2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu 2 ay bana cok hizli gecti. Hastaliklarla ugrasirken pek anlayamadim. Eylül bile yarilandi sayilir.. ekimin 19unda detayli ultrason yaptircam ne kaldi ki surda
Ay bana geçmiyor ya cinsiyetini aşırı merak ediyorum
Sen öğrenmişmiydin canım cinsiyeti?

Erken degil 12. Haftada verilir benim bildigim ilkindede oyle oldu bundada 12. Haftada kan ilaci ve vitamine basladim folik asidi biraktim ama vitamin hapinda var folik asit icinde hersey var magnezyum omega 3 kalsiyum b12 d2 d3 folik asit vs.

Son düzenleme:
Bence israr et ve basla. Ben doguma cok guzel kan degeriyle girdim. Dogumdan sonrada hic sikinti yasamadim. Halamin kizi ilaclari kullanmadi ama dogumdan sonra sikinti yaşamıştı
Bu hafta soylecem yine versin bi Zahmet artık
Israrla isticem

Bu hafta soylecem yine versin bi Zahmet artık
Israrla isticem
Benimki istemeden verdi cok sukur. Bu gittigim 4. Doktor. Doktor gerçekten cok onemli. Sen sormadan sana aciklayacak, soyleyecek. Folik asitim bitmisti, bitti bile demedim. İlaclari yazdi verdi. Bende omega 3 sorcaktim ama onu unuttum.
Bana decavit vitamin, ferrum fort kan ilaci, d vit damlasi vermiş. D vitaminine sasirdim mesela. Onceki gebelikte kullanmadim. Birde ilk kan sayımlarimda b12 dusuktu baska dr ve aile hekimi 3 aydan önce ilac verilmiyo dedi ama bu doktorum cok dusuk deyip hap verdi hatta gerekirse igne yapariz dedi

canım bir önceki gebeliğimde sürekli onu kullandım yatak odası buram buram cold mix kokuyordu:)

Ben kullaniyorum vitamin hala enerji sifir hala hic halim yok
Bence vermesi gerekirdi artik ozellikle kan ilaci kullanman gerekli

Kan hapini turkiyede cok kullaniyorlar sanirim canim her doktorun verdigini sanmiyorum burda gorundugum banada yazmadi ,fransadada sadece vitamin veriyorlar hic kan hapi gormedim

Kan hapini turkiyede cok kullaniyorlar sanirim canim her doktorun verdigini sanmiyorum burda gorundugum banada yazmadi ,fransadada sadece vitamin veriyorlar hic kan hapi gormedim
Bence verilmeli cunku bebek bizim.kanimizdan besleniyor ve bebek buyudukce yetmeyebilir illaki takviye ister ozellikle de dogumda kan kaybi olmamasi acisindan kan depolanmali

Bana da decavit verdi kan ilaci için erken dedi ama vermiş işte bazı doktorlar anlamadım ben.
Bu doktorum da çok ilgiliydi herseyi ben söylemeden kendisi açıklayıp sorup söyledi.
Kan ilacını da bi bildiği vardır ya öyle düşünüyorum

Bas donmesinden falan bahset ama mutlaka

Reactions: Eva
Benden 3 gun ondeki komsumunda karni epey cikmis. 2. Bebegi. Sordum dün kg almamis hatta 2 kg vermis ama gobus masallah burdayim diye bağırıyor :))
Ben kilolu olduğum icin son aylarda anlasiliyo
EVET BENİMDE 15. HAFTAM GÖBEĞİM AYNI ŞEKİLDE VE BENDE HİÇ KİLO ALMADIM AMA GÖBEĞİM ÇIKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…