Bende oyle hep yatasim varMerdiven çıkınca yerlere atasım geliyor kendimi yorgunluktan. Ne zaman geçecek yorgunluk
Idrarda mi enfeksiyon varmis?Korktuğum başıma geldi kızlar. Enfeksiyon varmış yoğun şekilde bende. Suya karıştırılan ilaçlardan yazdı ama aklım karıştı içinde 1 defalık var. Nasıl geçirecek 1 tane toz onca iltihapı?
Ben kola ve gazlı içecekleri tamamen bıraktım, sürekli et yenmiyor tabi, sebze, makarna (tabi soslu soğan, domates, sarımsakla yapıyorum sosu bazen kıyma da koyuyorum), menemen ve tabi et yemekleri de yapıyorum. Kızartma çok nadir hatta uzun bir süre yapmıyacam. Yeşil mercimekli, patatesli bulgur pilavı çok güzel oluyor. Kahvaltıda yumurta, peynir, zeytin gibi. Çaydan tiksindim içemiyorum. Kahveyi normalde çok severim ama hamilelikte canım istemiyor. Bol bol meyve yiyorum. Onda tutamıyorum kendimi. Hadi buradan yediklerimizi paylaşalım, neler yiyoruz?
Ben 2 3 haftada bir bardak ancak çok canım isterse içiyorum kolayı. Hem gaz miktarını da artırıyor o yüzden azalt canım sende. Günde kesin olarak meyve tüketiyorum(en az 3 çeşit birer tane) ceviz mutlaka yiyorum her gün. Süt içiyorum 2 bardak ya da bir kase yoğurt. Haftada 1 2 balık hazır mevsimi de geldi. Günlük mutlaka çorba salata sulu yemek yenmeli ki bağırsaklar çalışsın.Kızlar neler yiyip içiyorsunuz? Ben kolayı gazozu bırakamadm 2 günde bir bardak içiyorum sonra da suçlu hissediyorumSürekli ızgara et de olmuyor malum kızartma da yeniyor arada özellikle yediklrrinz neler var?
Bence geçmiycek bu yorgunluk sabahları yataktan kalkamıyorum ne olur pazar gelsin de uyuyum dedim bugün alarmı duyuncaBende oyle hep yatasim varhic bilmiyorum ne zaman gecer
kuzum biz diğer arkadaşlarla tüylenmenin cinsiyetle değil hormonların artmasıyla ilgili olduğunu düşünüyoruz , cinsiyet tahmini yapmadık yani.Tüylenme olunca cinsiyet tahmini ne oluyor?
Ben evdeyim ama su an uyuyamadim meselaBence geçmiycek bu yorgunluk sabahları yataktan kalkamıyorum ne olur pazar gelsin de uyuyum dedim bugün alarmı duyunca
Kuzum maalesef dediğin gibi yeterinde dikkat edemiyorum bende. Çalıştığım için öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa onu yiyorum kızartma da oluyor tabi . Dediğin gbi gazoz kola da çay bardağı düzeyinde bazen . Çay içiyorum severim çünkü. Hafta da 1-2 türk kahvesi . Her sabah yumurta yemeye çalışıyorum bi deKızlar neler yiyip içiyorsunuz? Ben kolayı gazozu bırakamadm 2 günde bir bardak içiyorum sonra da suçlu hissediyorumSürekli ızgara et de olmuyor malum kızartma da yeniyor arada özellikle yediklrrinz neler var?
çok şanslısın o zaman canım:) beni bıraksalar 24 saat yatarımUyku mesajlarınızı görüncede özeniyorum çalıstığım için 7 de zor kalkardım ama hamile oldugumdan beri uykum tamamen gitti 6 da uyanıyorum uykumu almışım akşamüstleri uyurdum eskiden mümkün değil uyuyamıyorum bi enerji patlaması var sizlerin aksine bende
Maşallah canım darısı bizlereUyku mesajlarınızı görüncede özeniyorum çalıstığım için 7 de zor kalkardım ama hamile oldugumdan beri uykum tamamen gitti 6 da uyanıyorum uykumu almışım akşamüstleri uyurdum eskiden mümkün değil uyuyamıyorum bi enerji patlaması var sizlerin aksine bende
Tecrübeli anneler. Bebeğinizin ateşini nasıl ölçüyorsunuz? Dijital kulaktan ölçer aletlerden mi alsak herkes onlardan önermiş. Biraz baktımda fiyatlar yüksek 300-400 tl civarı. Gerek var mı emin olamadım.
Ben kendime liste yapmaya başladım da alıncakları çıkarıyorum hemde marka kararı vermeye çalışıyorum
Canım gebelik zehirlenmesi genelde 20. Haftadan sonra çıkan birşey ve çok tehlikeli tansiyonunu takipte kal ve idrar testini 1 hafta sonra yeniler doktor istemesedeMrb kızlar bugün aile hekimi kan ve idrar tahlininin sonuçlarında idrarda poretein +1 cıktı gebelik zehirlenmesi olabilir dedi başına gelen var mı poretein pozitif çıkan
Sigara mı?Turk kahvesi bende icemiyorum malum bazi seyleri hatirlatiyor :) tiskinme cok bende yedigim seyler sınırlı
Şimdilik şöyle bir liste var ekran görüntüsünü atiyimListenin resmini de atın buraya
Nasıl oldu kızın bu arada canım iyi mi şimdi? O zaman dijitali kesin ekliyorum listeme.Perşembe kizim havale gecirdi. Bizim dijital yoktu. Koltukalti olcerin yaninda dijital de kesinlikle şartmış anladim
Bende aynıyım hiç enerjim yok işteyken sandalyede oturmak bile zor geliyor ve üstelik cumartesi taşıncaz.Kızlar halsizlik ve yorgunlugunuz ne durumda.. Benim mide bulantım cok ac kalmadıgım ve cok yorgun olmadıgım sürece olmadı fzla. Ama şu halsiz hissetme ve bir anda pil bitme durumunu hala yaşıyorum. Sizde durumlar nasıl ? Enerjik hissetmeye başladınızmı ?
Ben dogum olur olmaz baslicam yine zararli falan ama bana gore dunyanin en guzel seylerinden biri :)Sigara mı?canım istemiyor şu an pek ama hastane bahçesinde tüttürmeye başlarsam hiç şaşırmam kendime
Ben çok şükür mide bulantısı hiç yaşamadım. Ama halsizlik devam ediyor. O da günü gününe tutmuyor bazen kendimi çok enerjik hissediyorum bazen de çok yorgun hiç yataktan kalkasım gelmiyor. Ama mecbur kalkıp işe geliyoruz işteKızlar halsizlik ve yorgunlugunuz ne durumda.. Benim mide bulantım cok ac kalmadıgım ve cok yorgun olmadıgım sürece olmadı fzla. Ama şu halsiz hissetme ve bir anda pil bitme durumunu hala yaşıyorum. Sizde durumlar nasıl ? Enerjik hissetmeye başladınızmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?