- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Kesinlikle oyle dusunuyorum cunku bebek bizim kanimizdan besleniyor bide senin 2x kana ihtiyacin var en azindan dogumda kan kaybi olmamasi acisindan
Bi ara kan ilaci hakkında iyi olmadığı soylendi,
Ama Turkiyede sanırım çoğu hamile kullanmıştır.
Dikkat ettiğim başka şeyde artık bazı doktorlar herseye ilaç yazmıyor, biraz da besinlerre yonelmeyi öneriyorlar aslında en iyi bu ama, benim gibi ikiz hamile olan birinin vücudu daha çok kana ihtiyaç duyar, verilmeliydi diye dusunuyorun
Benimde rahimde batma oluyo bugün korkuyorum olunca ama normaldir herhaldeAllah razı olsun biri cevap yazdıya neden böyle oluyor arada bilmiyorum ekstra kendimi zorlayacak bi şey de yapmadım ama . İlk haftalar böyle ağrım olurdu aynı yerde aynı şekil ama o zaman kanama alanım vardı , şimdi de olunca bir sıkıntı mı var acaba demeden duramıyorum.
Doktor normal rahim büyüyor falan diyor da işte ben rahat olamıyorum. Kiminin hiç olmuyor heralde iç karnımız mı dar bizim nedirBenimde rahimde batma oluyo bugün korkuyorum olunca ama normaldir herhalde
Bana da hic bahsetmedi doktor, haftaya ebeyle ilk randevum var ona sormayi dusunuyorum. (almanya) bana sadece bol bol yogurt ye su ic vitamin al dedi o kadar. Bi de vegan bi hastasının cocugunun gelisiminde olan sıkıntılardan bahsetti, protein çok onemli dedi. Dedim ben etçilim sen merak etme
Allah sendende razi olsun canim benm ne demekAllah razı olsun biri cevap yazdıya neden böyle oluyor arada bilmiyorum ekstra kendimi zorlayacak bi şey de yapmadım ama . İlk haftalar böyle ağrım olurdu aynı yerde aynı şekil ama o zaman kanama alanım vardı , şimdi de olunca bir sıkıntı mı var acaba demeden duramıyorum.
Ben doktora gittim net göremiyorum ama kız gibi gördüm dedi 16. Haftada netleşir dedi ama kontrol sürem dolmadan tekrar gidicem 1 hafta sonraya bence sizde acele etmeyin bekleyin ben acele Ettim bakalım hayırlısı son adet tarihimiz aynıydı sizleBenimde ikidir kizimi yatirirken sagda cok fena aci yasiyorum
Evet bende ole dusunmustum ama daha erken demişti dr um, bu arada profesor ve perinatolog benim drBen kullaniyorum vitamin hala enerji sifir hala hic halim yok
Bence vermesi gerekirdi artik ozellikle kan ilaci kullanman gerekli
Aşermemi bilmiyorum ama ben onceden hic icmememe ragmen şimdi şalgam içiyorum her gün :)) eksi eksi iyi geliyor, birde mandalina cıktı ya şimdi o da ekşi baya, ondan yiyorumKızlar asermeleriniz oluyor mu?
Benim dr biraz felaket tellali yaVegeteryan yine iyide veganlar hic birsey tuketmiyor nerdeyse o yuzden protein sorunu olmustur sanirim ,ben vegeteryan degilim ama etcilde sayilmm iste ordada bi yerdeiyi olsunlarda bnde detayli kantesti istiycem hic arkadslar gibi vitamin degerim d vitaminin bakilmadi
Ediyor canım ya ben de hiç dinlenmiyorum ki bütün gün işte akşam olunca evde çalış yatana kadarAllah sendende razi olsun canim benm ne demekbende dunden beri ütü yapiyorumcok ayakta kaldkm ondan mi ki yoksa kendimi zorlamiyorum gecti su andada senin devam ediyormu
Isin yorucu mu canim calisanlar icin hamilelik zor malesefki evdede hic is bitmiyorkiEdiyor canım ya ben de hiç dinlenmiyorum ki bütün gün işte akşam olunca evde çalış yatana kadar
Oturuyorum ama iş sonuçta yani stres cabasıIsin yorucu mu canim calisanlar icin hamilelik zor malesefki evdede hic is bitmiyorki
Kışın calismiyormusunOturuyorum ama iş sonuçta yani stres cabasıçok şükür bu halimize . Yaz olduğu için hiç dinlenemedik kışın evde yatarız artık diye düşünüyorum
Arkadaslar birazdan doktora gidicem. 2 3 gündür bel,kasık, bikini bölgem çok agriyo.
Geçen Ptesi daha doktordaydim. Birazdan yine gidicem. Doktorumu aradım cuma namazından sonra gel dedi. İnşallah bişey yoktur yaa çok korkuyorum. Bebeğim hareket ediyo çok şükür yaşıyo ama başka sorun var mi bilemiyorum
3. OluncaAnladim canim 1 ay nasil dayandin
Çok üzgünüm. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun insallah.Maalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
çalışıyorum da yaz akşamları hep birileri geliyor yada ben bi yerlere gidiyorum daha hareketli geçiyor ya o yüzden dedimK
Kışın calismiyormusun
canım çok üzüldüm yaa ... İnşallah en kısa zaman da Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder sana ...Maalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
Ne diyosun çok üzüldüm . Allah tez zamanda sağlıklı gebelik nasib etsin . En son nezaman gitmiştin hastaneye hissedip mi gittin.Maalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?