2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bu bebegimde ben de kan sulandiricı iğne kullandim fayda etmedi.

İyi günler kızlar doktordan geldim 11 haftalıgım ense kalınlııgı 1.4 çıktı normalmi sizce doktor çok iyi dedi bide kan ilacı ve magnezyum verdi bana zeka testi ve ikili testide illa yaptır dedi tmam dedim 43mm olmuş bebeğim

Bana ense kalinligi haftasina gore normal dedi ben 12+3 ken gitmisdim en son 1.9 du, sanirim 2 ve 2.5 altinda olmasi gerekiyor, benimki sinirda ciktigi icin korktum ama normal dediyi icin bidaha sormadim((

Canım bu bebegimde ben de kan sulandiricı iğne kullandim fayda etmedi.
Pihtilasma dereceleri var sizin mutasyon dereceniz mesala 4000 binlik yerine 6000binlik igne kullanmaniz lazim yada tup bebekte pgt yontemi var orda saglikli embriyolati buluyola genitige gonderiyolar hangi hastalik tasiyo diye sonra yertestirme yapiyolar bi arastirin derim yanlis anlamayin sadece size nacizane fikirlerim

Benim ki heterozigot doktorum üstünde durulacak bişi değil ama kayıplar olduğu için iğne kullanmami istedi. 4000 lik yeterli dedi.
Bana da işte genetiği değiştirilmiş tüp bebek oneriliyo yapıp yapmamakta kararsizim

Benim doktorum pihtilasma tahlilimi gordu bisey yok dedi tekra hamile kaldim igne vermesi dustu sonra profoso vardi ona tahlilleri gonderdik o hamile kaldigim andan itibaren igne ve coraspirin kullanmami soyledi benim doktora gore bisey yoktu her doktor anlamiyo bastan saviyo cunku onlarin cani gitmiyo

Bana ense kalinligi haftasina gore normal dedi ben 12+3 ken gitmisdim en son 1.9 du, sanirim 2 ve 2.5 altinda olmasi gerekiyor, benimki sinirda ciktigi icin korktum ama normal dediyi icin bidaha sormadim((
Yok bence kafana takma. Kafasi ya da gelisimi buyuk olunca da sayilar yaniltici olabiliyormus canim ki seninki zaten normal. Sagliklidir bence.

Canim zeka testi neymis ? Hic duymadim aydinlatir misin ?

Selam dra gittim bende. Vajinal kultur verdim. Kum doktugum icin ve kizimda bobrek buyumesi yasadigim icin mutlaka uroloji takibi şart dedi. Birde rahim agzimda odem varmis hic duydunuzmu? İliski esnasinda cok acı cekiyorum dedim bana öyle dedi

Aa ilk defa duydum. Vajinal kültür? Vajinadan akıntı örneği mi alındı? Ben de ilişki esnasında çok rahat değilim

Vajinal kültür doguma az kaldigi zaman yapiliyor diye biliyodum ben ,son 4hafta gibi birsurede doguma kadr kontrol altinda tutmak icin hastanede doguma gidinceilk onun sonucu istiyorlar bizden

Herkese merhaba
Ne yazıkki bebeğini kaybeden bir arkadaşımız daha olmuş. Rabbim sabrını versin, çok üzüldüm. Yoğunluktan pek girip okuyamiyorum düzenli. Sonradan okuyunca da böyle oluyor. Umarım diğerleri için herşey yolundadır. Bizim doktor randevumuz ekim başına verilmişti. Ben de önümüzdeki hafta için başka bir doktordan da randevu aldım. Doğum şekline peşinen karar vermesi canımı sıkmıştı. O yüzden başka bir doktor daha deneyimlemek istedim açıkçası. Bugün 15. haftaya başladık. Sağlıkla devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…