2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kesinlikle oyle dusunuyorum cunku bebek bizim kanimizdan besleniyor bide senin 2x kana ihtiyacin var en azindan dogumda kan kaybi olmamasi acisindan

Tabiki doktor takibinde olmali bence kullanilmasi degilde standartlastirilmasi iyi degil mesela mutlaka 12.hafta 20.hafta gibi tahlillerle yazilmasi cok daha mantikli ,et urunleri bende tuketemiyrum sakatat hic yemem insallah ilac icmk zorunda kalmam

Benimde rahimde batma oluyo bugün korkuyorum olunca ama normaldir herhalde

Vegeteryan yine iyide veganlar hic birsey tuketmiyor nerdeyse o yuzden protein sorunu olmustur sanirim ,ben vegeteryan degilim ama etcilde sayilmm iste ordada bi yerde iyi olsunlarda bnde detayli kantesti istiycem hic arkadslar gibi vitamin degerim d vitaminin bakilmadi

Allah sendende razi olsun canim benm ne demek bende dunden beri ütü yapiyorumcok ayakta kaldkm ondan mi ki yoksa kendimi zorlamiyorum gecti su andada senin devam ediyormu

Benimde ikidir kizimi yatirirken sagda cok fena aci yasiyorum
Ben doktora gittim net göremiyorum ama kız gibi gördüm dedi 16. Haftada netleşir dedi ama kontrol sürem dolmadan tekrar gidicem 1 hafta sonraya bence sizde acele etmeyin bekleyin ben acele Ettim bakalım hayırlısı son adet tarihimiz aynıydı sizle

Benim dr biraz felaket tellali ya
Vegan hastasi varmis çocuğun kafasi olusmamis, bana bunu bi de ultrasona girmeden once anlatiyor kalpten goturecek deli midir nedir fetal dna icin kan vermistim, iste diyor testi göndermeden once bakıyoruz yani çocuğun kafasi yoksa dnasini napacan diyor. Bi de sonra aman yok seninkinde bi sikinti yoktur gel diyor bana. Yani kadin cok tatli olmasa ve iyi niyetli oldugunu bilmesem kesin manyak dicem de bazi bazi ayari yok

Maalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…