2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah doktorların yanlış görmesidir canım ne mutlu olurum öyle bişey olsa.bol bol dua et pazartesi senin hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Amin canım inşallah inşallah ptesi buraya bebeğim yaşıyo diye yazarım. Öyle bişi varsa hastaneden çıkar çıkmaz kurban kesip dagiticam

Kızlar göbeğimdeki gerginlik gitti. Böyle sanki küçüldü gibi ya göğüslerimde hafifledi. Korkuyorum valla birşey mi oldu diye. Belimde çekilme var çok kötü

Kızlar göbeğimdeki gerginlik gitti. Böyle sanki küçüldü gibi ya göğüslerimde hafifledi. Korkuyorum valla birşey mi oldu diye. Belimde çekilme var çok kötü
Aynı durumu yaşıyorum bugun fakat gebelik takviminde bugun bu belirtilerin yavaş a azalacağı kasık ağrısı yaşama durumu yazıyordu

Aynı durumu yaşıyorum bugun fakat gebelik takviminde bugun bu belirtilerin yavaş a azalacağı bel ağrısını yaşama durumu yazıyordu
Off hareketlerini hissetmeye başlasakta bir içimiz rahst etse ya. Burada kötü hanerleri duyunca da korkuyorum üzülüyorum İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ya

Off hareketlerini hissetmeye başlasakta bir içimiz rahst etse ya. Burada kötü hanerleri duyunca da korkuyorum üzülüyorum İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ya

Bi kac gun önce hep bişeyler uçuşuyor du iki gün pek bişey yok Doktorum normal olduğunu söyledi ama bilemiyorum bende endişe ettim açıkçası

Bi kac gun önce hep bişeyler uçuşuyor du iki gün pek bişey yok Doktorum normal olduğunu söyledi ama bilemiyorum bende endişe ettim açıkçası
Benim bir haftayı geçti kontrolüm. Acil de falanda kanama olmadığı sürece bakmıyorlar sinir oluyorum.

Benmde gögüslerde bi küçülme var bugun sor durdum gitmemek için ama haftaiçi gidicem artık sanırım endişeliyim bu hafta hep yüzdüm tatildeydim acaba bişey mi oldu korkuyorım

Benimde karnimin sag tarafinda siddetli agri var bugun is yaptim ondan mi acaba yarinda gecmezse dr a gidicem ya cok evham mi yapiyoruz acaba

Benmde gögüslerde bi küçülme var bugun sor durdum gitmemek için ama haftaiçi gidicem artık sanırım endişeliyim bu hafta hep yüzdüm tatildeydim acaba bişey mi oldu korkuyorım

Bilmiyorum ki küçülme normalmiş bu haftalarda ama bende emin olamadım. Birde hastayım aksi gibi. Üstüne birde missfirlerim var hiç dinlenemiyorum sabahtan beri ayaktayım.

Benim ikinci.
Bu sefer daha hevesle bekliyorum hareketlerini, gebeliğin eğlenceli kısmı bu çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…