Sağol canım allah razı olsun. Rabbim hepinizinkini sizlere bagislasin
[/QUOTE
Çok üzüldüm Allah sabır versin
Allah sabır versin çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda ablasına hayırlısıyla bir kardeş olsun diliyorumAmin canım inşallah. Hayatta her zman bardağın dolu tarafindan bakmak gerekir diye dusunenlerdenim. Zora girdiğimizde Şükrü bilmeyeceksek ferahlikta herkes şukreder.
Çok şükür bu hayatta eşimden,eşimin ailesinden, kendi ailemden,huzurumdan, dolayi bi sıkıntım yok. Rabbim beni de bu konuda imtihan ediyo. Ondan gelen başım üstüne.
Benim pek iştahım da yok.Ondan alamıyorum.Son aylarda çok kilo alınıyormuş sanırımAnladım canım demekki daha kilo alma zamanımız gelmemiş☺ Kendime gülüyorum valla normalde kimse kilo almak istemez ama annelik içgüdüsü galiba bebekten gelecek her şeyi her etkiyi heyecanla bekliyorum
Allah razı olsun mevlam seninkileri de sana bağışladın kucağına almayl nasıp etsinEvet zorlukları düşününce öyle oluyor.
Ayrıca riskli bi gebelik.
Benim ilk olacaklar Allahin izniyle.
Tek korkum erkwn doğum.
Rabbim korusun senin evlatlarını da, çok zorlanirdin bakma yönünden. Hayırlisi cnm ☺
Gecmis olsun cnm saglik ocagi bana 20.haftanda gel dosyayi o zaman acariz demistiKızlar epeydir yazamıyorum, hatta takip bile edemedim. Malum okullar açıldı. Okulda işler istediğim gibi gitmiyor. Hamilelikte insanı hassas yapıyor sanırım. Önce eşim, sonra kızım şimdi de ben grip geçiriyorum. Bugün rapor aldım evde dinlendim. Hamilelikte bağışıklık zayıflıyor. Ayrıca hala yapmamış olanlar sağlık ocağına bildirim yapın. 20. Hafta tetanoz alışı var
Teşekkür ederim canım. Ben bugün rapor almaya gitmişken haber verdim. Tahlillerimi sordular. Kan ilacına başla dediler. Önceliğim doktorum tabiki.Gecmis olsun cnm saglik ocagi bana 20.haftanda gel dosyayi o zaman acariz demisti
1 hafta sonra ya da gitmesem mi acaba ya off erkeğe alıştırmıştım ben kendimi sağlıklı olsun tabiki ama bilmiyorum böyle tuhaf hissettimBebek izin vermezse ne zaman gitsen goremezsin canimannem kardesimi 6. Ayda ogrenmisti
Canım çok üzgünüm nedenir bilemedim.Allah sabır versin inşallah.daha önceki konuşmalarından hatrlıyprum bundan sonra tüp bebek demiştin.neden doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyorki sonuçta kendiliğinden hamile kalabiliyorsun.çok özür dileyerek soruyorum bnde tüp bebekle hamile kaldım ve daha önceden kendiliğinden hamile kalıp 7. Haftada kalp atışı durmuştuAmin canım inşallah. Hayatta her zman bardağın dolu tarafindan bakmak gerekir diye dusunenlerdenim. Zora girdiğimizde Şükrü bilmeyeceksek ferahlikta herkes şukreder.
Çok şükür bu hayatta eşimden,eşimin ailesinden, kendi ailemden,huzurumdan, dolayi bi sıkıntım yok. Rabbim beni de bu konuda imtihan ediyo. Ondan gelen başım üstüne.
