- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
Ben de şuan kendimi öyle kandırıyorumYumutayı doğra tuzla kekik kırmızı biberle şenlendir..sonra onu peynir ekmek yerken arada ağzına at. Anlamıyorsun öyle gidiyor. İlerde Bebeğini de yedirirken böyle kandırcan aradan aradan
Ben zamanında çok araştırdım ama bulamadım. Bosch markasının çok güzel ama çok pahalı. 3 havuçtan 1 bardak çıkarıyor. Annemde Sinbo marka vardı bir dönem aldım kullandım 1 kilo havuç koyuyorduk 1 bardak zor çıkarıyordu. Alacaksan kaliteli birşey al canım yoksa boşuna ziyan oluyor meyveler bence.kızlar ben katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum havuç suyu elma suyu falan bize çok faydalı ilerde bebeğe de ek gıda hazırlarım:) tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır
bosha baktım ben de ama dediğn gibi 1400 lira falan... goldmaster gördüm ama nasıldır acaba, haklısın canım iyi araştırmak lazımBen zamanında çok araştırdım ama bulamadım. Bosch markasının çok güzel ama çok pahalı. 3 havuçtan 1 bardak çıkarıyor. Annemde Sinbo marka vardı bir dönem aldım kullandım 1 kilo havuç koyuyorduk 1 bardak zor çıkarıyordu. Alacaksan kaliteli birşey al canım yoksa boşuna ziyan oluyor meyveler bence.
Sigara anne sütüne geçebilir, ayrıca sütü azaltıyor bilginiz olsun. Allen Carr’ın Sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.Ben dogum olur olmaz baslicam yine zararli falan ama bana gore dunyanin en guzel seylerinden biri :)
Meyve suyunu doktorlar önermiyor kendiniz sıksanız bile. Çünkü 1 bardak meyve suyu elde etmek için 3-4 meyve kullanılıyor ayrıca posası atılıyor. Bizde vardı önceleri pek kullanmadık, başkasına verdik. Bebeklere de o makine kullanılmıyor, cam rende ile meyveler rendeleniyor en sağlıklısı.kızlar ben katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum havuç suyu elma suyu falan bize çok faydalı ilerde bebeğe de ek gıda hazırlarım:) tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır
Goldmaster bilmiyorum canım kullananlar varsa yardımcı olurlar. İyi araştır al aynen yoksa bir köşede duruyor makina sonra koycak yer bulamıyorsun. Annem çok pişmanbosha baktım ben de ama dediğn gibi 1400 lira falan... goldmaster gördüm ama nasıldır acaba, haklısın canım iyi araştırmak lazım
evet benim doktorum da önermiyor 1 portakal yemek yerine 3 portakal şekeri alıyorsun vücuduna gerek var mı diyor ben meyve suyu yerine meyve tüketmeye çalışıyorum bebeğim için de inşallah öyle alıştırabilirimMeyve suyunu doktorlar önermiyor kendiniz sıksanız bile. Çünkü 1 bardak meyve suyu elde etmek için 3-4 meyve kullanılıyor ayrıca posası atılıyor. Bizde vardı önceleri pek kullanmadık, başkasına verdik. Bebeklere de o makine kullanılmıyor, cam rende ile meyveler rendeleniyor en sağlıklısı.
