Çok çok çok üzgünüm...Maalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
Ptesi gitmistim en son. Sancim vardı bu sabah o yüzden gittimm kalp atışı yok dedilerNe diyosun çok üzüldüm . Allah tez zamanda sağlıklı gebelik nasib etsin . En son nezaman gitmiştin hastaneye hissedip mi gittin.
Amin inşallah canım. Uzun sure ara vermeyi düşünüyorum. Bu 5. Kaybim dı çünkücanım çok üzüldüm yaa ... İnşallah en kısa zaman da Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder sana ...
Daha önceki geb3liklerjmde bebeği hissetmezdim. Ama bunda sancı vardı. Kalp atışı yok diyince şok oldum. Giderken de eşime bebek iyidir ya çünkü segirmelerini hissediyorum. Sadece sancim var ağrı kesici verip gönderir diyodum ama maalesef korktuğum başıma geldi. Üstelik bebek p tesi günü alınacak. O zamana kadar beklemem gerekiyoÇok çok çok üzgünüm...Sadece ağrıyla mı belli etti kendini? Bu kadar iyi ilerlerken neden oluyormuş acaba canım, acını taa buralardan hissettim yaa
Bendede tam olarak aynıkızlar akıntınızın rengi nasıl benim bazen su gibi direk, beyaz olur falan diyolar ya normal su akıyor bende korkuyorum her seferinde bebeğin suyu olabilir mi diye... bazen de sarımsı oluyo
Her an oluyoKızlar asermeleriniz oluyor mu?
Başın sağ olsun canım.. Pıhtılaşma çıktı mı sende peki? İlerleyen haftalarda kalp durmasını hep ona bağlıyorlar çünkü. Sancıya da normal diyor doktorlar aslında, ama şimdi bende korktumDaha önceki geb3liklerjmde bebeği hissetmezdim. Ama bunda sancı vardı. Kalp atışı yok diyince şok oldum. Giderken de eşime bebek iyidir ya çünkü segirmelerini hissediyorum. Sadece sancim var ağrı kesici verip gönderir diyodum ama maalesef korktuğum başıma geldi. Üstelik bebek p tesi günü alınacak. O zamana kadar beklemem gerekiyo
Bebek izin vermezse ne zaman gitsen goremezsin canimBen doktora gittim net göremiyorum ama kız gibi gördüm dedi 16. Haftada netleşir dedi ama kontrol sürem dolmadan tekrar gidicem 1 hafta sonraya bence sizde acele etmeyin bekleyin ben acele Ettim bakalım hayırlısı son adet tarihimiz aynıydı sizle
Cok uzgunum Allah sabir versinMaalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
Canım başın sağolsun, Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip eder inşallah. İnan ne denilir bilemedim çok üzüldümMaalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
Baska bi doktora daha gorunsen? Belki yanilmislardir?Daha önceki geb3liklerjmde bebeği hissetmezdim. Ama bunda sancı vardı. Kalp atışı yok diyince şok oldum. Giderken de eşime bebek iyidir ya çünkü segirmelerini hissediyorum. Sadece sancim var ağrı kesici verip gönderir diyodum ama maalesef korktuğum başıma geldi. Üstelik bebek p tesi günü alınacak. O zamana kadar beklemem gerekiyo
Benim dr biraz felaket tellali ya
Vegan hastasi varmis çocuğun kafasi olusmamis, bana bunu bi de ultrasona girmeden once anlatiyor kalpten goturecek deli midir nedirfetal dna icin kan vermistim, iste diyor testi göndermeden once bakıyoruz yani çocuğun kafasi yoksa dnasini napacan diyor. Bi de sonra aman yok seninkinde bi sikinti yoktur gel diyor bana. Yani kadin cok tatli olmasa ve iyi niyetli oldugunu bilmesem kesin manyak dicem de bazi bazi ayari yok
Ptesi gitmistim en son. Sancim vardı bu sabah o yüzden gittimm kalp atışı yok dediler
Evet ya 1000 mg. Zaten bana ilaçlar dokunuyor demir ilafı bile mahfetti beni bıraktım 1 haftadır kullanmıyorum. Doğal yolla geçirmeye çalışcaz artık doktorlara kalsa hiç birşey olmuyor zaten ilaçlardan.Augmentin çok güçlü yalnızgerçi doktor yazdıysa bir şey diyemem ama yine de doğal yoldan geçirmeye özen göster. Bende nane limona devam
Cok üzüldüm yaaMaalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
Maalesef canım. Doktorum göremedi kalp atışını radyoloji ye gönderdi oda kesinlwstirdi rapor verdi kalp atışı yok diye. Zaten direk Karnım küçülmeye basladiBaska bi doktora daha gorunsen? Belki yanilmislardir?
Ne denir ki bilemedimMaalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?