2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok çok çok üzgünüm... Sadece ağrıyla mı belli etti kendini? Bu kadar iyi ilerlerken neden oluyormuş acaba canım, acını taa buralardan hissettim yaa
Daha önceki geb3liklerjmde bebeği hissetmezdim. Ama bunda sancı vardı. Kalp atışı yok diyince şok oldum. Giderken de eşime bebek iyidir ya çünkü segirmelerini hissediyorum. Sadece sancim var ağrı kesici verip gönderir diyodum ama maalesef korktuğum başıma geldi. Üstelik bebek p tesi günü alınacak. O zamana kadar beklemem gerekiyo

Başın sağ olsun canım.. Pıhtılaşma çıktı mı sende peki? İlerleyen haftalarda kalp durmasını hep ona bağlıyorlar çünkü. Sancıya da normal diyor doktorlar aslında, ama şimdi bende korktum

Bebek izin vermezse ne zaman gitsen goremezsin canim annem kardesimi 6. Ayda ogrenmisti

Baska bi doktora daha gorunsen? Belki yanilmislardir?

Ne kadar dusunceliymis oyle bazi insanlar gercekten hamilelerle nasil konuşması gerektigi bilmiyor hic kotu etkilenir uzulurde demiyorlar neyseki seni rahtlatmis yinede

Kızlar biz bugün 14+6 günlüğüz,ama ben kilo almadım gibi birşey. 50 ile başladım 51 bile olamadım daha var mı benim durumumda olan?

Bugun gece oglumla ucaga binicem kisin gelip gittigimde yine hava yagisliydi ve ucak beni ilk kez korkutmustu ,simdi hamileyimde insallah bu kez cok sarsinti olmaz bebegide strese sokmak istemiyorum

Augmentin çok güçlü yalnız gerçi doktor yazdıysa bir şey diyemem ama yine de doğal yoldan geçirmeye özen göster. Bende nane limona devam
Evet ya 1000 mg. Zaten bana ilaçlar dokunuyor demir ilafı bile mahfetti beni bıraktım 1 haftadır kullanmıyorum. Doğal yolla geçirmeye çalışcaz artık doktorlara kalsa hiç birşey olmuyor zaten ilaçlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…