35 yasindayimYaşınız kaç acaba?
Canım bu bebegimde ben de kan sulandiricı iğne kullandim fayda etmedi.Slm cok gecmis olsun rabbim sifa versin benim 6 kaybim var 3 kayiptan sonra unuversite arastirma yapiyo bence gidin benimkinin sebebi kan pihtilasmasiymis igne yaptikta sonra kizim var birtane Rabbim bagislasin arastirma hastanesi genetik bolumu bu konuyu arastirir arastirmadan denemeyin cocuktan parca felan aliyolar bisey cikarmi onlar bos onlarda bisey cikmaz ben yasadigim icin soyluyorum siz bilirsini
Canım bu bebegimde ben de kan sulandiricı iğne kullandim fayda etmedi.
Bana ense kalinligi haftasina gore normal dedi ben 12+3 ken gitmisdim en son 1.9 du, sanirim 2 ve 2.5 altinda olmasi gerekiyor, benimki sinirda ciktigi icin korktum ama normal dediyi icin bidaha sormadim((İyi günler kızlar doktordan geldim 11 haftalıgım ense kalınlııgı 1.4 çıktı normalmi sizce doktor çok iyi dedi bide kan ilacı ve magnezyum verdi bana zeka testi ve ikili testide illa yaptır dedi tmam dedim 43mm olmuş bebeğim
Pihtilasma dereceleri var sizin mutasyon dereceniz mesala 4000 binlik yerine 6000binlik igne kullanmaniz lazim yada tup bebekte pgt yontemi var orda saglikli embriyolati buluyola genitige gonderiyolar hangi hastalik tasiyo diye sonra yertestirme yapiyolar bi arastirin derim yanlis anlamayin sadece size nacizane fikirlerimCanım bu bebegimde ben de kan sulandiricı iğne kullandim fayda etmedi.
Benim ki heterozigot doktorum üstünde durulacak bişi değil ama kayıplar olduğu için iğne kullanmami istedi. 4000 lik yeterli dedi.Pihtilasma dereceleri var sizin mutasyon dereceniz mesala 4000 binlik yerine 6000binlik igne kullanmaniz lazim yada tup bebekte pgt yontemi var orda saglikli embriyolati buluyola genitige gonderiyolar hangi hastalik tasiyo diye sonra yertestirme yapiyolar bi arastirin derim yanlis anlamayin sadece size nacizane fikirlerim
Benim doktorum pihtilasma tahlilimi gordu bisey yok dedi tekra hamile kaldim igne vermesi dustu sonra profoso vardi ona tahlilleri gonderdik o hamile kaldigim andan itibaren igne ve coraspirin kullanmami soyledi benim doktora gore bisey yoktu her doktor anlamiyo bastan saviyo cunku onlarin cani gitmiyoBenim ki heterozigot doktorum üstünde durulacak bişi değil ama kayıplar olduğu için iğne kullanmami istedi. 4000 lik yeterli dedi.
Bana da işte genetiği değiştirilmiş tüp bebek oneriliyo yapıp yapmamakta kararsizim
Yok bence kafana takma. Kafasi ya da gelisimi buyuk olunca da sayilar yaniltici olabiliyormus canim ki seninki zaten normal. Sagliklidir bence.Bana ense kalinligi haftasina gore normal dedi ben 12+3 ken gitmisdim en son 1.9 du, sanirim 2 ve 2.5 altinda olmasi gerekiyor, benimki sinirda ciktigi icin korktum ama normal dediyi icin bidaha sormadim((
Canim zeka testi neymis ? Hic duymadim aydinlatir misin ?İyi günler kızlar doktordan geldim 11 haftalıgım ense kalınlııgı 1.4 çıktı normalmi sizce doktor çok iyi dedi bide kan ilacı ve magnezyum verdi bana zeka testi ve ikili testide illa yaptır dedi tmam dedim 43mm olmuş bebeğim
Kimse cvp yazmadı?
Canım sanırım oda risk varmı işte anormallik vamı diye bakılıyor sanırım zaten bu testlerin genel adı zeka testiymişCanim zeka testi neymis ? Hic duymadim aydinlatir misin ?
Aa ilk defa duydum. Vajinal kültür? Vajinadan akıntı örneği mi alındı? Ben de ilişki esnasında çok rahat değilimSelam dra gittim bende. Vajinal kultur verdim. Kum doktugum icin ve kizimda bobrek buyumesi yasadigim icin mutlaka uroloji takibi şart dedi. Birde rahim agzimda odem varmis hic duydunuzmu? İliski esnasinda cok acı cekiyorum dedim bana öyle dedi
Selam dra gittim bende. Vajinal kultur verdim. Kum doktugum icin ve kizimda bobrek buyumesi yasadigim icin mutlaka uroloji takibi şart dedi. Birde rahim agzimda odem varmis hic duydunuzmu? İliski esnasinda cok acı cekiyorum dedim bana öyle dedi
Vajinal kültür doguma az kaldigi zaman yapiliyor diye biliyodum ben ,son 4hafta gibi birsurede doguma kadr kontrol altinda tutmak icin hastanede doguma gidinceilk onun sonucu istiyorlar bizden
Evet akinti ornegi alindi. Ve rahim agzi odemi var dedi anlamadimAa ilk defa duydum. Vajinal kültür? Vajinadan akıntı örneği mi alındı? Ben de ilişki esnasında çok rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?