2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hiç bi sorun yoktu doktor 1 ay sonra goruselim demişti.
4 gunde neler degisebiliyor hayat cok acimasiz ya Allah sabirlar versin insallah belkide hastaydi oyle dusun rabbim sana birakmamis kendisi almis oyle dusun insallah tez zamanda saglikli gebeligin bebegin olur

Benim asermelerjm söyle oldu.Canım aşırı çekti yedim sonrada yediğime pişman oluyorumbulantı dan ve artık o şeyi o aşkla yiyemiyorum :)

4 gunde neler degisebiliyor hayat cok acimasiz ya Allah sabirlar versin insallah belkide hastaydi oyle dusun rabbim sana birakmamis kendisi almis oyle dusun insallah tez zamanda saglikli gebeligin bebegin olur
Amin canım inşallah. Kaderimizde ne varsa onu gorucez. Rabbim.beterinden korusun

Benim asermelerjm söyle oldu.Canım aşırı çekti yedim sonrada yediğime pişman oluyorumbulantı dan ve artık o şeyi o aşkla yiyemiyorum :)
Ah bir de bana sorun onume koysaniz banamisin demem tursu yerim kilo kilo ama gunde 1 2 tane yiyebiliyorum midemi yakiyor

Reactions: Eva
5. mi hepsinin mi kalbi durdu? Kan pihtilasmasi olabilirmi?
Ewt hepsi şekilde. Kalbi durdu. Çok şükür bi kızım var. En büyük tessellim oo. Bende kan pıhtılaşması çok hafif var ama yine de son 2 gebeliğimde iğne ve coraspin kullandım tedbir amaçlı. Ama yine de çözüm olmadı maalesef.

Aynen canım binlerce kere şükür ki.kızım var.
Anneligi tatmissin en azindan iyi yonunden dusunmeliyiz herseyi kaybetsek de anneligi hic tatmayan hamilelik nedir heyecani nedir bilmeyen o kadar cok insan varki..
Insan tabiki üzülür Allah sabir versin tejrar kiziniza saglik uzun ömür versin rabbim

Daha önce de 5 aylık gebeligim olmuştu ama küçüktü daha karnım.
Bu arada siz iki kese gormustunuz ikiz değilmiymis
Yok tek gebelikmiş ikiz hevesi yaptım ama sonra düşününce kızım 3.5 oğlum 1.5 iki de bebe gurbet ellerde ev kreş hayırlısı buymuş yani

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…