2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Bel agrisi icin bakin ne demisler ,sadece kilo aldigimiz icin olmuyormus

Bende bütün doktorlar aynı şeyi söyledi canım düşük düzeyde olduğu için 4000 yeter diye

Ben kesinlikle bağırsak hareketi diyordum ama bir iki haftadır bebeğin olduğu bölge pıtır pıtır benim de.
Ama 2 gündür hiçbir şey yok.
Bilemiyorum :)
Yok ama bağırsak hareketi değildi ondan eminim. Böyle içerden biri parmağıyla dokunmuş gibi ani bir gerilme bi de tam rahmimin oldugu bölüm. Bilemiyorum, insan hareket istiyor artık sanırım :) ilk gebeliğim ondan bir an önce hareket etsin istiyorum sizin de ilk mi?

Yıkılma canım. Tabiki çok çok zordur. Allah kimseye vermesin. Senin de sıkıntını hafifletsin ve bu zor günlerini unutturacak sağlıklı evlatlar versin, kuzucuğuna uzun ömürler versin, sizi birbirinize bağışlasın inşallah. Mutlaka bir hayr vardır.

Birer ay arayla tetanoz var sadece. Annelik evham işi. Allah’a emanet endişeler hepimizde var. Hele şu dönem herşeye çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Emzirirken de aynı psikoloji devam ediyor

Bence düşük sebebinin netleşmesi lazım. Başka doktor denediniz mi?

Bence düşük sebebinin netleşmesi lazım. Başka doktor denediniz mi?
Hiç bir.sebep bulunamadı. Tüm tahliller yapıldı sıkıntı yok. Alınan bebeklerde de genetik sorun çıkmadı. Kesin bişi soylemediler yani. Rahimde de bi sorun yok.
Bi kızım var onda hiç bi sorunum yoktu.

Hiç bir.sebep bulunamadı. Tüm tahliller yapıldı sıkıntı yok. Alınan bebeklerde de genetik sorun çıkmadı. Kesin bişi soylemediler yani. Rahimde de bi sorun yok.
Bi kızım var onda hiç bi sorunum yoktu.
Tüp bebekte çok stresli bir dönem. Ben kendine biraz zaman verdikten sonra karar vermen ve mutlaka birkaç doktor gezmenden yanayım. Ben bir doktordan duyduğumu diğerinden duymuyordum. 2 operasyon sonrası tüp bebek ile hamile kalabildim.

Arkadaşlar sizlere bişi daha sormak istiyorum. Çevrenizde yakinlarinjzda filan böyle bebegine kalp atışı yok diyip sonra kalp atışı var diyeniniz oldu mu duydunuz mu hiç.
Çünkü benimki bebeğin kaybına dair bi belirtim yok. Diğer kayiplarimda gobegim kuculur. Sancim olmaz. Kendimi hafif hissederim. Bi ihtimal tekrar kalp atışı olmuş olabilir mi. Doktor yanılmıs olabilir mi

Zaten öyle. Direk gidip tüp bebek istiyorum diyemem. İstanbul a gidip orda da profesorlere görünmek istiyorum

İnşallah yanılmışlardır kalbi atıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…