+2 yada +3 olursa sıkıntı başlıyormuş ve tansiyon takibi yap bol su iç tuzsuz beslen tansiyonun çıkar ve ödemin artarsa sıkıntı yaşarsın benim bir önceki gebeliğim de protein +1 di tansiyonum yükselmedi bir önceki gebeliğimde ise bebeği besleyen damarlardan biri tıkalıydı iki bebeğimde de tansiyon takibi yaptım preaklampsi riskim vardı çok şükür tansiyonum hiç çıkmadı ve ödemim hiç olmadı :)Mrb kızlar bugün aile hekimi kan ve idrar tahlininin sonuçlarında idrarda poretein +1 cıktı gebelik zehirlenmesi olabilir dedi başına gelen var mı poretein pozitif çıkan
Öksürüğü geçmedi. İlaci bir haftaya tamamlicam. Duruma gore tekrar goturcem doktora. Tesekkur ederim :)Nasıl oldu kızın bu arada canım iyi mi şimdi? O zaman dijitali kesin ekliyorum listeme.
Benim arnica memnunum. 5 yildir kullaniyorum :)kızlar ben katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum havuç suyu elma suyu falan bize çok faydalı ilerde bebeğe de ek gıda hazırlarım:) tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır
Birakmak isteyen kim :)Sigara anne sütüne geçebilir, ayrıca sütü azaltıyor bilginiz olsun. Allen Carr’ın Sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Muzda ve sodada magnezyum var ondan cnm magnezyum kramplari azaltici ozelligi bulunmaktadirDOKTOR BANA HERGÜN BİR SODA VE BİR MUZ YEMEMİ SÖYLEDİ. İLERİDE OLUŞACAK KRAMPLARI AZALTMAK İÇİN SANIRIM
Benim 3 hafta var :)Kizlar pazartesiye randevusu olanlar varmiiii cok zor dayaniyorum vallahi insallah guzel haberler aliriz
Benim çarşamba günü ☺Kizlar pazartesiye randevusu olanlar varmiiii cok zor dayaniyorum vallahi insallah guzel haberler aliriz
Terapi alsan? Ben ekimde belediyenin psikologundan randevu aldimKeşke uyusam ve uyandığımda dogumuma bi hafta kalmış olsa, Yada ruyalarimdaki gibi bebeklerim yanımda olsa.
O kadar çok stresliyim ki kendimi ruhen hiç iyi hissetmiyorum.
Sürekli evde olmaktan, uzanmaktan, hastane dışında bi yere cikamamaktan, eşimden ayrı oluşumdan çok sıkıldım.Annemde yanımda değil , Sanirim hiç iyi degilim
Sade sodaya dikkat et canım tuz içerdiği için tansiyonu yükseltiyor tabi bu herkeste olacak diye bir şey yok ama aklında olsunDOKTOR BANA HERGÜN BİR SODA VE BİR MUZ YEMEMİ SÖYLEDİ. İLERİDE OLUŞACAK KRAMPLARI AZALTMAK İÇİN SANIRIM
Su anda iciyormusun?Birakmak isteyen kim :)
Ohoo insan bekleyemiyor yaa :))Benim 3 hafta var :)
Zaman gecmiyor ya bide baska doktora sira aldim insallah guzel seyler duyarizBenim çarşamba günü ☺
Canim bebeklerin icin moralini yuksek tutman lazim evde birseyler bul izleyecek birseyler bul kendine bak bende heo evdeyim aslinda hic biyere cikmiyorum ama kendime isler ediniyorum vakit gecirmek icin sende oyle yap sıkma canınıKeşke uyusam ve uyandığımda dogumuma bi hafta kalmış olsa, Yada ruyalarimdaki gibi bebeklerim yanımda olsa.
O kadar çok stresliyim ki kendimi ruhen hiç iyi hissetmiyorum.
Sürekli evde olmaktan, uzanmaktan, hastane dışında bi yere cikamamaktan, eşimden ayrı oluşumdan çok sıkıldım.Annemde yanımda değil , Sanirim hiç iyi degilim
Rabbim acil şifalar versin canım.Öksürüğü geçmedi. İlaci bir haftaya tamamlicam. Duruma gore tekrar goturcem doktora. Tesekkur ederim :)
Ben tütün iciyordum o yuzden rahattimOnu da bırak 15 lira ayda 500 lira veriyor insan. Ben bıraktım 6 yıl oldu iyiki de bırakmışım kardayım valla
Canım bu haftalardn sonra daha da sıkıcı bi hal alacak hersey.Hiç kalkamicam artık. Çünkü erken doğum riskim çok fazla. bakalım ben bir sıkıntı yoksa eğer serklaj olcam bu güzel geçerse benim için en iyi terapi olur sanırım.Terapi alsan? Ben ekimde belediyenin psikologundan randevu aldim
Aslında örgü işini cok seviyorum sonbaharda geliyor tam zamanı ama hiç hevesim yok öyle olmasa doğuma kadar bi sürü hırka battaniye falan yapardım.Canim bebeklerin icin moralini yuksek tutman lazim evde birseyler bul izleyecek birseyler bul kendine bak bende heo evdeyim aslinda hic biyere cikmiyorum ama kendime isler ediniyorum vakit gecirmek icin sende oyle yap sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?