Kocaman olmuş göbüşün benimde bundan bi tık küçükEki Görüntüle 2306505 Benim göbek böyle kızlar şimdidensen minyonsun küçücük göbişin olur diyen dostlarıma selam olsun
Tamamdır çok teşekkür ederimValla ben çok bir düzene oturtamadım şahsen. Bazen günde 2 kere, bazen sadece duştan sonra. Ama bence günde 2 kere sürün.
Ben pazartesi yaptirdm bugun msj geldi lab ulasti 10 gune sonuc cikicak diywArkadaslar cok giremedim henuz alintilara bakamdim ama bakicam
Yarin genoksa kan vericem fetal dna icin.
Var mi bu firmaya test yaptiran cok arastirdim ve yaptiranlar cok var hem bir cok parametreye bakiyolar kromozomsal olarak.
Listenin resmini de atın burayaTecrübeli anneler. Bebeğinizin ateşini nasıl ölçüyorsunuz? Dijital kulaktan ölçer aletlerden mi alsak herkes onlardan önermiş. Biraz baktımda fiyatlar yüksek 300-400 tl civarı. Gerek var mı emin olamadım.
Ben kendime liste yapmaya başladım da alıncakları çıkarıyorum hemde marka kararı vermeye çalışıyorum
Ben pazartesi yaptirdm bugun msj geldi lab ulasti 10 gune sonuc cikicak diyw
Genoks nereye gönderiyormuş kanı sordunuz muArkadaslar cok giremedim henuz alintilara bakamdim ama bakicam
Yarin genoksa kan vericem fetal dna icin.
Var mi bu firmaya test yaptiran cok arastirdim ve yaptiranlar cok var hem bir cok parametreye bakiyolar kromozomsal olarak.
Ne kadar verdiniz ücretBen pazartesi yaptirdm bugun msj geldi lab ulasti 10 gune sonuc cikicak diyw
2500 odedimNe kadar verdiniz ücret
Tşkler. İnşallah sonucunuz güzel çıkar2500 odedim
Genoks nereye gönderiyormuş kanı sordunuz mu
Ben pazartesi yaptirdm bugun msj geldi lab ulasti 10 gune sonuc cikicak diyw
O yüzden bi rakip firma bana bizimki almanyaya gidiyor onlarınki nereye sordunuz mu bizimki almanyaya gidiyor bizimki almanyaya gidiyor dedi durdu
Tecrübeli anneler. Bebeğinizin ateşini nasıl ölçüyorsunuz? Dijital kulaktan ölçer aletlerden mi alsak herkes onlardan önermiş. Biraz baktımda fiyatlar yüksek 300-400 tl civarı. Gerek var mı emin olamadım.
Ben kendime liste yapmaya başladım da alıncakları çıkarıyorum hemde marka kararı vermeye çalışıyorum
O yüzden bi rakip firma bana bizimki almanyaya gidiyor onlarınki nereye sordunuz mu bizimki almanyaya gidiyor bizimki almanyaya gidiyor dedi durdu
Önemli mi acaba ankara yada almanya olması
Perşembe kizim havale gecirdi. Bizim dijital yoktu. Koltukalti olcerin yaninda dijital de kesinlikle şartmış anladimTecrübeli anneler. Bebeğinizin ateşini nasıl ölçüyorsunuz? Dijital kulaktan ölçer aletlerden mi alsak herkes onlardan önermiş. Biraz baktımda fiyatlar yüksek 300-400 tl civarı. Gerek var mı emin olamadım.
Biz temassız ölçen Comfort marka aldık, gayet memnunduk. Başkalarına da kullanınca temas etmemesi içimi rahatlatıyor. Koktuk altına koyulan başkası kullansa ben tekrar kullanamam.Tecrübeli anneler. Bebeğinizin ateşini nasıl ölçüyorsunuz? Dijital kulaktan ölçer aletlerden mi alsak herkes onlardan önermiş. Biraz baktımda fiyatlar yüksek 300-400 tl civarı. Gerek var mı emin olamadım.
Bende oraya vercem kısmetse. İnşallah temiz sonuçlar alalım hayırlısıylO kadar cok firmayla gorustum ki..
Kimi amerika
Kimi kuzey kibris
Kimi almanya..
Bakilan parametreler ve sıklık bakimindan genoks benim aklima yatti. Cok inceledim arastirdim. Rabbim korktugumuza ugratmasin insallah. Zorlu bir surec
Siz kaça aldınız? Ya ben iki kaybım olduğu için alışveriş yapamıyorum indirimleri kaçırıyorum gibime geliyor.Kızlar trendyol dan lansinoh göğüs ucu kremi ve lansinoh 100lu göğüs pedi aldim indirim günlerı var.
Eczane de lansinoh 40 ml göğüs ucu kremi 70 küsür Du bende trendyoldan aldım sürekli alışveriş yaptığım için de kargo bedava bana
Siz kaça aldınız? Ya ben iki kaybım olduğu için alışveriş yapamıyorum indirimleri kaçırıyorum gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?