- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bende oraya vercem kısmetse. İnşallah temiz sonuçlar alalım hayırlısıyl
ilk Hamileliğimde 30 yaşındaydım, ikili, üçlü yada şeker yüklemesi falan hiçbiri yapılmadı. Şimdi 34 yaşındayım haftaya Pazartesi kontrolüm var sanmıyorum sadece burun oluşumu ve ense kalınlığını ölçecek. Doğumum da zor bir doğum olmuştu o yüzden bu sefer endişeliyim ve korkuyorum.İkili için kan vermediniz mi yani? Hangi şehirdesiniz ve yaş kaç?
Belçikadayım. Ondan bu başıma gelenlerİkili için kan vermediniz mi yani? Hangi şehirdesiniz ve yaş kaç?
Koltuk altından olani kullaniyoruz biz, kizim 3 yasinda. Krese ilk basladiginda orta kulak iltihabi gecirdi bi kac kez, kulaktan olan cok yaniltiyordu.Tecrübeli anneler. Bebeğinizin ateşini nasıl ölçüyorsunuz? Dijital kulaktan ölçer aletlerden mi alsak herkes onlardan önermiş. Biraz baktımda fiyatlar yüksek 300-400 tl civarı. Gerek var mı emin olamadım.
Ben kendime liste yapmaya başladım da alıncakları çıkarıyorum hemde marka kararı vermeye çalışıyorum
Ben de öyle yaz boyu midem bulandıkca ağladım.Çok sinir bozucu gerçektenIns cnm sinirden oturup agladim
Yaş 36 olunca hocama ikili istemediğimi fetal dna istediğimi söyleyeceğim. Artık ikili de yapalım derse yaparım. Ama bende risk çıkacak yaştan dolayoAllah in izniyle insallah canimsenin yuksek mi cikti risk yoksa ikili yaptirmayip direk bu testi mi yaptirmak istiyosun?
ilk Hamileliğimde 30 yaşındaydım, ikili, üçlü yada şeker yüklemesi falan hiçbiri yapılmadı. Şimdi 34 yaşındayım haftaya Pazartesi kontrolüm var sanmıyorum sadece burun oluşumu ve ense kalınlığını ölçecek. Doğumum da zor bir doğum olmuştu o yüzden bu sefer endişeliyim ve korkuyorum.
Hemen etki ediyor ben 3 paket kullandimKorktuğum başıma geldi kızlar. Enfeksiyon varmış yoğun şekilde bende. Suya karıştırılan ilaçlardan yazdı ama aklım karıştı içinde 1 defalık var. Nasıl geçirecek 1 tane toz onca iltihapı?
Bende bunların hepsi tam tersi ve erkek buyuk ihtimal demişdiKızlar hani takvimde yazıyordu ya . sol gogus sert ve sol goz parlak olurda kız . sag gogus sert ve sag goz parlak olursa erkek diye . ben doktora gitmeden bakmistim hakketen sol daki belirtiler vardi. Doktor kız dedi ve benim cok kasık agrim oldu yani 12. Haftama kadar hergun agridi diyebilirim . birkac yasli teyze kızda kasık agriyor erkekte bel senin kesin bu kız diye yorum yapmislardi ve hakikaten tuttu. Bide ben çok ekşi yedim yani elma mandalina hep canim eksi seyler cekti . oglumdanhep tatli istemisti canim .
Tüylenme olunca cinsiyet tahmini ne oluyor?Kısmetse kuzum. %99 dedi doktor ama 17. haftada tekrar bakacak. Benim göbek bölgemde biraz tüylenme oldu . Diğer yerler standart düzeyde
Yaş 36 olunca hocama ikili istemediğimi fetal dna istediğimi söyleyeceğim. Artık ikili de yapalım derse yaparım. Ama bende risk çıkacak yaştan dolayo
Kuzum ama 1 paket yazdı sadeceHemen etki ediyor ben 3 paket kullandim
Benim eritrosit ve lokosit 100 uzeriydi. Kan vardi idrarda. Senin kaçKuzum ama 1 paket yazdı sadece
Hicbir yedigimden zevk almiyorum oyle izgara falanda yedigim yok bol bol sulu yemek corba yapiyorum ama dinlene dinlene sindire sindire yiyorum bulanmiyim diye. Daha cok ekmek arasi tercihim :/ birde her sabah yumurta mutlakaKızlar neler yiyip içiyorsunuz? Ben kolayı gazozu bırakamadm 2 günde bir bardak içiyorum sonra da suçlu hissediyorumSürekli ızgara et de olmuyor malum kızartma da yeniyor arada özellikle yediklrrinz neler var?
Hala bitkin ve yorgunum sanki 60 yasina gelmis nineler gibiyim :)Kızlar halsizlik ve yorgunlugunuz ne durumda.. Benim mide bulantım cok ac kalmadıgım ve cok yorgun olmadıgım sürece olmadı fzla. Ama şu halsiz hissetme ve bir anda pil bitme durumunu hala yaşıyorum. Sizde durumlar nasıl ? Enerjik hissetmeye başladınızmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?