DOKTOR BANA HERGÜN BİR SODA VE BİR MUZ YEMEMİ SÖYLEDİ. İLERİDE OLUŞACAK KRAMPLARI AZALTMAK İÇİN SANIRIMKuzum maalesef dediğin gibi yeterinde dikkat edemiyorum bende. Çalıştığım için öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa onu yiyorum kızartma da oluyor tabi . Dediğin gbi gazoz kola da çay bardağı düzeyinde bazen . Çay içiyorum severim çünkü. Hafta da 1-2 türk kahvesi . Her sabah yumurta yemeye çalışıyorum bi deilk gebeliği öğrendiğimde badem fındık kuru meyvelere yoğunlaşmıştım tek tiksindiğim şey kurumeyve olabilir.. Ama tazesini yiyorum
hadi ya ben de havuç suyu gebelikte çok faydalı diye alacaktım, almiyim o zaman meyve sıkacağıevet benim doktorum da önermiyor 1 portakal yemek yerine 3 portakal şekeri alıyorsun vücuduna gerek var mı diyor ben meyve suyu yerine meyve tüketmeye çalışıyorum bebeğim için de inşallah öyle alıştırabilirim
Onu da bırak 15 lira ayda 500 lira veriyor insan. Ben bıraktım 6 yıl oldu iyiki de bırakmışım kardayım vallaSigara anne sütüne geçebilir, ayrıca sütü azaltıyor bilginiz olsun. Allen Carr’ın Sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.
bence direk havucu tüket meyveleri direk ye daha sağlıklıymış :)hadi ya ben de havuç suyu gebelikte çok faydalı diye alacaktım, almiyim o zaman meyve sıkacağı
Ben Erzurumdayım atlet gibi olan zıbın bi uzun kollu zıbın altına tek alt ve bi takım giydiriyorum kışın bu 3. Yaşadığınız yerde kışın nasıl geçiyorsa kendinize göre ayarlayın siz 3 kat giyiyorsanız bebek 4 giymeli yada yaşadığınız yer ılıman sa siz 2 kat giyersiniz bebek 3 giyer bebeği fazla sarıp sarmalamak hastalığa davetiye çıkarıyorDeneyimli annelere bir şeyler sormak istiyorum
Kış bebeği olacakları için öncelikle zibinlarda kısa kollu mu daha çok kullanışlı oluyor uzun kollu mu
Aynı şekilde ayak kısmı patikli mi kullanışlı bacaksız olanlar mi
Ben hergün sofa içiyorum. Muz da yemeye çalışıyorum ama yine de bacağıma geceleri kramp giriyor hafta da 1 defa falan. Dikkat edin sizde yani kesin yiyin.DOKTOR BANA HERGÜN BİR SODA VE BİR MUZ YEMEMİ SÖYLEDİ. İLERİDE OLUŞACAK KRAMPLARI AZALTMAK İÇİN SANIRIM
İlk gebeliğinse 20 li haftaları bulabiliyor hissetmenkızçeler bu uygulamalarda bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınız falan yazıyo ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum, hafifce belirginleşen göbeğim ve uyku hali dışında sanki hamile değil gibiyim hiç bir belirtim yok. sizde bebek hareketlerini hisseden var mı? ne zaman hissedicez
Yani ben biraz hareket ediyorum sonra bir anda pilim bitiyorHayir hic enerjim yokhep yorgun hitkin haldeyim hep yatasim var
Aynen canım, değişecek diye bekliyorum valla benBen acayip yoruluyorum, ufacık bir şey yapınca yoruluyorum. Acaba ilerde değişecek mi?
Cok yormamaaya calıs kendini taşınma işi zor valla kolaylıklar dilerim canımBende aynıyım hiç enerjim yok işteyken sandalyede oturmak bile zor geliyor ve üstelik cumartesi taşıncaz.
Hemen yoruluyorum bende , geceleri dogru duzgun uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan , rahatta yatamıyorum heralde, sabahta erkenden klkıyorum, dinlenememiş oluyorm haliyle..Ben çok şükür mide bulantısı hiç yaşamadım. Ama halsizlik devam ediyor. O da günü gününe tutmuyor bazen kendimi çok enerjik hissediyorum bazen de çok yorgun hiç yataktan kalkasım gelmiyor. Ama mecbur kalkıp işe geliyoruz işte
Bebeklerimiz saglikli olsun da napalim canaimYani ben biraz hareket ediyorum sonra bir anda pilim bitiyorGececek die beklyrm o enerjik hamileler giib olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?