2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizlar eger mani olmazsa normal dogum dusunen var mi kizimi normal dogumla dogurdum bunda korkuyorum
Ben hep normal isterdim şuanda da normal diyorum. Rabbim nasip ederse inşAllah normal için uğraşıcam

Tecrübeli anneler. Bebeğinizin ateşini nasıl ölçüyorsunuz? Dijital kulaktan ölçer aletlerden mi alsak herkes onlardan önermiş. Biraz baktımda fiyatlar yüksek 300-400 tl civarı. Gerek var mı emin olamadım.

Ben kendime liste yapmaya başladım da alıncakları çıkarıyorum hemde marka kararı vermeye çalışıyorum

Kızlar şükürler olsun Rabbime çok mutluyum öncelikle ikili tarama sonucum iyi çıkti 2 oğlandan sonra kızımıza kavuşacağız Allah 'ın izniyle inşallah 10 gün önce %80 kız demişti şimdi bacaklarını çarpraz yapmış göstermiyordu çok ugrasti görmek icin Allah ım herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat

Arkadaslar cok giremedim henuz alintilara bakamdim ama bakicam

Yarin genoksa kan vericem fetal dna icin.
Var mi bu firmaya test yaptiran cok arastirdim ve yaptiranlar cok var hem bir cok parametreye bakiyolar kromozomsal olarak.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınızBen dün kendime hindistan cevizi yağı aldım çatlaklar için ama nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum.Bileniniz var mı yardımcı olabilir misiniz?

Hem alından hem kulaktan ölçüyor digital olanlar. Ben ilkinde öyle kullandım. Muhakkak yine öyle alırız.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız☺Ben dün kendime hindistan cevizi yağı aldım çatlaklar için ama nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum.Bileniniz var mı yardımcı olabilir misiniz?
Katıyken vücut sıcaklığında eriyor zaten ama sıvı-katı arası daha kullanışlı geliyor. Normal krem gibi cildinize sürüyorsunuz. Ben göğüslerime ve göbeğime sürüyorum.

bugün kontrolüm vardı, testi de sordum. Memorial 3.700 tl dedi, bir de serenity test varmış 2.800 tl miş, hatta 3.200 müş fiyat indirmişler doktorum yanımızda aradı. Biz oraya yaptırmayı düşünüyoruz yarın arayıp kan almalarını isteyecez. Bu test daha geniş parametrelere bakıyormuş. Yarın görüşebilirsem detayları anlatırım. Bu arada kanı İngiltere’ye gönderiyorlarmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…