2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mrb kızlar bugün aile hekimi kan ve idrar tahlininin sonuçlarında idrarda poretein +1 cıktı gebelik zehirlenmesi olabilir dedi başına gelen var mı poretein pozitif çıkan
+2 yada +3 olursa sıkıntı başlıyormuş ve tansiyon takibi yap bol su iç tuzsuz beslen tansiyonun çıkar ve ödemin artarsa sıkıntı yaşarsın benim bir önceki gebeliğim de protein +1 di tansiyonum yükselmedi bir önceki gebeliğimde ise bebeği besleyen damarlardan biri tıkalıydı iki bebeğimde de tansiyon takibi yaptım preaklampsi riskim vardı çok şükür tansiyonum hiç çıkmadı ve ödemim hiç olmadı :)

Keşke uyusam ve uyandığımda dogumuma bi hafta kalmış olsa, Yada ruyalarimdaki gibi bebeklerim yanımda olsa.
O kadar çok stresliyim ki kendimi ruhen hiç iyi hissetmiyorum.
Sürekli evde olmaktan, uzanmaktan, hastane dışında bi yere cikamamaktan, eşimden ayrı oluşumdan çok sıkıldım.Annemde yanımda değil , Sanirim hiç iyi degilim

Terapi alsan? Ben ekimde belediyenin psikologundan randevu aldim

Reactions: Eva
Canim bebeklerin icin moralini yuksek tutman lazim evde birseyler bul izleyecek birseyler bul kendine bak bende heo evdeyim aslinda hic biyere cikmiyorum ama kendime isler ediniyorum vakit gecirmek icin sende oyle yap sıkma canını

Terapi alsan? Ben ekimde belediyenin psikologundan randevu aldim
Canım bu haftalardn sonra daha da sıkıcı bi hal alacak hersey.Hiç kalkamicam artık. Çünkü erken doğum riskim çok fazla. bakalım ben bir sıkıntı yoksa eğer serklaj olcam bu güzel geçerse benim için en iyi terapi olur sanırım.

Canim bebeklerin icin moralini yuksek tutman lazim evde birseyler bul izleyecek birseyler bul kendine bak bende heo evdeyim aslinda hic biyere cikmiyorum ama kendime isler ediniyorum vakit gecirmek icin sende oyle yap sıkma canını
Aslında örgü işini cok seviyorum sonbaharda geliyor tam zamanı ama hiç hevesim yok öyle olmasa doğuma kadar bi sürü hırka battaniye falan yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…