2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İkili için kan vermediniz mi yani? Hangi şehirdesiniz ve yaş kaç?
ilk Hamileliğimde 30 yaşındaydım, ikili, üçlü yada şeker yüklemesi falan hiçbiri yapılmadı. Şimdi 34 yaşındayım haftaya Pazartesi kontrolüm var sanmıyorum sadece burun oluşumu ve ense kalınlığını ölçecek. Doğumum da zor bir doğum olmuştu o yüzden bu sefer endişeliyim ve korkuyorum.

Koltuk altından olani kullaniyoruz biz, kizim 3 yasinda. Krese ilk basladiginda orta kulak iltihabi gecirdi bi kac kez, kulaktan olan cok yaniltiyordu.

Allah in izniyle insallah canimsenin yuksek mi cikti risk yoksa ikili yaptirmayip direk bu testi mi yaptirmak istiyosun?
Yaş 36 olunca hocama ikili istemediğimi fetal dna istediğimi söyleyeceğim. Artık ikili de yapalım derse yaparım. Ama bende risk çıkacak yaştan dolayo

Aslında daha iyi bence. Biz türkiyede ikişi üçlü dörtlü fetal dna amniyon sıvısı vs var ya stresten başka bişi değil. Allahım bi hayırlısıyla sağsalim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi hayırlısıyla

Korktuğum başıma geldi kızlar. Enfeksiyon varmış yoğun şekilde bende. Suya karıştırılan ilaçlardan yazdı ama aklım karıştı içinde 1 defalık var. Nasıl geçirecek 1 tane toz onca iltihapı?

Bende bunların hepsi tam tersi ve erkek buyuk ihtimal demişdi tezleriçürüttüm

Yaş 36 olunca hocama ikili istemediğimi fetal dna istediğimi söyleyeceğim. Artık ikili de yapalım derse yaparım. Ama bende risk çıkacak yaştan dolayo

Ben yaptirdigima pisman oldum dunden beri yasamiyor gibiyim. Direk yaptirmak bence en iyisi. Iki uclu dortlu bence surunduruyo bizleri. Kapali bir kutu insanin aklina neler geliyo. Sanki risk olunca direk bisorun varmis gibi hissediyorum Allah im korktugumuza ugratmasin

Kızlar neler yiyip içiyorsunuz? Ben kolayı gazozu bırakamadm 2 günde bir bardak içiyorum sonra da suçlu hissediyorum Sürekli ızgara et de olmuyor malum kızartma da yeniyor arada özellikle yediklrrinz neler var?

Kızlar neler yiyip içiyorsunuz? Ben kolayı gazozu bırakamadm 2 günde bir bardak içiyorum sonra da suçlu hissediyorum Sürekli ızgara et de olmuyor malum kızartma da yeniyor arada özellikle yediklrrinz neler var?
Hicbir yedigimden zevk almiyorum oyle izgara falanda yedigim yok bol bol sulu yemek corba yapiyorum ama dinlene dinlene sindire sindire yiyorum bulanmiyim diye. Daha cok ekmek arasi tercihim :/ birde her sabah yumurta mutlaka

Mrb kızlar bugün aile hekimi kan ve idrar tahlininin sonuçlarında idrarda poretein +1 cıktı gebelik zehirlenmesi olabilir dedi başına gelen var mı poretein pozitif çıkan

Hala bitkin ve yorgunum sanki 60 yasina gelmis nineler gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…