- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Bebek hareketi için çok erken canım 21.haftadan sonra hissedilmeye başlanıyormuş. Tabi bu ilk gebeler için. Daha önce doğum yapanlar ise daha erken hissedebiliyormuş.kızçeler bu uygulamalarda bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız falan yazıyo ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum, hafifce belirginleşen göbeğim ve uyku hali dışında sanki hamile değil gibiyim hiç bir belirtim yok. sizde bebek hareketlerini hisseden var mı? ne zaman hissedicez
sorma arkadaşım 36 beden hamile pantolonu aldım internetten LCW . Ayarlamasızmış o da zor oluyorBenim hic yok ya :) eski dar kiyafetlerim bile oluyor :) massallah seninki ben burdayim diyor disaridan :)
Ben esime fit bir hamile olucam diyorum :)sorma arkadaşım 36 beden hamile pantolonu aldım internetten LCW . Ayarlamasızmış o da zor oluyor
inşallah canım yaBen esime fit bir hamile olucam diyorum :)
Tek tek yazmayayım ama bende Çin takvimi de Rus takvimi de tutmadıkızlarrr merhaba cinsiyeti öğrenen arkadaşlar doğum tarihini gün ay yıl ve son adet tarihini ve bebeğinin cinsiyetini yazabilir mi çin takvimi kimlerde tutuyor merak ettim açıkçası
Aynı şeyi dün ben sordum. Oğlumda 18. haftada hissetmiştim ama bunda daha hissetmedim. 2.erken hissedilir deniliyordu ama. Birde karnım çok az çıktı arada endişe ediyorum herşey yolunda mı acaba diyekızçeler bu uygulamalarda bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız falan yazıyo ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum, hafifce belirginleşen göbeğim ve uyku hali dışında sanki hamile değil gibiyim hiç bir belirtim yok. sizde bebek hareketlerini hisseden var mı? ne zaman hissedicez
Erkekse kıyafet sil baştanAynen bende oyle dusunuyorum. Guzel bir tulum, hastane cikisi takimi alirim. Battaniyeler, zibinlar yepyeni duruyor. Sadece uzun kol ic zibin alirim 0-3 ay. Hediye de geliyor. Kizimdan kalanda cok sey var. Kiyafet pek almam. Duruma gore yetmedikce alinir zaten. Ama erkekse biraz kiyafet gerekir ilk aylar icin
Rica ederim bende öyleyiim korkuyorum cinsiyet değişicek diye yalan yok . sağlıklı olması önemli tabiki ama kalbimden geçeni gizleyemembende kız bebek hastasıyım:) o yüzden merak ettim teşekkür ederim canım
Tabi herkeste farklı Oluyodur illa ki çevremde ekşi yiyenlerin hep oğlu oldu :) limon normalde de severim şimdide aynıym tatlı derken şerbetli falan değil öyle ama çikolata hergün yiyesim geliyor illa şekerli bsey olmalı :)bende hiç tatlı istemiyorum yaaa hep ekşi tuzlu .Dondurma yada sütlü tatlı. Diğerleri bayıyor içimi. Demekki herkeste farklı @Yaseminys
Aa hiç görmedim kaçırmışmBirkac kisinin degisti oyle :)
Benim ikisidir ağrıyodu hem bel hem kasık :)Kızlar hani takvimde yazıyordu ya . sol gogus sert ve sol goz parlak olurda kız . sag gogus sert ve sag goz parlak olursa erkek diye . ben doktora gitmeden bakmistim hakketen sol daki belirtiler vardi. Doktor kız dedi ve benim cok kasık agrim oldu yani 12. Haftama kadar hergun agridi diyebilirim . birkac yasli teyze kızda kasık agriyor erkekte bel senin kesin bu kız diye yorum yapmislardi ve hakikaten tuttu. Bide ben çok ekşi yedim yani elma mandalina hep canim eksi seyler cekti . oglumdanhep tatli istemisti canim .
Oyyy çok tatlı ya maşaallah benimde bundan biraz ufak baya var yaniEki Görüntüle 2306505 Benim göbek böyle kızlar şimdidensen minyonsun küçücük göbişin olur diyen dostlarıma selam olsun
benimde ev aldı basını gidiyor çok hantalım çocuğum böyle olacak diye korkuyorumBu siralar yavrum iyi somuruyor beni galiba 2 gundur uyuyorum.sabah 10 gibi kalkip cok az atistirip 12 gibi uyuyup 4 5 gibi kalkip aksam 10 11 de yine uyuyorumev almis basini gidiyor
14+1 :)kaç haftalık şu an:)
Lorelli almayinda :/Bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz araştırdınız mı
Bende aynen oleyim ama gecen cuma dr kesin diil ama %80 erkek gozukuyor 3 hafta sonra kesinleşir dedi. Sağlıklı olsun en onemlisi o , ama ne yalan soyliim benimde gönlümden kız geciyordu, kasık agrııs eksi yeme sol gogus vs hepsi aynı.. neyse bakalım artık hayırlısı diyorum :))Kızlar hani takvimde yazıyordu ya . sol gogus sert ve sol goz parlak olurda kız . sag gogus sert ve sag goz parlak olursa erkek diye . ben doktora gitmeden bakmistim hakketen sol daki belirtiler vardi. Doktor kız dedi ve benim cok kasık agrim oldu yani 12. Haftama kadar hergun agridi diyebilirim . birkac yasli teyze kızda kasık agriyor erkekte bel senin kesin bu kız diye yorum yapmislardi ve hakikaten tuttu. Bide ben çok ekşi yedim yani elma mandalina hep canim eksi seyler cekti . oglumdanhep tatli istemisti canim .
Eklermisin bakalim:)Renkli var :) 2 hafta öncesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?