2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nıpt yaptıran var mı. Genoks nifty. Sonucunuz kaç günde çıktı benim buhün 9.gün hala çıkmadı

Beni çağırdı. Kızım 2,5 yaşında iki kere tetanoz vurulmuştum ona hamileyken. Sizin kızınız küçük mü

5 doza tamamlandiysa ömür boyu başka yapilmiyomuş. Benim son doz olcakti ama gebe kaldım temmuzda yapmadi. Ekimde kizimla ikimiZi cagirdi

Canim cok cok cok uzuldum new denir bilmiyorum ki. Rabbim sizlere uzun omurler versin. Benimde bugun kasiklarim cok agriyo yarina kadar gecmezse bende bi gidicem. Tek tarafli agrim. Ins bisey yoktur

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Allah kızınızı size bağışlasın. Ben de iki gebeliğimde aynısını yaşadım.

Aslında oğlumda hiç böyle birşey yaşamadım 11. Haftada erkek dediler 3 dr gittim hepsi erkek demişti bunda şaşırdım cok

Havuzlu han a hic gideniniz varmi uygunmu gercektende fiyatlari?

İlk gebeligimde gitmiştim ihtiyaç a bağlı
Alt açma ikili pijama tulum almıştım diye hatırlıyorum.
Çarşı da daha çok çeşit bulmuştum esenlerde trafiğe kapalı bi cadde var birçok alışverişi mi ordan yapmıştım .
Benim için marka önemli değil pamuk olsun kullanışlı olsun .

Eşime kırgın ve kızgınım
Yemek yiyip bulasıkları dizmeden çıkmamız gerekti evden ve geç döndük eve 12. 30a geliyodu
Çok oturduğum için belim kasığım çok ağrıdı eve gelince dedim bulaşıkları sen yaparmısn hiç rahatım yok (makinadada temizler vardı)
Hiç sesini çıkarmadı 4 5 defa söyledim hiçbişe demedi kalktm ağlaya ağlaya kendim yaptm ya bi insan sevdiğine kıyabilirmi???
Ben olsam onun biyeri ağrısa yerinden bile kaldırmak istemem suyunu yemeğini yatağına götürmek isterim yeterki iyi olsun diye
Kendimi okadar değersiz hissettim ki kapıyı gözledim gelirde sen bırak ben yaparm demesini

Uzulme canim ne kadar cok severse sevsin erkekler malesef boyle bizim gibi vicdanli degiller bende cogu zaman esimden o yardimi bekliyorum ama adam orali degil napiiiyim takmiyorum bende sende takma değişmiyorlar malesef

Benimki benim yuzume vurmak icin yapar. Bir ele ancak diger elin faydasivar

Kızlar biz bugün 14+6 günlüğüz,ama ben kilo almadım gibi birşey. 50 ile başladım 51 bile olamadım daha var mı benim durumumda olan?
Kuzucum merak etme sen bir anda alıyosun son konuştuğumuzda bende dedim ya sana almadım diye 3 günde 1 kilo aldım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…