Dün yarım kg tulumba tatlısını bir oturuşta yedimKızlar asermeleriniz oluyor mu?
Allah sabir versin. Kizina, esine, sana uzun omur versin Rabbim. Hayirli zamanda da kizina bi kardes nasip etsin canim. Ne desek bos biliyorum, cok gecmis olsun.Ewt hepsi şekilde. Kalbi durdu. Çok şükür bi kızım var. En büyük tessellim oo. Bende kan pıhtılaşması çok hafif var ama yine de son 2 gebeliğimde iğne ve coraspin kullandım tedbir amaçlı. Ama yine de çözüm olmadı maalesef.
@Henrietta___ nin Degisti
Doğru canım anneyi zehirleyebiliyor ama ozelde ki doktorum beni araştırma hastanesine gönderdi orda alınsın. Onların laboratuvarinda islenecek daha düzgün bilgi çıkar dedi. Burda yapsam il dışına göndermem lazım kesin bilgi alamayiz dedi. Mecburi beklicez.Allah sabir versin. Kizina, esine, sana uzun omur versin Rabbim. Hayirli zamanda da kizina bi kardes nasip etsin canim. Ne desek bos biliyorum, cok gecmis olsun.
Bi de aklima takildi, acaba kurtaj icin beklememek zorundaymisim pazartesiyi demissin ya, ozel hastaneler yapar bence, eger beklemek istemezsen bi cozum olabilir die dusundum canim.
Evet bugünde değişti bir ay bakmanaya karar verdikolabilir tabiki değişiklikler12. hafta çok erken tahmin için.
Kendi doktorumla henüz konuşmadım canım. Eğer bugün biraz da olsun kendimi iyi edemezsem yarın başlamak için sorucaktım. Ya bebeğe problem olmaz belki ama beni ilaçlar mahfediyor o yüzden kullanmaya korkuyorum açıkcası. Sirke ile gargara yapıcam yemekten sonra çok teşekkür ederim.Burada bir arkadaş daha kullandı augmentin, ona da doktoru vermişti. Gerekli durumlarda verilebiliyor demek ki hamilelere de. Enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verir, ilacı kullanmak en iyisi. Kendi doktorunuzla konuştunuz mu? Ha bir de yutkunma problemi için bir çay bardağının 1/3ünü elma sirkesi 2/3ünü su ile doldurun ve karışımla gargara yapın. Çok iyi geliyor be hiçbir zararı yok.
Evet zorlukları düşününce öyle oluyor.Yok tek gebelikmişikiz hevesi yaptım ama sonra düşününce kızım 3.5 oğlum 1.5 iki de bebe gurbet ellerde ev kreş hayırlısı buymuş yani
İkili test sonucunu yazar mısın bende 36 yaşındayım. Benim de riskli çıkacak mı meraktayımKızlar gunaydin. Bugün akşam randevum var doktorumla . İkili test sonuclarimiz cikicak. Benimde yaş 35. Risk cikicak diye korkmuyor değilim. Belki bugün cinsiyetide öğreniriz
Pazar günü de Rusya'ya dönüyorum. Artik kontrollerim orda olacak. Nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Bakalım yaşayıp gorucez. Doğuma Türkiye'ye donucem inşallah.
Güzel ve mutlu bir gün dilerim hepinize ❤
Amin canım inşallah. Hayatta her zman bardağın dolu tarafindan bakmak gerekir diye dusunenlerdenim. Zora girdiğimizde Şükrü bilmeyeceksek ferahlikta herkes şukreder.Anneligi tatmissin en azindan iyi yonunden dusunmeliyiz herseyi kaybetsek de anneligi hic tatmayan hamilelik nedir heyecani nedir bilmeyen o kadar cok insan varki..
Insan tabiki üzülür Allah sabir versin tejrar kiziniza saglik uzun ömür versin rabbim
Ben varim :)
Kızlar çok sağolun,yalnız olmadığımı gördüm içim rahatladı. Herkes sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirsin inşallahBenim asermelerjm söyle oldu.Canım aşırı çekti yedim sonrada yediğime pişman oluyorumbulantı dan ve artık o şeyi o aşkla yiyemiyorum :)
Sizin haftalarda cok benzermiş. 14ten sonra netleşirmiş. Hatta banu ciftci 16 haftayi bekleyin diyor. Bu gidisle ben beklicem galibaEvet bugünde bize kız dediler dün erkektiçıkıntı kızlardada oluyormuş ama düz oluyormuş bizimki biraz fazla çıkıntılı ama çok kafamız karıştı sağlıklı olsunda hepsi
Duuyduktan sonramı küçülmeye başladı .Maalesef canım. Doktorum göremedi kalp atışını radyoloji ye gönderdi oda kesinlwstirdi rapor verdi kalp atışı yok diye. Zaten direk Karnım küçülmeye basladi
Allah onu sana bağıslasın. Her düşük kayıp beni çok etkiliyor ama özellkle zaman almış ilerlmiş olanlar dahada üzüyor .Aynen canım binlerce kere şükür ki.kızım var.
Yok 2 3 sonra kuculdugunu farkettimDuuyduktan sonramı küçülmeye başladı .
Eşime bunu söyledm kız denilenler erkek çıkmaya başlıyor yada tam tersi dedim baya şaşırdı birde ben sürekli bu şekilde rüyalar görüyodum. Hayırlı sağlıklı olsn allahm evlatlarımızı bize bagıslasn ama umarım değişmezEvet bugünde bize kız dediler dün erkektiçıkıntı kızlardada oluyormuş ama düz oluyormuş bizimki biraz fazla çıkıntılı ama çok kafamız karıştı sağlıklı olsunda hepsi
Anladım canm neden sorduğumu söyliyim. Benimde karnım daha fazlaydı birkaç gündür küçülmüş hissediyorum baskı vardı oda geçti şuan hiç bir belirti hissetmiyorum. Küçüldü diyince sormak istedim.Yok 2 3 sonra kuculdugunu farkettim
Ben de hiç kilo almadım canım.Kızlar çok sağolun,yalnız olmadığımı gördüm içim rahatladı. Herkes sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirsin inşallah
Anladım canım demekki daha kilo alma zamanımız gelmemişBen de hiç kilo almadım canım.
Çok sevindim ikili testinizin iyi çıkmasına. Bende 36 yaşındayım. Daha kan vermedim pzt vercem ama çok korkuyorum açıkçası sonucundan. Allahım hayırlısını nasip eyle sağlık sıhhat ver bebeklerimizeSelam kızlar doktordan geldim. İkili test sonucum çok iyi çıktı çok şükür. Ense kalınlığı 0.9mm çıkmıştı. 36 yaşındayım korka korka yaptırmıştım testi.
Geçen gittiğimde erkek gibi demişti.. Bugün kesin erkek dedi. Pipiyide gösterdi.
Uyku hali ve akşamları 7 aylık gibi karnımın şişmesi dışında bir sıkıntım yok....
Umarım herkesin hamileliği sıkıntısız geçer... Bu benim 8. Gebeliğim. 1 kızım var 9 yaşında. 6 kaybım var.. Haliyle doktorların kapısında yatmak istiyorum sürekli
Arastiriyolar ama hiç bi sorun çıkmıyor. En kötü tarafı da bu. Elimize hiç. Bi sebep verilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?