- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
14+3 oluyorum ama bebiş 5-6 gün önden gidiyorPazartesi kac oluyorsunuz canim
Insallah guzel haberler aliriz
Ben 2 farki doktora gittim 12. Haftada gecen hfta yani ikiside kan ilaci yazdi hani biri yazip biri yazmasa benimde kafam karisirdi ama benim kanim sinirin biraz ustundeBana da decavit verdi kan ilaci için erken dedi ama vermiş işte bazı doktorlar anlamadım ben.
Bu doktorum da çok ilgiliydi herseyi ben söylemeden kendisi açıklayıp sorup söyledi.
Kan ilacını da bi bildiği vardır ya öyle düşünüyorum
Ben kg almaya basladim. Ama cok sacma sapan beslendim bu ara o yuzden :/EVET BENİMDE 15. HAFTAM GÖBEĞİM AYNI ŞEKİLDE VE BENDE HİÇ KİLO ALMADIM AMA GÖBEĞİM ÇIKTI
Bende 14+2 olacagim insallah bizimkide 4 gun önde maşallah14+3 oluyorum ama bebiş 5-6 gün önden gidiyor
Bu rivayetler cok. Cilek,nar,ciger icin. Ben ozellikle ciğere elimi degdirip ayak bilegime dokundum bisey olmadi bebekte
Banada pek inandirici gelmiyor ins.olmazYok cnm dogru degil
BANA HEM DECAVİT HEM KAN İLACI VERDİ AMA DECAVİTİ İÇEMİYORUM ÇOK MİDEMİ BULANDIRIYOBana da decavit verdi kan ilaci için erken dedi ama vermiş işte bazı doktorlar anlamadım ben.
Bu doktorum da çok ilgiliydi herseyi ben söylemeden kendisi açıklayıp sorup söyledi.
Kan ilacını da bi bildiği vardır ya öyle düşünüyorum
Aç mi yutuyosunBANA HEM DECAVİT HEM KAN İLACI VERDİ AMA DECAVİTİ İÇEMİYORUM ÇOK MİDEMİ BULANDIRIYO
Bi ara kan ilaci hakkında iyi olmadığı soylendi,Kan hapini turkiyede cok kullaniyorlar sanirim canim her doktorun verdigini sanmiyorum burda gorundugum banada yazmadi ,fransadada sadece vitamin veriyorlar hic kan hapi gormedim
O zaman doktoruna soyle canim farkli vitamin al ben decavit almadim iyikide almamisim cogunluk mide bulandiriyormusBANA HEM DECAVİT HEM KAN İLACI VERDİ AMA DECAVİTİ İÇEMİYORUM ÇOK MİDEMİ BULANDIRIYO
Bende içemiyorum 3 tane içtim sadece. paket öyle duruyo başka multi vitamin yok mu acaba doktoruma sorcamBANA HEM DECAVİT HEM KAN İLACI VERDİ AMA DECAVİTİ İÇEMİYORUM ÇOK MİDEMİ BULANDIRIYO
Kesinlikle oyle dusunuyorum cunku bebek bizim kanimizdan besleniyor bide senin 2x kana ihtiyacin var en azindan dogumda kan kaybi olmamasi acisindanBi ara kan ilaci hakkında iyi olmadığı soylendi,
Ama Turkiyede sanırım çoğu hamile kullanmıştır.
Dikkat ettiğim başka şeyde artık bazı doktorlar herseye ilaç yazmıyor, biraz da besinlerre yonelmeyi öneriyorlar aslında en iyi bu ama, benim gibi ikiz hamile olan birinin vücudu daha çok kana ihtiyaç duyar, verilmeliydi diye dusunuyorun
Ne aldın onun yerineO zaman doktoruna soyle canim farkli vitamin al ben decavit almadim iyikide almamisim cogunluk mide bulandiriyormus
Besinlerle yeterli takviye alinabilecegini dusunmuyorum. Kan yapan seyler sakatatlar, hem hamilelikte yasak deniyor. Hemde Türkiye'nin ekonomik durumu ortada. Özellikle cocuklu hamile bir kadin cocuklarim yemesin sadece ben yiyim diyemez ee butun aileye surekli et alamaz. Ayni sey balik icinde gecerli bir somon kac para. Arada almaya calisiyoruz iste.. malesef hap yutmak hem daha kolay hem daha ucuzBi ara kan ilaci hakkında iyi olmadığı soylendi,
Ama Turkiyede sanırım çoğu hamile kullanmıştır.
Dikkat ettiğim başka şeyde artık bazı doktorlar herseye ilaç yazmıyor, biraz da besinlerre yonelmeyi öneriyorlar aslında en iyi bu ama, benim gibi ikiz hamile olan birinin vücudu daha çok kana ihtiyaç duyar, verilmeliydi diye dusunuyorun
Vifolic canimNe aldın onun yerine
Yemeğin başında iciliyor sanırım bana öyle dendiAç mi yutuyosun
Ben tok alıyorum hepsiniYemeğin başında iciliyor sanırım bana öyle dendi
Kan ilaci ne verdi cnm? ne çok soru sordum yaBen 2 farki doktora gittim 12. Haftada gecen hfta yani ikiside kan ilaci yazdi hani biri yazip biri yazmasa benimde kafam karisirdi ama benim kanim sinirin biraz ustunde
Baska var ama hepsi bulandiriyor bebimkide oyle ismini unuttum re genesis mi ne yutmakta zorlandigim yetmiyormus gibi butun gun bulandiriyor.Arada iciyorum o yuzdenBende içemiyorum 3 tane içtim sadece. paket öyle duruyo başka multi vitamin yok mu acaba doktoruma sorcam
Ben her ihtimale karşı demir ilacını gece alıyorum , mide bulantısı baş dönmesi vs yapmaması içinBaska var ama hepsi bulandiriyor bebimkide oyle ismini unuttum re genesis mi ne yutmakta zorlandigim yetmiyormus gibi butun gun bulandiriyor.Arada iciyorum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?