2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah sabir versin. Kizina, esine, sana uzun omur versin Rabbim. Hayirli zamanda da kizina bi kardes nasip etsin canim. Ne desek bos biliyorum, cok gecmis olsun.
Bi de aklima takildi, acaba kurtaj icin beklememek zorundaymisim pazartesiyi demissin ya, ozel hastaneler yapar bence, eger beklemek istemezsen bi cozum olabilir die dusundum canim.

Doğru canım anneyi zehirleyebiliyor ama ozelde ki doktorum beni araştırma hastanesine gönderdi orda alınsın. Onların laboratuvarinda islenecek daha düzgün bilgi çıkar dedi. Burda yapsam il dışına göndermem lazım kesin bilgi alamayiz dedi. Mecburi beklicez.

Kendi doktorumla henüz konuşmadım canım. Eğer bugün biraz da olsun kendimi iyi edemezsem yarın başlamak için sorucaktım. Ya bebeğe problem olmaz belki ama beni ilaçlar mahfediyor o yüzden kullanmaya korkuyorum açıkcası. Sirke ile gargara yapıcam yemekten sonra çok teşekkür ederim.
Zencefil karabiber bal limon karışımı yaptım macun şeklinde onu yedim. O iyi geldi biraz daha boğazıma. Ama gribe çeviriyor gibi burnum tıkanmaya başladı. İnşallah çevirmeden iyileşirim.

Yok tek gebelikmiş ikiz hevesi yaptım ama sonra düşününce kızım 3.5 oğlum 1.5 iki de bebe gurbet ellerde ev kreş hayırlısı buymuş yani
Evet zorlukları düşününce öyle oluyor.
Ayrıca riskli bi gebelik.
Benim ilk olacaklar Allahin izniyle.
Tek korkum erkwn doğum.
Rabbim korusun senin evlatlarını da, çok zorlanirdin bakma yönünden. Hayırlisi cnm ☺

İkili test sonucunu yazar mısın bende 36 yaşındayım. Benim de riskli çıkacak mı meraktayım

Amin canım inşallah. Hayatta her zman bardağın dolu tarafindan bakmak gerekir diye dusunenlerdenim. Zora girdiğimizde Şükrü bilmeyeceksek ferahlikta herkes şukreder.
Çok şükür bu hayatta eşimden,eşimin ailesinden, kendi ailemden,huzurumdan, dolayi bi sıkıntım yok. Rabbim beni de bu konuda imtihan ediyo. Ondan gelen başım üstüne.

Evet bugünde bize kız dediler dün erkekti çıkıntı kızlardada oluyormuş ama düz oluyormuş bizimki biraz fazla çıkıntılı ama çok kafamız karıştı sağlıklı olsunda hepsi
Sizin haftalarda cok benzermiş. 14ten sonra netleşirmiş. Hatta banu ciftci 16 haftayi bekleyin diyor. Bu gidisle ben beklicem galiba

Evet bugünde bize kız dediler dün erkekti çıkıntı kızlardada oluyormuş ama düz oluyormuş bizimki biraz fazla çıkıntılı ama çok kafamız karıştı sağlıklı olsunda hepsi
Eşime bunu söyledm kız denilenler erkek çıkmaya başlıyor yada tam tersi dedim baya şaşırdı birde ben sürekli bu şekilde rüyalar görüyodum. Hayırlı sağlıklı olsn allahm evlatlarımızı bize bagıslasn ama umarım değişmez

Çok sevindim ikili testinizin iyi çıkmasına. Bende 36 yaşındayım. Daha kan vermedim pzt vercem ama çok korkuyorum açıkçası sonucundan. Allahım hayırlısını nasip eyle sağlık sıhhat ver bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…