2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kan ilaci ne verdi cnm? ne çok soru sordum ya
Olsun canim sor tabiki
Devletteki ferplexfol verdi cunku decavitte folik asit yok kan ilacinin icinde folik asit olsun diye.
Özeldeki feramat verdi cunku verdigi vitaminde folik asit vardi bende feramati tercih ettim vifolic vitamini aldigim icin

Benim 1 aydir var cnm gunde 3 kez ic camasiri degistirdigimi bilirim.
kızlar akıntınızın rengi nasıl benim bazen su gibi direk, beyaz olur falan diyolar ya normal su akıyor bende korkuyorum her seferinde bebeğin suyu olabilir mi diye... bazen de sarımsı oluyo

Baska var ama hepsi bulandiriyor bebimkide oyle ismini unuttum re genesis mi ne yutmakta zorlandigim yetmiyormus gibi butun gun bulandiriyor.Arada iciyorum o yuzden
benimki de re genesis kokusu berbat gerçekten ama suyu hemen hazırda tut ağzına attığın gibi suyu iç ağzında bekletme öyle olunca bulandırmıyor kuzum

Ben normalde yüzüstü uyurdum, simdi sirtustu yatiyorum, bazen de saga sola dönüyorum. Zaten uykularim kaçtı, iyi uyuyamiyorum, bi de sag sol kendimi zorlamanin anlami yok. Göbek biraz daha buyuyunce mecbur yan yaticam, simdi cok kasmiyorum o yuzden.

rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ablamda çok yaşadık biz o sıkıntıları 5 kaybı olmuştu çok zor her an düşünüyorsunuz eminim inşallah her şey çok güzel olur iyi düşenelim iyi olsun inşallah :)

Kan hapini turkiyede cok kullaniyorlar sanirim canim her doktorun verdigini sanmiyorum burda gorundugum banada yazmadi ,fransadada sadece vitamin veriyorlar hic kan hapi gormedim
Bana da hic bahsetmedi doktor, haftaya ebeyle ilk randevum var ona sormayi dusunuyorum. (almanya) bana sadece bol bol yogurt ye su ic vitamin al dedi o kadar. Bi de vegan bi hastasının cocugunun gelisiminde olan sıkıntılardan bahsetti, protein çok onemli dedi. Dedim ben etçilim sen merak etme

Türkiye’de beslenme bozukluğu nedeniyle çok fazla kansızlık ve Demir eksikliği var. Oranlar böyle yüksek olunca da her doktor kan ilacı yazıyor ister istemez. HAyat şartları bu kadar pahalı olunca ekmek kafa nesiller gelişti yıllardır. Yemeğin suyuna ekmeği banmayinca karnımız doymuyor maalesef

Ben ceviz yiyemiyorum midem kalkıyor hemen çok tiksindim. Çok da faydalı vicdanım sızlıyor valla

Su an ayni durumdayim sol tarafim batiyo aciyo gibi
Allah razı olsun biri cevap yazdı ya neden böyle oluyor arada bilmiyorum ekstra kendimi zorlayacak bi şey de yapmadım ama . İlk haftalar böyle ağrım olurdu aynı yerde aynı şekil ama o zaman kanama alanım vardı , şimdi de olunca bir sıkıntı mı var acaba demeden duramıyorum.

Benimde ikidir kizimi yatirirken sagda cok fena aci yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…