Ben hep normal isterdim şuanda da normal diyorum. Rabbim nasip ederse inşAllah normal için uğraşıcamkizlar eger mani olmazsa normal dogum dusunen var mi kizimi normal dogumla dogurdum bunda korkuyorum
Onu henüz araştırmadım. Çok zor bir karar gibi geliyor banaBebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı
Heeeeeh benim de böyle vallahi otobüste yer veriyorlar ilk görenler aaa hamile misin sen diyolar 35.haftayı düşünemiyorumEki Görüntüle 2306505 Benim göbek böyle kızlar şimdidensen minyonsun küçücük göbişin olur diyen dostlarıma selam olsun
Benimde 2 hafta iyiydi ama yine basliyorKızlar bulantılarınız gectı mi?Benim yok denecek kadar azaldı.Hamileliğin balayını yaşayacağız sanırım artıkAllahım ne güzelmiş bulantısız hayat
Bir türlü paylaşamadım bir ara tekrar denicem canmEklermisin bakalim:)
Benimde 2 hafta iyiydi ama yine basliyor
[/QUOTE
Ya inşş geçer canım.2 hafta sonra benim de başlamaz inşş.
Aplikasyondan resim paylasilmiyo normal internet sayfasindan girmen lazmBir türlü paylaşamadım bir ara tekrar denicem canm
Ben 3 kilo verdimArkadaşlar 12. Haftama giricem yarın tartıldım sadece 1 kilo almışım normal mi sağlıklı besleniyorum çok aşırı yemiyorum az az sıklıkla yiyorum .
Hem alından hem kulaktan ölçüyor digital olanlar. Ben ilkinde öyle kullandım. Muhakkak yine öyle alırız.Tecrübeli anneler. Bebeğinizin ateşini nasıl ölçüyorsunuz? Dijital kulaktan ölçer aletlerden mi alsak herkes onlardan önermiş. Biraz baktımda fiyatlar yüksek 300-400 tl civarı. Gerek var mı emin olamadım.
Ben kendime liste yapmaya başladım da alıncakları çıkarıyorum hemde marka kararı vermeye çalışıyorum
Katıyken vücut sıcaklığında eriyor zaten ama sıvı-katı arası daha kullanışlı geliyor. Normal krem gibi cildinize sürüyorsunuz. Ben göğüslerime ve göbeğime sürüyorum.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız☺Ben dün kendime hindistan cevizi yağı aldım çatlaklar için ama nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum.Bileniniz var mı yardımcı olabilir misiniz?
Peki ne sıklıkla sürüyorsunuzKatıyken vücut sıcaklığında eriyor zaten ama sıvı-katı arası daha kullanışlı geliyor. Normal krem gibi cildinize sürüyorsunuz. Ben göğüslerime ve göbeğime sürüyorum.
Benimde çok azaldı çok şükür artık su içebiliyorm çok zorlanmadanKızlar bulantılarınız gectı mi?Benim yok denecek kadar azaldı.Hamileliğin balayını yaşayacağız sanırım artıkAllahım ne güzelmiş bulantısız hayat
Dün baş ağrısı için dr a gittim parol içebilirsin dedi. Bişi olmaz mı dedim 3 ayın dolmak üzere bebişin organları oluştu sorun olmaz rahatça iç dedi. Ben yine de içmedim yaaNormalde çay kahve tüketmiyorum evde parol var onu içsem olurmu
Peki ne sıklıkla sürüyorsunuz☺ Ben gratisten almıştım sıvı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?