ateş ölçer kullanıyorum
Ama kulak ucu değiştirmek gerekiyor sürekli
Alından ölçer de düşündüm ikinci olarak ama almadım

O yüzden bi rakip firma bana bizimki almanyaya gidiyor onlarınki nereye sordunuz mu bizimki almanyaya gidiyor bizimki almanyaya gidiyor dedi durdu
Önemli mi acaba ankara yada almanya olması

O kadar cok firmayla gorustum ki..
Kimi amerika
Kimi kuzey kibris
Kimi almanya..

Bakilan parametreler ve sıklık bakimindan genoks benim aklima yatti. Cok inceledim arastirdim. Rabbim korktugumuza ugratmasin insallah. Zorlu bir surec

Perşembe kizim havale gecirdi. Bizim dijital yoktu. Koltukalti olcerin yaninda dijital de kesinlikle şartmış anladim

Kızlar trendyol dan lansinoh göğüs ucu kremi ve lansinoh 100lu göğüs pedi aldim indirim günlerı var.
Eczane de lansinoh 40 ml göğüs ucu kremi 70 küsür Du bende trendyoldan aldım sürekli alışveriş yaptığım için de kargo bedava bana

Biz temassız ölçen Comfort marka aldık, gayet memnunduk. Başkalarına da kullanınca temas etmemesi içimi rahatlatıyor. Koktuk altına koyulan başkası kullansa ben tekrar kullanamam.

O kadar cok firmayla gorustum ki..
Kimi amerika
Kimi kuzey kibris
Kimi almanya..

Bakilan parametreler ve sıklık bakimindan genoks benim aklima yatti. Cok inceledim arastirdim. Rabbim korktugumuza ugratmasin insallah. Zorlu bir surec
Bende oraya vercem kısmetse. İnşallah temiz sonuçlar alalım hayırlısıyl

Siz kaça aldınız? Ya ben iki kaybım olduğu için alışveriş yapamıyorum indirimleri kaçırıyorum gibime geliyor.

Siz kaça aldınız? Ya ben iki kaybım olduğu için alışveriş yapamıyorum indirimleri kaçırıyorum gibime geliyor.

100 lu lansinoh göğüspedi 46.9
40 ml göğüs ucu kremi 58.9

Canım sürekli indirim olabiliyor kendini nasıl iyi hissediyorsan o zaman alırsın .
Biz daha cinsiyet öğrenmedik
1kizim var eğer bu da kız olursa yavaş yavaş onun kıyafetleri çıkarıp yıkarım bi kaç bir şey alırım .
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…