- 27 Temmuz 2019
- 205
- 201
- 18
Sağolun allah razı olsunCok uzgunum Allah sabir versin
Hiç bi sorun yoktu doktor 1 ay sonra goruselim demişti.Ne denir ki bilemedimpazartesi gunu gittiginde bir sorun var miydi?
Aynı durumdayim hiç almadımKızlar biz bugün 14+6 günlüğüz,ama ben kilo almadım gibi birşey. 50 ile başladım 51 bile olamadım daha var mı benim durumumda olan?
Sağol canım allah razı olsun. Rabbim hepinizinkini sizlere bagislasinCok üzüldüm yaaçok geçmiş olsun hayırlısı budur belki canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
4 gunde neler degisebiliyor hayat cok acimasiz yaHiç bi sorun yoktu doktor 1 ay sonra goruselim demişti.
Arastiriyolar ama hiç bi sorun çıkmıyor. En kötü tarafı da bu. Elimize hiç. Bi sebep verilmiyoAllah sabir versin canim ,ssbebinin ne oldugunu arastiriyorlar mi boyle birsey yasamazsin insallahtekrr
Acaba beslenemiyor muyum diyorum ben de? Aslında okula gitmeden kahvaltısız çıkmıyorum öğlen ve akşamda asla öğün kaçırmadan yiyorum ama canım çok bişey istemiyor. Hiç aşerme yaşamadım mesalaAynı durumdayim hiç almadım
Amin canım insallahB Bilgecan63 Allah sabır versin canım, inan çok üzüldüm. Allah kucağını boş bırakmasın inşallah bir an önce sağlıkla al çocuğunu kucağına
Ben varim :)Kızlar biz bugün 14+6 günlüğüz,ama ben kilo almadım gibi birşey. 50 ile başladım 51 bile olamadım daha var mı benim durumumda olan?
Benim asermelerjm söyle oldu.Canım aşırı çekti yedim sonrada yediğime pişman oluyorumbulantı dan ve artık o şeyi o aşkla yiyemiyorum :)Acaba beslenemiyor muyum diyorum ben de? Aslında okula gitmeden kahvaltısız çıkmıyorum öğlen ve akşamda asla öğün kaçırmadan yiyorum ama canım çok bişey istemiyor. Hiç aşerme yaşamadım mesala
Cok uzuldum cnm Allah sabir versinAmin canım insallah
5. miAmin inşallah canım. Uzun sure ara vermeyi düşünüyorum. Bu 5. Kaybim dı çünkü
Amin canım inşallah. Kaderimizde ne varsa onu gorucez. Rabbim.beterinden korusun4 gunde neler degisebiliyor hayat cok acimasiz yaAllah sabirlar versin insallah belkide hastaydi oyle dusun rabbim sana birakmamis kendisi almis oyle dusun insallah tez zamanda saglikli gebeligin bebegin olur
Sağol canım allah razı olsunCok uzuldum cnm Allah sabir versin
Ah bir de bana sorun onume koysaniz banamisin demem tursu yerim kilo kilo ama gunde 1 2 tane yiyebiliyorum midemi yakiyorBenim asermelerjm söyle oldu.Canım aşırı çekti yedim sonrada yediğime pişman oluyorumbulantı dan ve artık o şeyi o aşkla yiyemiyorum :)
Amin canim galiba 1 tane evladin var Allqh onu bagislasin sıkı sıkı saril yavrunaAmin canım inşallah. Kaderimizde ne varsa onu gorucez. Rabbim.beterinden korusun
Ewt hepsi şekilde. Kalbi durdu. Çok şükür bi kızım var. En büyük tessellim oo. Bende kan pıhtılaşması çok hafif var ama yine de son 2 gebeliğimde iğne ve coraspin kullandım tedbir amaçlı. Ama yine de çözüm olmadı maalesef.5. mihepsinin mi kalbi durdu? Kan pihtilasmasi olabilirmi?
Aynen canım binlerce kere şükür ki.kızım var.Amin canim galiba 1 tane evladin var Allqh onu bagislasin sıkı sıkı saril yavruna
Anneligi tatmissin en azindan iyi yonunden dusunmeliyiz herseyi kaybetsek de anneligi hic tatmayan hamilelik nedir heyecani nedir bilmeyen o kadar cok insan varki..Aynen canım binlerce kere şükür ki.kızım var.
Yok tek gebelikmişDaha önce de 5 aylık gebeligim olmuştu ama küçüktü daha karnım.
Bu arada siz iki kese gormustunuz ikiz değilmiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?