2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah sabır versin çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda ablasına hayırlısıyla bir kardeş olsun diliyorum

Kızlar epeydir yazamıyorum, hatta takip bile edemedim. Malum okullar açıldı. Okulda işler istediğim gibi gitmiyor. Hamilelikte insanı hassas yapıyor sanırım. Önce eşim, sonra kızım şimdi de ben grip geçiriyorum. Bugün rapor aldım evde dinlendim. Hamilelikte bağışıklık zayıflıyor. Ayrıca hala yapmamış olanlar sağlık ocağına bildirim yapın. 20. Hafta tetanoz alışı var

Anladım canım demekki daha kilo alma zamanımız gelmemiş☺ Kendime gülüyorum valla normalde kimse kilo almak istemez ama annelik içgüdüsü galiba bebekten gelecek her şeyi her etkiyi heyecanla bekliyorum
Benim pek iştahım da yok.Ondan alamıyorum.Son aylarda çok kilo alınıyormuş sanırım

Allah razı olsun mevlam seninkileri de sana bağışladın kucağına almayl nasıp etsin

Reactions: Eva
Gecmis olsun cnm saglik ocagi bana 20.haftanda gel dosyayi o zaman acariz demisti

Canım çok üzgünüm nedenir bilemedim.Allah sabır versin inşallah.daha önceki konuşmalarından hatrlıyprum bundan sonra tüp bebek demiştin.neden doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyorki sonuçta kendiliğinden hamile kalabiliyorsun.çok özür dileyerek soruyorum bnde tüp bebekle hamile kaldım ve daha önceden kendiliğinden hamile kalıp 7. Haftada kalp atışı durmuştu

Evet bugünde bize kız dediler dün erkekti çıkıntı kızlardada oluyormuş ama düz oluyormuş bizimki biraz fazla çıkıntılı ama çok kafamız karıştı sağlıklı olsunda hepsi
Aaaaa hangi haftada erkek ddiler hangi hafta kiza dondu

Sizin haftalarda cok benzermiş. 14ten sonra netleşirmiş. Hatta banu ciftci 16 haftayi bekleyin diyor. Bu gidisle ben beklicem galiba
Ben bekleyemedim gittim hafta ya kontrol hakkımdan yararlanacam ama gitmesem mi 16 da gideyim ne yapayım bi muayene ücreti daha veririm

Canım bu 5. Kaybimdi. Doktorum bize genetiği ayristirilmis tup bebek öneriyor. Ama genetik tahlillerimizde. Ve düşen bebeklerden alınan parcalardan bi sorun cikmiyo. Artık doktorun alanı tüp bebek olduğu için mi oneriyo bilemedim. Siz ne sebeple tüp. Bebek yaptirmistiniz

O yemek yedikten sonraki gobekte gerginlik sertlik hissi fr kayboldu

Bende bi kimyasal bikalp atışı durması sebebiyle düşük birde dış gebelik geçirdim.daha fazla beklemek istemedik.ondan tüp bebeğe yönlendik.ilk defa 14. Haftadayım ve korkuyorum ilerleyen zamanlardan kaybedilen bebk haberi duyunca

Sağlık ocagindaki hemsire bana bu hamileliğimde hic aşı yapılmayacağını söyledi. 1 tane kızım var onda bütün aşılarım tam yapildigi icin simdi hicbir asi yapilmayacagini soyledi. Size de böyle diyen oldu mu doğru mu bu acaba

İnşallah hiç bisi olmaz sağsalim kucaginiza alırsınız bebeginizi.
Genetigi ayristirilmis tüp bebek mi yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…