Olsun canim sor tabikiKan ilaci ne verdi cnm? ne çok soru sordum ya
Ilk zmanlar cok olmuştu ama su an hic yok. Hatta istiyodum sonra.gidip kusuyodumKızlar asermeleriniz oluyor mu?
kızlar akıntınızın rengi nasıl benim bazen su gibi direk, beyaz olur falan diyolar ya normal su akıyor bende korkuyorum her seferinde bebeğin suyu olabilir mi diye... bazen de sarımsı oluyoBenim 1 aydir var cnm gunde 3 kez ic camasiri degistirdigimi bilirim.
benimki de re genesis kokusu berbat gerçekten ama suyu hemen hazırda tut ağzına attığın gibi suyu iç ağzında bekletme öyle olunca bulandırmıyor kuzumBaska var ama hepsi bulandiriyor bebimkide oyle ismini unuttum re genesis mi ne yutmakta zorlandigim yetmiyormus gibi butun gun bulandiriyor.Arada iciyorum o yuzden
Ben normalde yüzüstü uyurdum, simdi sirtustu yatiyorum, bazen de saga sola dönüyorum. Zaten uykularim kaçtı, iyi uyuyamiyorum, bi de sag sol kendimi zorlamanin anlami yok. Göbek biraz daha buyuyunce mecbur yan yaticam, simdi cok kasmiyorum o yuzden.Kızlar hepiniz sola yatabiliyor musunuz artık? Ben sırt üstü yatıyorum evde uzanırken özellikle, belim ağrıyor ama ona rağmen en rahat ettiğim pozisyon bugece yatarken de soluma yatıyorum ama geceleri uyandığımda bir bakıyorum ki yüzüstü yatıyorum. Henüz göbeğim çıkmadığı için rahatsız da olmuyorum ama kötü hissediyorum. Sol tarafımı da zorladığım için sol yanlarım ağrıyor hep bazen de sağa yatıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Aynen bende zor yutuyorum sonrasondada bulantıBaska var ama hepsi bulandiriyor bebimkide oyle ismini unuttum re genesis mi ne yutmakta zorlandigim yetmiyormus gibi butun gun bulandiriyor.Arada iciyorum o yuzden
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ablamda çok yaşadık biz o sıkıntıları 5 kaybı olmuştu çok zor her an düşünüyorsunuz eminim inşallah her şey çok güzel olur iyi düşenelim iyi olsun inşallah :)Selam kızlar doktordan geldim. İkili test sonucum çok iyi çıktı çok şükür. Ense kalınlığı 0.9mm çıkmıştı. 36 yaşındayım korka korka yaptırmıştım testi.
Geçen gittiğimde erkek gibi demişti.. Bugün kesin erkek dedi. Pipiyide gösterdi.
Uyku hali ve akşamları 7 aylık gibi karnımın şişmesi dışında bir sıkıntım yok....
Umarım herkesin hamileliği sıkıntısız geçer... Bu benim 8. Gebeliğim. 1 kızım var 9 yaşında. 6 kaybım var.. Haliyle doktorların kapısında yatmak istiyorum sürekli
Ben şuan 13+2'yim. Folikasitim 10-15 günlük filan kaldı. Bitirdikten sonra bıraksam problem olur mu acaba? Doktora 16. haftada gitmeyi düşünüyorum da.Gecen hafta folik asitim bitti. 13+2 de vitamine basladik
Yine bulandiriyor cnm bende 3 4 gunde 1 iciyorum yatmadan once bile denedim nafile.benimki de re genesis kokusu berbat gerçekten ama suyu hemen hazırda tut ağzına attığın gibi suyu iç ağzında bekletme öyle olunca bulandırmıyor kuzum
Bana da hic bahsetmedi doktor, haftaya ebeyle ilk randevum var ona sormayi dusunuyorum. (almanya) bana sadece bol bol yogurt ye su ic vitamin al dedi o kadar. Bi de vegan bi hastasının cocugunun gelisiminde olan sıkıntılardan bahsetti, protein çok onemli dedi. Dedim ben etçilim sen merak etmeKan hapini turkiyede cok kullaniyorlar sanirim canim her doktorun verdigini sanmiyorum burda gorundugum banada yazmadi ,fransadada sadece vitamin veriyorlar hic kan hapi gormedim
Bana da ilk 4 gün bulantı yaptı sonra bünyem ilaca alıştı artık yapmıyor bulantı.yemekten sonra tok içiyorumBende içemiyorum 3 tane içtim sadece. paket öyle duruyo başka multi vitamin yok mu acaba doktoruma sorcam
Türkiye’de beslenme bozukluğu nedeniyle çok fazla kansızlık ve Demir eksikliği var. Oranlar böyle yüksek olunca da her doktor kan ilacı yazıyor ister istemez. HAyat şartları bu kadar pahalı olunca ekmek kafa nesiller gelişti yıllardır. Yemeğin suyuna ekmeği banmayinca karnımız doymuyor maalesefBi ara kan ilaci hakkında iyi olmadığı soylendi,
Ama Turkiyede sanırım çoğu hamile kullanmıştır.
Dikkat ettiğim başka şeyde artık bazı doktorlar herseye ilaç yazmıyor, biraz da besinlerre yonelmeyi öneriyorlar aslında en iyi bu ama, benim gibi ikiz hamile olan birinin vücudu daha çok kana ihtiyaç duyar, verilmeliydi diye dusunuyorun
Su an ayni durumdayim sol tarafim batiyo aciyo gibiKasık ağrım var benim bugün kızlar. Tam kasıkta değil aslında rahmim acıyo gibi.
Allah razı olsun biri cevap yazdıSu an ayni durumdayim sol tarafim batiyo aciyo gibi
Çok sağolun deneyeyim faydası olur umarımHamilelik gribi diye bir şeyler okumuştum ama bahar geldi artık ağaç tozlarına alerjiniz varsa bu neden olmuş olabilir, serum fizyolojikle burnunuzu temizleyin yada tuzlu suyla
Benimde ikidir kizimi yatirirken sagda cok fena aci yasiyorumAllah razı olsun biri cevap yazdıya neden böyle oluyor arada bilmiyorum ekstra kendimi zorlayacak bi şey de yapmadım ama . İlk haftalar böyle ağrım olurdu aynı yerde aynı şekil ama o zaman kanama alanım vardı , şimdi de olunca bir sıkıntı mı var acaba demeden duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?