Çevremde hiç duymadim. Ama 6 haftalikken bana bir doktor kalp atisi olusmamis dedi. Bebek kucuk kalmis vs dedi ayni gun baska doktorda dinledim. Size radyoloji doktoruda durmuş dedi mi? Emin olamiyosaniz başka doktorada gidin ve ultrasonda kendinizde gorun kalp atisi olmadigini ve hareket etmedigini...Arkadaşlar sizlere bişi daha sormak istiyorum. Çevrenizde yakinlarinjzda filan böyle bebegine kalp atışı yok diyip sonra kalp atışı var diyeniniz oldu mu duydunuz mu hiç.
Çünkü benimki bebeğin kaybına dair bi belirtim yok. Diğer kayiplarimda gobegim kuculur. Sancim olmaz. Kendimi hafif hissederim. Bi ihtimal tekrar kalp atışı olmuş olabilir mi. Doktor yanılmıs olabilir mi
Daha önce de anlatmıştım iş arkadaşıma bebek canlanmamış kalp atisi durmuş dendi 12 hafta civari düşük için ilaç verildi onu içerken başka doktora gitti bebegin yaşadığını öğrendi. Allah büyük canımArkadaşlar sizlere bişi daha sormak istiyorum. Çevrenizde yakinlarinjzda filan böyle bebegine kalp atışı yok diyip sonra kalp atışı var diyeniniz oldu mu duydunuz mu hiç.
Çünkü benimki bebeğin kaybına dair bi belirtim yok. Diğer kayiplarimda gobegim kuculur. Sancim olmaz. Kendimi hafif hissederim. Bi ihtimal tekrar kalp atışı olmuş olabilir mi. Doktor yanılmıs olabilir mi
Ben henuz ogrenmedim. Muayenem 110 tl. Dogumda 3000 civari vardir diye tahmin ediyorum. Zaten biz yilbasindan sonra doguracagimiz icin fiyatlar degisecek.. istanbul da nisa hastanesi asiye hanima gidiyorumKızlar özel hastahanelerde doğum fiyatları ne kadar ? Kimler hangi hastanelre gidiyor yazar mısınız?
Gerçek ten mi peki daha önce kalp atışı ni duymusmuyduDaha önce de anlatmıştım iş arkadaşıma bebek canlanmamış kalp atisi durmuş dendi 12 hafta civari düşük için ilaç verildi onu içerken başka doktora gitti bebegin yaşadığını öğrendi. Allah büyük canım
Ewt radyolojiye gönderdi baktı bakın bu kalbi atmiyo dedi. Hareketsizdi sankiÇevremde hiç duymadim. Ama 6 haftalikken bana bir doktor kalp atisi olusmamis dedi. Bebek kucuk kalmis vs dedi ayni gun baska doktorda dinledim. Size radyoloji doktoruda durmuş dedi mi? Emin olamiyosaniz başka doktorada gidin ve ultrasonda kendinizde gorun kalp atisi olmadigini ve hareket etmedigini...
İnşallah allahım nolur mucizeni gönder. Cokkk ihtiyacım varİnşallah yanılmışlardır kalbi atıyordur
Benimkide 12 haftalık. Allahim nolur yanılmiş olsunlar. Bebeğim yaşıyor sevincini yaşat bize nolurrDaha önce de anlatmıştım iş arkadaşıma bebek canlanmamış kalp atisi durmuş dendi 12 hafta civari düşük için ilaç verildi onu içerken başka doktora gitti bebegin yaşadığını öğrendi. Allah büyük canım
Gcmis olsun, takipte kal tabi. Kum doktugunu nasil hangi testle anladilar canim merak ettim. Odem olayi da ilgincmis ben de ilk kez duydumSelam dra gittim bende. Vajinal kultur verdim. Kum doktugum icin ve kizimda bobrek buyumesi yasadigim icin mutlaka uroloji takibi şart dedi. Birde rahim agzimda odem varmis hic duydunuzmu? İliski esnasinda cok acı cekiyorum dedim bana öyle dedi
İdrarimda kan vardi. O zaman kum dokmus oluyosun zaten idrar tahlilinde belli oluyorGen
Gcmis olsun, takipte kal tabi. Kum doktugunu nasil hangi testle anladilar canim merak ettim. Odem olayi da ilgincmis ben de ilk kez duydum
Gunluk ped zararli diyirlar cnm cantanda yedek ic camasiri koyabilirsinBenim oluyr canim gun içinde hep günlükped kullanıyorum heran camasir değiştiremedim icin ,ilkinde testim negatif cikmisti adet gunu yapinca ama akinti devam edince hamile oldugumu anlamistim normalden daha yogun oluyor
Benim kalça ağrısı çok oluyor zaten. Fazla ayakta kaldığım anda kendini belli ediyor. Bugün temizlikle uğraşınca ağrımaya başladı
Canım sanki dün karnım küçüldü, gergin değil yazmıştın. Bugün tekrar eskisi gibi mi oldu? İnşallah Rabbim sana mucizeyi yaşatırArkadaşlar sizlere bişi daha sormak istiyorum. Çevrenizde yakinlarinjzda filan böyle bebegine kalp atışı yok diyip sonra kalp atışı var diyeniniz oldu mu duydunuz mu hiç.
Ben istanvul b duzunde yaptiricam cnm ama fiyat sormadim ucuk kacik bir fiyat vermez diye tahmin ediyorumKızlar özel hastahanelerde doğum fiyatları ne kadar ? Kimler hangi hastanelre gidiyor yazar mısınız?
İnşallah canın inşallah. Şimdi aynı sanki gergin hissediyorum. Eltim de az önce söyledi normal De diğer bebeklerde karnın dümdüz olur ama bunda karnın hala belli dedi.Canım sanki dün karnım küçüldü, gergin değil yazmıştın. Bugün tekrar eskisi gibi mi oldu? İnşallah Rabbim sana mucizeyi yaşatır
Anladim canim. Tesekkur ederim.İdrarimda kan vardi. O zaman kum dokmus oluyosun zaten idrar tahlilinde belli oluyor
İnşallah doktorların yanlış görmesidir canım ne mutlu olurum öyle bişey olsa.bol bol dua et pazartesi senin hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallahİnşallah canın inşallah. Şimdi aynı sanki gergin hissediyorum. Eltim de az önce söyledi normal De diğer bebeklerde karnın dümdüz olur ama bunda karnın hala belli dedi.
Ama radyoloji doktoru da kalp atışı yok dedi ama karnıma ultrason la bakarken bastirmadi üstten baktı.
Aynı benimde. Bir gün okuldan eve gelince hiç yürüyemedim. İlk hafta yorucu geçti. Bu hafta ders saatlerimi azalttım. Artık daha çok dinlenmeye çalışacağım.Ayyy canım benim de... hele kalçam kopacak gibi oluyor. Okulda aralarda dinlenemezsem bu sefer yürürken de rahatsız etmeye başlıyor.
Hayir küçük değil 6 yasinda. Ama ben hamileligim ve hamilelikten sonra toplam 5 defa aşı olmuşum. Eksik aşın olmadigi icin gerek yok demisti.Beni çağırdı. Kızım 2,5 yaşında iki kere tetanoz vurulmuştum ona hamileyken. Sizin kızınız küçük mü
Bilmiyorumki bende tam anlayamadim o yuzden burada sordum...Anladim canim. Tesekkur ederim.
Bu arada doktorunun bahsettigi odeme karsi bi sey yapilabiliyor muymus ? Yoksa doguma kadar surecek bi durum mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?