- 15 Nisan 2019
- 125
- 194
- 23
İkili test sonucunu yazar mısın bende 36 yaşındayım. Benim de riskli çıkacak mı meraktayım
kuzum 2 hafta önce bana devlette de özelde de kız gibi dendi. Ama tabi heryerin doktoru hastanesi başka oluyor. Sorarsan belki söyler , hatta bence bu sefer öğrenirsinKızlar perşembe günü randevum var 16+5 olcaz o gün artık gösterir demi cinsiyeti devlete gidicem o gün onlar 20den önce söylemezler diyolar ama devlette erkenden öğreneniniz var mı
Sizde tüp bebek yaptirmistiniz galiba. Genetiği değiştirilmiş tüp bebekti yanlış hatirlamiyosamCanım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Allah kızınızı size bağışlasın. Ben de iki gebeliğimde aynısını yaşadım.
Herkesin olacak diye birsey yok cnm kisiden kisiye degisiyor.Takma kafana :)İşte bende o kadar akıntı yok. Normal mi bu durum
Üzülme canım maalesef ki hepsi aynı. Benim eşimde sen yapma ben yaparım der sonra yapmaz saatlerce durur dayanamaz kalkar yine ben yaparım. Hem işte çalışıyorum hem evin işi. Şimdi hem hamileyim 2 gündür hem hastayım sanki hiç hasta değilmişim gibi nazlanamıyorum bile. Akrabaları gelcek yatılı misafirliğe sen hastasın ben sana yardım ederim yok yani. Ama kendi hasta olsa ortalığı ayağa kaldırırEşime kırgın ve kızgınım
Yemek yiyip bulasıkları dizmeden çıkmamız gerekti evden ve geç döndük eve 12. 30a geliyodu
Çok oturduğum için belim kasığım çok ağrıdı eve gelince dedim bulaşıkları sen yaparmısn hiç rahatım yok (makinadada temizler vardı)
Hiç sesini çıkarmadı 4 5 defa söyledim hiçbişe demedi kalktm ağlaya ağlaya kendim yaptmya bi insan sevdiğine kıyabilirmi???
Ben olsam onun biyeri ağrısa yerinden bile kaldırmak istemem suyunu yemeğini yatağına götürmek isterim yeterki iyi olsun diye
Kendimi okadar değersiz hissettim kikapıyı gözledim gelirde sen bırak ben yaparm demesini
Ben de yaptırıcam. Kanı nereye gönderiyorlarmış. Bilginiz var mı. Ben sormayı unutmuşum. Bana 10 günde sonuç çıkar dediler.Nıpt yaptıran var mı. Genoks nifty. Sonucunuz kaç günde çıktı benim buhün 9.gün hala çıkmadı
Ben de pzt kan vercem. Senin adına inan çok sevindim. İnşallah benimde iyi çıkar sonucum
Kaç günde çıktı kan sonucun? Daha doğrusu bu rapor? Ben pzt verince ne zamana çıkar?
Uzulme canim ne kadar cok severse sevsin erkekler malesef boyle bizim gibi vicdanli degiller bende cogu zaman esimden o yardimi bekliyorum ama adam orali degil napiiiyim takmiyorum bende sende takma değişmiyorlar malesef
Benimki benim yuzume vurmak icin yapar. Bir ele ancak diger elin faydasivar
Aynen öyle kızlarÜzülme canım maalesef ki hepsi aynı. Benim eşimde sen yapma ben yaparım der sonra yapmaz saatlerce durur dayanamaz kalkar yine ben yaparım. Hem işte çalışıyorum hem evin işi. Şimdi hem hamileyim 2 gündür hem hastayım sanki hiç hasta değilmişim gibi nazlanamıyorum bile. Akrabaları gelcek yatılı misafirliğe sen hastasın ben sana yardım ederim yok yani. Ama kendi hasta olsa ortalığı ayağa kaldırır
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda ve daha doğrusu en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAmin canım inşallah. Hayatta her zman bardağın dolu tarafindan bakmak gerekir diye dusunenlerdenim. Zora girdiğimizde Şükrü bilmeyeceksek ferahlikta herkes şukreder.
Çok şükür bu hayatta eşimden,eşimin ailesinden, kendi ailemden,huzurumdan, dolayi bi sıkıntım yok. Rabbim beni de bu konuda imtihan ediyo. Ondan gelen başım üstüne.
Maşallah canım inşallah herşey yolundadırGünaydın Canlar
Bizim Bugün görüş günümüz
Bakalım cinsiyetini gösterecek mi
Ben de öyleyim canım iştahımız tam açılmadığı için kilo almadık.Ee haliyle göbek de cıkmadıGunaydinlar herkese biz bugun 4.ayi bitirdik bebisimle 5.aya girdik.Bel agrilarim basladi cok uzun sure ayakta kalamiyorum.sık wc ihtiyacim birazda olsa azaldi ama hemen yapmayinca karnima agri giriyor.Istahsizlik hala var.Bulantilar 1 gun iyi 1 gun kotu tiskinme devam ediyor.Gobis daha belirginlesmedi tabii disaridan goren hamile demez :)
Her şey bir anda gerçekleşek diyorsun yani kuzum tamam beklemedeyim o haldeKuzucum merak etme sen bir anda alıyosun son konuştuğumuzda bende dedim ya sana almadım diye 3 günde 1 kilo aldım sonra
Hadi inşallahkuzum 2 hafta önce bana devlette de özelde de kız gibi dendi. Ama tabi heryerin doktoru hastanesi başka oluyor. Sorarsan belki söyler , hatta bence bu sefer öğrenirsin
Hissediyorum kuzum ya 2 gündür belli ediyo hareketleri hangi tarafta olduğunu anlıyorum meselaHer şey bir anda gerçekleşek diyorsun yani kuzum tamam beklemedeyim o halde☺ Nasılsın bu arada, nasıl gidiyor var mı bir pırpır hareket hissedebiliyor musun ☺ Ben artık hissetmek istiyorum çok merak ediyorum napıyor benim bebeğim diye ☺
erkekse bamyayı kesin görür benceHadi inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?