2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çevremde hiç duymadim. Ama 6 haftalikken bana bir doktor kalp atisi olusmamis dedi. Bebek kucuk kalmis vs dedi ayni gun baska doktorda dinledim. Size radyoloji doktoruda durmuş dedi mi? Emin olamiyosaniz başka doktorada gidin ve ultrasonda kendinizde gorun kalp atisi olmadigini ve hareket etmedigini...

Kızlar özel hastahanelerde doğum fiyatları ne kadar ? Kimler hangi hastanelre gidiyor yazar mısınız?

Daha önce de anlatmıştım iş arkadaşıma bebek canlanmamış kalp atisi durmuş dendi 12 hafta civari düşük için ilaç verildi onu içerken başka doktora gitti bebegin yaşadığını öğrendi. Allah büyük canım

Kızlar özel hastahanelerde doğum fiyatları ne kadar ? Kimler hangi hastanelre gidiyor yazar mısınız?
Ben henuz ogrenmedim. Muayenem 110 tl. Dogumda 3000 civari vardir diye tahmin ediyorum. Zaten biz yilbasindan sonra doguracagimiz icin fiyatlar degisecek.. istanbul da nisa hastanesi asiye hanima gidiyorum

Gerçek ten mi peki daha önce kalp atışı ni duymusmuydu

Ewt radyolojiye gönderdi baktı bakın bu kalbi atmiyo dedi. Hareketsizdi sanki

Benimkide 12 haftalık. Allahim nolur yanılmiş olsunlar. Bebeğim yaşıyor sevincini yaşat bize nolurr

Gen Gcmis olsun, takipte kal tabi. Kum doktugunu nasil hangi testle anladilar canim merak ettim. Odem olayi da ilgincmis ben de ilk kez duydum

Benim oluyr canim gun içinde hep günlükped kullanıyorum heran camasir değiştiremedim icin ,ilkinde testim negatif cikmisti adet gunu yapinca ama akinti devam edince hamile oldugumu anlamistim normalden daha yogun oluyor
Gunluk ped zararli diyirlar cnm cantanda yedek ic camasiri koyabilirsin

Benim kalça ağrısı çok oluyor zaten. Fazla ayakta kaldığım anda kendini belli ediyor. Bugün temizlikle uğraşınca ağrımaya başladı

Evwt temizlik cok kotu yapiyor imkanin olursa agri hissedince hemen otur yada uzan sunuda yapiyim bitsin diyince geciceksede gecmiyor cok yoruyor insani

Canım sanki dün karnım küçüldü, gergin değil yazmıştın. Bugün tekrar eskisi gibi mi oldu? İnşallah Rabbim sana mucizeyi yaşatır

Canım sanki dün karnım küçüldü, gergin değil yazmıştın. Bugün tekrar eskisi gibi mi oldu? İnşallah Rabbim sana mucizeyi yaşatır
İnşallah canın inşallah. Şimdi aynı sanki gergin hissediyorum. Eltim de az önce söyledi normal De diğer bebeklerde karnın dümdüz olur ama bunda karnın hala belli dedi.
Ama radyoloji doktoru da kalp atışı yok dedi ama karnıma ultrason la bakarken bastirmadi üstten baktı.

İnşallah doktorların yanlış görmesidir canım ne mutlu olurum öyle bişey olsa.bol bol dua et pazartesi senin hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ayyy canım benim de... hele kalçam kopacak gibi oluyor. Okulda aralarda dinlenemezsem bu sefer yürürken de rahatsız etmeye başlıyor.
Aynı benimde. Bir gün okuldan eve gelince hiç yürüyemedim. İlk hafta yorucu geçti. Bu hafta ders saatlerimi azalttım. Artık daha çok dinlenmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…