2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar perşembe günü randevum var 16+5 olcaz o gün artık gösterir demi cinsiyeti devlete gidicem o gün onlar 20den önce söylemezler diyolar ama devlette erkenden öğreneniniz var mı

Kızlar perşembe günü randevum var 16+5 olcaz o gün artık gösterir demi cinsiyeti devlete gidicem o gün onlar 20den önce söylemezler diyolar ama devlette erkenden öğreneniniz var mı
kuzum 2 hafta önce bana devlette de özelde de kız gibi dendi. Ama tabi heryerin doktoru hastanesi başka oluyor. Sorarsan belki söyler , hatta bence bu sefer öğrenirsin

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Allah kızınızı size bağışlasın. Ben de iki gebeliğimde aynısını yaşadım.
Sizde tüp bebek yaptirmistiniz galiba. Genetiği değiştirilmiş tüp bebekti yanlış hatirlamiyosam

Üzülme canım maalesef ki hepsi aynı. Benim eşimde sen yapma ben yaparım der sonra yapmaz saatlerce durur dayanamaz kalkar yine ben yaparım. Hem işte çalışıyorum hem evin işi. Şimdi hem hamileyim 2 gündür hem hastayım sanki hiç hasta değilmişim gibi nazlanamıyorum bile. Akrabaları gelcek yatılı misafirliğe sen hastasın ben sana yardım ederim yok yani. Ama kendi hasta olsa ortalığı ayağa kaldırır

Gunaydinlar herkese biz bugun 4.ayi bitirdik bebisimle 5.aya girdik.Bel agrilarim basladi cok uzun sure ayakta kalamiyorum.sık wc ihtiyacim birazda olsa azaldi ama hemen yapmayinca karnima agri giriyor.Istahsizlik hala var.Bulantilar 1 gun iyi 1 gun kotu tiskinme devam ediyor.Gobis daha belirginlesmedi tabii disaridan goren hamile demez :)

Uzulme canim ne kadar cok severse sevsin erkekler malesef boyle bizim gibi vicdanli degiller bende cogu zaman esimden o yardimi bekliyorum ama adam orali degil napiiiyim takmiyorum bende sende takma değişmiyorlar malesef
Benimki benim yuzume vurmak icin yapar. Bir ele ancak diger elin faydasivar
Aynen öyle kızlar dedim Rabbim bana güç kuvvet versin senden bişe istetmesin inşaAllah küs duracam biraz anlasın beni

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda ve daha doğrusu en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Senin bu sabrın bu olgunluğun beni çok duygulandırdı.. İnşallah bunun mükafatını en kısa zamanda alırsın

İlk evliliğimde anlattığınızdan beter bir kocaya sahiptim. Bırakın bana ev islerinde yardımcı olmayı tüm dışarı isleri de bende olduğu gibi bankaya para yatırmaya gittiğimde bilmemkiminkini de yaptırsana derdi utanmadan. Ben karnım burnunda Ağustos sıcağında banka kuyruklarında. El alem acır sıra verirdi bana.
Şimdiki ise resmen prensesler gibi bakıyor bana. Bırak gebe olmayı normal zamanda bile yorulacağım diye ödü patlar. Şimdi ise elinden gelse kozaya kapatacak beni. Bana araba bile kullanmaman lazım senin diyor. Araba beni taşıyor ben arabayı değil deyip geçiyorum artık.

İnsallah eşlerinize allah biraz daha vicdan ve anlayış verir de siz de hakettiğiniz gibi yasarsiniz

Ben de öyleyim canım iştahımız tam açılmadığı için kilo almadık.Ee haliyle göbek de cıkmadıbenim eskıye göre iştahım bi tık açıldı.Hala çaydan tiksiniyorum.Kii ne çok severdim ben cayı.umarım bu tiksinmeler Doğumdan sonra da devam etmez

Kuzucum merak etme sen bir anda alıyosun son konuştuğumuzda bende dedim ya sana almadım diye 3 günde 1 kilo aldım sonra
Her şey bir anda gerçekleşek diyorsun yani kuzum tamam beklemedeyim o halde Nasılsın bu arada, nasıl gidiyor var mı bir pırpır hareket hissedebiliyor musun Ben artık hissetmek istiyorum çok merak ediyorum napıyor benim bebeğim diye

Hissediyorum kuzum ya 2 gündür belli ediyo hareketleri hangi tarafta olduğunu anlıyorum mesela çok heyecan verici bi diyorum acaba gaz mı diye ama yok değil eminim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…