2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eşim için uzulmesin diye güçlü görünmek istiyorum. Ama içimde firtinalar kopuyo. Çok yiprandim zaten bu 5. Kaybimdi. Dusunmemeye çalışıyorum yeterince acı çektim bide.düşünüp 2 ye katlamak istemiyorum. BakmaM gereken bi kızım gözümün için3 bakıp o anki durumumdan moral toplayan bi.eşim var onlar.için yikilmamak zorundayım.
Rabbim kimseye tasimayacagindan fazlasını yuklemezmis elbet bunda da vardır bi.hayr.

Baska ne aşılari var bilgilendirir misin rica etsem benim ilki 17. Haftaya kadar surdugu icin hic aşı olamadim o yuzden bilmiyorum bide gecen ayagima bicak girdi diklemesine korkuyorum haberlerdede ayagina civi batti diye hamile genc vefat etmis o iyice korkuttu beni

Çok çok üzüldüm canım. Allah inşallah bir sonraki seferinde sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder

Merhaba kızlar. Biliyorsunuz dun randevum vardı. İkili test sonuclarim çok iyi çıktı. Yaştan dolayı çok kafama takmistim çok şükür bir sorun çıkmadı.
Cinsiyetimizde artık belli oldu. Bir kızım vardı birde oğlumuz olacakmış. Doktorum kesin erkek dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah

Ben de pzt kan vercem. Senin adına inan çok sevindim. İnşallah benimde iyi çıkar sonucum

5 günde çıktı benimki eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım. Hastanede 15 gün sonra çıkar demişlerdi. E nabızda da hala görünmüyor hiçbirşey ben haatanesin kendi web sitesi üzeri den bakıp gördüm ve öyle gittim almaya. İnşallah senin sonuçlarında çok iyi çıkar. Gönlümüzü ferah tutmak lazım sma işte insan endişelenmeden edemiyor

Arkadaslar bana genetiği değiştirilmiş tüp bebek oneriliyo. Ama benim ve eşimin genetik tahlillerde hiç bi sıkıntı yok. Alınan bebeklerde araştırmaya gonderiliyo onlarda da sorun cikmiyo. Size mantıklı geliyo mu. Kendiliginden hamile kalabiliyorum o.konuda da sıkıntı yok. Sizce bundan sonra ki bebeğim de tüp bebek mi yaptirmaliyim

MAŞALLAHH senin adına çok sevindimm

canım benim çok yıpranmışsın kolay değil yaşadıkların. Bir evladın da var aslında ikinciye düşünmeseniz mi acaba ? Haddime değil ama kendimi senin yerine koyduğumda böyle düşündüm arkadaşım.

Düşününce mantıksız geliyor ama bunu kaç doktor söylüyor? Yani sadece bir taneyse doktor değiştirilebilir ancak birkaç kişi aynı şeyi söylüyorsa değerlendirmekte fayda var.

Maşallah canım inşallah herşey yolundadır Güzel haberlerle gel
Çok şükür gördük yine bebisi sikinti yok ama cinsiyeti göremedi doktor. Iki test istemedim diye baya dil döktü isim dolayısı ile eşimden ayrı kalacağım zaten dedim birde olasılıklarla strese girmek istemiyorum diyince ikna oldu

Düşününce mantıksız geliyor ama bunu kaç doktor söylüyor? Yani sadece bir taneyse doktor değiştirilebilir ancak birkaç kişi aynı şeyi söylüyorsa değerlendirmekte fayda var.
Daha bu konuyu diğer doktorlara sormadım bunu söyleyen doktorun alanı tüp. Bebek. İlla yapın kesin çözüm demiyorum size bi secenek sunuyorum dedi

Haklisiniz hemen istemiyorum zaten ptesi bebeğim alınacak ondan sonra spiral taktiricam artık kendi mi ne zaman hazır hissedersem yine bi umutla denerim.
Ama kızımın da bi kardeşi olsun yanliz buyumesin istiyorum.

Daha bu konuyu diğer doktorlara sormadım bunu söyleyen doktorun alanı tüp. Bebek. İlla yapın kesin çözüm demiyorum size bi secenek sunuyorum dedi
Siz en iyisi başka doktorlarla da görüşün. Şimdi doktorun alanı buysa buna yönlendiriyor olabilir. Siz kendi kendinize hamile kalabiliyormuşsunuz zaten.

Haklisiniz hemen istemiyorum zaten ptesi bebeğim alınacak ondan sonra spiral taktiricam artık kendi mi ne zaman hazır hissedersem yine bi umutla denerim.
Ama kızımın da bi kardeşi olsun yanliz buyumesin istiyorum.
Slm cok gecmis olsun rabbim sifa versin benim 6 kaybim var 3 kayiptan sonra unuversite arastirma yapiyo bence gidin benimkinin sebebi kan pihtilasmasiymis igne yaptikta sonra kizim var birtane Rabbim bagislasin arastirma hastanesi genetik bolumu bu konuyu arastirir arastirmadan denemeyin cocuktan parca felan aliyolar bisey cikarmi onlar bos onlarda bisey cikmaz ben yasadigim icin soyluyorum siz bilirsini

Yaşınız kaç acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…