5 e tamamlaninca omur boyu gerek olmuyomusHayir küçük değil 6 yasinda. Ama ben hamileligim ve hamilelikten sonra toplam 5 defa aşı olmuşum. Eksik aşın olmadigi icin gerek yok demisti.
Evet benim 5 dozun hepsi yapilmisti. Demekki doğruymuş teşekkür ederim5 doza tamamlandiysa ömür boyu başka yapilmiyomuş. Benim son doz olcakti ama gebe kaldım temmuzda yapmadi. Ekimde kizimla ikimiZi cagirdi
Bir arkadas daha aynisini yazmis, teşekkür ederim. Demekki gerek yok.5 e tamamlaninca omur boyu gerek olmuyomus
Amin canım inşallah inşallah ptesi buraya bebeğim yaşıyo diye yazarım. Öyle bişi varsa hastaneden çıkar çıkmaz kurban kesip dagiticamİnşallah doktorların yanlış görmesidir canım ne mutlu olurum öyle bişey olsa.bol bol dua et pazartesi senin hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Evet canım 5doz vurulunca bitiyor ben iki çocuk aradı 20ay sadece 4doz vurulmuşum ve 10yıl geçtiği için mecburen ilk doza geri dönüyorum 20.haftada vurunacağımBir arkadas daha aynisini yazmis, teşekkür ederim. Demekki gerek yok.
Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesine gidiyorum. Muayene ücreti 100 lira. Normal doğuma 1800, zorunlu sezeryana 2400 demişlerdi ama yılbaşından sonra değişecek fiyatlar elbette.Kızlar özel hastahanelerde doğum fiyatları ne kadar ? Kimler hangi hastanelre gidiyor yazar mısınız?
Aynı durumu yaşıyorum bugun fakat gebelik takviminde bugun bu belirtilerin yavaş a azalacağı kasık ağrısı yaşama durumu yazıyorduKızlar göbeğimdeki gerginlik gitti. Böyle sanki küçüldü gibi ya göğüslerimde hafifledi. Korkuyorum valla birşey mi oldu diye. Belimde çekilme var çok kötü
Off hareketlerini hissetmeye başlasakta bir içimiz rahst etse ya. Burada kötü hanerleri duyunca da korkuyorum üzülüyorumAynı durumu yaşıyorum bugun fakat gebelik takviminde bugun bu belirtilerin yavaş a azalacağı bel ağrısını yaşama durumu yazıyordu
Off hareketlerini hissetmeye başlasakta bir içimiz rahst etse ya. Burada kötü hanerleri duyunca da korkuyorum üzülüyorumİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ya
Benim bir haftayı geçti kontrolüm. Acil de falanda kanama olmadığı sürece bakmıyorlar sinir oluyorum.Bi kac gun önce hep bişeyler uçuşuyor du iki gün pek bişey yok Doktorum normal olduğunu söyledi ama bilemiyorum bende endişe ettim açıkçası
Benim bir haftayı geçti kontrolüm. Acil de falanda kanama olmadığı sürece bakmıyorlar sinir oluyorum.
Benmde gögüslerde bi küçülme var bugun sor durdum gitmemek için ama haftaiçi gidicem artık sanırım endişeliyim bu hafta hep yüzdüm tatildeydim acaba bişey mi oldu korkuyorımKızlar göbeğimdeki gerginlik gitti. Böyle sanki küçüldü gibi ya göğüslerimde hafifledi. Korkuyorum valla birşey mi oldu diye. Belimde çekilme var çok kötü
Benimde karnimin sag tarafinda siddetli agri var bugun is yaptim ondan mi acaba yarinda gecmezse dr a gidicem ya cok evham mi yapiyoruz acabaKızlar göbeğimdeki gerginlik gitti. Böyle sanki küçüldü gibi ya göğüslerimde hafifledi. Korkuyorum valla birşey mi oldu diye. Belimde çekilme var çok kötü
Benim doktorum gel bakalım diyor. Birşey söyleyemem muayene etmeden diyor :/Benimde canım ama neyseki Doktorum ne zaman yazarsam cevaplıyor
Benim doktorum gel bakalım diyor. Birşey söyleyemem muayene etmeden diyor :/
Benmde gögüslerde bi küçülme var bugun sor durdum gitmemek için ama haftaiçi gidicem artık sanırım endişeliyim bu hafta hep yüzdüm tatildeydim acaba bişey mi oldu korkuyorım
Kendini çok zorladıysan ondna olmuş olabilir cnaım sneinki birşey yoltur merak etme.Benimde karnimin sag tarafinda siddetli agri var bugun is yaptim ondan mi acaba yarinda gecmezse dr a gidicem ya cok evham mi yapiyoruz acaba
Hastayım diye zaten bu ara rapor falan aldım. Pazartesi artık işe gitmem gerekiyor. Biraz daha böyle endişe edersem artık giderim bir ara izin slıp napiyim.İçin rahat edecekse git canım insan endişe ediyor tabi
Benim ikinci.Yok ama bağırsak hareketi değildi ondan eminim. Böyle içerden biri parmağıyla dokunmuş gibi ani bir gerilmebi de tam rahmimin oldugu bölüm. Bilemiyorum, insan hareket istiyor artık sanırım :) ilk gebeliğim ondan bir an önce hareket etsin istiyorum sizin de ilk mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?