2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 2 farki doktora gittim 12. Haftada gecen hfta yani ikiside kan ilaci yazdi hani biri yazip biri yazmasa benimde kafam karisirdi ama benim kanim sinirin biraz ustunde

BANA HEM DECAVİT HEM KAN İLACI VERDİ AMA DECAVİTİ İÇEMİYORUM ÇOK MİDEMİ BULANDIRIYO

Kan hapini turkiyede cok kullaniyorlar sanirim canim her doktorun verdigini sanmiyorum burda gorundugum banada yazmadi ,fransadada sadece vitamin veriyorlar hic kan hapi gormedim
Bi ara kan ilaci hakkında iyi olmadığı soylendi,
Ama Turkiyede sanırım çoğu hamile kullanmıştır.
Dikkat ettiğim başka şeyde artık bazı doktorlar herseye ilaç yazmıyor, biraz da besinlerre yonelmeyi öneriyorlar aslında en iyi bu ama, benim gibi ikiz hamile olan birinin vücudu daha çok kana ihtiyaç duyar, verilmeliydi diye dusunuyorun

Kesinlikle oyle dusunuyorum cunku bebek bizim kanimizdan besleniyor bide senin 2x kana ihtiyacin var en azindan dogumda kan kaybi olmamasi acisindan

Besinlerle yeterli takviye alinabilecegini dusunmuyorum. Kan yapan seyler sakatatlar, hem hamilelikte yasak deniyor. Hemde Türkiye'nin ekonomik durumu ortada. Özellikle cocuklu hamile bir kadin cocuklarim yemesin sadece ben yiyim diyemez ee butun aileye surekli et alamaz. Ayni sey balik icinde gecerli bir somon kac para. Arada almaya calisiyoruz iste.. malesef hap yutmak hem daha kolay hem daha ucuz

Selam kızlar doktordan geldim. İkili test sonucum çok iyi çıktı çok şükür. Ense kalınlığı 0.9mm çıkmıştı. 36 yaşındayım korka korka yaptırmıştım testi.
Geçen gittiğimde erkek gibi demişti.. Bugün kesin erkek dedi. Pipiyide gösterdi.
Uyku hali ve akşamları 7 aylık gibi karnımın şişmesi dışında bir sıkıntım yok....
Umarım herkesin hamileliği sıkıntısız geçer... Bu benim 8. Gebeliğim. 1 kızım var 9 yaşında. 6 kaybım var.. Haliyle doktorların kapısında yatmak istiyorum sürekli

Bende içemiyorum 3 tane içtim sadece. paket öyle duruyo başka multi vitamin yok mu acaba doktoruma sorcam
Baska var ama hepsi bulandiriyor bebimkide oyle ismini unuttum re genesis mi ne yutmakta zorlandigim yetmiyormus gibi butun gun bulandiriyor.Arada iciyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…