İşte bende o kadar akıntı yok. Normal mi bu durumBen yazdim cnm ya kacirdin okumayi yada ben gonderemedim :) akinti normal benimde oluyor hamilelikte olan seyler hatta demistim ki bazen 3 tane ic camasiri degistiriyorum gunde :) 1 2 aydir oluyor
Beni çağırdı. Kızım 2,5 yaşında iki kere tetanoz vurulmuştum ona hamileyken. Sizin kızınız küçük müSağlık ocagindaki hemsire bana bu hamileliğimde hic aşı yapılmayacağını söyledi. 1 tane kızım var onda bütün aşılarım tam yapildigi icin simdi hicbir asi yapilmayacagini soyledi. Size de böyle diyen oldu mu doğru mu bu acaba
Hayır.düşükler oldgunda genetik test gapmıştık ama sorun çıkmamıştı.İnşallah hiç bisi olmaz sağsalim kucaginiza alırsınız bebeginizi.
Genetigi ayristirilmis tüp bebek mi yaptınız
Benim çoktu baya azaldı şimdiKimse cvp yazmadı?
5 doza tamamlandiysa ömür boyu başka yapilmiyomuş. Benim son doz olcakti ama gebe kaldım temmuzda yapmadi. Ekimde kizimla ikimiZi cagirdiSağlık ocagindaki hemsire bana bu hamileliğimde hic aşı yapılmayacağını söyledi. 1 tane kızım var onda bütün aşılarım tam yapildigi icin simdi hicbir asi yapilmayacagini soyledi. Size de böyle diyen oldu mu doğru mu bu acaba
Canim cok cok cok uzuldum new denir bilmiyorum ki. Rabbim sizlere uzun omurler versin. Benimde bugun kasiklarim cok agriyo yarina kadar gecmezse bende bi gidicem. Tek tarafli agrim. Ins bisey yokturAmin canım inşallah. Hayatta her zman bardağın dolu tarafindan bakmak gerekir diye dusunenlerdenim. Zora girdiğimizde Şükrü bilmeyeceksek ferahlikta herkes şukreder.
Çok şükür bu hayatta eşimden,eşimin ailesinden, kendi ailemden,huzurumdan, dolayi bi sıkıntım yok. Rabbim beni de bu konuda imtihan ediyo. Ondan gelen başım üstüne.
Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Allah kızınızı size bağışlasın. Ben de iki gebeliğimde aynısını yaşadım.Daha önceki geb3liklerjmde bebeği hissetmezdim. Ama bunda sancı vardı. Kalp atışı yok diyince şok oldum. Giderken de eşime bebek iyidir ya çünkü segirmelerini hissediyorum. Sadece sancim var ağrı kesici verip gönderir diyodum ama maalesef korktuğum başıma geldi. Üstelik bebek p tesi günü alınacak. O zamana kadar beklemem gerekiyo
Aaaaa hangi haftada erkek ddiler hangi hafta kiza dondu
Eşime bunu söyledm kız denilenler erkek çıkmaya başlıyor yada tam tersi dedim baya şaşırdı birde ben sürekli bu şekilde rüyalar görüyodum. Hayırlı sağlıklı olsn allahm evlatlarımızı bize bagıslasn ama umarım değişmez
Bende pazaetesi yaptirdim bekliyorumNıpt yaptıran var mı. Genoks nifty. Sonucunuz kaç günde çıktı benim buhün 9.gün hala çıkmadı
Ben yaştan dolayı riskli gebelikteyim canımRiskli gebeye mi giriyorsun?
Havuzlu han a hic gideniniz varmi uygunmu gercektende fiyatlari?
Sağol canım allah razı olsun. Rabbim hepinizinkini sizlere bagislasin
Uzulme canim ne kadar cok severse sevsin erkekler malesef boyle bizim gibi vicdanli degiller bende cogu zaman esimden o yardimi bekliyorum ama adam orali degil napiiiyim takmiyorum bende sende takma değişmiyorlar malesefEşime kırgın ve kızgınım
Yemek yiyip bulasıkları dizmeden çıkmamız gerekti evden ve geç döndük eve 12. 30a geliyodu
Çok oturduğum için belim kasığım çok ağrıdı eve gelince dedim bulaşıkları sen yaparmısn hiç rahatım yok (makinadada temizler vardı)
Hiç sesini çıkarmadı 4 5 defa söyledim hiçbişe demedi kalktm ağlaya ağlaya kendim yaptmya bi insan sevdiğine kıyabilirmi???
Ben olsam onun biyeri ağrısa yerinden bile kaldırmak istemem suyunu yemeğini yatağına götürmek isterim yeterki iyi olsun diye
Kendimi okadar değersiz hissettim kikapıyı gözledim gelirde sen bırak ben yaparm demesini
Her yerdeki fiyatlarla ayni. Sadece lohusa takimimi ordan aldim 100 TL'yeHavuzlu han a hic gideniniz varmi uygunmu gercektende fiyatlari?
Benimki benim yuzume vurmak icin yapar. Bir ele ancak diger elin faydasivarEşime kırgın ve kızgınım
Yemek yiyip bulasıkları dizmeden çıkmamız gerekti evden ve geç döndük eve 12. 30a geliyodu
Çok oturduğum için belim kasığım çok ağrıdı eve gelince dedim bulaşıkları sen yaparmısn hiç rahatım yok (makinadada temizler vardı)
Hiç sesini çıkarmadı 4 5 defa söyledim hiçbişe demedi kalktm ağlaya ağlaya kendim yaptmya bi insan sevdiğine kıyabilirmi???
Ben olsam onun biyeri ağrısa yerinden bile kaldırmak istemem suyunu yemeğini yatağına götürmek isterim yeterki iyi olsun diye
Kendimi okadar değersiz hissettim kikapıyı gözledim gelirde sen bırak ben yaparm demesini
Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin çok zor gerçekten ne desek boş biliyorumMaalesef bu Bebeğimi de kaybettim. Dr kalp atışı yok dedi.
Kuzucum merak etme sen bir anda alıyosun son konuştuğumuzda bende dedim ya sana almadım diye 3 günde 1 kilo aldım sonraKızlar biz bugün 14+6 günlüğüz,ama ben kilo almadım gibi birşey. 50 ile başladım 51 bile olamadım daha var mı benim durumumda olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?