Aaaaa hangi haftada erkek ddiler hangi hafta kiza donduEvet bugünde bize kız dediler dün erkektiçıkıntı kızlardada oluyormuş ama düz oluyormuş bizimki biraz fazla çıkıntılı ama çok kafamız karıştı sağlıklı olsunda hepsi
Kimse cvp yazmadı?kızlar akıntınız var mı sizin? bende yok sayılır yani hep derler ya hamileyken akıntı çok olur diye.. ilerleyen haftalarda mı başlıyor? bilgi verinnn
Ben bekleyemedim gittim hafta ya kontrol hakkımdan yararlanacam ama gitmesem mi 16 da gideyim ne yapayım bi muayene ücreti daha veririmSizin haftalarda cok benzermiş. 14ten sonra netleşirmiş. Hatta banu ciftci 16 haftayi bekleyin diyor. Bu gidisle ben beklicem galiba
Benim de öyle canım çok istediğim şeyi bir daha yemek istemiyorumBenim asermelerjm söyle oldu.Canım aşırı çekti yedim sonrada yediğime pişman oluyorumbulantı dan ve artık o şeyi o aşkla yiyemiyorum :)
Sağlıklı sağlıklı kilolar alalım inşallah canımBenim pek iştahım da yok.Ondan alamıyorum.Son aylarda çok kilo alınıyormuş sanırım
Canım bu 5. Kaybimdi. Doktorum bize genetiği ayristirilmis tup bebek öneriyor. Ama genetik tahlillerimizde. Ve düşen bebeklerden alınan parcalardan bi sorun cikmiyo. Artık doktorun alanı tüp bebek olduğu için mi oneriyo bilemedim. Siz ne sebeple tüp. Bebek yaptirmistinizCanım çok üzgünüm nedenir bilemedim.Allah sabır versin inşallah.daha önceki konuşmalarından hatrlıyprum bundan sonra tüp bebek demiştin.neden doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyorki sonuçta kendiliğinden hamile kalabiliyorsun.çok özür dileyerek soruyorum bnde tüp bebekle hamile kaldım ve daha önceden kendiliğinden hamile kalıp 7. Haftada kalp atışı durmuştu
O yemek yedikten sonraki gobekte gerginlik sertlik hissi fr kaybolduAnladım canm neden sorduğumu söyliyim. Benimde karnım daha fazlaydı birkaç gündür küçülmüş hissediyorum baskı vardı oda geçti şuan hiç bir belirti hissetmiyorum. Küçüldü diyince sormak istedim.
Bende bi kimyasal bikalp atışı durması sebebiyle düşük birde dış gebelik geçirdim.daha fazla beklemek istemedik.ondan tüp bebeğe yönlendik.ilk defa 14. Haftadayım ve korkuyorum ilerleyen zamanlardan kaybedilen bebk haberi duyuncaCanım bu 5. Kaybimdi. Doktorum bize genetiği ayristirilmis tup bebek öneriyor. Ama genetik tahlillerimizde. Ve düşen bebeklerden alınan parcalardan bi sorun cikmiyo. Artık doktorun alanı tüp bebek olduğu için mi oneriyo bilemedim. Siz ne sebeple tüp. Bebek yaptirmistiniz
Sağlık ocagindaki hemsire bana bu hamileliğimde hic aşı yapılmayacağını söyledi. 1 tane kızım var onda bütün aşılarım tam yapildigi icin simdi hicbir asi yapilmayacagini soyledi. Size de böyle diyen oldu mu doğru mu bu acabaKızlar epeydir yazamıyorum, hatta takip bile edemedim. Malum okullar açıldı. Okulda işler istediğim gibi gitmiyor. Hamilelikte insanı hassas yapıyor sanırım. Önce eşim, sonra kızım şimdi de ben grip geçiriyorum. Bugün rapor aldım evde dinlendim. Hamilelikte bağışıklık zayıflıyor. Ayrıca hala yapmamış olanlar sağlık ocağına bildirim yapın. 20. Hafta tetanoz alışı var
Ben yazdim cnm ya kacirdin okumayi yada ben gonderemedim :) akinti normal benimde oluyor hamilelikte olan seyler hatta demistim ki bazen 3 tane ic camasiri degistiriyorum gunde :) 1 2 aydir oluyorKimse cvp yazmadı?
Bende bi kimyasal bikalp atışı durması sebebiyle düşük birde dış gebelik geçirdim.daha fazla beklemek istemedik.ondan tüp bebeğe yönlendik.ilk defa 14. Haftadayım ve korkuyorum ilerleyen zamanlardan kaybedilen bebk haberi duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?