2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebek hareketi için çok erken canım 21.haftadan sonra hissedilmeye başlanıyormuş. Tabi bu ilk gebeler için. Daha önce doğum yapanlar ise daha erken hissedebiliyormuş.

Bu siralar yavrum iyi somuruyor beni galiba 2 gundur uyuyorum.sabah 10 gibi kalkip cok az atistirip 12 gibi uyuyup 4 5 gibi kalkip aksam 10 11 de yine uyuyorum ev almis basini gidiyor

Aynı şeyi dün ben sordum. Oğlumda 18. haftada hissetmiştim ama bunda daha hissetmedim. 2.erken hissedilir deniliyordu ama. Birde karnım çok az çıktı arada endişe ediyorum herşey yolunda mı acaba diye

Erkekse kıyafet sil baştan

Bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı

bende hiç tatlı istemiyorum yaaa hep ekşi tuzlu . Dondurma yada sütlü tatlı. Diğerleri bayıyor içimi. Demekki herkeste farklı @Yaseminys
Tabi herkeste farklı Oluyodur illa ki çevremde ekşi yiyenlerin hep oğlu oldu :) limon normalde de severim şimdide aynıym tatlı derken şerbetli falan değil öyle ama çikolata hergün yiyesim geliyor illa şekerli bsey olmalı :)

Benim ikisidir ağrıyodu hem bel hem kasık :)

Bu siralar yavrum iyi somuruyor beni galiba 2 gundur uyuyorum.sabah 10 gibi kalkip cok az atistirip 12 gibi uyuyup 4 5 gibi kalkip aksam 10 11 de yine uyuyorum ev almis basini gidiyor
benimde ev aldı basını gidiyor çok hantalım çocuğum böyle olacak diye korkuyorum Birde taşınma muhabbetlerimiz var kesin olmasa da gözüm çok korkuyor

Bende aynen oleyim ama gecen cuma dr kesin diil ama %80 erkek gozukuyor 3 hafta sonra kesinleşir dedi. Sağlıklı olsun en onemlisi o , ama ne yalan soyliim benimde gönlümden kız geciyordu, kasık agrııs eksi yeme sol gogus vs hepsi aynı.. neyse bakalım artık hayırlısı diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…